Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kecsegtetõ ajánlat,de most nem😞
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ezen a héten max péntek lenne jó, de nem 100%
jövõhéten szerda(13.) 1000%
jövõhéten szerda(13.) 1000%
Xbox Live: Lunatic HUN
öö, nem akarom lelõni a poént, de itt a hármas Maranello összehasonlítás gyõztese:
picit rozoga szegényke, de így is fölényes a minõsége a Bburago és Maisto verzióhoz képest. jójójó, tudom nem egy AA, vagy Kyosho, de ez egy több, mint 10 éves vas.
picit rozoga szegényke, de így is fölényes a minõsége a Bburago és Maisto verzióhoz képest. jójójó, tudom nem egy AA, vagy Kyosho, de ez egy több, mint 10 éves vas.
http://ferrari18.blog.hu/
Na ha aszondom hogy téged nemérint, akkor nem azér mondom hogy nemérint mert hazudok hogy nemérint, hanem tudom hogy azér mondom hogy nemérint ,mert nemérint
Van valaki, aki 1:43-as méretben gyûjt BMW-ket? Vagy Volvo-kat?
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
lehet, hogy egyszer azt is megéljük, hogy maguktol hazajönnek, de azért még mindig van sok olyan dolog ami igy is olcsobb. 1:43-as modelleket például jo áron meglehet szerezni, mint ahogy makettet is.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Erre szoktam azt mondani: és ha szépen megkéred hazasétál....
Egy H61 olyan 1.75kg (tól)
Veszel kettõt és 90Usd a posta.
Egy H61 olyan 1.75kg (tól)
Veszel kettõt és 90Usd a posta.
pedig nem tünnek olyan drágának USAban. mondjuk ugy látom elég nagy szórás van kezdve 37dollártól egészen 100-on felülig, de még az sem mondható olyan soknak..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
az szép XD
nemtudom, aszittem megsértettelek valamivel, má majdnem elindultam a házad elé szerenádozni XD
nemtudom, aszittem megsértettelek valamivel, má majdnem elindultam a házad elé szerenádozni XD
Má méharagudnék há mééééé?
Attál rá okt? Nemattá. Ha haragunnék észrevennéd....
Csak elmondtam a véredényem.<#nyes>#nyes>
De tényleg ne ítélj addig, amig nem volt a kezedben más.
Tudnék sorolni olyan prémium kategóriás (és árú) modelleket amik nagyon nagyon hátraszoríjják a Kyo AA kettõst.
A jómultkorában volt szerencsém egy 1/18-as Highway61 nevû modellet rendelnyi egy ismerõsnek. Ha azt mondom hogy ha megforgatod a kereket forog a kardán meg a hûtõventillátor??<#zavart1>#zavart1>
Csak azért szóltam hogy a gyûjtõszenvedély nagyon szép dolog. Csak ne légy sznob . Persze lehet törekedni a tökéletességre de ha túlzásba viszed akkor nem lesz olyan modelled amit esetleg más cég csinál.
Attál rá okt? Nemattá. Ha haragunnék észrevennéd....
Csak elmondtam a véredényem.<#nyes>#nyes>
De tényleg ne ítélj addig, amig nem volt a kezedben más.
Tudnék sorolni olyan prémium kategóriás (és árú) modelleket amik nagyon nagyon hátraszoríjják a Kyo AA kettõst.
A jómultkorában volt szerencsém egy 1/18-as Highway61 nevû modellet rendelnyi egy ismerõsnek. Ha azt mondom hogy ha megforgatod a kereket forog a kardán meg a hûtõventillátor??<#zavart1>#zavart1>
Csak azért szóltam hogy a gyûjtõszenvedély nagyon szép dolog. Csak ne légy sznob . Persze lehet törekedni a tökéletességre de ha túlzásba viszed akkor nem lesz olyan modelled amit esetleg más cég csinál.
igazad van nem volt még prémium Norev a kezemben.
Láttam már jópár sima Norevet meg egyebet. Én nem istenítem a Kyoshot meg az AA-t, de az én rövidke modellgyûjtõi pályafutásom alatt nem találkoztam jobb minõségû modellekkel, mint az AA és a Kyo.
Amúgy az írásaidból ítélve, most haragszol rám??
Láttam már jópár sima Norevet meg egyebet. Én nem istenítem a Kyoshot meg az AA-t, de az én rövidke modellgyûjtõi pályafutásom alatt nem találkoztam jobb minõségû modellekkel, mint az AA és a Kyo.
Amúgy az írásaidból ítélve, most haragszol rám??
Különben volt már a kezedben 1/18-as Prémium Norev?
Már hogy annyira isteníted az AA-t meg a Kyoshot....
Spider, ha szépen megkéred,megmondja neked hogy milyen a minõsége...
Már hogy annyira isteníted az AA-t meg a Kyoshot....
Spider, ha szépen megkéred,megmondja neked hogy milyen a minõsége...
Kivéve ha nem pont jöv hét közepén lesz a "szülinapod", amire örülnék, ha ideérne 😊
.: mobilize.hu :.
jah, erre azért vigyázok. most a vitrinbõvítést kéne megoldani, de sürgõsen <#fejvakaras>#fejvakaras>
Akkor az kellemes lehet.<#szomoru1>#szomoru1>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
azt még hozzá sem teszem, hogy odafelé megbûntettek. hétfõ reggel óta egyirányú lett az az utca a Duna korzón, amerre mindig is jártunk. kint volt a hülye behejtani tilos tábla, de azt hittem, kint felejtették, mert ott szoktak lenni hétvégent rendezvények és olyankor kiteszik. reggel ott álltak a láthatósági mellényesek és birságolták az arra haladókat. sok munkájuk volt, mert fél Szentendre arra jár ügyet intézni. arra vannak a bankok, posta, stb.
nem. sajnos az egyikben Ágónak jött mindenféle baba, a másikban meg az UT Maranello. én is azt hittem, hogy a 13-ból valamelyik csak a kedillekes csomag lesz. de a héten meg kell jönnie, 29-én adták fel.
a magyar posta ma is szépen megtréfált. jön egy értesítõ, hogy 1 sima levelem és 13 csomagom érkezett. várok csomagokat, elég nagyokat is, de nem 14-et. mivel picit az autónk (Swift), és attól féltünk, hogy a sok csomag nem fér mejd el egyben, ezért némi sógori segítséggel és két autóval indultunk le a csomagözönért a postára reggel. erre közlik, hogy jött 2 csomag. nem 14. de akkor mi az a 13? az nem tizenhárom, hanem egybé, vagyis 1B. értitek, jött egy levél és egybé csomag.
GLS-sel vannak tapasztalatok, Ágó cége azzal küldözgeti a csomagokat. évi 200 csomag feladását kellett bevállalni és 700 forint körül viszik, másnap a címzett kezében is van. az utánvét 1-200 forinttal drágább, az úgy mûködik, hogy a címzett fizet a futárnak, a futárcég pedig utalja a számládra a pénzt.