269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #241934 na, sorolom.. ;)
Countach, Testarossa, a Porschéid, a zöld Bullit Mustangod, és persze az E30-asokból is tudnék válogatni.. :D
De nem bántásként kérdem, rendes úgynevezett hagyományos "igazi" Porsche hogy-hogy nincs a birtokodban..??? (901-930-964-993-996-997-991)..???
Azok nem tetszenek? -
-
Azért ezekből is tudnék válogatni 
-
Asztakúúú.. ez nagyon ott vanek

Először kevertem a Mako Shark modellel, de eeeez valami naon klafa. Nem is nagyon lehet kapni sehol ugye? Merhogyakkó... -
Köszönöm, de szerintem ez csak az alsó szekcióban foglal helyet kis hazánkban:-)
Egyébként kábé úgy hatvan darab a normálisabbja, a többivel lehet ütközőset játszani
-
Gyönyörű teremtés! Az enyém a legutolsó pakkommal (január) jött, de csak most kerítettem alkalmat a fényképezésre. -
-
és egy Corvette különlegesség
egy C3-as egyedi átalakítás (gyári!!)
egy MantaRay '68-ból
-
Nagyon szép gyűjtemény, gratula.
Hány darabnál tartasz? -
Nagyon szép ez a Brera. Mostanában vetted?
Nekem is van egy gyönyörú kék Norev személyében.
-
Sziasztok!
-
'tok titkot tartani
-
amúgy itt mindenki nagyon jó képeket szokott csinálni, egyedül Peet lóg ki a sorból egy kicsit, az Ő botanikus-rácsos képei borzasztóak, de meg ne említsd neki, mert nagyon érzékeny rá 

-
-
én is már kétszer, de nem fogom nagyon erőltetni a dolgot mert félek hogy lepattan valami róla vagy a fényezés sérül, nem ér annyit az egész
fotósátram nincs, csak ha ilyen napsütéses idő van, akkor ki a teraszra és rajzlapok közzé berakom a modellt és már lehet is fotózni
utómunka minimális, képenként max 2 perc
ahhoz nem értek annyira, ha szar a kép már nem tudom jóvá tenni PS-el, csak a színmélységet, meg az élességen egy kicsit meg a felirat és ennyi
amúgy kösz ha tetszik néhány képem, de a tieid se rosszak, sőt ha nekem a beltéri képeim meg se ütik a tieid szintjét, télen majd megesz a fene, hogy mikor lehet már kimenni fotózni :)))) -
Gyönyörű képeket csináltok itt a fórumon: 
Csinálnom kellene nekem is egy fotósátrat vagy mit, mert gépem még talán megüti a mércét, de a fények ugyebár.... Gondolom kell utószerkeszeteni ugye?
Én levettem
Persze vissza is került rá. -
csak az a baj hogy a tetőt nem merem levenni, mert kurva nehéz visszatenni, ennek eredményeképp viszont nagyon stabil és akár a modell súlyát is simán bírja -
-
Bezony, nekem is 
Mikor megjött fehérben, le sem akartam tenni, majd megettem, olyan kis zabálnivaló
-
Köszi urak.
Nos igen, GT500. Fincsi kis darab. Talán erősödik a Forintunk, viszont nem nagyon látom ebay-en aukcióban. Csak villámáron. Egyenlőre.
Toyota: nékem is az egyik kedvencem lett, valóban szép kis jószág
91 ojró plusz postától indulnak az utcai gépek, a verseny-festettek kissé olcsóbbról. De mintha itthon is lenne a vatyerkán..
-
Corvettek közül az egyik nagy kedvenc:
C3 Stingray '70
-
ejj az a GT500-as de kéne nekem
sajna nem egy filléres darab -
ezzel én is nagyon szemezgetek
pofás kis verda, és még modellként is tetszetős, részletes finom munka
-
Köszi, nagyon jól néz ki
Nincs az a tipikus "japánautókinézete", viszont az európaiaktól is távol áll, de pont ez teszi igazi nyalánksággá! -
Tessék hát:-)
-
Az arany színű Toyota valami lélegzetelállító! Ha van még róla képed szívesen elnézegetném... 
-
Meg még:
-
Köci. Néhány közeli, bár gondolom unásig láttatok már ilyeneket...
-
Off: Dízelt én csak újban mernék bevállalni, de meg ne kövezzen érte senki. Nekem is a világos belső jött be korábban, meg persze olvasgattam a totalcar Népítéletét. Ott jó sok dolgot előre ki tud szűrni az emberfia. Sok-sok balesetmentes és élményekben gazdak km-t!
-
crosspeet #241905 én igen, de jöhetne kép még róluk, ne sajnáld a népet! ;) -
crosspeet #241904 akkor kezdesz gyógyulni, ha az eszement hobbikat nézzük.... XD ;) -
crosspeet #241903 Apafej, kellemes falatok vannak nálad, ízlésesen tálalva! 

-
crosspeet #241902 Grat! 
Tetszik a felállás, automata, kombi, világos belső, rendes motor.. Én is elfogadnám szivesen! ;)
Egészséggel, használd sokáig!!! -
Ez egy 2.2-es automata kombi. Természetesen benzines. De egyébként az Omega nem megbízható,abban az esetben ha egy szart fog ki az ember. Persze ez lehet igaz minden egyes autóra. Én sokat gondolkoztam a 2,5-ös dízelen,de végül letettem róla. -
ahaaa, így már értem
nekem tolóajtóm van, oda ez a megoldás nem jó
nekem az átfedésre egy filc fésűt kéne rakni, de az szemből nagyon látszik, úgyhogy még gondolkodni kell rajta hogy legyen 100% pormentes -
Sokat agyaltam 4 éve én is, hogy egy 2,2-es, vagy 2,5-ös benzinest veszek, mert szerettem volna egy megbízható autót. Azután más lett. Nagyon más:-) De a történet hosszú. Grat. -
Egy agyament hobbi ez is: bontatlan, sérülésmentes és ÜRES régi audio-kazettákat. A lényeg az, hogy minél ritkább legyen, bontatlan és sérülésmentes legyen a fóliájuk és persze üresnek kell lenniük... jó nagy hülyeség mi?
-
Ez nem mostani kép. -
Jó messzire kellett érte menni, ahol még most is havazik
-
A bal oldali ajtó hátsó részére, átlátszó ragasztóval ráragasztottak egy kb. 2 cm-es, vékony üvegcsíkot. Erre fed rá becsukva a jobb oldali ajtó. Csak arra kell vigyáznom, nehogy fordítva nyissam ki az ajtót, vagy zárjam, mert akkor elképzelhető, hogy letörhet, bár eléggé masszívnak tűnik... De hogy őszinte legyek, nem fogom nyitogatni naponta, sőt! Merhogy minek