Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

gondolom akkor az erkélyen veszett el két felfogató csavarja <#nezze>#nezze><#buck>#buck>
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
Egy ideig amíg megvolt mindkét C7, (a sárga kint állt az erkélyen, doboz nélkül tűző napon / esőben <#idiota>#idiota> ) nagyon durva volt hogy még normál fénybe, vitrintávból nézve is csak a sárga karikát lehetett látni a C7 R-nél 😊 de legalább az+a sárga nyereg feldobta, de mindig átpattant a szemem a fehér felnijére... <#circling>#circling>
amúgy sokat ront a helyzeten az ilyen fekete felnis modelleken hogy ha a féktárcsa karbontárcsa, mert az is antracit színű és a kettő együtt már tényleg kicsit fekete lyuk hatás
ezért is szeretem jobban modellen az acél féktárcsákat
a C6 Z06-on is "sajnos" az AA volt olyan valósághű hogy a sima C6-hoz képest lecserélte az acéltárcsákat karbonra pedig a sima C6-é első osztályú, a karbon meg olyan műanyagos hatás
na ez az igazi szőrszálhasogatás, mikor már az is baj hogy valami olyan mint az igazin 😊))))))
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2017.04.27. 22:15:02

A Laferrari továbbra is egy csoki 😊

Hááát, vannak ennél szebb Ferrarik is!
Pirosban! Tegyél fel róla képet! <#nevetes1>#nevetes1>
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA

Pont a napokban néztem, itthon-két helyen is láttam ezüst otto 124-es Mercit, de ilyet totál elborult 40-50ezer ft-ért ..... ki veszi azt meg ? Alig többért vettem nemrég AA 124-est, ez már nem kevés pénz, tényleg ennyire nem számít hogy bármit is nyújtson a modell ?
Megveszed, kiveszed az ócska csomagolásból, átsiklasz a totál rossz rezsin-ezüst fényezésen, (az valamiért nem megy nekik) ragasztónyomokon, festékmegfolyásokon és kész ? Megy vissza a dobozba ? Vagy egy vitrin azt messziről jó az ? Tényleg nem értem ezt a felfogást, olyan mintha hipnotizálva lennének hogy rezsint és drágán kell venni.
Az ottonál meg gondolom mi lehetett, maradt egy kis ezüst festék... nyomjuk el valamire.... mi van még...? Mennyit lehet lefújni belőle? 250-et ? Oké akkor legyen 250es-limit, és adjuk is drágábban 😊))))))))))
Amúgy ha valaki kiadná ezt a mezei C6-ot rezsinbe, figyeld meg itthon is jópáran megvennék és nyilván sokkal drágábban .... az lenne hogy ennek legalább nem marcipán az ülése.... <#bohoc>#bohoc> vicc....
Egyszerűen ez a gyenge hazai piac hozománya, nem kell még egy piros Corvette, mert már úgy is megvan a C5 Bububól.
Amúgy ahogy Misi is írja, élőben egyáltalán nem zavaró, ha meg nagyon zavaró meglehet csinálni, de én ezért nem szedem szét a modellt, egyiket se 😉

Teszem hozzá akkor az úgy nem volt nagy sztori, mert 20ezer körül mentek az AA-ok, de tény hogy jó vétel volt...
Mikor leépítettem a 996-997 vonalat, mennie kellett annak is, és igen... alig akarták az enyémet is egy 20asért vinni, igazándiból aki elvitte is azért vitte mert 20ezer vicc egy ilyen gépért, vicc-nem vicc, a kutyának nem kellett.
Van aminek nem megy fel az ára... lehet ennek a fura zöld miatt... fene tudja. A végén már úgy voltam a fekete 997 GT2 RS bronz kerekeit lecserélem a zöld fekete papucsaira, már a kezembe volt a csavarhúzó, mikor írtak hogy elviszik 😊 a GT2 csavarjai már kint voltak 😊
És nem utolsó sorban kiváló képek!!
mit számít az, hacsak nem nyúlkálsz bele tapizni az ülést, akkor láthatatlan hiba, nekem 4 évig fogalmam sem volt róla, hogy ez hiba, míg nem írtak róla az fb-n, akkor megnéztem és valóban olyan, de a vitrinbe és a fotókon látszik? nem. Akkor meg??
Ugyanez a típusnak a Z06 verziója ugyan ilyen ülésű, és nézd meg hogy azok 200+ eur felett mennek
na akkor hogy is van ez????
Üdv.
sose fogom megérteni a modellkereskedés mikéntjét
ez a Porsche is gyönyörű, valamiért mégse fogja meg a gyűjtőtársainkat, bezzeg feleilyen szép Otto-k 30 felett mennek
Ott van PP kolléga (és az enyém is amúgy <#awink>#awink>) eladó AA C6 Corvette modellje? az ülés érdekes marcipánosságától eltekintve hibátlan szépség, szeretem azt a gépet, de 20ezerért sem lehet eladni
Why??????
sose fogom megérteni

de ahogy egyik modell gyűjtő társunk szokta volt mondani: most ez van, akkor meg az lesz 😊)))
sok mindent mérlegeltem, és egy hangyapöccsel a hwe mérleg oldal feljebb maradt 😊
- Hát mos őszintén, nem gyönyörű..?
Üdv.
Üdv.
deeee, megnéztem, és -ahogy a 308 kapcsán is írtam- bolond lennék ha azt mondanám, hogy a hwe szebb, mert nem az, de......
az érveimet ismered, most nem kezdenék bele
mondjuk majdnem mindegy, mert akár hw akár kyo, nem lehet itthon Ferrarit még féláron se eladni, labdacs dömpingjének hála
sose gondoltam volna hogy egy olyan ikon modellt mint a Kyo 250GTO, még áron alul sem lehet eladni
De azért furi döntés ........<#alien>#alien><#alien>#alien> vagy meg se nézted a kyo-t, valld be hogy ki se mer(t)ed nyitni a dobozt, nehogy a HWE-nek kelljen mennie <#alien2>#alien2>
vessetek a mókusok elé, de valszeg én vagyok az egyetlen aki a Kyo-t adja el és a HWE-t tartja meg, pedig így lesz, úgyhogy ha valakinek kell egy piros Kyo F355 kérem nálam jelentkezni 😊))))

elmennék hozzád 1-2 fotózási tanácsért 😊
azt hittem jók a képeim, erre bedobsz néhány profi képet és már dobtam is a kukába sajátjaimat 😊))
nálad jobb képeket csak sz.robi csinált itt régen <#nezze>#nezze><#nyes>#nyes>
- Labdacs-féle F40 LM / Hi-End:
Üdv.
de a F355 sokkal fiatalabb modell, emlékeim szerint az az átlag helyeken mindig is 50 körül ment
ezért írtam hogy ritka szerencsés ember vagy 😊))
sajna nekem kevés ilyen sztorim van, az a baj hogy én nem a jó árú modellekre vadászom, hanem ami épp befészkelte magát az agyamba 😊)) azok meg ritkán vannak épp jó áron
lehet taktikát kellene váltanom 😊
Ejj ha az a bézs belső a pirosban lenne, már nem is gondolkoznék és cserélném le az enyémet 😉
- Íme a 25 ezer forintos Hi-End Testarossa: <#nevetes1>#nevetes1>
Üdv.