269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Vagy ezek?
Ezt nem'tom kiadta-e valaki: Ferrari 330 GT Shooting Brake
Ez az ABC Brianza hozta ki: Ferrari 365 GTB/4 Daytona Panther
456 Sultan of Brunei Shooting Brake, valami francia gyártó árulta transkitként a Bburagó 456-ra építve:
250 GT Breadvan, a Garage Models több kiadásban is kihozta:
-
oritomi #251401 Nem.A 456osból volt frankó kombi.5ajtóval
-
Ez?
Kiadta a Mattel, a BBR és az MR Collection:
-
oritomi #251399 Van egy ferrari kombi.Azt kiadta valamelyik modellgyártó?Esetleg megvan valakinek? :D -
labdacs #251398 a Mass a legalja, ott még a doboz is rosszabb anyagból van.
25 font egy doboz nélküli HW modellért? határeset. -
'reggelt!
Nem akar valaki elpasszolni egy HW Elite 360 Spidert vörösben, vagy bármi más színben? -
oritomi #251396 Itt a srácnak volt egy Foundaion
verziója,de ez xarabbúl néz ki mint az enyém.Bár nem sok a különbség.
http://missa-aquaristic.blogspot.co.uk/2011/06/ferrari-f430-optikai-tuning.html
Mert nekem eddig úgy tűnik, hogy van a Foundaion ez az alap,hegyalja minőséggel,aztán az enyém kikozmetikázva gyárilag,aztán az elite.
A mass verziót nemtudom hova tenni,nem ismerem milyen minőségű.
A blogodon megtaláltam a f430 challange elite verziót,azért tudom, hogy kellene sacc per kb kinézni a modellnek.
Írt az ember, hogy 15fontot vissza ad,így 25-be lenne a cucc.
Az már szerintem vállalható ár,nem? -
labdacs #251395 szerintem rád sózott egy umbauzott sima HW-t. -
labdacs #251394 az utcai F430-ból háromféle létezik.
1. Mass Series
2. Foundaion
3. Elite
(Super Elite csak a Scuderia-ból és a Challange-ből létezik.)
az Elite fő ismertető jegyei: félig lehúzott oldalablak, kárpitos belső, szépen kidolgozott műszerfal, kormány, biztonsági öv, igazi rácsok az ajtó mögötti légbeömlőben.
az Elite ilyen belül:
-
crosspeet #251393 

-
Szép nagyok!
-
Gyenge idegzetű Rolls Royce rajongók inkább NE nézzék...! :D
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I-pzol0sxro#! -
zx280 #251390 kollégák, nektek működik a t-online-os levelezés? -
crosspeet #251389 annyiért dobozos újjat vehettél volna akkor... -
crosspeet #251388 nyomattam egy kis fényelést, de nem vittem ki az új vasat az erkélyre, bennt nulla fény, de lekaptam a 12-eseimet... ilyen lett. ne a kép minőségét nézzétek. :)
elég aprólékos a kis bogszi, de minőségben egy pici fokkal jobb a premium Classixxs mint a SunStar.
érdekes, ezen az 1:12-es bogáron minden kilincsel nyílik, apró csvarokkal szerelhető le a kerekek, kárpit, apró króm szerszámkészlet, meg minden, de pl az ablaktörlő meg elég gagyi... de minden más korrekt.
-
oritomi #251387 Hát simához képest nem olyan rosz (40font volt postával 1ütt)de még azok is alatta mennek.Elithoz képest jó ár lett volna.
A hirdetésben minden kisbetűvel kivéve az elite volt nagybetű,a fene se gondolta volna, hogy nem elite.
Volt róla pár kép amiről kiderülhetett volna,hogy nem az de még nem vagyok annyira rutinos hogy feltűnjön nekem.
Végül is nem ronda,most puhítom az embert,hogy adjon vissza pénzt vagy küldöm vissza.
Az dühít, hogy nemrég adtam el az enzómat,aminek az volt a baja, hogy nem elite volt,az is szép volt,de még nyomottabb árban ment el mint ez.
Próbálom fejleszteni a gyüjteményt,de így nehéz
Vettem 1 elite enzót,azt is vissza kellett küldeni,mert annak meg az 1ik lámpa búra hiányzott.
Per pillanat most ezek vannak még úton,remélem ezeket nem kell vissza küldenem:
-
kb:DD -
crosspeet #251385 én sem mernék belevágni, csak idegroncs meg ragasztó lennék mindenhol, elb@sznék fél napot, és mehetne a kukába.. :D -
Áhh,én tuti nem szedem szét:) Abból csak a baj lenne.És tuti vehetnék egy másikat is:D -
crosspeet #251383 egy kis umbau rácsozással mekkorát lehetne dobni rajtuk! kár hogy nem vagyunk ilyen belevágósak... -
-
crosspeet #251381 ja látom a guglin, komoly darab! :) -
Aha. -
crosspeet #251379 van fekete is már..? -
Nem,nem nagyon akarok több Porcsét,elég az ami van:) Még egy Rs esetleg de más nem nagyon játszik.:) -
Persze,nem olyan fényezést kell tőle várni mint egy Aa fehérnél,az tény:DD
Nekem a piros,vagy a fekete kellene még belőle. -
crosspeet #251376 Welly Porsche 964 Turbón nem gondolkoztál még..? ;) -
crosspeet #251375 igen, annyit megér, többet nem, legalábbis a fehér fényezés veszélyes lehet még komoly gyártónak is akár, de ugye van más színekben is, talán a sötétszürke most már jobban bejönne.. de nem rossz az. -
Pázzzz az frankó lenne!!
-
-
crosspeet #251372 de asszem volt ez is!!! -
Nekem a Wile E Coyote kellene:DD Az az igazi:)))
De azt sajna még nem láttam sehol.
Jó a Welly Bentley.Nem tökéletes gép.De amiért árulják,teljesen korrekt:) -
crosspeet #251370 láttam 790-ért (8centis) figurákat ma a Guliverben, gondoltam rád, mert volt gyalogkakukk figura, egész jó minőségben, ment volna fotózáskor a GMP-hez! :)
volt még Tom és Jerry, SZilveszter, TapsiHapsi stb is... :D
meg láttam fehér Welly Bentley-t is. -

Tuti,ha nincsen oldalt ablaka,akkor sima. Ennyi. De legalább az F430 asok fele nem műanyag,hogyha nem elite verzió. Ez a javukra írható,más úgysem:D -
crosspeet #251368 üdv! ;) -
crosspeet #251367 én is ippen.. ;) -
crosspeet #251366 átkúráltak téged kicsit.. sokba fájt..? csak mert egy dobozos Elite f430 bőven 100ercsi felett, ha egyáltalán akad valahol... bőven felette! -
Az anyém is ilyen 8+ évtől:DDD Ennek asszem megfelelek:DD -
crosspeet #251364 itt van még róla kép..:
http://www.diecastblast.com/dc2016.html -
crosspeet #251363 az én sima HW-mnek ilyen barbis doboza vót..: