269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    ok, de itt Csabán (Mikivel ellentétben), mifelénk napközben a meló (is:)megyen (néha;) ...... XD :D ;)
  • mikeman
    jó munkahelyed van vazze
    én még ki se tudtam bontani a pakkomat :))) jó esetben délután teszem meg
    remélem én is hasonló szépeket tudok majd nyilatkozni a Camaro ügyében
    amúgy köszönet a közremüködésért microbinak :)))
  • crosspeet
    lehet ez a Kraz-od! ;)))
    Grat azért.. ;)
  • KDavid850522
    Képet majd! ;)
  • crosspeet
    napos!.. ;)
    Ahhoz képest egyben van a kis narancs bogszika.. ;)))
    Félretéve a tréfát, teljesen korrekt, bár kicsit féltem a Minichamps kiadásától, de at kell hogy mondjam, szinte már-már hibátlan!!! Kivéve, hogy a Schuco hitelesebben meggyártmányolta a zsanérokat, de ami a minőséget illeti, megvagyok elégedve, minden tekintetben! Köszönet a közreműködőknek ezúton is! ;)
    Nagyon faja kis gép! :D
  • KDavid850522
    Hát mert kicsiny hazánkban nem ezek a típusok voltak jellemzőek. Amúgy szép kis modell, először azt hittem hibás, mert a vezető oldalon nincs oldal ablak, csak az utas oldalon, de utána jártam, mindegyik ilyen, nem tudom miért, de így adja ki az Atlas vagyis az IST gyártja ezeket.
  • mikeman
    téged átb@sztak, ez nem IFA :)))
    én ismerem az IFA-kat azok nem így néznek ki :))

grat hozzá, szép színes
  • KDavid850522
    Jó reggelt!

Levelet nem, de csomagot hozott a póósta, Józska, a szívem mást szeret! XD

Sajnos amire nagyon várok, és méretileg sem ez a kategória az bezzeg nem jön...

Elég gyorsan kikűldte az Atlas, ebben a hónapban két modellt is kaptam tőlük, viszont úgy látom a Kraz után nekem is külön kellesz kajtatnom... Ki érti ezt?!
  • mikeman
    Napot!

Ma letszteltem Peet narancs dögevő bogarát
    szép darab....volt, egy darabig egész jól gurult a zsaludeszkán, de aztán rájöttünk a munkásokkal hogy ha kiszedjük az ívbelső hátsó kerekét sokkal jobban veszi be a kanyarokat
    aztán csináltunk neki ugratót a homokkupacoknál, és kipróbáltuk hogy elbír e egy festékes vödröt....hát azt sajna már nem bírta el :))))))))
    azért egész jó kis umbau alap még lehet belőle XDDDD
    grat hozzá mentapista pötidanon
  • zx280
    köszönöm, kedves ventillátor kolléga.
  • BMW FAN
    Frissítve:)
  • mikeman
  • microdimension
    Akkója. Majd kutatok kicsit, milyen árakon lötyög egy ilyen egyébként. A két kiló sok, a nullás meg fel fog menni, csak ott a posta legalább egy ötvenes. Dollárban.
  • microdimension
    Matt feketében is volt, de valahogy olyat nem nagyon láthattunk a régi amcsi filmekben, ilyen bugyikéket meg de

A fejam meg tudja hány kilós Néki is van elég játék a polcokon. Soha nem piszkál semmit, sőt, ha kis haverok jönnek, akkor Nekik sem engedi meg

Egyből rácuppant a pikáppra, de csak finoman
  • mikeman
    ha mind a kettőt ilyen áron veszed meg akkor az átlag ár nagyon jó lesz :))))))
  • microdimension
    Köszönöm Urak!
    Szarvasbőr törlőkendővel megfogva ki-kiveszegetem őket (mivel nincs finom pamutkesztyűm), de pssszzzt, ez titok. Nézegetem és egyre jobban tetszenek

Kicsit más:

Van most 2 db Manta Ray az elmebajon, annyira izgalomba jöttem a múltkor, hogy a kék tablettámat sem kell szednem azóta:-) Egyik 0-ról indul Kanadából, a másik 199 ojró plusz postáért

De annyi minden van még a modelleken túl és innen....

