269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #266595 Már nincs fennt, elkelt.. ;) -
#266594 áááá ugyan már
mit számít az, hacsak nem nyúlkálsz bele tapizni az ülést, akkor láthatatlan hiba, nekem 4 évig fogalmam sem volt róla, hogy ez hiba, míg nem írtak róla az fb-n, akkor megnéztem és valóban olyan, de a vitrinbe és a fotókon látszik? nem. Akkor meg??
Ugyanez a típusnak a Z06 verziója ugyan ilyen ülésű, és nézd meg hogy azok 200+ eur felett mennek
na akkor hogy is van ez???? -
eyeball #266593 - Ezt még valahol megértem, mert hiába a gyönyörű külső, belül mégis megvan az a bosszantó hibája. Egyébként én is szemezgettem azzal a Corvette-val, de a típushibája miatt én sem mernék beleugrani.
Üdv. -
#266592 erről könyvet lehetne írni
sose fogom megérteni a modellkereskedés mikéntjét
ez a Porsche is gyönyörű, valamiért mégse fogja meg a gyűjtőtársainkat, bezzeg feleilyen szép Otto-k 30 felett mennek
Ott van PP kolléga (és az enyém is amúgy ) eladó AA C6 Corvette modellje? az ülés érdekes marcipánosságától eltekintve hibátlan szépség, szeretem azt a gépet, de 20ezerért sem lehet eladni
Why??????
sose fogom megérteni
-
#266591 nem állítom hogy nem fogom megbánni később, .....sőt
de ahogy egyik modell gyűjtő társunk szokta volt mondani: most ez van, akkor meg az lesz :))))
sok mindent mérlegeltem, és egy hangyapöccsel a hwe mérleg oldal feljebb maradt :) -
eyeball #266590 - Érdekes ez a modellautó gyűjtés... vannak típusok, amiért képesek vagytok/vagyunk vagyonokat kiadni - de bizony vannak olyan modellek is - amiket nagyon leértékelve, már-már gombokért kel el. Nincs egy éve, hogy megvettem ezt az AA-féle Porsche (997) 911 GT3-at, Először nem akartam elhinni, hogy egy ilyen hibátlan, tökéletes gyönyörűségért kiadok 20e. Ft-ot. Szinte biztos voltam benne, hogy a modellautónak van valami hibája, amit a kedves eladó elsumákolt előttem. Még akkor sem igazán hittem el, és megszállottan a hibákat kerestem akkor is - amikor kicsavaroztam a modellautót a dobozából. Aztán tessék - lássék, ilyen gyönyörűséget árulnak a fosbúkon is - aprópénzért. Ez az autó élőben valami hihetetlenül szép, még most is elképedve, megrökönyödve nézem - hogy bizony megvan még ez a típus. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy mi az a negatív érzet, ami miatt nem kelt ég el...
- Hát mos őszintén, nem gyönyörű..?
Üdv. -
eyeball #266589 - Hááát... egy piros(!!) Kyo F355-öt eladni és megtartani helyette a Hot Wheels Elite verzióját... nagy bátorság. Ha csak azért adnád el, mert a Kyo-féle fekete belső nem tetszik - azért nem tenném. Nyilván a Te döntésed (amit tiszteletben is tartok), de biztosan jól meggondoltad?
Üdv. -
PP993RS #266588 Hát ő most egy 15-20évre lefedte a piacot de nem akarok álszent lenni, mert én is jópár ritka gépet vettem tőle, és tényleg verhetetlen áron ... bár kellett volna még pár masina, de későn kapcsoltam, vagy inkább úgy mondom fax voltam hogy nem táraztam be, most vehetem meg darabonként, bohóckodva és drágábban .... egy hülyének is megéri :) -
deeee, megnéztem, és -ahogy a 308 kapcsán is írtam- bolond lennék ha azt mondanám, hogy a hwe szebb, mert nem az, de......
