269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
háát nem egyszerű beszerzni és sajna akkor is kurva drágán, a dobozán pedig ott vicceskedik egy 80eur-os árcímke, igazából annak a többszöröse volt :((((
nekem messze a legdrágább modellem
ez volt a jutalmam a sikeres államvizsgáért :)))
egyébként valamiért nem tudok olyan igazán szép képet csinálni róla, mert a gép meghülyül mikor be akarja élesíteni az oldalán a feketéből a kéken keresztül fehéré váló festést
élőben nagyon különleges és egyedi, nekem nagyon tetszik
-
mindgyáá -
Na mutasd csak akkor!
-
emlékeztess hogy jövök neked egy sörrel :))))) -
legyen úgy, és leljél sok örömet benne -
ha látnál életben egyet, lehet megváltozna a véleményed
külföldi fórumokon odáig jutottak hogy talán a legszebb Norev modell az M1
és hát valóban nem sok kivetni valót találtam benne, talán a motortér ami kicsit gyengébb minőségű a többi részéhez képest, de minden más része teljesen korrekt, és ha hozzáteszem hogy 50 eur, akkor meg teljesen jó ár/érték arányú modell
neked szerintem inkább azzal van bajod hogy a brutális spoileres verseny verziókhoz képest kicsit sótlan a kinézete, de ez nem a modell hibája :))) -
Én így ahogy nézegettem képeken, leginkább az otthonomban fellelhető Solido-khoz tudom hasonlóvá tenni, valami olyan minőségre számítok. Karos ajtó, félig kidolgozott motortér, idétlen zsanéros motorháztető, nagyvonalakban kidolgozott alváz, de ha nem nyitogatja az ember egész szép kiállása lehet. (: -
ok ok
ha tisztában vagy ezekkel, és ezek szerint kezeled a dolgot akkor azért fog tudni örömet okozni, mert van ezekben az UT modellekben egy kis élet, ami sok mai modellben meg nincs meg
-
Persze, én tudom! ;) Nem számítok nagy durranásra, mikor a féktárcsán fék nyereg sincs... 
Nem azért vagyok odáig érte, mert annyira részletes modell, hanem mert szeretem az E36-ost, ráadásul még mindig szebb, mint egy Maisto, a Revell meg úgy tudom Art Car-ban adta ki, az a fényezés nekem nem jön annyira be. :)) -
csajba nincs ilyen interaktív modelled?? 
-
crosspeet #242004 na, tényleg léc, peace! 

-
crosspeet #242003 a kutynak az interaktív kutyája, osztrákiából, ha nem vagyunk itthon, legyen kit b@sztasson napközben. :)
morog meg ugat, meg minden lófsz.. XD -
figyu ne legyen igazam, meg ne sértődj meg, de szerintem nagyon ne éld bele magad
ezek a régi UT-k azé nem egy mai AA modellek
vannak szépek, meg jók, de én csak azt veszem belőlük amit más gyártó nem nagyon készít, és sajnos akkor is elég drágán lehet hozzájutni -
4 ember tartotta belülről! XD -
crosspeet #242000 elég tré, így visszatekintve.. XD -
crosspeet #241999 épp alvásho készülődtem,.. hómap trécselünk fésztufész! ;)
remélem.. -
elbírom képzelni mit szenvedtek vele, hogy legalább addig a helyükön maradjanak a tornyok míg nem jön az a béna kamion :))))) -
az a bolha zsák a sarokba hányas méretarány???
az enyémhez képest olyan 1:4-es lehet :))))) -
Ááá, szarul voltak összerakva, a Szerbektől vásárolták a Háliwúúúdiak' keves dolláré!
-
ne menj itt vagyok má -
milyen faszom tankok vannak benne, kicsit megkoccolta őket a kamion oszt leesett a lövegtorony :))))
akkoriban nem tűnt ilyen gáznak ez a film
-
crosspeet #241993 Na, ccakát..
-
crosspeet #241992 jól va Dáci, állj le a szerről.. XD -
crosspeet #241991 cép ez az ótó, eccer Generálisnál szemrevételezhettem egyet..
http://www.diecastxchange.com/forum1/topic/64631-118-autoart-ford-bullitt-mustang-gt-steve-mcqueen-xkremen/ -
350D a legjobb!!
Estét:)
-
Itten van is róla valami dokumentum film:
-
Engem születésem után 1 évvel megpróbálta Csernobili atommal elpusztítani, féltek hogy Dávid ismét legyőzi Góliátot, de a Hasselhoff meg a Kitt megelőzött...
-
crosspeet #241987 ja, meg a mókusokkal is! XD
Ja, az Alvin.. :D -
Akkor te a nővérjemmel, a Malvinnal vagy egy korabéli születésű! 

-
crosspeet #241985 némi szóismétlés benne maradt a dicső himnuszomban, amikor a világot emlegettem.. XD -
crosspeet #241984 tényleg ott körül tettem le én is, mert '80-ban élhette meg a világ, hogy dicső napnak minősíthette ama gyönyörű napot, amikor a világra jöhettem, és szebbé jövőre kiválaszthattam a népem! 

szal kb. '98-körültől retteg a világ a sofőröktől! XD -
Persze, tudom, Te már csecsemő korodban leraktad a vizsgát, hiszen hősnek születni kell, az nem jön csak úgy az ember életében! 

-
crosspeet #241982 amúgymeg, tanuljál! ;) -
crosspeet #241981 Sőt, remélem lesz Mikinek Szöged fele útja, mert az MCW faszán gyorsan pakkol álltalában! :) -
crosspeet #241980 kb akkor raktam le én is, te az 1900-as évekről beszélsz..? :D
Szerintem valahol a gengszterváltozás körül lehetett az hogy szanaszét szedték ezeket a csoportokat, akkor jöttek rá, le lehet ám húzni az embereket legálisan is.. -
Haveroknak 30, amúgy csak 25...? 

-
crosspeet #241978 Hol lehet MiseMan..?
Fogadjunk minnyá benéz, mer amikor indulni akarok, mindig akkor eszi ide a fene.. XD
Mikikém, idén hamarabb jön a Jézuska, holnap ha minden igaz csomagbontás!

-
Faterom még egybe csinálta 97'-98'-körül, valóban nem most volt, csak semmi értelme (a pénz lehúzást leszámítva), mer ugyan ezt elmondtam már a C-nél, most meg má' nem emlékszem akkor mit mondtam... 

-
crosspeet #241976 30-ért tok egyet.. 

-
crosspeet #241975 megmondod, engedjenek át, mert nem mész keletre, ha meg baj lesz, van nálad lóvé meg teló, ezzel a két "műszerrel" bármit meg lehet javíttatni! :DDD