269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    egy újabb érthetetlen húzás a modellpiacon
    959
    adódik a kérdés: minek? kinek?
    több gyártó is megcsinálta már, vannak olcsóbb és drágább kivitelek, azt gondolom az AA egy igen szép példánnyal van jelen a piacon ebben a témában, és egy közös van sok variáció között, hogy mind nyitható!!!
    akkor erre mi szükség? ki vesz ilyet mikor lehet szép nyithatót is venni????
  • bulba
    Uhh igen, ebben is egyetértünk a kettes Viper sem egy annyira maradandó forma, viszont modellben tényleg ott van a topon! Ilyenkor jó az átlagtól eltérő ízlésű embereknek
  • mikeman
    igen ezt már "humorppéterrel" is beszéltük hogy valszeg ez az oka és kb a 2.-3. gen Viper is ezért ilyen sikertelen modellben, pedig még az egy nagyon szép modell az AA-tól és azt is gombokért lehet venni/eladni

tiszta szerencse hogy eszem ágában sincs eladni :))
  • mikeman
    ki az a Kuky??
  • mikeman
    a helyedben most már megvárnám a a C7 GrandSport verziót
    az kékben egy piros keresztcsíkkal nagyon ütős lesz
    én úgy voltam vele, hogy ha nem jön össze a C7R akkor kivárom a GS-t kékbe
  • bulba
    Ennyire diszkriminálják a Magyar/káeurópai eladókat?! Ezzel nem számoltam...akkor max próba szinten lehetne FIX áron. Persze csak ha a baynek sikeres eladás után kell fizetni és nincs feltöltési díj meg hasonlók (ennyire nem ismerem a rendszert)
  • mikeman
    klassz ez a plakát
  • bulba
    Állati kár, hogy végül a racionalitás győzött :(
  • bulba
    Köszi, igen az, egy S15 :)
  • PP993RS
    Itthonról nem adod el többért a bayen se, sztem 70-80€-ra menne fel... abból lejön minden kb. annyi maradna amennyiért itthon se kell senkinek :)

Részemről marad, nem fogom elkótyavetyélni, ócska ottókért többet elkérnek... és megadnak.

• 355
    Hogy esküdöztek, hogy a hatalmas ováció miatt ki fogják hozni az IDx-et 1/1-ben, oszt' nem lett belőle semmi.
  • goser
    A betyárját, de szép Nissan duó. Jól látom, hogy az alsó egy Silvia?
  • bulba
    Szerintem az 1:1:-es C6 széria alacsonyabb respektje állhat a keresleti hiány mögött. Ha külföldön ilyen jól megy, akkor talán érdemes lenne feltenni (német) E-bay-re is. Ha a drágább postázás miatt levonunk mondjuk 20EUR-t meg még 10%-ot az E-bay jutalékra, akkor is megéri szvsz.
  • bulba
    Annak ellenére, hogy ennek a plakátnak a dizájnja jön be talán a legkevésbé, ez is nagyon jó! És ez a korábbiakat is abszolút pozitívan minősíti!
  • bulba
    Estét! Hogy még egy kicsit plagizáljak, "pakkosodtam"
  • ndns
    Russian GP
    Scuderia Prev

Utoljára szerkesztette: ndns, 2017.04.28. 18:29:36
  • 355
    Hétvégén F1 futam!

• PP993RS
    Te jártál a legjobban, jah nem inkább Kuky :)
  • PP993RS
    Ja-ja, minden modellről / talapzatról pár csavart leszedek, "jóleszazmég" alapon :)
  • goser
    Jaja, én meg majd duzzogva keresek egy olcsó kék C7est :-)
  • mikeman
    akkor ezek szerint mindenki jól járt ezzel a C7 cserével :)))

gondolom akkor az erkélyen veszett el két felfogató csavarja
  • PP993RS
    Igen, azért tegyük hozzá az AA féle karbon tárcsa elég gyenge, na jó ez így erős... inkább úgy mondom nem méltó a modellek többi részéhez... műanyagos... :/ sokkal szebb megoldások voltak / vannak ennél.

Egy ideig amíg megvolt mindkét C7, (a sárga kint állt az erkélyen, doboz nélkül tűző napon / esőben ) nagyon durva volt hogy még normál fénybe, vitrintávból nézve is csak a sárga karikát lehetett látni a C7 R-nél :) de legalább az+a sárga nyereg feldobta, de mindig átpattant a szemem a fehér felnijére...
  • mikeman
    még jó hogy a Vipernek csak úgy világít a felnije

amúgy sokat ront a helyzeten az ilyen fekete felnis modelleken hogy ha a féktárcsa karbontárcsa, mert az is antracit színű és a kettő együtt már tényleg kicsit fekete lyuk hatás
    ezért is szeretem jobban modellen az acél féktárcsákat
    a C6 Z06-on is "sajnos" az AA volt olyan valósághű hogy a sima C6-hoz képest lecserélte az acéltárcsákat karbonra pedig a sima C6-é első osztályú, a karbon meg olyan műanyagos hatás
    na ez az igazi szőrszálhasogatás, mikor már az is baj hogy valami olyan mint az igazin :)))))))
    Utoljára szerkesztette: mikeman, 2017.04.27. 22:15:02
  • PP993RS
    Jah-jah, az sztem is marha jó, benne volt a fehérre-váltásban hogy ezen nem a standart fekete felni van, pedig alapvetően nincs bajom a fekete papuccsal, de a sárgánál tényleg mindent eltakart
  • 355
    Jól néznek ki, a Corvette kereke magában is mestermű
  • Missa
    Ez a szín tetszik
  • PP993RS
    A színvarázs után 1pár fehér vas... bár itt nincs sok vas, inkább csak műanyag

• PP993RS
    Ez gyönyörű, egy szépen megérett, mézédes cseresznye jut róla eszembe, nyammmi.

