269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Vót:)
-
még még még...ennyi nem elég :)))) -
sajátod? -
-
-
az a kék Diablo SV nagyon elférne nálam is
azt vettem észre hogy Diabloból nagyon kicsi a felhozatal a komolyabb gyártóknál, az AA-nak is csak régi gyártású van (nem nyílik a lámpája) és azok is kurv@ drágán -
kicsit bezöldűltél :))
ma Lambo nap van Sopronba?? -
dinoenzo #251475 Egy kis Ferrka nózi :)
-
dinoenzo #251474 Napot!
-
Nekem megjön a #1 20-án, és azzal fullom lesz :-) -
Kéne neked egy új nő, úgy látom... 

-
dinoenzo #251471 nem :)
BBR-t már nem vásárolok....nem vagyok megelégedve a modern gépeivel
a 375 Plus sorból már csak az 5#-ös hiányzik amit még be szeretnék majd szerezni BBR-ből
oszt ennyi -
dinoenzo #251470 én egy évben 2 szer porolok a vitrinben.....ha nem lennének porosak a modellek rosszúl is lennék,mert akkor nem is kellene őket leporolnom :)
akkor meg nem is tapiznám őket ,ha lenne egy ilyen hermetikus vitrinem
nekem fontos a gurígatás ,taszajrás, rugóztatás, brümoggtetés a szőnyegen......így a por is fontos a gépeken
nincs is jobb egy jó dzsuvás CMC-t leporolni,és visszaadni neki az eredeti szépségét
a Bartolettim még nem volt tisztítva kb. 1 év alatt,és kint áll a szobámban ....igazi orgazmus lesz számomra a pucolgatása :) -
dinoenzo #251469 ez szép :)
egyformák -
oritomi #251468 Ne egymást marjátok,azt a gyökér eladót kellene leoltani nyílvánosan.
Sajnos ez a baj a magyar piaccal,hogy ha kikerül 1 normális modell,akkor akár többen rárapülnek,és hát a pénz beszél elv működik.
Ha normálisan működne az ebay,otthon,akkor az ilyen fa szjancsik bekaphatnák,mert a gagyi kis oldalon hiába hirdetné,a kutya nem menne rá horror áron,mert ebayen fillérekért megveszed.(Nemrég vettem 1 elitot meg 1 autoartot HW árban).Persze a felhozatal is más. -
Akkor gyúrj erre:
-
Nem. Körbe megoldottam sötétbarna tömítőszalaggal, egészen gyárinak néz ki. Középen nem tudom, h mi legyen vele. A vitrinek lassan egy hónapja megvannak. Két modellt betettem, még nem látszik rajtuk a por.
Arra gondoltam, hogy felteszek egy 12V/1W-os, ledekhez való tápot, rá egy kicsi PC-s hűtőventit, amit egy csőbe teszek, amibe vatta kerül. Amennyi kevés, szűrt levegő átmegy a csövön, az talán elég lenne, hogy legalább egy kicsit nagyobb legyen a szekrényben a légnyomás, mint kívül, és így már semmi por sem jutna be. Az 1W-os táp 24h-s működése meg kb. 50Ft-ba kerül havonta, a 4 vitrin 200Ft. Ennyit megér a pormentesség. -
Miskota #251465 :) ok, bocs, több Ferraris kérdést nem teszek fel, de nagyon várom a CMC California bemutatódat és minden szavadat különös érdeklődéssel fogom olvasni.
"Büszkén élvezem! Nyugodtan nyugodj meg, hidd el lesz majd Neked is ilyen modelled, ha máshogy nem, majd 400€-ért!" -ezt csak bosszintásból írtam, ne hari, szerintem lesz majd neked is on reasonable price. -
labdacs #251464 nem tudom megtiltani. -
hamhusz #251463 ÉS ez zár rendesen? Mert nézegettem én is bútorboltokban ilyen vitrineket, csak az a bajom vele, hogy olyan illesztési hézagok voltak, hogy 3 nap és minden modell tiszta por :( -
Miskota #251462 Rendben, de azért azt remélem nem tiltod meg, hogy olvassam a remek bemutatóidat! -
labdacs #251461 csak ezután légy szíves mást keress, ha Ferrarival kapcsolatos kérdésed lesz. -
Ilyeneket vettem a Kikában. Kellett még bele polc. -
Miskota #251459 Büszkén élvezem! Nyugodtan nyugodj meg, hidd el lesz majd Neked is ilyen modelled, ha máshogy nem, majd 400€-ért! -
labdacs #251458 de, nagyjából belőttem, de szerintem ő nem tudja, hogy én ki vagyok. -
crosspeet #251457 azóta nem futottál össze pl börzén azzal a dudu-gyerekkel..? -
labdacs #251456 tudod mit, rólad is megvan a véleményem, belepiszkítani mások bizniszébe, úgyhogy inkább ne sajnálj semmit, élvezd a füstös modellt. -
labdacs #251455 a bolhát nem szívesen offolom szét, már a múltkor is megkaptam a magamét, amiért megvédtem magam. -
Miskota #251454 Én erről nem tudtam!
