Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dofekné
Hogy a mai nap se teljen haszontalanul, összeállítottam az új autógyûjtõ helyet.
Még az ajtók szigetelése és a világítás hátra van, de van még idõm a modellek hazaérkezéséig.

Majd így fognak parkolni az autók. (vagy máshogy!?)

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Willi Betz

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

nagyon széép

Köszönöm 😊
reméljük nem prototípusok!

Willi Betz
Jah,de hogy ha KLO lenne akkor az slozit jelent<#nevetes1>
Jah és ha KRU-013 lenne akkor Freddy Krüger-Péntek 13<#hehe>

w77d
tetszik a rendszámod, majdnem KLUG 😄

<#wow1><#worship>

Willi Betz
Vakuljatok meg<#eplus2><#hehe>
Tehát ilyen,ez még nem bámul be a kanyarba,de azon vagyok,hogy olyan legyen.

Ez meg a helyzetjelzõ xenon fehérben

ott én lakok -.-"

Willi Betz
No az nem semmi. Nekem is utólagos a xenon az Astraba,de ott nem volt semmi extra dolog. Csak annyi,hogy szarul tette bele az ember az ízzót és nekem kellett megigazítani,mert nem világított rendesen.

Dofekné
Na pont ezért (is) igyekeztünk gyorsan pótolni a Smartot, hogy a bömös ki legyen véve a napi munkából és pihenhessen.

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

NSTSpider
Akko nan kell vigyáznod ,hogy ne legyen sajáthibás törésed.

Dofekné
Amióta lett a Smart (ami ugye most TK-s lett)azóta nincs a bömbin casco, ami mellesleg - vidéki címen, maximális testületi kedvezménnyel mivel az asszony Allianzos - 27 ropi volt havonta, igaz 42 helyett!

DJ Skyline
<#wilting> abból már használt E30-at veszek jó állapotban

autoszimulator
MEEEEEENNNNNYIIIII? Azt a qrva 😄 Nem rossz... Mondjuk amin én igazán nagyot nézek, azok a szervíz óradíjak, hát ha valaki csak fele akkora órabért kapna, mi lehetnénk a legjobban élõ ország 😄

.: mobilize.hu :.

NSTSpider
Cascod van? Mert akkor érdemes a xenon lámpát belevetetni utólag mert ha törik akko drága tma lesz.

NSTSpider
A kresz nem köti ki ,hogy hány szemem legyen 😄

Dofekné
Ez nem.
Viszont az megnyugtat, ha mindezt aBMW-nél akarom megcsináltatni, az 450 pénz.

autoszimulator
De az csalás 😄D Nehogy aztán egy rendõr majd lemeszeljen, mert kérem ez szabályellenes!

NSTSpider
Van hozzá 8 szemem😄

autoszimulator
😄D Az is elég tud lenni 😊

NSTSpider
Nem ez nem tud olyat, a kanyarba én nézek be😄

autoszimulator
ez kanyarba kuksizik?

Dofekné
Nekem meg most van egy ilyen eladó!:

NSTSpider
Az én gyárim ilyen:

Dofekné
Ez egy X3 és minden gyári került (és fog ) bele és ez is jól mûxik majd, ha már minden benne lesz. <#csodalk>

Dofekné
Szép a nürnbergi beszámoló! És erõsen reméljük, hogy a bejelentett újdonságok mihamarabb meg is jelennek. Nem úgy mint pl. az AutoArt által 2005 júliusában bemutatott BMW 1600 GT (1966) ami a mai napig sehol sincs. És van még ilyen eset jónéhány.
Na, etz biztosan a Rézfaszú Baglyok vitték el, vagy tartják fogságban.

NSTSpider
A skodrimban a gyári xenon szépen müxik.

autoszimulator
Ehh, ismerõs a szitu, nekem is most került bele xenon, és pl a fed. szgép kiirja a hibát, mert más az energiafelvétele... No arról nem is beszélve, hogy az automata fényszórómagasság állítóm elég magasra lövi be a xenont, és múltkor veszprémbe jövet alig 30an villogtak le az útról :S Szóval majd valahogy át kell állíttatnom, hogy kicsit lefele világítson, mert én úgy látok vele, mintha refi lenne, de van, akit picit zavar 😄

DJ Skyline
milyen BMW mindez?

