269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #267923 Sajna az a fényezés így nem kóser, hogy b@szták el így..? Hihetetlen.. Pedig szépnek tűnne.
Volt amelyiken nem volt oldalindex, nem tom mi alapján persze..
-
Chevys Zsolti #267922 Az egész modell gáz. A felnijei, mint a Tescos dísztárcsák, az indexek gyárilag "maradtak le"... Szóval nagy csalódás. Vissza nem küldöm, max. eladom... -
#267921 Küdd vissza, mer' az oldalsó indexe sincs meg.
A festés tényleg gáz :( Sokat nézegettem élőben 8kedvenc), és biztos, hogy egyszínű. -
Chevys Zsolti #267920 Sziasztok! Jól felhúzott az Otto. Legjobb tudásom szerint az igazi autón az oldalsó műanyag panel alatti rész (küszöb) a panellel megegyező színű. A modellen pedig a karosszéria szinével egyezik meg. Úgy néz ki, mint egy játékautó. Hogy sikerül ilyet csinálniuk???
[IMG]http://[/IMG]
Utoljára szerkesztette: Chevys Zsolti, 2017.11.10. 16:38:05 -
crosspeet #267919 Mindenféleképpen. ;) -
crosspeet #267918 Úgy-úgy..! :D -
PP993RS #267917 Hehe, aranyos :)
Milyen nagy dolog volt a Moszkitó régen, most meg pláne de legalább aki nem ért hozzá nem irigykedik, még lehet le is sajnál hogy a régi játékkal játszik a gyerek -
#267916 -
#267915 Szerencsés a kis gyerkőc, hogy ilyen fiatalon már van egy ilyen szép és drága verdája. Gratula mindkettőhöz. Ha egyszer majd (újra) lesz nekem is, tolunk egy gyorsulásit valamerre :D -
Earthquake27 #267914 Nem a teljes vörös sor... már ha egyáltalán sikerül a képek beszúrása...
-
crosspeet #267913 A miénk, tavaly ahogy vettük, ment a pózolás.. :D
-
crosspeet #267910 Amolyan kertidísz, vagy mifene..? Ugyan ilyenünk volt anno nekünk is. :) -
#267909 Tegnap.. (mivel ez gyerekjáték és nem autómodell inkább spoilerezem)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..Szegedében jártunk. Ezt az asszony lőtte az én telómmal:
Aztán befutottunk egy régi jó ismerősünkhöz, ahol a szép rendezett kertben erre lettem figyelmes (a telóm a kocsiban maradt, így ezeket ugyan én fotóztam, de az asszony telójával)
Szinte ugyanez volt meg nekem is színre és kopottságra is kölyökként -
ndns #267908 ki tudja talan a sorok kozott is utal6 vmire. mamint, h menetirannyal szemben...amolyan forditva a lovacskan jut eszembe errol -
ndns #267907 gyonyoruseges! foleg a concept. azert fabrizio kitett magaert. mindig sajnaltam, h nem maradt meg az eredeti...de ezt konnyebben megemesztettek. vagy nemtom... azert nincs mit csodalkozzon az alfa ha esetleg urambocsa ugy adodna, h zarni kell.
na mind1, ez mindenkepp kellemes latvany. marmint ez meg
Utoljára szerkesztette: ndns, 2017.11.05. 00:10:59 -
#267906 'reggelt!
Ez nagyon kellett a Ferkák mellé: Solido Fiat 695SS Abarth. Játékautó, játékáron :)
-
#267905 Ferrari plakát, a mérete miatt linkelve. Szerintem egész szép lett, egyedüli hiba, hogy az autó menetiránnyal szemben van :D -
#267904 Estét!
-
PP993RS #267903 Nem normális szakma ez (pláne itthon) de ezt mindenki, mindenki.......... az a max. pár tucat ember is tudja
A pedálos moszkitó "gyűjtésébe" nem látok fantáziát, csak azt látom hogy emiatt totál irreális ára van... de nyilván a mi a szakmánkról is a pár maroknyi emberen kívül más is ugyanezt látja/gondolja.
