Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ismétlem: #246275
és ismét egyre jár az agyunk! Új mentalistám, Miki meg mehet a levesbe! 😉
mikeman
ennyi amit érdemben hozzá tudsz tenni a vitának???
nagyon sovány
Dáci konkrétabb dolgokat tett le<#nevetes1><#nevetes1>
az amatõr meg te vagy, még olyan linket sem tudsz betenni ami bizonyítana
dinnyécske <#zavart1><#eplus2>

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

Olvass is, ne csak nézz. hsz.:#246275
iratlanul is.
KDavid850522
Ezt írták szpííídhántörszék:

Once again I was down at the Daikoku Parking Area last night for the Legendary car to come out of Japan, the Skyline. Even though the all-new R35 GT-R bears no Skyline badges whatsoever, to enthusiasts the link is still very much <...>

Szabad fordításban a vége a lényeg:

"Japán legendás autója a Skyline. Bár az új R35 GT-R (kötõjellel) nem kap Skyline emblémákat, a rajongók számára még mindig nagyon sok a közös vonás..."

Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/

mennyé aludni baszki. offos ez má... ámátyõr.
mikeman
azt az oldalt is megnéztem, de már bocs az sem hivatalos web oldal csak egy portáloldal, meg némi híranyag, de van egy rossz hírem, még itt is csak R35 GTR-nek hívják, és sose Skyline-nak
és ha most azzal jössz hogy ez Skyline oldalon van, akkor mit keres ott egy soron a '67-es BMW reklám, meg videó linken mindenfajta Nissan bemutató, meg Infiniy is<#ejnye1><#vigyor2>
legközelebb jobban készülj fel a témából <#beka2><#beka3><#nevetes1>

mikeman
uhhhh, kezd megtörni a jég 😊))))
persze hogy ott a helye az R35-nek hisz a GT-R család legnemesebb példánya, de a neve már nem Skyline, hanem "csak" GTR (kötõjel nélkül!!!!!)
a vérvonal egyértelmû, de a név megváltozott, és ennek csak marketing okai vannak
én végig csak ezt ecseteltem

KDavid850522
De amúgy, hogy igazat adjak, számomra az egyik leginkább japán autókkal foglalkozó oldalon, a speedhunters.com-on is leginkább csak simán GT-R-nek említik, de viszont, a Skyline hétvégén (mert van ilyen találkozó) elég jelentõs R35 részvétel volt, szóval valahol a kettõ között van az igazság! 😊)

Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/

mikeman
igen de az piacfüggõ hogy melyiken hogy nevezték
azt attól függõen hogy Japán, európai vagy észak amerikai piacra szánták mindig más volt a neve

KDavid850522
De az SX 200-on sincs írva, mégis Silvia. 😉

mikeman
upsz
egy dupla körlámpás autó
lehet ez is egy Skyline???
<#nezze><#hehe><#hehe>

mikeman
na végre valami újat találtál ki 😊)

mikeman
Persze hisz ez is GTR
nyilván nem véletlen a sorozatszám sem, de ezt is írtam már, tényekrõl kár vitázni
itt nem a GTR szón van a hangsúly hanem a Skyline szón, és már ne is haragudj, de te magad írtad hogy az nincs ráírva, se honlapon se az autón, és mindegy hogy milyen importból került Európába!!!!!!!
nézd a #246321 hsz-en a képet, még a modellen is ráírták hogy Skyline
az R35-re nem
vajh miért????????
mert nem az a neve, azért!!!!!

szerintem te egy strucc vagy.. XD
mikeman
hamarabb is megtehetted volna<#eplus2>
Dáci legalább tényekkel próbálkozik, te meg csak okoskodsz

mikeman
beírtam a Wikipedia-ba hogy Nissan GTR, és láss csodát csak az R35-rõl ír
GTR
aztán beírtam próba kép azt hogy Skyline GT-R, és minõ meglepetés csak az R34-ig terjedõen vesézi ki (meglehetõsen részletesen) a Skyline-ok családfáját, valamiért az R35-rõl szó sem esik benne
Skyline
vajh miért?????
lehet nem Vladimir írta a cikket???
sose tudjuk meg <#nevetes1><#nevetes1>

KDavid850522
Mint ahogy kishazánkba hivatalosan Silvia sem érkezett, csak SX! 😉

<#taps><#worship><#eljen>
Na, tényleg takarodok mán.. Peace!!! <#wave>
csinyátunk pár hsz-t legalább az SG-nek, meg okosodtunk.. egyesek.. <#hehe>
mikeman
ebben te vagy otthon, de tudtommal a Nova-t a Lada a nyugat európai piacra szánta, ezért adtak neki külön nevet, kis hazánkba hivatalosan nem is érkezett csak szürke import révén

KDavid850522
És neked nem furcsa, hogy az R35-ös GT-R-en ugyan az a GT-R felirat van, mint pl az R34-es Skyline-on? Biztos nem volt pénz új feliratokat gyártani... 😄 Hidd el, az Skyline! Írva vagy íratlanul, elég csak ránézni. Nem vitatom, nincs ráírva, de az az R34-es modern változata.

5-ös váltóval ám! 😉
kötöd az ebet a káródho.. <#eplus2>
KDavid850522
Akkor mondok erre valamit. Lada Nova. És nem csak a spoilerezet gyári verzióról beszélek. Lada Nova volt a kocka Ladák 1600-as verziója, alvázszám szerint 21074, és a kasznira ennyi volt írva: Lada 2107 meg volt rajta egy garnitúra gyári alufelni, barna pülss kárpit, meg a két hátsó sárvédõn pici 1600-as biléta.