Dofekné
Na itt a hétvégi BMW teszt, viszont abszolute OFF.
Összetört az egyik fényszóm, úgy három hete. Egy szembe jövõ kamion ponyvájáról lerepült két jégtábla....szóval egy repülõ jégheggyel ütköztem.
Na, mondmár ! Bemegyek a bótba asszonnyák nesze fényszóró 102.700. Mondom, akkor nem köll. Már régóta szerettem volna Xenonositani, hát itt az idõ. Megvettem a két gyári Xenonfényszórót, hozzá az égõt, a gyári gyújtókat és a két szintén gyári elektronikát az íbéjen összesen 140 párezer Forintért. Meg is jött rendben minden, hát akkor beszerelem. Bent is van uszkve húsz perc alatt, kapcsolom, de nem világít ( már csak a Xenon, többi minden mûxik)
Össze-vissza szaraxok, mindent ellenõrzök nyócszor, de semmi!
Felhívok egy szakembert: A világítás kapcsoló ki lett cserélve – kérdezi – mert ami benne van most az a Xenonhoz nem jó. (gyorsan utána nézek az alkatrészjegyzékbe, hát bizony ehhez a típushoz ötféle kapcsoló létezik, miszerint Xenon, vagy nem, kanyarkövetõ, vagy nem, van-e esõérzékelõ, vagy nincs és ezek kombinációi.) De menjek be és megnézi át lehet-e szoftveresen programozni a villanykapcsolót. Mert akkor majd rángatni fogja a blendét a projectorban, ha hosszúfényre váltok, viszont nem tudom majd belülrõl állítani a fényszórómagasságot, mert azt majd a kocsi terhelésének megfelelõen a magasságszenzor fogja állítani.
Szóval eddigi tudásom a villanykapcsolóról – miszerint zárom, vagy nyitom az áramkört – dugába dõlt.
Ez a mérhetetlen sok elektronika, ez rettenetes és mégis áldás is. De a BMW-nél legalább mûködik is, viszont Renaultokról már hallottam csoda történeteket.

Willi Betz
Akkor nem volt valami jó hétvégéd és hétfõd sem.
Béjemvével meg mi volt olyan nagy gond,hogy üvöltözés lett a vége?

NSTSpider
Á végre hálistennek kiszabadultál 😛 A bürokrácia sajna ilyen :S

PLaci77
Akkor nem unatkoztál <#merges2>

Dofekné
Hii! Az RF baglyok RF-jére savat öntve tudtam csak kiszabadulni, óriási kínok és nehézségek árán árán.
Sûrû elnézések, mihelyst megjön valamely várt ótóm, rögtön minõsítem is.
A hétvége egyrészrõl Smart felhajtással és vásárlással, másrészrõl 1:1-es BMW körül ugrálással, õrjöngéssel és a gyártó szidalmazásával telt. A mai nap pedig a bírósági végrehajtó hatására az önkormányzatot próbáltam meggyõzni, hogy -ugyan már- hadd ne kelljen a 2003-ban eladott Thunderbird- re és a 2005-ben ellopott FIAT buszra súlyadókat fizetnem az azóta eltelt idõre. Természetesen eddig minden évben elfaxoltam a Ford adás-vételiét és a FIAT rendõrségi határozatát. Ezekmeg cserébe rámkûdik a végrehajtót. <#violent>

ennek örülök.

http://ferrari18.blog.hu/

Lunatic83
nagyon szép - tavaly láttam két ilyet egy autókiállításon, meseszépek...

Xbox Live: Lunatic HUN

NSTSpider
Nanszépislesz.

NSTSpider
A koenigsegg pont befér a bugatti veyron mellé.

Willi Betz
Ezért még nem jár nyakazás😄

áá, most le fogtok nyakazni, de nem emlékszem pontosan. de szerintem volt. sajna az AUTOart-osok sem halmozták el a sima földi halandókat sajtóanyaggal. fejbõl meg nem nagyon megy, miket láttam. amire emlékszem AUTOartilag és fénykép is van róla:
Porsche 928
Alfa GTV
Königsegg CCX
Porsche 911 1968.
Mercedes G
Lotus Europa
egy vadított BMW Z4
a GTV és a Z4 elég prototípus jellegûek néztek ki.

meek jó éjt néktek😄

w77d
jaja XD
ha látsz egy fekete merivát, akkor apám bent van 😄

Willi Betz
Elvitték a rézf@szú baglyok,és arra kényszerítik,hogy bmw-et vásároljon 1:18-ban.

DJ Skyline
komolyan? akkor tudom melyik, az a nagy sárga épület! fene se gondolta volna <#idiota><#idiota>

DJ Skyline
jaja 😄

w77d
Az önkormányzat a szentlélek tértõl 10-15 méterre van a Fõ téren XD

NSTSpider
Azmár külföld ?😄

DJ Skyline
nem tudom, én a Szentlélek tértõl északra nem nagyon mozgok 😄