Sajnálom!
...és az árát visszautalta?
Ez a levél borzalmas! -
crosspeet #251453 a bolhán azért meg kéne dícsérni nyiltan, jól kikaparta az égett roncsot, másnak... -
crosspeet #251452 aztakurva!!! részvétem, a mocskos gané anyját az ilyen szavahihetetlen kutyaának a gerinctelen... ez fáj.
Én nem licitáltam senkire, csak rákérdeztem mi pénz, ő mondta hogy 20, de már van rá komoly érd, de ha mégsem akkor ír. erre én: ok, rendben. soha nem licitálok ilyen esetben senkire, nem szeretem a hajlékony gerincűeket. -
labdacs #251451 a legdurvább ez a levél, amit az eladótól kaptam:
"Szia
Nagy baj történt lakástűz miatt nem tudom postázni a modellt leégett a fél lakásom és az autó is oda lett.
Elég nagy probléma ez most nekem, azt se tudom hogy mihez kezdjek.
Sajnálom hogy nem tudom elküldeni a modellt mert nagyon szeretted volna, de nekem a legrosszabb!"
Az emberke Earl69 néven árul a bolhán. mondanom sem, hogy a fenti gusztustalan stílus miatt senkinek nem tudom jó szívvel ajánlani. -
labdacs #251450 hát köszönöm, az én ajánlatomat sikerült semmibe vennetek. úgy, hogy már átutaltam érte az árat is.
-
Miskota #251449 ...amit viszont mindennél jobban várok: LABDACS, CMC CALIFORNIA BEMUTATÓJA! -
Miskota #251448 ...folyamatosan hívom a orczy téri csomagkicserélő-t, de akármelyik számot tárcsázom, foglaltat jelez, a posta központi számán meg minden vonal foglalt. Bár persze csomagazonosító nélkül nehezen megtalálható egy csomag, de kell lennie valaminek, ami miatt azt gondolom erősen, hogy ideér a csomag, közbe meg lehet már egy postás kolbászzsíros kezű gyereke nyitogatja az ajtajait...pfújjj, de bosszantó ez a tehetetlenség. Ahogy írtam, még kevesebb nem biztosított postáért megérkezett időben az arany lovam Stingországból. -
crosspeet #251447 :DDD
Asszem pl bogaras kollegánk is mesélte már régebben, előfordult hogy Nagy-britanniából 2-3 hónap alatt jött le valamiért modell.. Hátha! Kívánom. Nekem volt magyarba is olyanom, hogy egy hónap alatt jött le egy modell. a falat kapartam, tuti voltam benne, hogy átbsztak, eladó fel sem adta, aztán az asztalra csaptam, és megérkezett pár napra rá.. hátha.. -
Miskota #251446 ...a legnagyobb mázlista akkor lennék ha megérkezne az estoril kék M E36-om... húú akkor pezsgőt bontok az tuti!
Peti azt ismered, hogy? ...asszem má' neked is van anyósod, tehát aktuális:
-Mama, ült má' maga trojkán?
-Az mi?
-Orosz faszán.
-Ja, hogyne, 1945-ben!
-
crosspeet #251445 Ha eladó lesz szólj! :D ;)))
Arany Póni..??? ;) -
crosspeet #251444 akkor még jó, hogy nem erősködtem.. ;)))
Jó helyre került. -
Miskota #251443 ...köszi, bár ilyenkor illik csendben visszahúzódva megbújni, de valóban így van...:) Kiba...örülök most ennek!!! Évek óta vadásztam rá!