269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
  • crosspeet
    Rég járt erre Bulba kollega is...
    egy kis retro 1:43 twinpakk

• crosspeet
    Mihikénknek! :)

Neo 1:43

• crosspeet
    ezt figyeljétek..: :D

• crosspeet
    ja, lakkozási hibával...
  • crosspeet
    Napos!
    Ez pl most 29euró... Ooops.

• Hornando
    Üdvözlet!

Sajnálom, hogy ennyire rábasztál ezzel az Exoto modellel, de ez még mit sem von le a modell tervezéséből és precíziós kivitelezéséből.
    Az, hogy a modelledet valahol, valaki (Kínában egy vagy több kínai) nem a process utasításnak megfelelően szerelte össze, majd csomagolta, szerintem nem az Exoto Inc. XS szériáját megálmodó amerikai csapat hibája.
    Az már sokkal inkább, hogy ilyen hibákat nem tudnak időben kiszűrni és a megfelelő minőségbiztosítási rendszerben orvosolni. Ez azt jelenti, hogy nem tudják betartatni a gyártási folyamatokat és így a cég üzleti érdekei valamint nemzetközi megítélése is sérül.
    Nyilván tudjátok, hogy amerikai cégről van szó, ám ennek ellenére nem az USA-ban készülnek a modellek. A központ és a tervezőrészleg is a californiai Moorpark-ban dolgozik és kizárólag a gyártás és összeszerelés történik Kínában, mint oly sok márka esetében.
    Persze ettől még működhetne egy vevőszolgálat és kezelhetnék korrektül a felmerülő reklamációkat.
  • 355
    Egy-két modell erejéig csatlakoznék modelissimo-rendeléshez!
  • labdacs
    igen, gyártott.
    http://www.hotwheels-elite.com/model-cars-miniature/rare-ferrari/266/enzo-ferrari.php
  • oritomi
    Ferrari guruktól szeretném megkérdezni,hogy a HW elite gyártott olyan piros enzót aminek sárga volt a teteje?
    Az most frankón sárga vagy valami védő matrica lehet rajta.1:18as méret.
  • 355
    Eddig azt hittem, hogy a Ferrari F12berlinetta (ez a hüje, de hivatalos írásmód) sokkal hosszabb és laposabb, mint az 599.

Hát nem.

forrás: auto-motor-und-sport.de
  • 355
    'reggelt!

Csak egy picit olvass utána a rengeteg reklamációnak, ami Exoto ügyben előjön a világhálón. A modelljeik csodaszépek - amikor egyben vannak. Ha nincsenek, mint pl. Dinoenzo 246 Dino F1-e (egy poros, ujjlenyomatos, szétesett futóművű, hiányos modellt küldtek, aztán a postára fogták), akkor magasról tesznek a megoldásra, nem veszik vissza, nem küldenek cserealkatrészt, nem kommunikálnak a vevővel, amit egy $800+ árú modellnél baromira nem illik megtenni.

Az Exototól vásárolni egy qrva nagy lutri.
  • labdacs
    jóreggelt az uraknak.
  • kantorati
    Nekem is!!
  • hamhusz
    Kéne, azonnal ... :)

• dinoenzo
    XS EXOTO :)

Ez a csomagolás egy nagy határ szar....
    A modellem darabokban érkezett.....
    Hiányzott az Exotos bizbasz csavarkúlcs....mivel olyan rohadt dizájnos a doboz bele valaki a gyárban kifelejtette a csomagolásból az ülésem felső részével egyben.

A belső része a doboznak a modell kicsomagolásakor kapásból tönkre is teheti a hiper szuper modelled fék,és felfüggesztési rendszerét...

Egy sima CMC csomagolásánál nincsen jobb (vagy egy Kyosho).

Arról nem is beszélek,hogy a videós pillangószelep mozog stb fíling egy nagy átverés.

Arról nem is beszélek,hogy az Exoto tulajdonosa nem hajlandó válaszloni egy e-mailre sem,hogy valahogy kárpótoljon.