az érveimet ismered, most nem kezdenék bele
mondjuk majdnem mindegy, mert akár hw akár kyo, nem lehet itthon Ferrarit még féláron se eladni, labdacs dömpingjének hála
sose gondoltam volna hogy egy olyan ikon modellt mint a Kyo 250GTO, még áron alul sem lehet eladni -
PP993RS #266586 Írtam Neked anno priviben is, hogy ez egy elég furi lépés, de értem az érveid, nem "vacak" a HWE ;)
De azért furi döntés ........ vagy meg se nézted a kyo-t, valld be hogy ki se mer(t)ed nyitni a dobozt, nehogy a HWE-nek kelljen mennie -
#266585 na akkor berakok néhány nem műtermi fotót a nagyon vacak HWE gépemről
vessetek a mókusok elé, de valszeg én vagyok az egyetlen aki a Kyo-t adja el és a HWE-t tartja meg, pedig így lesz, úgyhogy ha valakinek kell egy piros Kyo F355 kérem nálam jelentkezni :)))))
-
PP993RS #266584 Majd jön 355 és megmondja mennyiért mentek :) de biztos vagyok benne hogy egy HE modell árát már akkor is megkérték, sőt pont ment is a hiszti anno hogy miért ilyen drágák. -
#266583 kettős mérce.... értem én :))))))) -
PP993RS #266582 Gyárinál zavar ha nem jó a magasság ;) ha szétbarmolok egy modellt... az más tészta -
#266581 kár hogy messze laksz
elmennék hozzád 1-2 fotózási tanácsért :)
azt hittem jók a képeim, erre bedobsz néhány profi képet és már dobtam is a kukába sajátjaimat :)))
nálad jobb képeket csak sz.robi csinált itt régen -
eyeball #266580 - Hát... én mindig érzelmi alapon vettem modellautókat, nálam nem számít az, hogy begyűjtsem az összes elérhetőt egy-egy bizonyos típus esetében. A Ferrarik közül is szigorúan csak azokat, amik nagy hatással voltak a gyerekkoromra - amikre ámulattal néztem fel. A mostaniakat szinte nem is ismerem, némely típusait egyenesen förtelmesnek tartok. Számomra az utolsó, még igazi Ferrari az az F40-es volt, a többi már "csak" smafu...
- Labdacs-féle F40 LM / Hi-End:
Üdv.
-
#266579 annak idején (6 éve) a 512TR-t én is hasonló áron vettem, sőt....
de a F355 sokkal fiatalabb modell, emlékeim szerint az az átlag helyeken mindig is 50 körül ment
ezért írtam hogy ritka szerencsés ember vagy :)))
sajna nekem kevés ilyen sztorim van, az a baj hogy én nem a jó árú modellekre vadászom, hanem ami épp befészkelte magát az agyamba :))) azok meg ritkán vannak épp jó áron
lehet taktikát kellene váltanom :) -
#266578 bakker, mióta zavar téged hogy egy modell lejjebb ül?? :)))))
Ejj ha az a bézs belső a pirosban lenne, már nem is gondolkoznék és cserélném le az enyémet ;) -
eyeball #266577 - Hm... azt nem tudom, hogy a Kyo-féle Hi-End Testarossa mennyit ért akkor, de azért megemlítem, hogy minimum (emlékeim szerint) 7-8 évvel ezelőtti vásárlásról van szó. Nem gondolnám azt, hogy abban az időben olyan nagyon olcsónak számított volna ez a két modell - bár tény, hogy így is valóban korrekt áron vehettem meg őket. Azért ne felejtsük el, hogy 10-12 éve egy Autoart modellautóért is elkértek 15-20e. Ft-ot, míg egy, akkoriban nagyon nagy slágernek számító Bburago 1:18-as modellautók 3500-4500 Ft-os árakon mentek. Arra is határozottan emlékszem, hogy egy felszámolás alatt álló modellszaküzletben vettem - online módon. A vicc az, hogy a két modellautót az eladó szerint már akkor több hónapja árulta - minden különösebb érdeklődés nélkül. Az, hogy én ezekre azonnal lecsaptam, talán az lehetett a nagy szerencse - hogy a keresőben a modelltípusokat keresve, magyar oldalakra leszűkítve, keresgélve akadhattam rá. Maga a keresőmotor a találatokat leegyszerűsítve is utolsóként dobta be ezt az oldalt. Summa-summárom, szinte bizonyos vagyok abban is, hogy nem én vagyok az egyedüli olyan szerencsés modellgyűjtő - szerintem Neked és az itt jelenlévő, gyűjtögető életmódot folytató fórumozóknak megvan a hozzám hasonló sikertörténete, csak éppen egy másik modellel - modellekkel.
