269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #238098 ja-ja, de holnap még négy előtt van kicsivel a licit, szóval akkor még én vagyok itthon az úr, szerencsére.. :D
Még ha személyesen Szent Péter térdepelne előttem is, én vagyok a domináns az itthoni hiearchiában!
Remélem az asszony nem olvassa...
-
gado67 #238097 Akkor négykor felveszed a papucsot. :)))) -
crosspeet #238096 Gyors rákerestem a honlapjukra ennek a Modellfahrzeug újságra, már el is mentettem az oldalt, elég érdekesnek tűnik..
-
Ja-ja! Nincs itt nagyon miről beszélni, szeretem az autókat, és mindnek megvan a maga szépsége, úgy látszik nem vagyok annyira elszánt, hogy egy kiválasztott vonalat kövessek, így ami jön, vagy megengedhető számomra, esetleg megtetszik, az kerül a pócra'. :)))) -
ne csigázz, mik jönnek???
én most szent fogadalmat tettem, e hónapban semmi új modell
úgyhogy nyálcsorgatva lesem a kollégák újdonságait :)) -
gado67 #238093 Igen német modellautós újság.Több is van de szerintem ez a legszinvonalasabb. Az újdonságokról elég korán ír.
Igen az az 550-es lesz amit kékben láttál csak a James Deanes változat meg egy ezüst lesz. -
crosspeet #238092 elért az agyevő kór, mindenevő lettél! :) -
crosspeet #238091 nincs itt rövid póráz, az én szavam itthon szent és sérthetetlen! :)
Ha cigány gyerekek potyognak az égből is én vagyok a főnök itthon!
délután 4-ig, mert akkor jön haza az asszony.. XD -
El amúgy...nem öröm, de utcaikból olcsóbban kijövök, főleg ha ajándékba kapom! XD
Egyébként ha minden igaz, érkezik egy Ferka is, meg majd egy Lotus! (: -
crosspeet #238089 ja, ezt jól benézte, fogadjunk ők is a StopShop-ban jártak.. :) -
gado67 #238088 Lehet hogy ott is van.:) Az asszony bezárja mindig :) -
Köszi! Még a padlója is kárpitozott, vagy legalábbis valami kárpit hatású festékkel van lefestve, szóval egészen tűrhető, a motortér szerintem a legerősebb pontja, de a műszerfal is tűrhető, de ajándék lófasz, ne nézd a hosszát! :D -
a minimax nem egy gyerekcsatorna? 

te se aprózod el :))
számolgattál már? mer a végén még elköltöm

-
crosspeet #238085 ez a Modellfahrzeug valami nimöt újság..?
Schuco-nak volt valami szép kék színben is, vagy az még nem jött ki?? -
szép rally kocsi........izé......vagy mifene
barátom te is eladtad a lelked, eddig csak verseny járgányok, most meg ilyen retro mobilok :))
amúgy szép
-
crosspeet #238083 
-
crosspeet #238082 Ezt néztem én is, nagyon szépen megcsinálta a Maisto! Gratulálok, szép Merdzsó! ;)
-
legalább fotózás erejéig nem lehet leszerelni azokat a rácsokat
mer így akik nem ismernek csak olvasgatnak azt hiszik a sitten ülve fotózgatsz
lehetne a neved SittPeet
-
gado67 #238080 Tegnap vettem meg a Modellfahrzeug-ot, abban van az 550 Spyder az Autoarttól meg a Schucotól két változat meg egy resin 918 Spyder RSR a Minimaxtól. Ez több mint ötszáz euró lesz. :( Ehhez elég rendesen el kell gurulni a bógyónak. :) -
crosspeet #238079 gyerünk, Gado kolega tiszteletére dobjál egy Póse képet, de izibe! :) -
Egy ilyen 500K-s Mercit:
Maisto létére vannak rajta szép megoldások, főleg a ketté nyíló motorháztető ajtók tetszenek rajta. :) -
te se árultad el eddig -
mit tudom én
én csak vártam a próbafülke előtt, aztán fizettem a pultnál :)))
hogy melyik boltba az lényegtelen

de utána a tecsóba megleptem magam egy szép könyvvel -
crosspeet #238075 Akkor Gado Úr tiszteletére! ;)
-
crosspeet #238074 na, ne kéresd már magad... Mit kaptál? ;) -
crosspeet #238073 valamit elhibázhattam! :D -
crosspeet #238072 na ne.. :D
Takko und Cosmos..? :) -
Nem panaszkodom, nem sajnálja a hülyeségemre a pénzt, de ez azt hiszem kölcsönös. :))
Nem nagy dolgot, bár méretre az legnagyobb autóm jelenleg, holnap teszek róla képet! ;) -
gado67 #238070 Csak jól nevelte az oldalbordáját. Meg is kell becsülni. :))) -
crosspeet #238069 akkor halott ember vagy má'... 
No de te csináltad magadnak a "bajt", fattter!

Amúgy ippeg menni akartam.. XD -
ott voltunk mi is :))
csak én nem kaptam semmit :(( -
és ha még két gyereket is beleveszünk az egyenletbe??? -
meggyüttem :)) -
crosspeet #238065 Asszonnyal menni dupla kőccség, fele szórakozás! 

-
crosspeet #238064 Na neee! Mit kaptál már megen? :)
Neked ecsém igen fain az ódalbordásod! :D -
Szép estét! 
Nah én is elmentem az asszonykával vásárolni, kaptam is egy modellt!
Ezt már szeretem, mikor nem csak a millió ruha, körömlakk, meg az a sok cipő gyűlik! :D -
crosspeet #238062 nekem automata a bejelentkezés, de most hogy mondod, a céges gépen mintha szarakodtam volna egy ideig a napokban, mire rájöttem hogy mi is lehet a jelszavam... lehet nekem is változtatott..(???) -
crosspeet #238061 hát nem.. XD
Ha összejön a holnap délutáni, akkor az lesz a harmadik elgurult gyógyszer erre a hétvégére....

Neked, agyevő bogár..? :) -
gado67 #238060 Igen sikerült. A hülye sg az eddig nagybetűvel írt jelszót kisbetüre javította ki. De Neked nem sokáig tartott az önmegtartóztatás. :) -
crosspeet #238059 Szega!
Látom siker! ;)