269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
egy kihagyhatatlan ajánlat.... -
labdacs #18694 1:18-as Starfighter. egy egész asztalt elfoglal.. szép. -
Labdacs! Idenézz! -
Labdacs kollégának is igaza van.Teljes mértékben.
Te Labdacs! Tudod mit kéne szerezni ócsóér?
Ferrari emlékművet.
Ahol néztem mindenhol horror áron van.
Nézz már utána légyszi a Te forrásaidnál. -
labdacs #18691 nna, Gabamano tudja a tutit. nekem 1 forintot szedett le legutóbb, amikor néváltoztatás miatt új kártyát kaptam és update-eltem a pp-met. de ha használni akarod, akkor jó, ha van rajta több is. :-)
egyébként egy dombornyomott kártya igénylése egy kb fél órás elfoglaltság, a kártya egy hét múlva már a postaládádban pihen. érdemes netbankot, meg sms értesítő szolgáltatást is kérni hozzá. hosszú távon mindenképp megéri, mert attól kezdve nem kell a banki ügyeket személyesen intézni (fizetés, utalás, számlakivonat, stb...) -
akkor inkább majd veszek másikat , mert nincs visám se mc
-
2-4 USD nek megfelelő összeg kell hogy legyen a számlán.
A PP ezt levonja, majd az első fizetés alkalmával visszaadja.
Pénzbe nem kerül a használata utaláskor. Mindíg a pénzt fogadó fél fizet bizonyos százalékot az utalt összeg függvényében.
Viszont csak dombornyomott kártya jó hozzá!! -
labdacs #18688 ha van egy létező számlád, hozzá Visa, vagy MC kártyával, akkor nem. asszem, 1 forintnak kell rajta lennie, mert úgy ellenőrzi le a rendszer a kártyád valódiságát, hogy leszed róla 1 forintot, aztán vissza is teszi rá. -
akkor nem kell bankba menni ? -
labdacs #18686 mire hogy utalod a pénzt?
egy már létező bankkártyád adatait kell megadnod. azon meg tegyük fel, hogy van pénz.
pont a paypal garantálja, hogy nem húzzák le a pénzt a számládról, mert nem az eladónak adod meg az adatokat, hanem a paypal-nak. a pénz a paypal számlájára kerül, nem az eladóéra. -
Mert a paypal a legbiztonságosabb pénz utalási lehetőség. -
De hogy utalom rá a pénzt? Miért lehetek benne biztos hogy nem húzzák le a bankkártyát? 
-
labdacs #18683 nem kérdeznek túl bonyolultakat.
név, cím, bakkártyaszám... -
hát én vagyok a legjobb angolos ... na nembaj majd megoldom -
labdacs #18681 nem.
www.paypal.com -
Próbálkoztam a gumi perem festésével...most még elég ramaty,de remélem majd,ha felkenem rá a fedő festéket akkor jó lesz. -
de ahoz a bankba kell menni nem ? [nemért ezekhez] -
labdacs #18678 g -
labdacs #18677 igek, jó ha van paypal. az egész regisztráció 5 perc. autána meg két kattintással tudsz ármit fizetni. -
akkor keresek valahol máshol olyan trakit :DD -
olcsóbb úgy utalni, mint bankon át +1-4 ezer forintért.. Nomeg kényelmes, két kattintás -
mert? -
nem kell, de nagyon ajánlatos -
De állítólag kell valami paypalt csinálni stbstb -
labdacs #18671 nagy szenvedések árán sikerült 2 hirdetést felpakolnom fél óra alatt.. -
Ugy néz ki,én is próbálkoztam náluk ilyennel,de aztán felhúzott és kinyomtam. -
labdacs #18669 próbáltam hirdetést feladni az expressz.nu-n. ööö... írtam én már webes admin felületet, dehát ez kérem... minden műveletnél elfelejti, hogy be vagyok képve, állandóan közli, hogy a művelethez be kell jelentkeznem. aztán amikor végre sikerül, akkor meg jön, hogy túl sok időt töltöttem el a feladással, ezért nem sikerült a dolog. 3 másodpercig él náluk egy sessionID? -
labdacs #18668 eddig azt hittem, hogy ha meg akarok venni valamit, akkor előny, ha az eladó nem ért ahhoz, amit árul. most már nem vagyok teljesen biztos ebben. -
Nálam a Bömikre vigyáz egy ALF:) -
#18666 Mond meg neki, hogy adsz érte 30 ezret. Szerintem annak is örülne. -
labdacs #18665 nna ez meg a másik véglet, nem ér meg 110ezret. -
#18664 labdacs!
http://www.expressz.hu/gyujtemeny/modell/showAdvert7882240.html -
No alszok...fáj már a búrám. -
Mert akkora agytröszt vagy
-
őszintén szólva tényleg kezdek gyanakodni, hogy nem képes agyilag az én szintemre jutni. Mind1, írtam neki hogy minél hamarabb próbálja meg nekem szemtől-szembe elmagyarázni, hogy mi a probléma. Én meg majd megpróbálom nem kirugatni magam XD -
az lessz, rézfaszt ez nagyon enm érdemel -
Mert olyan magasröptűen oldottad meg a feladatot, hogy Ő már azt nem képes értékelni. Igy fogd fel a helyzetet. -
Bazd be a homlokát a csőröddel
-
Harlynak is van már T3-as busza általam:D Westfalia vagy mi. -
Az jó,én szeretem az Alfot. Nagy állat,de ezért szeretem:D
Stipi-stopi enyém a szélvédő!!!!