A Laferrari továbbra is egy csoki :)
  • PP993RS
    Hamarosan ;) van egy kis meló még rajta, szervizben van :)
  • 355
    Vörösborból :) Elvileg ez Rosso Fiorano, mint ez a 360-as:

• Missa

Hááát, vannak ennél szebb Ferrarik is!
    Pirosban! Tegyél fel róla képet!
  • Missa
    Hmmm, szerintem is ez inkább valami csoki féle. Jó, de legalább 70%-s kakaó tartalommal!
  • crosspeet
    Cigánymeggy öntettel! :D ;)
  • PP993RS
    Csokiból van ?
  • 355
    Ó ha tudtam volna a múlt heti EuroJackpot nyerőszámokat, most rendelnék egy ilyet a Rosso Mugello Enzóm mellé :)

• PP993RS
    Pont most beszéltük, én 20e-ért biztos nem fogom eladni, (pláne hogy annyiért se kell senkinek ) egyrészt marha jól néznek ki egymás mellett, ahogy kijön hogy egy full más modell a z06, pont ezért szeretjük az AA-ot, hogy minden egyes részletre, apróságra odafigyeltek, a másik meg hogy tényleg egy ottóért többet elkérnek, hát atyaég, hol van akármelyik, bármelyik egy ilyen modelltől...?

Pont a napokban néztem, itthon-két helyen is láttam ezüst otto 124-es Mercit, de ilyet totál elborult 40-50ezer ft-ért ..... ki veszi azt meg ? Alig többért vettem nemrég AA 124-est, ez már nem kevés pénz, tényleg ennyire nem számít hogy bármit is nyújtson a modell ?

Megveszed, kiveszed az ócska csomagolásból, átsiklasz a totál rossz rezsin-ezüst fényezésen, (az valamiért nem megy nekik) ragasztónyomokon, festékmegfolyásokon és kész ? Megy vissza a dobozba ? Vagy egy vitrin azt messziről jó az ? Tényleg nem értem ezt a felfogást, olyan mintha hipnotizálva lennének hogy rezsint és drágán kell venni.

Az ottonál meg gondolom mi lehetett, maradt egy kis ezüst festék... nyomjuk el valamire.... mi van még...? Mennyit lehet lefújni belőle? 250-et ? Oké akkor legyen 250es-limit, és adjuk is drágábban :)))))))))))

Amúgy ha valaki kiadná ezt a mezei C6-ot rezsinbe, figyeld meg itthon is jópáran megvennék és nyilván sokkal drágábban .... az lenne hogy ennek legalább nem marcipán az ülése.... vicc....
  • PP993RS
    Ezt nem azért nem veszik meg itthon, nézd meg a kinti árát, licittel is 120-130€. 1-2év és még jobban kikopik, ugyanúgy 200€ körül lesz mint a Z06. Illetve azt már most se nagyon veszed meg 200€ alatt, kivéve az én sikersztorimat

Egyszerűen ez a gyenge hazai piac hozománya, nem kell még egy piros Corvette, mert már úgy is megvan a C5 Bububól.

Amúgy ahogy Misi is írja, élőben egyáltalán nem zavaró, ha meg nagyon zavaró meglehet csinálni, de én ezért nem szedem szét a modellt, egyiket se ;)

• PP993RS
    Azt a modellt anno 13ezerért vettem még a Mammától :) és mivel első modell volt tőle, még olcsóbban megvehettem volna ha tudom a tel.számát és nem a vaterán kell leütnöm ;)

Teszem hozzá akkor az úgy nem volt nagy sztori, mert 20ezer körül mentek az AA-ok, de tény hogy jó vétel volt...

Mikor leépítettem a 996-997 vonalat, mennie kellett annak is, és igen... alig akarták az enyémet is egy 20asért vinni, igazándiból aki elvitte is azért vitte mert 20ezer vicc egy ilyen gépért, vicc-nem vicc, a kutyának nem kellett.

Van aminek nem megy fel az ára... lehet ennek a fura zöld miatt... fene tudja. A végén már úgy voltam a fekete 997 GT2 RS bronz kerekeit lecserélem a zöld fekete papucsaira, már a kezembe volt a csavarhúzó, mikor írtak hogy elviszik :) a GT2 csavarjai már kint voltak :)
  • crosspeet
    Azért Kyosho ide, kyosho oda, gyönyörű ez az Elite!
  • crosspeet
    Pazar verdák, egy az ízlésünk.! Ezek a legikonikusabb Ferrarik számomra is.
    És nem utolsó sorban kiváló képek!!