Erről meg nem is beszélek :)

Exoto entgültig gefeuert
    19.04.2012

Wir bedauern mitteilen zu müssen, daß wir Exoto es nicht mehr vertreiben. Damit verliert Exoto in Deutschland wohl seinen letzten Vertriebspartner. Die Gründe sind vielschichtig. Nicht nur, daß sich Exoto in der Vergangenheit konsequent weigerte, für mangelhafte Modelle Ersatz zu leisten, nein auch hierfür dringend benötigte Ersatzteile wurde trotz vielfacher Verprechungen nie geliefert. Dazu kam, daß sich Exoto unter Vortäuschung unsere Bestellungen seien versandfertig, ständige Zahlungen viele Monate im voraus erschlich. Anscheinend ist es um die Liquidität von Exoto so schlecht bestellt, daß Exoto nicht mehr in der Lage ist seine Fabrikanten aus eigenen Mitteln zu bezahlen. Seit September letzten Jahres verspricht uns Exoto ständig, daß unsere Vorbestellung des Ferrari Dino 246 SP nächsten Monat ausgeliefert werden soll. Da uns insbesondere bei Exoto das Risiko zu hoch, tausende Euro zu bezahlen, aber nie Ware zu erhalten, blieb uns leider nichts anderes übrig, als uns von endgültig von Exoto zu trennen.

ENNYI :)

Exoto XS Ferrarit ne vegyél az tuti!
  • hamhusz
    Sziasztok!

Eladó, ha valakit érdekelne, 24.000 Ft a postát állom!

• Hornando
    Szerintem szükségtelen zárójelbe tenni, hogy megint nagyot alkotott az Exoto, hiszen amióta csak ismerem a céget, és ennek már 10 éve, mindig minden modelljéről ezt gondoltam.
    Szerintem itt most inkább azt érdemes kihangsúlyozni, hogy egy egyébként is High-End kategóriába sorolt modellgyártó még magasabbra emelte a saját maga által meghatározott szintet.
    Így tehát megszületett az XS széria, ami egy elképesztően aprólékosan kidolgozott, precíziós sorozat lesz.
    Természetesen ezzel a D-Type Jaguárral is megfeleltek a kitűzött célnak.
    Néhány szép makrófotó
    Aztán elég csak megnézni a modell csomagolási terveit. Igen, jól látjátok, terveit. :-)
    Sok gyártónál egyáltalán nem foglalkoznak ilyesmivel, ezt már százszor megkifogásoltuk, talán leginkább a Mattel Elite modelljeinél.

• 355
  • 355
    'napot!

Exoto (megint) nagyot alkotott. Jaguar D-Type, 2600+ alkatrészből, 800$ körüli áron.

• dinoenzo

• dinoenzo
    Napot!

Szeretnék rendelni egy ilyet :)

• crosspeet
    De, mondom, az egy elit Ferrári! ;)
  • crosspeet
    Hi!
    Nekem is annyiba jött pár hónapja, annyiért ma már tényleg szinte potyás... meg kő vásárónyi! ;)
  • BMW FAN
  • BMW FAN
  • BMW FAN

:)
  • BMW FAN
    Annyiért azonnal! Az jó üzlet!
  • oritomi
    Akkor 30ért ajándék.Ebben benne a posta kltsg.Akkor lehet rámegyek.
    Köszi
  • BMW FAN
    Szerintem a 40-50 ezertől a csillagos ég:) Kb.
  • oritomi
    Ezt kellene forintosítani.
  • BMW FAN
    Nem elit,Ferrari :)) Nem látod?
  • BMW FAN
    Röviden,és tömören.K@baszott drága!
  • oritomi
    Srácok.Mi a piaci értéke jelenleg egy kyosho F40 LW-nek? 1:18
  • crosspeet
    szerintem Elite... ;)))
  • mikeman
    HW? :))
  • dinoenzo

• mikeman
    csak nem ebben a színben, de előbb utóbb lesz
  • crosspeet
    ez a projekt..? ;)

http://www.modelcarforum.de/showthread.php?s=67952f34faabc6b7908a5be05ca0f773&t=20857
  • mikeman
    valamiért nem vettem észre tegnap, pedig bekapcsolva maradt a gép...na ez van azért nem foglak leszopni hogy megbocsáss