<#gunyos1> <#nevetes1>
baszki, tudom én, mi egy ódalon állunk.. Mikivel nem beszéltek mostanság egymással..? <#vigyor3>
mikeman
ez a szép a netben, mindenki írhat minden hülyeséget, aztán egyesek már tényként kezelik
ezért kell a hivatalos lapokat megnézni vita esetén 😊))

Na megyek is, jó a buli, jók a pogramok, csak sok itten a ..... gyerek! <#nevetes1>
na, további hûvös icakát az uraknak! Meg akik nem tudják, mi is a Skyline. <#hehe>

<#wave>
mikeman
azoknak akik a modellek miatt nézik a fórumot 😊))

KDavid850522
Ha beírod keresõbe hogy Nissan R35 GTR, van ahol csak simán így írja, van ahol ott a végén a Skyline szó is. Ugyan ez a 200SX, van ahol csak simán 200SX S13-nak van írva, van ahol azonos kép alatt, már a Silvia is utána van írva.

lenyomunk a víz alá ketten is, oszt akkor is felgyüssz itt nekünk.. 😉))
mikeman
mi van? felakadt a lemezjátszó????
valami újabb esetleg??

mikeman
a dinnye te vagy
találj ki valami mást <#duhos2>

dinnye.. XD
mikeman
a kocka szó sose volt hivatalos név!!!!!!!!!!!!!!
a Skyline IGEN!!!!!!!!!!
remélem érted a különbséget, meg azt hogy mennyire hülye példát hoztál fel

mikeman
ennek is megvan a logikája
a Toyota sok évvel ezelõtt létre hozta az amcsi piacra a Lexus márkát, mert ott a Toyota név egyenlõ volt az olcsó kisautó brandjével, ezen akartak változtatni, a Lexusok igazából kissé átszabott Toyoták, de a japán piacon mindig is jól csengtek a japán márka nevek, ott símán futhatott tovább Toyota néven
a többiek is követték ezt a trendet, így lett ott a Nissan Infiniti, a Honda meg Acura, ennyi
de ettõl függetlenül hivatalosan az R34-tõl vissza felé Skyline volt, az R35 (ami a hírek szerint utód nélkül fog kimúlni 😞 ) az meg /és kötõjel nélkül!!!!/ csak GTR
amúgy tök hülyeségen vitázunk, én csak pontosítani akartam, csak valaki el nem tudja viselni ha esetleg más is ért a dolgokhoz

má most biztos bújja a netet bizonyíték után, a kis dinnye.. <#hehe><#nezze><#eplus2>

<#wink>
mint az S13 s14 s15 az pedig Silvia sor, még sincs ráírva...
de írásos bizonyíték hiányában, mostantól NEM!!! 😄
tudom, nem véletlen R33 R34 R35, ez Skyline sorozat, mint az S13 s14 s15.. 😉 a kockaladára sem volt ráírva hogy kocka lada, a köznép mind úgy hívta. De Mikinek bizonyíték kell, nem ígéret! 😉))
Mi tudjuk, ennyi. 😊
mikeman
egy szép (majdnem) Skyline 😊)

KDavid850522
Az a baj, hogy ahány leírás, annyi féle képen említik (függetlenül a "hivatalos" oldaltól) De az az egy betû és utána a szám a lényeg, az mutatja melyik sorozat része. Az SX-ek az S13-14-15 stb. részei, a Skyline-ok meg az R33-34-35 stb. Írva vagy íratlanul, de ezt igazán egy japán ferdeszemû tudná a legjobban megmondani, mert õk azért elég sokat variálnak, példa erre a nálunk Lexus GS 400 sorozat, az náluk Toyota Aristo. Szóval nem mindegy szerintem az sem, hova importálják a kocsikat.

szerintem te kurvára nem érted mirõl van szõ, nem vladimir, hanem nissanskyline.org oldal is volt, nem csak arra kellene reagálni, ami neked tetszik, másrészt éppen a bogárral kapcsolatban mondtál ellen magadnak. De tudod mit..? Legyen neked igazad, ha jobbat alszol. veregesd meg a vállad! 😉))
Na, ennyi. 😊
mikeman
erre miért nem reagáltok???????
nehéz rá ésszerû dolgot írni, mi???

mikeman
aki ismeri a márkát az tudja 😊))

mikeman
esetleg Vladimirnek 😊)))

mikeman
a Golf az Golf, a sorozatszámát a GTR-nek sem írják ki mindenhol, attól a hozzáértõk (mint pl te) még tudják hogy melyik
a Bogár meg sosem volt a hivatalos neve, miért írnák ki??
attól még sok helyen nevezik bogárnak, leginkább németül Kafer-nek (umlauttal)

Dáci meg ugyanazt mondja amit te, minek álljak le vele is vitázni, nem nyitok kétfrontos háborút, abba hitler is belebukott<#papakacsint><#nevetes1>
de nem értem mit nem értesz benne? amíg a Skyline család része volt, amit Európába aszem nem is forgalmaztak, csak a fanatikusok ismerték, a Nissan szélesebb körbe is terjeszteni akarta, ezért önálló típusként kezdték el fejleszteni, reklámozni és terjeszteni, így már a hülye is ismeri, de már semmi köze a Skyline modell családhoz, ennyi
attól még persze hogy a GTR vonal egyenes leszármazottja, ezt nem is vitattam, én csak azt mondom hogy már a gyár sem Skyline-nak nevezi, ennyi!!

ezeket is dobhatnák 1:18-ba... 😊
De faca lenne, nem csak a Yadának lenne az s15-e... becíp is lenne ám! 😉
Köszönöm! De Miki nem is akar másnak hinni, mint a saját fejének. 😉