269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • BMW FAN
    Vót:)
  • mikeman
    még még még...ennyi nem elég :))))
  • mikeman
    sajátod?
  • BMW FAN
  • BMW FAN
  • mikeman
    az a kék Diablo SV nagyon elférne nálam is
    azt vettem észre hogy Diabloból nagyon kicsi a felhozatal a komolyabb gyártóknál, az AA-nak is csak régi gyártású van (nem nyílik a lámpája) és azok is kurv@ drágán
  • mikeman
    kicsit bezöldűltél :))
    ma Lambo nap van Sopronba??
  • dinoenzo
    Egy kis Ferrka nózi :)

• dinoenzo
    Napot!

• 355
    Nekem megjön a #1 20-án, és azzal fullom lesz :-)
  • 355
    Kéne neked egy új nő, úgy látom...
  • dinoenzo
    nem :)

BBR-t már nem vásárolok....nem vagyok megelégedve a modern gépeivel

a 375 Plus sorból már csak az 5#-ös hiányzik amit még be szeretnék majd szerezni BBR-ből

oszt ennyi
  • dinoenzo
    én egy évben 2 szer porolok a vitrinben.....ha nem lennének porosak a modellek rosszúl is lennék,mert akkor nem is kellene őket leporolnom :)

akkor meg nem is tapiznám őket ,ha lenne egy ilyen hermetikus vitrinem

nekem fontos a gurígatás ,taszajrás, rugóztatás, brümoggtetés a szőnyegen......így a por is fontos a gépeken

nincs is jobb egy jó dzsuvás CMC-t leporolni,és visszaadni neki az eredeti szépségét

a Bartolettim még nem volt tisztítva kb. 1 év alatt,és kint áll a szobámban ....igazi orgazmus lesz számomra a pucolgatása :)
  • dinoenzo
    ez szép :)

egyformák
  • oritomi
    Ne egymást marjátok,azt a gyökér eladót kellene leoltani nyílvánosan.
    Sajnos ez a baj a magyar piaccal,hogy ha kikerül 1 normális modell,akkor akár többen rárapülnek,és hát a pénz beszél elv működik.
    Ha normálisan működne az ebay,otthon,akkor az ilyen fa szjancsik bekaphatnák,mert a gagyi kis oldalon hiába hirdetné,a kutya nem menne rá horror áron,mert ebayen fillérekért megveszed.(Nemrég vettem 1 elitot meg 1 autoartot HW árban).Persze a felhozatal is más.
  • 355
    Akkor gyúrj erre:

• 355
    Nem. Körbe megoldottam sötétbarna tömítőszalaggal, egészen gyárinak néz ki. Középen nem tudom, h mi legyen vele. A vitrinek lassan egy hónapja megvannak. Két modellt betettem, még nem látszik rajtuk a por.

Arra gondoltam, hogy felteszek egy 12V/1W-os, ledekhez való tápot, rá egy kicsi PC-s hűtőventit, amit egy csőbe teszek, amibe vatta kerül. Amennyi kevés, szűrt levegő átmegy a csövön, az talán elég lenne, hogy legalább egy kicsit nagyobb legyen a szekrényben a légnyomás, mint kívül, és így már semmi por sem jutna be. Az 1W-os táp 24h-s működése meg kb. 50Ft-ba kerül havonta, a 4 vitrin 200Ft. Ennyit megér a pormentesség.
  • Miskota
    :) ok, bocs, több Ferraris kérdést nem teszek fel, de nagyon várom a CMC California bemutatódat és minden szavadat különös érdeklődéssel fogom olvasni.

