Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Futárral kell!!! Az olcsóbb is. De még nem tudtam utána nézni,hogy mûködnek a dolgok ezzel kapcsolatban.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

autoszimulator
én is szenvedek, de én a feladások miatt 😄D Ma reggel hív a dear posta, hogy hát bizony az egyik csomagom, (nem modell), veszprémben rohad, merthogy nincs rajt cimzett. LOL? Mondom és ezért mér engem hiv, nem az én dolgom rátenni, és postán megadtam mindent, ami kell hozzá -.- Erre bediktálhattam megin az adatokat... Szóval ugyanazt a csomagot elõször visszaküldik saját magamnak, majd elkeverik a címzettet, normálisak ezek? Sohatöbbet nem küldök semmit sem postán, az tuti...

.: mobilize.hu :.

Willi Betz
Enyém tuti akkor fog megjönni mikor nem leszek itthon. Elõre látom.

Dofekné
Az a kispad!

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fõ ellensége: a por és a gyerek!

Dofekné
Szenvedjünk együtt!
Még nekem se jött meg a három bömösbõl egy se. :-(

Akar még valaki szenvedni?? <#conf>

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fõ ellensége: a por és a gyerek!

Willi Betz
ISOFIX rögzítési pont?<#nemtudom><#nevetes1>
Szép darab!!!<#eljen>

gabamano
Megjött a picike mercike....
Van benne gyerekülés is:<#bee1>

Willi Betz
Entschuldigung!!

gabamano
Harly! VW!<#hehe>

gabamano
KI BESZÉLT ITT RÓLAD TE GYEREK!!??<#zavart1>

Willi Betz
Rám?<#conf>

Willi Betz

gabamano
Szerintem rád a gyûjtõ szó helyett, lassan jobban illik a felvásárló kifejezés.
Csak nehogy úgy járj a végén, hogy a gépies vásárlás mellett már semmi örömöd nem leled az egészben....Mert annak aztán keményen semmi értelme....

Willi Betz
Én mocskosul szenvedek most! Még nem jött meg a Mercim<#rinya><#shakehead>

w77d
hát ebben a hónapban 300 volt, de természetesen vissza kell vennem az iramból XD

Willi Betz
Nálam havonta 50 ezer a limit. Nálad akkor 300 lesz?<#nevetes2>
Na részemrõl ennyi a modellekre szánt pénz mennyiségérõl!

w77d
jelentem jóval 200 fölött vagyok 😊

Willi Betz
Nem,csak havonta elkölteni modellre 200ezreket még nekem is sok😄
Bár ez maximálisan az õ dolga mennyit költ modellre!!

Dofekné
Méé? Ha ésszel veszed, akkor óccsóbb? <#nevetes1>

w77d
44

Willi Betz
Ez igaz,deeeee tûrtõztetés szót ismerni köll,ha nem akarsz nadrág nélkül mászkálni😄
Ez a kettõ menyi is lesz össz? 40-45 körül?

w77d
de hát olllllyan széééépek 😄

Willi Betz
Így van ez,ha valaki észnélkül vásárolja a "prémium" kategóriás modelleket<#nevetes1>

w77d
nah délután megint lesz befizetnivaló 😞

utalom Donnak a 760Li árát, meg asszem akkor már utalom Autoszimnek a Phaeton árát is!

Kezdek legatyásodni XD

Willi Betz
Jöhet😊

megjött az UT 550 Maranello-m. ha van rá igény, írok egy UT-Bburago-Maisto összehasonlítást.

http://ferrari18.blog.hu/

gabamano

Willi Betz
DÚÚÚÚÚRVAAAAA!!!

gabamano
WZZZE 1/18-as négykerék kormányzású Corolla....

w77d
naná

Willi Betz
Ez gondolom szándékosan ilyen.

gabamano
Parkolásrásegítés Prostéknál:

Willi Betz
És persze te voltál utána a tapló meg a bunkó stb...stb...

