Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még az ajtók szigetelése és a világítás hátra van, de van még idõm a modellek hazaérkezéséig.
Majd így fognak parkolni az autók. (vagy máshogy!?)
Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!
reméljük nem prototípusok!
Jah és ha KRU-013 lenne akkor Freddy Krüger-Péntek 13<#hehe>#hehe>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Tehát ilyen,ez még nem bámul be a kanyarba,de azon vagyok,hogy olyan legyen.
Ez meg a helyzetjelzõ xenon fehérben

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!
.: mobilize.hu :.
Viszont az megnyugtat, ha mindezt aBMW-nél akarom megcsináltatni, az 450 pénz.
Na, etz biztosan a Rézfaszú Baglyok vitték el, vagy tartják fogságban.
Összetört az egyik fényszóm, úgy három hete. Egy szembe jövõ kamion ponyvájáról lerepült két jégtábla....szóval egy repülõ jégheggyel ütköztem.
Na, mondmár ! Bemegyek a bótba asszonnyák nesze fényszóró 102.700. Mondom, akkor nem köll. Már régóta szerettem volna Xenonositani, hát itt az idõ. Megvettem a két gyári Xenonfényszórót, hozzá az égõt, a gyári gyújtókat és a két szintén gyári elektronikát az íbéjen összesen 140 párezer Forintért. Meg is jött rendben minden, hát akkor beszerelem. Bent is van uszkve húsz perc alatt, kapcsolom, de nem világít ( már csak a Xenon, többi minden mûxik)
Össze-vissza szaraxok, mindent ellenõrzök nyócszor, de semmi!
Felhívok egy szakembert: A világítás kapcsoló ki lett cserélve – kérdezi – mert ami benne van most az a Xenonhoz nem jó. (gyorsan utána nézek az alkatrészjegyzékbe, hát bizony ehhez a típushoz ötféle kapcsoló létezik, miszerint Xenon, vagy nem, kanyarkövetõ, vagy nem, van-e esõérzékelõ, vagy nincs és ezek kombinációi.) De menjek be és megnézi át lehet-e szoftveresen programozni a villanykapcsolót. Mert akkor majd rángatni fogja a blendét a projectorban, ha hosszúfényre váltok, viszont nem tudom majd belülrõl állítani a fényszórómagasságot, mert azt majd a kocsi terhelésének megfelelõen a magasságszenzor fogja állítani.
Szóval eddigi tudásom a villanykapcsolóról – miszerint zárom, vagy nyitom az áramkört – dugába dõlt.
Ez a mérhetetlen sok elektronika, ez rettenetes és mégis áldás is. De a BMW-nél legalább mûködik is, viszont Renaultokról már hallottam csoda történeteket.
Béjemvével meg mi volt olyan nagy gond,hogy üvöltözés lett a vége?
Sûrû elnézések, mihelyst megjön valamely várt ótóm, rögtön minõsítem is.
A hétvége egyrészrõl Smart felhajtással és vásárlással, másrészrõl 1:1-es BMW körül ugrálással, õrjöngéssel és a gyártó szidalmazásával telt. A mai nap pedig a bírósági végrehajtó hatására az önkormányzatot próbáltam meggyõzni, hogy -ugyan már- hadd ne kelljen a 2003-ban eladott Thunderbird- re és a 2005-ben ellopott FIAT buszra súlyadókat fizetnem az azóta eltelt idõre. Természetesen eddig minden évben elfaxoltam a Ford adás-vételiét és a FIAT rendõrségi határozatát. Ezekmeg cserébe rámkûdik a végrehajtót. <#violent>#violent>
http://ferrari18.blog.hu/

Porsche 928
Alfa GTV
Königsegg CCX
Porsche 911 1968.
Mercedes G
Lotus Europa
egy vadított BMW Z4
a GTV és a Z4 elég prototípus jellegûek néztek ki.