"Büszkén élvezem! Nyugodtan nyugodj meg, hidd el lesz majd Neked is ilyen modelled, ha máshogy nem, majd 400€-ért!" -ezt csak bosszintásból írtam, ne hari, szerintem lesz majd neked is on reasonable price.
  • labdacs
    nem tudom megtiltani.
  • hamhusz
    ÉS ez zár rendesen? Mert nézegettem én is bútorboltokban ilyen vitrineket, csak az a bajom vele, hogy olyan illesztési hézagok voltak, hogy 3 nap és minden modell tiszta por :(
  • Miskota
    Rendben, de azért azt remélem nem tiltod meg, hogy olvassam a remek bemutatóidat!
  • labdacs
    csak ezután légy szíves mást keress, ha Ferrarival kapcsolatos kérdésed lesz.
  • 355
    Ilyeneket vettem a Kikában. Kellett még bele polc.
  • Miskota
    Büszkén élvezem! Nyugodtan nyugodj meg, hidd el lesz majd Neked is ilyen modelled, ha máshogy nem, majd 400€-ért!
  • labdacs
    de, nagyjából belőttem, de szerintem ő nem tudja, hogy én ki vagyok.
  • crosspeet
    azóta nem futottál össze pl börzén azzal a dudu-gyerekkel..?
  • labdacs
    tudod mit, rólad is megvan a véleményem, belepiszkítani mások bizniszébe, úgyhogy inkább ne sajnálj semmit, élvezd a füstös modellt.
  • labdacs
    a bolhát nem szívesen offolom szét, már a múltkor is megkaptam a magamét, amiért megvédtem magam.
  • Miskota
    Én erről nem tudtam!

Sajnálom!

...és az árát visszautalta?

Ez a levél borzalmas!
  • crosspeet
    a bolhán azért meg kéne dícsérni nyiltan, jól kikaparta az égett roncsot, másnak...
  • crosspeet
    aztakurva!!! részvétem, a mocskos gané anyját az ilyen szavahihetetlen kutyaának a gerinctelen... ez fáj.
    Én nem licitáltam senkire, csak rákérdeztem mi pénz, ő mondta hogy 20, de már van rá komoly érd, de ha mégsem akkor ír. erre én: ok, rendben. soha nem licitálok ilyen esetben senkire, nem szeretem a hajlékony gerincűeket.
  • labdacs
    a legdurvább ez a levél, amit az eladótól kaptam:
    "Szia

Nagy baj történt lakástűz miatt nem tudom postázni a modellt leégett a fél lakásom és az autó is oda lett.

Elég nagy probléma ez most nekem, azt se tudom hogy mihez kezdjek.

Sajnálom hogy nem tudom elküldeni a modellt mert nagyon szeretted volna, de nekem a legrosszabb!"

Az emberke Earl69 néven árul a bolhán. mondanom sem, hogy a fenti gusztustalan stílus miatt senkinek nem tudom jó szívvel ajánlani.
  • labdacs
    hát köszönöm, az én ajánlatomat sikerült semmibe vennetek. úgy, hogy már átutaltam érte az árat is.

• Miskota
    ...amit viszont mindennél jobban várok: LABDACS, CMC CALIFORNIA BEMUTATÓJA!
  • Miskota
    ...folyamatosan hívom a orczy téri csomagkicserélő-t, de akármelyik számot tárcsázom, foglaltat jelez, a posta központi számán meg minden vonal foglalt. Bár persze csomagazonosító nélkül nehezen megtalálható egy csomag, de kell lennie valaminek, ami miatt azt gondolom erősen, hogy ideér a csomag, közbe meg lehet már egy postás kolbászzsíros kezű gyereke nyitogatja az ajtajait...pfújjj, de bosszantó ez a tehetetlenség. Ahogy írtam, még kevesebb nem biztosított postáért megérkezett időben az arany lovam Stingországból.
  • crosspeet
    :DDD

Asszem pl bogaras kollegánk is mesélte már régebben, előfordult hogy Nagy-britanniából 2-3 hónap alatt jött le valamiért modell.. Hátha! Kívánom. Nekem volt magyarba is olyanom, hogy egy hónap alatt jött le egy modell. a falat kapartam, tuti voltam benne, hogy átbsztak, eladó fel sem adta, aztán az asztalra csaptam, és megérkezett pár napra rá.. hátha..
  • Miskota
    ...a legnagyobb mázlista akkor lennék ha megérkezne az estoril kék M E36-om... húú akkor pezsgőt bontok az tuti!

Peti azt ismered, hogy? ...asszem má' neked is van anyósod, tehát aktuális:

-Mama, ült má' maga trojkán?
    -Az mi?
    -Orosz faszán.
    -Ja, hogyne, 1945-ben!
  • crosspeet
    Ha eladó lesz szólj! :D ;)))
    Arany Póni..??? ;)
  • crosspeet
    akkor még jó, hogy nem erősködtem.. ;)))
    Jó helyre került.
  • Miskota
    ...köszi, bár ilyenkor illik csendben visszahúzódva megbújni, de valóban így van...:) Kiba...örülök most ennek!!! Évek óta vadásztam rá!