269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #251442 köszi. ;)
Nem én voltam, mert nekem is azt írta, hogy van egy komoly rá, de ha nem, akkor ír majd. gondoltam sosem látom akkor, illetve pénzem sem lett volna annyira nagyon feleslegben... :) -
Miskota #251441 ...lehet te voltál az a komoly érdeklődő...? :)
Grat a hófehérkéhez! -
crosspeet #251440 Miskota egy kiba mázlista.... ;) -
crosspeet #251439 ja, a képet néztem csak.. erről volt szó, én is ráérdeklődtem.. ;)
Grat hozzá! -
crosspeet #251438 nemrég a bolhán volt egy ugyenilyen 20rugóért, az ritkaságához mérten, fillér.. Grat érte, Generálisnál láttam ilyet élőben, és nagyon faja gép! -
Miskota #251437 Sziasztok!
Volt egy modell, amiről régóta álmodoztam, de tényleg csak álmodoztam, mert sajnos csak méregdrágán lehet már jó ideje beszerezni Ebay-en. Ez egy régi Autoart és most végre sikerült beszereznem és még az ára is kedvező volt. Egy debreceni eladó egy bizonyos árért árulta egy bizonyos oldalon. Írtam neki, hogy nagyon érdekelne a modell. Írta, hogy megvan még, de van rá egy komoly érdeklődő, de ha nem kell neki, akkor majd ír. Na mondom jól van akkor ez sem lesz az enyém. Aztán gondoltam egyet és kicsit magasabb összeget ajánlottam neki, hátha 1. vevőjelölt lehetek így. Sikerült megvennem! Persze nem azon a napon adta fel ahogy ígérte, több nappal később. Sajnos megfordult a fejemben, hogy ez csak egy átverés lehet, de NEM! Itt van előttem az autó, ragyog! Ez amolyan dobtam egy hátast érzésű cucc, de komolyan!
Nem húzom tovább fárasztó mondataimat, inkább teszek be ide Nektek egy képet Mr. Grandiózus-ról!
-
crosspeet #251436 PötiBátyónak möggyött az a pakk, amit annyira nem is akart, de valami betépett éjjelen licitált rá, majd elfelejtve, aztán rájött hogy sikerült is megnyernie a licitet egymaga.. XD
DE
De...: lehet megmarad, mer igen tetszetős a kicsike! ;)
-
hamhusz #251435 Egy jó vitrin nálam is várat még magára :) -
120+ Ferrari, ebből 3 nem vörös. A választék meg Ansontól MR Collectionig tart. Majd +látátok :-)
-
hamhusz #251433 Na arra kiváncsi leszek :) Mik lesznek benne. -
Lassan készül. Azt gondoltam, hogy majd se'perc alatt összeforrasztom a 44 polcra való led sorokat - hát nem megy az olyan gyorsan :o) Talán 7végére meglesz. -
dinoenzo #251431 Most a sárga Ferrari lázban égek :)
-
dinoenzo #251430 Hello mindenki!
A vitrined hogyan áll :) ?! -
Ha ez kérdés volt, akkor nekem van egy éládóó. Ha állítás, akkor nem akarom más bizniszét rontani :-) -
'napot!
Olyat még nem láttam, ami pont illett volna a HW műanyag talpra. Nekem ilyen van egy-kettő, de nem használom őket. Egyszer egy UT 550 gumija akcióba lépett a vitrin fekete műanyag aljával. Összegyógyultak, alig tudtam kirobbantani belőle. -
-
-
Valaki árul egy ilyet potyáért:)
-
spyderco69 #251424 Nem tudja valaki, hogy hol lehet Hot Wheels 1/18 modellhez műanyag búrát kapni elérhető áron?Ami ráillik a dobozban lévő plattformhoz?Előre is köszi! -
oritomi #251423 Nagyon nem pörög most ez a totyik.Mindenki a kari ajándékát várja?
-
crosspeet #251422 no azé a potyát ide is nyugottan föl lehet tenni az öreg rókáknak, ha fillérekért által lehet venni csúcsjárgányokat! ;) -
crosspeet #251421 Neem, csak aztat írtam kérem szépen, hogy "elsődlegesen" a bolhán! ;)
No de mi 'aktív' tagok, akik nap mint nap itten rontjuk az levegőt, csak mögengedhessük magunknak egy kis adás/vételt, neeem..? ;)))
Jó gép az a CMC-d, és az ár aztán meg tényleg! Csak nem lenne mit enni részemről a karácsony alatt.. ;) -
hamhusz #251420 Az àr nagyon jo, illene is a fekete sorba, de sajnos ennyi lóvèm most nincs :( -
Szóval úgy kell üres postot írni, hogy a photobucketről linkelünk képet..?
-
-
Bakker, akkor én egy floodoló troll vagyok, amikor megkérdezem, hogy kell-e valakinek a fekete CMC 250 California 75eFt-ért? 

Lécci vigyétek el, hadd legyen egy szép Bartloettije a tulajnak!
-
-
spyderco69 #251415 Eladó lenne egy Autoart Lamborghini Reventon matt fehér 1/18!Eredeti bontatlan csomagolásban!Hátha érdekel valakit:) -
Sziasztok!
Valaki ismeri ezt a bót'-ot???
http://www.super-hobby.hu/catalog/1-18-2469048.html
Ma találkoztam vele először, vannak rajta (számomra) érdekességek, de csak a verseny részleget tekintettem még meg. -
crosspeet #251413 elsődlegesen inkább itt:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9132953&la=96868288
(Makett és Modell BOLHAPIAC)
-
spyderco69 #251412 Sziasztok!Lehet itt modelleket eladni venni? -
crosspeet #251411 köszi, és terrrméssszetesssennn! ;) -
crosspeet #251410 szerintem meg fasza! :D -
zsolti65 #251409 Nem fájt
.Rosszabbra számítottam.Azt hittem tönkreteszik.Így viszont egy takarítás.(ami persze nem egyszerű ilyen autóknál)
-
grat hozzá
remélem élőben is hamarosan megnézhetem -
az idióta!!
de bírtam volna megfog egy fát a mutatványközbe és kirepül a szélvédőn a parasztja -
nem igazán
a részletei szépek, de összességében nem jön be -
oritomi #251405 Akinek elég az elite szint,érdemes megnéznie a merge left oldalát,akcióznak 1000L,ingyenes post van,ha 50 júróért rendelsz tőlük
http://www.mergeleft-shop.de/index.php?p=start&lang=en -
Ohh ez fasza cucc! Honnan van? -
OK, a hozzászólás szétesett...
Szóval igen, a 456 kombit kihozta az MTK nevű gyártó transkitként, Bburagóra lehet építeni.