Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1:18ban nem hiszem...
A 2007-es Bentley Contimental GT Minichamps 1:18
világosbarna
nekem megvan csak kékben... megéri még van a vh-ban...😄
w77d a mi autónk prototype😄Dszép feketében...
Prototype...
Õ a tömör gyönyör igaz már megjelent...
Még nem mondtam házszámot😄D
Nem az Kyosho
de koncentrálj a cl-re és az s-re és a régi sl-re😄D
nemis😄
a kupé jobb 😛
a kupé jobb 😛
Labdacs!!Ferrari!gondolom te is láttad
egy ilyen izé a kyoshotól
bocs mindenkitõl a sok képért de nem tudok velük betelniii
a régi Sl belül
a nagyobb
Na mostmár elég legyen:
Úgyis megelõzlek😄DDD
Ezek itt mind AutoArt-ok!!
A Mercik:
Gyönyörûek
Na és itt elkezdett akadozni a szemem😄
Nagyon remélem hogy ezek a mercik 1:18-asok és nem protípusok!!
Gyönyörûek
Na és itt elkezdett akadozni a szemem😄
Nagyon remélem hogy ezek a mercik 1:18-asok és nem protípusok!!
jaja hotw nem gyártja de a quartzo igen
jó lenne megnézni õket egymás mellett😊
és a minichamps-k milyenek?hotweels hez képest?
jó lenne megnézni õket egymás mellett😊
és a minichamps-k milyenek?hotweels hez képest?
!Forza Ferrari!

http://ferrari18.blog.hu/
Én is gyûjtöm az F1 modelleket, csak minichamps és hotwheels modellek terén van tapasztalatom.
Véleményem szerint a két gyártó között nincs túl sok különbség.Persze mindegyiknek van gyengéje.
Az Fw 14 est szerintem csak minichampsban tudod beszerezni, mivel a hotwheels nem gyártja.ha jóra gondolok persze:-))
Véleményem szerint a két gyártó között nincs túl sok különbség.Persze mindegyiknek van gyengéje.
Az Fw 14 est szerintem csak minichampsban tudod beszerezni, mivel a hotwheels nem gyártja.ha jóra gondolok persze:-))
hali
kis tanácsot szeretnék kérni.
szeretnék egy williams f1 fw 14 es modellt, 1:18 ban
Elvileg gyártja a minichaps és a quartzo is. exotot nem említem mert annyi pénzt most nem szánok rá😄
akinek esetleg van tapasztalata f1 es modellekben segítsen hogy melyik gyártót érdemes választani!
Köszi
kis tanácsot szeretnék kérni.
szeretnék egy williams f1 fw 14 es modellt, 1:18 ban
Elvileg gyártja a minichaps és a quartzo is. exotot nem említem mert annyi pénzt most nem szánok rá😄
akinek esetleg van tapasztalata f1 es modellekben segítsen hogy melyik gyártót érdemes választani!
Köszi
!Forza Ferrari!
Xbox Live: Lunatic HUN
meg akartam ma venni a BBurago 1988as Countach autóját, ahogy múltkor írtam, sajnos , vagy szerencsémre(?) lekéstem róla...
ezért bementem egy kisebb fajta modell autó üzletbe, (Újpest), gondoltam meglepem magam egy 350gt-vel, hát most se sikerült megvennem, 2 alap Lambon kívül semmi más nem volt az üzletbe...
holnap jobban ráérek, talán benézek a Victor Húgoba...
ezért bementem egy kisebb fajta modell autó üzletbe, (Újpest), gondoltam meglepem magam egy 350gt-vel, hát most se sikerült megvennem, 2 alap Lambon kívül semmi más nem volt az üzletbe...
holnap jobban ráérek, talán benézek a Victor Húgoba...
Eleve összeszereléskor minden összefekvõ részt és rést szilóval (is) raktam össze, hogy a szekrény résein se jöjjön be a por. ( a másik vitrinem - ami a falra van szerelve - dübelek és FBS láthatatlan kettõsével kapaszkodik a falhoz és önmagához)
Az ajtók pedig öntapadós ablak/ajtó szigetelõ habgumival lesznek ellátva. Ebbõl többféle színt és profilt lehet kapni a barkácsboltokban. Ki kell választani az adott ajtóhoz legmegfelelõbb profilt és gondosan fel kell appkikálni. Fõleg a sarkoknál és a végeknél kell a pontosság, hogy hézag se legyen, de egymásra se fedjen.
Az ajtók pedig öntapadós ablak/ajtó szigetelõ habgumival lesznek ellátva. Ebbõl többféle színt és profilt lehet kapni a barkácsboltokban. Ki kell választani az adott ajtóhoz legmegfelelõbb profilt és gondosan fel kell appkikálni. Fõleg a sarkoknál és a végeknél kell a pontosság, hogy hézag se legyen, de egymásra se fedjen.
Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!
attól félek ez a drágakövekkel kirakott Lambo már nem az én kategóriám.... 😉
viszont a másik, a lamborghini gallardo concept s, remélem 1:18as lesz és nem limitált (1/1es) széria....
viszont a másik, a lamborghini gallardo concept s, remélem 1:18as lesz és nem limitált (1/1es) széria....
Itt már égett egy jó ideje nem?
Nekem akkor lett felkapcsolva azért olyan kékes.
Nekem akkor lett felkapcsolva azért olyan kékes.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Törölt felhasználó
Hogyan fogod szigetelni az ajtókat? Nekem még nem sikerült megfelelõ megoldást találnom a problémára. Mindig bemegy a por!!!