w77d
huhh én is jártam már így, keményen leteremtettem a kissrácot, aztán jöttek a szülei, hogy mi a faszt képzelek én, hogy rendre utasítom az õ gyermeküket!! Pedig a gyerek a kocsim motorházán síelt a kis GI Joe-jával <#falbav>

Willi Betz
Na igen,de az akit én ismerek (sajnos) az igen csak erõszakos és ha rámordulok akkor azt kérdezi (nem csak tõlem),hogy kivagyok én neki. Múltkor persze megkapta mert egyszerûen válaszoltam erre a kérdésére: "Az aki pofánvág!" Innentõl kezdve jött az,hogy én vagyok a bunkó,meg mit képzelek,hogy ilyet merek neki mondani. Aztán anyjának feltettem a kérdést aki szintúgy nagyon modortalan egy nõ személy,hogy "Milyen lenne az,ha a te autódnak esni így neki,csak az igazinak?" Ez a nõt kicsit se hatotta meg,tehát továbbra is én voltam a bumeráng. Végeredmény ként vigyázni kell az ilyen kis gyerkõcökkel,hogy mit mond neki az ember,meg milyen stílusban mondja neki a TILTÓ szót vagy mondatot.

Willi Betz
<#nevetes2>

w77d
XD

mustanggt500
xD

ASUS P5KC alaplap//Intel Core 2 Duo 3Ghz// NVIDIA GeForce 8600GTS(512 MB)//SAMSUNG HD321KJ (298 GB, IDE)//Samsung SyncMaster 931BF 2ms//

Dofekné
Nem félek a gyerekektõl! Jól kezelem Õket! <#mf1> Van amelyik elsõre megérti a NEM-et. Legtöbbször megkérdezik, hogy játszhatnak-e az autókkal, ekkor egy egyszerû, de erõteljes mogorva NEM-tõl már el is megy a kedvük a további érdeklõdéstõl. A bátrabbja még esetleg megkérdezi, hogy miért? Ilyenkor az elõzõ hangnemben elhangzó AZÉRT válasz, már teljesen kielégíti Õket. Ha meg ez sem használ, olyat förmedek rá, hogy visszamenekül az anyjába. <#eplus2> <#wilting> <#rinya>

w77d
én kesztyût nem használok, de arra vigyázok, hogy koszos, zsíros kézzel ne nyúljak hozzájuk!

Willi Betz
Én szintúgy ilyen balzsammal kenyegetem,de ebben még viasz is van. Sonax-nak valamelyik kenyõcse. Ráadásul nem hagy nyomot a résekben. És persze kesztyûvel való taperolás.

Dofekné
Én meg valódi 1:1-es autó balzsammal szoktam kezelni a fényezést. Az nem karcol, mert nem polír. Védõréteget képez, fényt ad és az esetleges por is seggreesik rajta. A pihepuha rongyot már meg se említem.
Bár ez már elavult dolog, most már átállok a nanotechnológiás védelemre.
Ja! és persze (most Gabananó kibukik)fogdosáskor kesztyû használata! <#nyes>

w77d
XD

Willi Betz
Na olyan nekem is volt,csak 9 éves vadorzó esett neki a két nagy Mercimnek (S,CL) és elkezdi,hogy most csinál egy karambolt. Mondom ugy jársz teis ahogy a modellek mikor összeütköznek,ha megcsinálod. Aztán végülis nem tette.

Willi Betz
Elég veszélyes tud lenni,ha ráránt az ember egy modellre<#nevetes2>

w77d
nem én fodostam ösze, anyám testvétének drága gyermek "játszott egyet KIT-el, én meg majd szívütést kaptam XD

gabamano
Willi Betz
Csinált belõle General Lee-t<#nevetes1>

Willi Betz
Õszinte leszek. Fingom sincs! Sima fa polcost tudok ahol lehet vágatni,de üvegest<#shakehead>

gabamano
Nagyon puha vileda,A LEGPUHÁBBB VILEDA!!! egyszerû szappanos vízbe mártva kinyomkodva.Modell letöröl aztán puha száraz törlõvel áttöröl.

(ezért nem kõ összeélvezkedni a modelleket)<#hehe>