269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Nem gond, veszek akkor kéztül' valami kevés kilométert futott darabot!
-
crosspeet #241973 az már nem most volt hogy leszedték a C-t az E-ről.....
nem is ebben az évezredben, sőt... :D -
crosspeet #241972 szerintem jelentkezz a kiadónál, már rég kiszórták a krazokat, neked max küldenek két Barkast, vagy valami Nisa-t! XD :D ;)
Vagy három Robúrt...
-
Holnap vizsgázok én is E kategória műszakibúú', a tanpadon Kamaz légfékrendszere van hozzá kapcsolt pótkocsi légfékrendszerével, most is azt tanulom be, hogy holnapig megmaradjon... 

Faszomnak kellett külön szedni a C-t az E-től.... -
crosspeet #241970 igen..? :) -
Maga az autó is nagyobb jóval mint a Csepzon! :D -
crosspeet #241968 van a doboz méretében valami, mármint az újságos retro-teher...
mintha nagyobb lenne a Kraz doboza mint a Csepzoné.. :D -
crosspeet #241967 csak hogy ki ne lógjak a sorból, a kisvitrinem aljában én is gyűjtöm ám a dobozokat.. XD
-
Valóban ezen pöttyösnek tűnik...fene se tudja, majd ha itt lesz kiderül, minden esetre a Maisto-tól jobb azért! 
A Porsche-k-ra mintha több gondot fordítottak volna, azoknak pl. nyitható mindenük, a BMW-nek a csomagtere nem. -
crosspeet #241965 Van egy ilyen fennt, fillérekért fixen, ha valaki ráizgulna.. ;)
-
crosspeet #241964 ezen a képen gagyibb a lámpa, mint amit te vásároltál! -
crosspeet #241963 Nem minden UT-modellt lehet így jellemezni, mert az én kék 993 RS Pócsém azé komolyabb mint egy Solido, sőt, néhány Kyo--tól is.. ;) -
Nem tűnik pöttyösnek a lámpája ha erre voltál kíváncsi:
Az ára meg...Solido - Kyosho áron! Aszem nagyjából így lehet jellemezni az UT-t.
De fontos nekem ez az E36 egész jó kis 3-as sorozatom lesz már kialakulóban!
-
crosspeet #241961 Kár volt megfosztani azt az M6-ost a lábaitól, de ennek kifejezetten jól áll! ;) -
crosspeet #241960 van telibe előlről is képed..? Nem gagyi az első fényszóró..? Én nem vettem volna meg, főleg nem annyiért.. max ezeröt. 

-
Ez nagyon penge!!! 

-
Modellt még így nem vártam mint ezt, remélem nem fogok csalódni. 
-
Akkor készítem a pillanat ragasztót! 

-
crosspeet #241956 Ezt Jim barátom viszi, csak szólok.. ;))) -
Már nagyon várom hogy megérkezzen...!!! 
-
Mondjuk az első szoknyát színre fújnám:-) és egy brutál szárnyat rendelnék hozzá ebay-ről, plusz: leültetném és már lenne egy jó kis utcai umbaus gépsárkányom. (csak jó felniket kellene hozzá szerválni)
De akkor már ott tartok árban, hogy vehetnék MC-t is. Nekem valahogy az utcaiból hiányzik a vadság
Bár ez az umbau nem rossz: igaz a hátsó kerék csálé, nincs színre fújva az első szoknya, meg szárny se nincsen rajta
-
crosspeet #241953 A Norev M1 valami brutálisan faca gép, Mikinek van, vetekszik már-már egy AA-val, de Kyosho-t felülmúlja véleményem szerint, az egy nagyon jó ár/érték arányban van! Bár utcai, de gyönyörű gép kívül-belűl! -
Minichamps-nél vannak szép M1-es rééészingek (nekem személy szerint nem jön be a Norev és nem csak azért mert utcai). :)
Én lelkiismeret furdalást szoktam érezni ha megjön egy drága modell, de azért mindig sikerül felülkerekednem rajta!
-
Nnna gyüvő héten még szabin vagyok, van valahol apósomnál hőlégfúvó is, úgyhogy 
A legutóbbi exemnek ilyen kis Twingója volt, szerintem baromira jól eltalált kis ótó ez, vidám, jól fekszi az utat, nem drágán tartható, szóval jó kis élménydudu. -
crosspeet #241950 Az 560sel Norev kellemes, megéri szerintem, nagyon korrekt darab élőben. Ha 911-es Porschét szeretnél, elsőként az Autoart-ot ajánlanám, bár a Norev 930 Turbo sem rossz, némi futómú korrekcióval. -
thx 
Jó lenne még egy M1-es, de nem a Norev, mert az az utcai verzió. Ezek azok, amelyeket NEM lehet jó áron beszerválni sajna
Egy-két sör mindig kell, hogy húzósabb modelleket vegyek, úgy merészebben nyomkodom az ENTERT
Másnap meg:
mikor meg megérkezik: 
De manapság már inkább takarékosan nyomogatom a klaviatúrát.
-
Köszi
-
Kb. 2 óra hossza volt a lökös meg a motorháztető, semmi extra, le kell szépen zsírtalanítani, aztán 60fokon melegíteni és nyomni fel, de csak ha oszlopot akarsz meg van 15 perc alatt, sima felület 100* könnyebb mint egy lökös :) no para :) elszarni nem lehet, visszaszedheted amennyiszer akarod, plusz ha légcsatornásat vettél még csak buborékos se lehet. -
crosspeet #241946 cuki! ;) -
Zsir ez a kis Twingi'! 
-
Klafa 
Nehéz volt? Vettem fóliát én is, elsősorban az oszlopokat szeretném átkarbonozni, de lehet, elviszem májsztróhoz.... -
Szép a gyűjteményed, a BMW-idért odáig vagyok meg vissza! 
-
Dehogynem, egy 911-es jöhetne mindenképpen. De annyi gyártó gyártja, hogy.... nem tudtam még választani. Tetszik még az 560 SEL merci, a 300-350 SL merci is a Norevtől, meg még sok dolog, de a rájuk valót is meg kellene keresni, úgyhogy
egyenlőre nézegetek, illetve vadászok a jókor lejáró aukciókra, akciókra
mert úgy olcsóbban jön ki az ember.
Art Car-ból is hiányoznak az igazán drágák, de azokhoz nem is lehet hozzájutni... affene fog kiadni egy varholos M1-ért postával vagy 300 ojrót???? Én nem az tutter.
Ez viszont már itt vanek: (többek között:-)
-
-
Estét'! 
-
crosspeet #241939 mit karbonosítottál rajt..? :) -
Maradt ki a Twingo-ból :DDD -
crosspeet #241937 

-
crosspeet #241936 Ez a bömbi itt az elején is űber.. ;)
Ha láttunk, ha nem, inkább a tiédet, mint az enyémet! ;)))
Csak bátran.. ;) -
crosspeet #241935 Kikönnyítetted a hátteret..? ;))