269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Mathiasse
    itt vok gyerkek:D
    megyek börzéreeee
  • w77d
    szép
  • Willi Betz
    Emlékek...
  • w77d
    aham
  • Willi Betz
    Amit én tettem be az Q7 V12 TDI-nek a belseje.
  • NSTSpider
    Nem, ez egy A6 os belseje Gabecé meg Q7
  • Willi Betz

Ez egy A6-os belseje!!!
  • w77d
    ez ugyanaz
  • NSTSpider
    Ez is nan szép:
  • Willi Betz
    Piros az a buzik színe
    (viccel)
  • NSTSpider
    Illegális mozgóKupit üzemeltetsz ?
  • w77d
    köztudott hogy a corsámnak piros a belül mindene, alátámasztom hogy kegyetlen hamar meglátszik rajta a kosz :)
  • NSTSpider
    A skodriban az ülés közepe világos a széle fekete ,hát a fekete sokkal kényesebb.
  • Willi Betz
    Fekete belsőbe meg az a negatív,ha valakinek korpásodik a feje az szépen rajta tud maradni a fetámlán és a szék temlájának a tetején,lehet ez szövet vagy bőr. Börre még ráis ragad kicsit se gusztusos módon:D
  • Willi Betz
    Viszont az érdekes milyen hamar megköt a tetőkárpiton a kosz és sajnos ahogy mondod labdacs baromira meglátszik. Évekig sikálhatod,akkor se nagyon akar lejönni.
  • Willi Betz
    Nekem/nekünk a Merci volt bézs belül,deee tényleg nem kényes hiába néz ki annak. Ha retket látsz rajta akkor letakarítod és kész,de ez a sötétel is így van.
    Viszont Astraban most ugye fekete-téglavörös kárpit van,na azon meglátszanak a dolgok az isten tudja miért.
  • labdacs
    a miénk egy Polo volt. kólát én is öntöttem rá... ha nagyon akartam, észrevettem a foltot. a kárpitnál jobban látszott a kosz a világos tetőoszlopokon. ha azokhoz nyúltam picit is piszkos kézzel, rögtön nyoma maradt.
  • w77d
    nekünk is volt egy bézsbelsős Passatunk. Nem olyan hihetetlen kényes, de jobban meglátszik a ráöntött kóla XD
  • labdacs
    különben nekünk volt már bézskárpitos ótónk. meglepő módon nem kényes annyira, mint amennyire annak látszik.
  • w77d
    nekem még tavaly volt, hogy hülye haverjaim egyszercsak bepattantak a kocsiba amíg dumáltunk és az egyiknek vastagon kutyaszaros volt a lába. Első dolga volt feltenni a lábát a hátsó ülésre keresztbe mert milyen laza. Kifizettettem vele a teljes belső vegytisztítást!
  • labdacs
    erről rögtön eszembe jutott a ma reggeli sztorim. egy dögnagy kövér vizsla beugrott a Golfba nulla pillanat alatt. egy dobozért mentem valahová, az autó mellett álltam, hogy az ajtóm nyitva volt. kb egy kiló homokot helyezett el az ülésemen és fél liter nyálat a kormányon, műszerfalon. alig bírtam kicibálni. majdnem meg is harapott. nna, ha egy ilyennel történt volna...
  • Willi Betz
    Inkább levetkőzök,de nem redvázom össze:)
  • w77d
    ide szálj be kormosan XD
  • Willi Betz
    Nem csúnya bélés!!
  • Willi Betz
    Most azért nem megyek el tankolni:D
  • Willi Betz
    Ja csak a dízelt nem kell agyon pörgetni mint a benzinest,hogy megjöjjön az ereje
  • w77d
    Na Gabec, uzsgyi tankolni!!!! :D
  • labdacs
    ehol ni...
  • labdacs
    van VP dízel is.
  • w77d
    ott a pont XD
  • autoszimulator
    mer dizeleknek ugyis mindegy, a kocsi benzinnel megy
  • Willi Betz
    Gázolajban mért nincs ilyen racing meg nem racing üzemanyag?:D
    Kiváncsi lennék hogy moccanna a 150 ló a racing gázolajjal
  • w77d
    én általában Racinget tankolok. A legjobb minőségű benzin ami a piacon kapható. A Corsák kifejezetten szeretik :)
  • labdacs
    VP 95-öt, vagy Részinget? a Jazzt anno én VP 95-tel szoktam tankolni, azt szerette. kb fél literrel kevesebbet fogyasztott és jobban is ment, mint a simával. mondjuk a Jazz híresen kényes a benzin minőségére. a MOL-t utálta.
  • autoszimulator
    ez tény és való, énis igy vagyok vele, bár nekem a 95össel elért teljesítmény is megfelel :D De párszor már próbáltam a részinget is, meg a sima vépávört is..
  • w77d
    amúgy röhej de amikor racinget tankolok sima 95-ös után, érezhető a különbség, lendületesebb tőle a verda
  • labdacs
    marketingbenzint? :-(
  • autoszimulator
    meg most a pontokat is jól aggya.. csak ne folyna ki a kocsiból 2x olyan gyorsan :D
  • w77d
    minimum 20 litcsi Power Racinget a Shell-nél. Akkor megveheted 300ft-ért.
  • labdacs
    szép kis 156-os. ezt hol, hoggyan? mit és mennyit kell érte tankolni?