- Íme a 25 ezer forintos Hi-End Testarossa:
Üdv. -
#266576 két olyan modellt vettél 50ért amelyeknek darabja is többe kerül annál ..... hmmmm
te egy igazán szerencsés ember vagy -
PP993RS #266575 A piros valóban egy picit jobban ül a kelleténél, ezt javították a feketén, az 100% tökéletes, pont ugyanígy áll az 1:1-is...
A többi negatívum egy baromság amit összehordtak, azt pl. nem tudom melyik pancser kezdte terjeszteni hogy a modell könnyű, teljesen rendbe a súlya, az AA C7 Vette egy sokkal könnyebb modell, fura hogy ott már senkit nem zavart...
A HWE egy teljesen más forma, ezt nem fogod látni netes képekről, csak ha egymás mellett állnak. Sokkal tömzsibb és magasabb az autó, az övvonal is hibás, magasabban fut, mint ahogy / ahol lennie kéne. Továbbá az oldal-háromszögablak is gyönyörű ahogy "megtörik" a Kyo-n, a HWE-n egy ferdén berakott sík ablak van, amitől teljesen más lesz az egész oldalprofilból. A hátulja is valahogy teljesen máshogy áll, nem "terpeszt" és ül úgy mint az 1:1 / Kyo.
A felni pedig HW trendhez híven rossz, formára és méretre is. De abban egyetértek hogy önmagába a HWE is egy nagyon szép modell, az akkori illetve a hazai nyomott árát simán megéri. Csak ne tegyél mellé egy kyo-t, így vagyok most a 308-assal is :/ (még1xbocs Mike )
Aki meg eladta Neked ezt a két modellt postával együtt annyiért, attól kérj egy képet és kereteztesd be :) csak a HE TR többet ért sztem már akkor is mint 50.... -
eyeball #266574 - Nosztalgia gyanánt elővettem a Kyosho Ferrari modelljeimet egy fotózás erejéig. Főként az F355 Berlinetta tip. modellemet vettem elő alapos skubizásnak, és hát igen... azt kell hogy mondjam, hogy a Kyosho ezt a modelljét nagyon bitangul megcsinálta! A modellautó minden egyes elemei, a festése, a felnik és más egyéb részleteinek kidolgozása még most is köröket ver sok - ma gyártott modellautóra. Ami számomra érthetetlen, az a műanyagból készült hátsó motorháztető, nem tudom, hogy mi a toszé' nem lehetett ezt is fémből megcsinálni - ugyanis enyhén csálén is áll. Ezt leszámítva az autó frenetikus, külön plusz pont, hogy a kocsi "gyári" leültetése is elképesztően jól sikerült. Néhány hozzászólással lejjebb olvastam, hogy a Hot Wheels (Elite) is megpróbálkozott ennek a modellnek a kivitelezésével - viszont közel sem olyan parádésra sikeredett mint a Kyo-féle verzió. Megnéztem a HWE-féle 355-öt is, de szerintem az is szépen elkészített darab, nem gondolnám, hogy olyan nagy különbségek lennének egymáshoz viszonyítva és az ára is (még) jóval barátibb, mint a japán gyártóé. Kíváncsiságból skubiztam meg az Ebay oldalán feltett Kyo-verziókat, de ott jóformán csak a fekete változata érhető el - sokszor elmebeteg árakon. Abba már bele sem merek gondolni, hogy akkor mi pénzeket kérnének el egy ilyen, tűzpiros verzióért... Én szerencsésnek mondhatom magamat, mert hosszú évekkel ezelőtt vettem meg egy másik, szintén Kyo modellel együtt (Ferrari Testarossa), leárazva, akciósan - futárköltséggel együtt közel 50 ezer forintért.
Üdv.
-
crosspeet #266573 Bar az a targa bakker.. Eleg szep a belseje is! Utalom a Gts-t, mondtam mar..? -
crosspeet #266572 Gépet.. -
crosspeet #266571 En meg azon a szurke rwb-n, nalam a 964-es a meno.. Utalom a gts-t, miattuk leszek csoro bakker.. Mehetunk a hid ala annyi fasza geoet adnak ki.. :/ -
PP993RS #266570 A targa varrógép nagyon penge, anno megfogadtam ha kiadják megveszem .... :/
Nehéz lesz ellenállni ......... -
crosspeet #266569 ajjajjj... ebűl baj lesz more, a két szürke naon teccik, teccik érteni..?! :)
..persze a 991 GT3RS is, de azt megvárjuk a nagy zöldet, annak az a szine.. -
crosspeet #266568 Nos, a GTS nem pihen, kihoz néhány számomra érdekesnek ítélt paripát suttyomba.. :)
Az első, hogy a 964 RWB fasza szürke színben igen megnyerő, és nem azzal az otromba nagy szárnyal, hanem a klasszik kacsapopesszal.
A második, hogy a 901 Singer végre targában is lesz, elég kult színben, nekem tetszik..
Harmadik pedig hogy a legszebb színkombóban, a babakék/narancs is elérhető úgy látom a Singer..
Nos, azt kell h mondjam, idén nem terveztem sok beszerzést, de ezeket megnézném élőben battyamög.
-
crosspeet #266567 Azzigeeen... én itt asszem a Bentley-t választanám... talán még be is indítható vajon..? :D -
#266566 'reggelt!
1/4 (!!!) Ferrari F12berlinetta, potom 35.000CAD (7.6MFt). De ennyiért úgy rakják össze, ahogy kéred :)
De az igazi djááágaszág... 1/5 Bentley 4.5L Blower. 65.000CAD (14MFt), 7000 darabból összerakva. Szerintem az eredeti autó se állt ennyiből.
-
crosspeet #266565 JÓ, JÓÓÓ, DE FELNICSERÉÉRT KIÁLT!
AMÚGY GRAT HOZZÁ, JÓ ÁRON VANNAK.
SCUDERIAMODELLI.EU OLDALT NÉZZ RÁJUK, ÉRDEMES.. NAGYON SZÉP FŰZÖTT KÜLLŐS PAPUCSAIK VANNAK. ;) -
#266564 Nos, ezidáig 8 giallo áll a ménesben, úgyhogy ellent kell mondjak, de persze nem dőltem a kardomba. :-)
-
#266563 Egy, kettő, három, mi lészen a párjuk?
-
#266562 úgy látom nem is illet volna ide egy sárga ferka -
#266561 -
-
#266559 Benéztem, bocs!
-
#266558 és az is csupa piros... nálam már csak így megy ez :))
de arról már nem rakok ki képet, mert még valaki megírná hogy az tőle van -
#266557 kicsit lejjebb azt írtad hogy olvasni kell a sorok között
nos én meg azt mondom, hogy nem kell mindig a sorok közt olvasni, néha van az úgy hogy a dolgok csak annyit jelentenek ahogy az le van írva, nem kell mögéjük gondolni semmit, próbáld ki :)
mifelénk az idegen tollakkal ékeskedést, arra mondják hogy ha valaki olyat állít be sajátjának ami nem az övé, más munkáját állítja sajátjának, nálam műveltebbek ezt plágiumnak mondanák
nos mivel schumi kolléga egy szóval sem írta hogy az ő képei, sőt kifejezetten kiírta hogy másé, nem is értem hogy honnan szedted hogy neki üzentem, vagy egyáltalán üzentem ezzel valakinek valamit is .......
csupán azt írtam hogy az enyém a kép (és a rajta lévő modellek is) és ha kirakok bármi hasonlót is akkor mindenki biztos lehet benne hogy az nálam készült és az enyém..... ennyi és nem több a sztori
léci ne kombinálj, nem kell itt a felesleges feszültségkeltés, ha schumi úgy érezte volna hogy neki szólt, nagy fiú, meg tudja védeni magát, és jelzi hogy gondja van, szerintem nincs szüksége fogadott prókátorra
peace, oké -
#266556 Szintén impozáns, pláne ha azóta már további két polc is megtelt...