269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Estét!
Grat hozzá -
amúgy ilyen
saját fotó várhatóan tavasszal :))))
-
jaja, várlak
amúgy tényleg kezd kihalni ez a fórum a face miatt.....sajna, pedig ez továbbra is számomra átláthatóbb forma, szimpatikusabb, de hát alig lézeng itt valaki
-
crosspeet #251079 ugyi? :)
ez a fész elveszi az embereket az sg-től..

grat hozzá, bizti szép darab lehet!
Ha megjön a bogszim, lehet átugrok vele valamelyik nap, van mit nézzek nálad a vitrinyben, asszem mostanság... ;) -
:))
te tudsz valamit

trófeáim közzé jött egy Super Trofeo...egy Gallardo Super Trofeo :)
csak személyes élmények miatt vettem meg, de olyan szép hogy kezdek csábulni a verseny autók felé, úgy érzem 1-2 fontos darabot be kell szerezzek még mellé :)
képeket is csinálok, de ilyen esti lámpás fényviszonyok mellett nem szívesen bajlódok vele -
crosspeet #251077 szépek ezek.... :(((
csak hívni kék hozzájuk a Providentet... :D vagy símaszkba menni bankolni. :) -
crosspeet #251076 Mihikém, nem gyött neked valami szuper cucc a trófeáid közé..?? ;)) -
crosspeet #251075 Ő tényleg igazi bőrös (nem virsli.. :) ??? -
hamhusz #251074 Derék katona...
-
akkor az MC jogosan mondhatná, hogy kérem szépen mi csak az eredeti állapotot kicsinyítettük le :))) -
oritomi #251072 Most gondolj bele,ha az eredetin is el lenne csúszva a csillag
-
hamhusz #251071 -
hamhusz #251070 És még egy kép..
[IMG]http://www.racingmodels.com/ekmps/shops/arendonk1/images/ferrari-458-spider-rosso-scuderia-1-18-bbr-[2]-21235-p.jpg[/IMG] -
hamhusz #251069 Vagy így ...
-
hamhusz #251068 Ez így néz ki jól :)
-
:)))
mondjuk tényleg ez se egy épületes látvány.....de legalább a logo rendben van
-
De egyébként az 1:1-esé sem sokkal különb 40 millióért:
-
de ez legalább olcsó(bb), bár ez is egy hányás -
Pont valamelyik nap néztem!
Welly SLS AMG:
-
full gáz
ha rendben lenne a logo, akkor is azt mondanám igénytelen....persze ha játékkategóriába gondolták ezt a modellt akkor rendben van, bár ennyit a bubu meg a maisto is tud, sőt már jópár éve is tudott, csak valamivel olcsóbban -
zsolti65 #251062 Minichamps site: SLS merga rém egyszerű motortere.És az oldalon van egy nagyító funkció is.Hogy lásd pl. mi a helyzet a motorborításon a merci logóval...És ezt valaki lefotózta,látta,beszerkesztette,....és ezzel promózzák a modellt....
-
labdacs #251061 van ilyen is, olyan is. pl a CMC-kre pont nem jellemző az, hogy a szétszedhetőség/részletesség/nyithatóság miatt bármi is csúnya lenne rajtuk. (a California-ról majd csak a hét végén tudok nyilatkozni). a GMP Masterpiece darabjaira ez már jobban igaz, nekem ott a 330 P4-essel voltak olyan érzéseim, hogy picit sok a jóból. a BBR-nél sem éreztem ebből problémát. Exoto-m meg nincs. -
crosspeet #251060 igen, itt én is írtam.. :) -
ga71bor #251059 Ok,köszi.Megtaláltam az ebay-en.Még gondolkozok rajta,mert ugye azt írja festéshibás. -
crosspeet #251058 Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy egy nagyon szép szemfényvesztés az egész. nagyon szép, ha szép... de ha valami a részletesség vagy a szétszedhetőség miatt nem úgy áll a gépen, akkor fossá válik az egész... mondom úgy, hogy nem volt még a kezemben, de azokon az áron, amit látok, hogy mi pénz egy Exoto CMC stb...nem is lesz. nyílván nagyban pénz kérdése is az egész. Inkább egy szép AA, csak az nyílik rajta aminek nagyon kell, és rendben az illesztési hézagok stb. Bár Ferkánál a gyártók miatt picit más lehet a helyzet... a gyártó választás végett.
Nos, ez az én egyéni véleményem. Ettől függetlenül azért szivesen megvizslatnék egy ilyen szarrá szedhető modellt, mármint ami egyben érkezik meg.. ;) nyilván meg van a maga varázsa... -
crosspeet #251057 passz... de ha ebayen veszel tőlük, asszem csak 11euró a posta érdekes módon. -
crosspeet #251056 bezon, de 100 lepedő... nyílós fajta! -
Khmmmm... #251035: társulnék modelissimós rendeléshez
-
Ezek nekem nem a legfrissebb dobozoknak tűnnek. Dinoenzo ügyeit intézve írta az exotos csákó, hogy az Emirátusokból kapják az összes modellt, onnan várja a cserealkatrészeket.
Fél éve... -
ga71bor #251053 Szia!
Csak a Modssimon árulják?Ott egy kicsit drága a posta ha jól látom/26eur/? -
hamhusz #251052 Majd ha meglesz a helye, mert a fekete elèg kènyes ;) -
Egyszer én is veszek egyet, de inkább pirosat vagy még inkább az LM Wing Kyosho-t.
Aztán nem is csomagolod ki ennél jobban? -
hamhusz #251050 Nem sajnos :) Egy jó ember megszánt vele, többet nem kerül ki a kezem közül :) -
Hú bakker mid van neked?
Nem eladó?
-
hamhusz #251048 -
Hali!
Az én dobozaimon ez az infó áll:
Eszerint tehát kínai összeszerelésűek.
Aztán ha mégis az Emirátusokban készülnének, az megmagyarázná, hogy miért került homok a gépezetbe... :-)))
-
köszi
csak a méret meg a szín nem passzol de amúgy jó :)) -

1/50? -
Az Exoto az Emirátusokban dolgoztat, nem Kínában, bár úgy tűnik, hogy ez 1re m1.
Nálam a pofátlanság verte ki a biztosítékot. Egy összetapizott, poros és hiányos modellt küldtek, aztán először a vámra fogták, de a csomag bontatlanul érkezett. Aztán a postára fogták, hogy biztos földhözcsapták és azért esett szét, de a bontatlanság ezt is überelte, mert a bontatlan csomagból alkatrészek és szerszámok hiányoztak. Visszavenni nem voltak hajlandók, discountot fizetni még annyira sem.
Az a baj a 2000+ alkatrészes, 1/18-as modellel, hogy egy csomó mindent nem kellene 1/18-ban megcsinálni. Dinoenzo gépével az volt a gond, hogy equrtak egy 0,5mm-es szegecselést és ettől széthullott az első kormánymű.
Én készséggel elismerem, hogy gyönyörűek és hiper-precízek az Exoto modelljei. De tucatjával lehet találni a neten felháborodott gyűjtőket: nem szállítanak időre vagy sosem küldik el a megrendelt cuccot (mi 7 hetet vártunk arra, hogy elindítsanak egy "in stock" modellt, +3 hét volt, mire ide ért), nem azt szállítanak, hibás modellt küldenek, nem kommunikálnak a vevővel, nem orvosolják a problémát.
Műszaki érték: 9/10, ügyfélszolgálat: 2/10. -
zx280 #251043 ez azért elég okádékul néz ki.....