269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    te perverz.. XD nem készítettem, de korrektül ki van dógozva a hasa is ám.. ;)
  • KDavid850522
    Te crosspeet! Nincs véletlenül a Mehííkói aljáról kép? Úgy látom a tükröződésen, ott sem elhanyagolható kidolgozás van!
  • crosspeet
    csak mert annyira népszerűek ezekben a gyarló körökben.. :D
  • crosspeet
  • KDavid850522
    Tetszik a motorháztető nyitó szerkezete, esküszöm itthon a rekamié ugyan ilyen nyitó szerkezettel van ellátva, holnap le fényképelem!
  • crosspeet
    HotWheels..?
  • mikeman
    HW61 :)))
  • KDavid850522
    Nem lehet veled komoly dolgokról beszéni'...
  • BMW FAN
    Van,fehér:)
  • mikeman
    na jó, ezzel nem tud versenyre kelni az enyém :))))
  • crosspeet
    van pityerkán egy neked való, ha még nincs persze, ettől a gyártótól.. ;)
  • mikeman
    THX
  • mikeman
    mondom hogy bubu
  • BMW FAN
    Bip Bip:))
  • BMW FAN
    Estét!

Ismét grat mindenkinek az új gépekhez!
  • KDavid850522
    De most komolyan. Ki gyárcsa'? Tényleg szép, ilyen szépet még csak a Maisto-nál láttam!
  • mikeman
    nem nem csak egy bubu
  • KDavid850522
    Szép! Grat. hozzá! Milyen gyártmány, Maisto? :)))
  • mikeman
    na ezért nem kapsz tőlem pluszt
  • crosspeet
    mi ez a szar..? XD
  • mikeman
    nagyon penge kis modell, gyönyörű metálkék színe van, amit sajna ezek a beltéri vakus képek nem fognak vissza adni
    a gyártótól megszokottan benne vannak a forgó kardán, kihúzható antenna, előre dönthető első ülések, mozgó futómű elemek, de ami teljesen meglepett az a motortér, egyrészt vetekszik a GMP-vel, egy olyan van benne, amilyet nem is láttam modellbe, egy nagyon finom rostély a légszűrőház teteje, nekem nagyon bejön, és ha még hozzáteszem milyen jó áron jött meg, akkor nagyon kedves modellem lesz :)))

• mikeman
    Estét!

ma hozzám is beparkolt egy amcsi vas
    nevezetesen egy '69-es Camaro.....nem összetévesztendő Camaro96-tal :))))
    jobb képek jó idő esetén hétvégén

• bulba
    Köszi! Majd igyekszem titokban tartani a "Neo Scale" nevet mint gyártó mert elég jó minőségben csináltak meg rengeteg amerikai autót...:)
  • microdimension
    Grat! Nem tucatautók annyi biztos. Csak rá ne adjam a fejem erre a méretarányra

Is.
  • microdimension
    Mé nem szótá, előcsavarozást is kérel
    A képekre kíváncsi vagyok jómagam is
  • crosspeet
    Bár DonDilinyó, akarom mondani Dinoenzo is ritkán van mostanság, így még kevesebb a Ferrari itt, Labdacs is ritka a körünkben, de ha olvassa most, akkor ezúton is: Sok Boldog névnapot a Ferraris kollegának (Labdacs)! ;)
  • crosspeet
    Maga meg rég erre.. Mizu van? ;)
  • crosspeet
    Kaferként ő a negyedik az 1:18-as gyűjtimben, illetve van egy 1:43-as is, szóval 5! ;)
    És ez az első 1:18-as, ami nem babakék... :)
    Szóval a Sylvia sem kutya, kellemes jelenség!!!
    Nekem meg be kellett hogy ruházzak egy mini csavarhúzókészletbe, de legalább most már van.. XD
    De azért dobozos képet csalok ide, rendesek 7végén majd, kihasználtam, hogy besütött a nap a hálóba! ;)
    Tudom szinte senki nincs oda a bogarakért, illetve aki viszont nagyon, annak meg van négy példányban ez a Minichamps... ;)
    A színe olyan, mint MikeMan McLaren F1-ese!!!

• bulba
    Köszi, csak a jobb alsó és a bal felső Skyline, jobb fölül egy Sylvia van.
    Fönnt középen egy Tata, a McLala mellett egy Lancia HPE, alul a zöld Norev egy Isuzu Gemini, a sárga díszdobozban pedig egy gyönyörű Citroem Sportlounge van.
    A te bogarad se semmi, örülök, hogy meg vagy elégedve a minőségével, 1/43-ban a MC az egyik -ha nem A- legjobb minőséget hozó gyártó a nem elvetemült árkategóriában.
    Hányadik Käfer ő a gyűjteményben?
  • crosspeet
    nem is kis pakkal jött az a Télap! ;)
    R34 Nismo Z2 nagyon faja, illetve ha jól látom van még kettő Skyline, azok úgy szintén, illetve a McLaren F1 is igen kedvemre való!
    A többit ki sem tudom venni, mi is lehet pontosan, szal képet de izibe! ;)

Nekem is pócra kerülhetne ma egy szép darabom, de amin Harly morgott, nálam is beütött!!!! Hogy a köcsög Minichamps, nincs olyan picike csavarhúzom hogy lebontsam a talpról, szóval minnyá menek az Obiba, remélem lesz valami mütyűr... De addig is:
    Naon szép élőben!!!

• bulba
    S a szavakat tettek követték. Ma hozzám is becsöngetett végre a Télap... izé a póstás :)
  • kittgt500
    Napot!

• bulba
    Röfipofa!!! Malacod van hogy ilyen hamar kiküldték :))
    Jól néz ki, gratula hozzá, nagyon adja azt a korai szocifeelinget.
  • crosspeet
    volt.. !!!

• mikeman
    árnyékos parkolóban van :))
  • KDavid850522
    Írok nekik egy email-t!
  • crosspeet
    Amúgy én nem hagynám benne a kocsiban ilyen melegben, meg amúgy is... ;)
    sosem lehet tudni, ebben a mai világban! ;)))
    De viccet félre téve, nem tesz jót ha túl melegben van, nehogy valami matrica meggondolja magát, és diszidáljon! ;)
    (vagy én arra megyek, ééés... ;))
  • crosspeet
    én úgy tudom, nem egyforma mindenkinek, pl a Kraz két féle színű "puttonyal" jött ki, vaj, illetve narancs színben. illetve ha jól tudom a nálunk hagyományos IFA-k is több variációban jött ki, nem egyformák minden megrendelőnek, de csak ilyen apró eltérésekben!
    Én rákérdeznék a Krazra a helyedben, minnél hamarabb! Biztos lesz az, de csörögj oda, vagy mail.. ;)
  • crosspeet
    az irodámban az asztalon előttem virít.. :DDD
    még én sem bontottam ki... :(
  • KDavid850522
    Én is attól tartok... De tetszik ez is, csak nem értem, most két Atlas-os megrendelőnek két féle gyűjteménye lesz?! Mi ebbe a logika? Az hogy a magán személyek húznak rajta hasznot, mert nem biztos hogy 4890 Ft-os áron fognak megválni a portékátúúúúl'!