• mikeman
    ez milyen korrekt modell

az 1:1 gép nem tetszik, meg nem is érdekelnek a hasonló gépek, de így modellbe nagyon fain, tetszetős darab, van valami kis bája, amit nem tudok elmagyarázni, de kb ezt keresem minden modellbe, de leginkább ezek a HW61, az ERTL Aut. meg a GMP modellekben van meg
    grat hozzá
    látom az utódnak is bejön, látszik a szeme csillogásán :)))hamar ráneveled a modellgyűjtésre
    amúgy hozzá is gratulálok, ahogy telefonba hallottam elég eleven gyerek
  • mikeman
    jól mondja Peet!
    ez a Challenger modell tetszik a legjobban, csak nem ebben a színben, nekem pirosba kellett volna de az nem volt akciós, sőt csak pakkban volt az új Challenger-rel együtt aszem 160eur-ért, hát annyim meg nem volt, meg az új annyira nem is tetszik
  • KDavid850522
    Csak az ital beszél belőle mindig! :DDD
  • mikeman
    nagyon ritkán :))

ő mindent kurva olcsón akar megvenni és full felárral megszabadulni a régi kacatoktól
    egyszer vettem vettem tőle jó áron modellt, éreztem is rajta mikor átvettem hogy biztos ivott, azóta is kérdezgeti hogy "mennyiért is adtam el neked azt a f@sza gépet?"
  • KDavid850522
    Nagyon keményen nyomja! De érdemes rá odafigyelni, mert jókat lehet nála potyázni! XD
  • mikeman
    :))
    ő teljes akaratgyengeséget mutat mostanság
    mondjuk ahol dől a lé, ott ez nem gond
  • mikeman
    ez a GTO nagyon komoly motortérrel rendelkezik
    talán ez tetszik a legjobban a mostani pakkodból
    grat
  • zx280
    elvtársak, kéne valami friss börze info, mert felül a címsorban még mindig az áprilisit reklámozza a modortalan moderátor -:) kolléga.
  • KDavid850522
    Köszi, de itt a legtöbbetekét meg sem közelíti... XD Mondjuk nem is célom senkivel szembe szállni, és Litle Crosspeet sem szeretnék lenni! :DDD
  • mikeman

alakul-alakul
    ez már egész szép kis gyűjti
    grat

az 037 Lancia számomra a legszebb :))
  • mikeman

grat ez tetszik, jó kép
  • mikeman
    na végre leszoktál az ablakpárkányos képekről
    csak így tovább, fog ez menni :))))
    egész jók
  • mikeman
    Estét!!

na erre a képsorodra kapsz egy +-t
    csak ne sírjál már :)))
    szép az a Impreza, úgy néz ki nekem mégse lesz ilyenem kékbe, Kitt kolléga végleg meggondolta magát és nem bocsájtja át csabai felségterületre :)))

• KDavid850522
    Szééép!
  • BMW FAN
  • BMW FAN
    Az nincsen lefotózva:))
  • bulba
    Ezek szerint Dofekné macskaként reinkarnálódott :DD
    Jöhet Mini is, mondjuk a naplemente-sárga kabrió ;)
  • KDavid850522
    Tetszik nekem is, képek alapján nem tűnik "gyengének"! :))
  • crosspeet
    az naon faja gép ám! :)
  • KDavid850522
    Különös vonzalmat érzek iránta! :))
  • BMW FAN
    Van,megéri,szebb mint ez:)
  • BMW FAN
    Azt elvitte a Cica:))
  • KDavid850522
    Neked van Norev 550-es kombid? Neked ne lenne??! :D Jók azok? Megérik az árukat?
  • bulba
    Kisebb nem vót? Isetta? :)