Akárhogy is... a moszkitó egy gyerekjáték, és egy 100-150ezres darab hogy nem kerül gyerek közelébe az is holt ziher, ahogy a fiam szokta mondani "ez nem igazság..." :) -
#267902 Most magadat szidod, vagy mindenki mást? :D -
#267901 Az enyém is kopott zöld volt :)
Sajna róla csak egy fekete fehér kép maradt fenn, az is az öcskös családi fotóalbumába vándorolt, de majd kölcsönkérem én is egy pillanatkép erejéig. Igazi "old school" élmény lesz visszautazni a múltba (ha csak egy fotó erejéig is) :D -
PP993RS #267900 Na ez az hogy a hülye gyűjtők nyomják fel annak is az árát... anno én is gondolkoztam hogy veszek a gyereknek, mondom egy 20-30ezret megér... aha........ egy hiányos, rozsdakupacot kapnék talán annyiért. 6számjegyet meg nem érnek ezek... a feléért kapsz már egy vagány lábbal hajtós kisautót, igaz az nem fém de manapság már minden műanyag, a modellek, az 1:1-ek :D és azok is. -
crosspeet #267899 amit nézegettem patika állapotra restaurálva, kb 120-150eft, na azt sajnáltam volna, hiszen a kisfiamnak még fel kell nőnie ugye.. :D
A miénk felújítása kb 99%-os, a maradék 1% az az, hogy a lemezbe ha belenézel fényben, látszik h nem teljesen tükör sima, de talán ezek gyárilag sem voltak annyira tökéletesek szerintem.. Így viszont nem fogok annyira kétségbe esni ha a gyerek ütközik.... :D
De nagyon kell nézni, hogy az a maradék 1% észrevehető legyen, lehet csak az én maximalista hozzáállásom.. :)
Annak sem lett volna értelme, ha veszek egyet 150-ért, és a gyerek csak nézheti. Játékra lesz, de ha kinövi, biztos megtartom az unokáimnak! Apámék nem gondolták annak idején amikor kidobták az enyémet, micsoda érték lesz ez..! -
crosspeet #267898 Gyerekkoromban egy szakadt zöld volt tesómékkal közösen, most amit vettem tavaly, az piros/fehér kéttónusú fényezéssel, barna bőr üléssel, szépen felújjított állapotban (asszem a második generációs). Gyönyörű karcmentes plexivel, műküdő ledes fényszórók, a hátsó ledsor a gyári búra alá még beépítésre vár, de meglesz az is.. :) Szerintem képet nem tettem ide, de hétvégén közkívánatra ránézhetek a képeim közt, szerintem lesz.. -
#267897 Mutattad már itt a fotóját? Az én régimről is talán találnék egyet ha kutakodnék a családi fotók közt -
crosspeet #267896 Én tavaly vettem egy felújított Moszkítót, elég szép állapotban, ha jól rémlik 70e körül. És a szépeknek ez az ár az alja, nem is volt a hirdetés sokáig, gyorsan lecsaptam rá. Igaz, a nagyfiam még nincs most sem két éves, szóval sokat nem ült benne egyelőre. :D
De 100e és a felett mennek a szép példányok már.! És egyre ritkábbak már. Nem is lesz eladva az tuti! -
#267895 Akad pár autómodell is, ami szintén több tízezer forint, de szerintem ezzel te is tisztában vagy. Például a héten 30 ezerért szemezgettem egy sárga Lambóval. Tehát egy pedálos Moszkvics árán sem fogok meglepődni :)
Ami az unokák általi autómodell használatot illeti, természetesen nem egy hároméves gyerekre gondoltam. Bármivel játszhatna a felügyeletem mellett természetesen, addig, amíg azt a játékra vigyázva teszi. Ha erre képtelen, semmi gond, a játékautó le lesz cserélve egy ütött-kopott de strapabíró négykerekűre :D -
#267894 A pedálos Moszkvicsot nem véletlenül tettem idézőjelesre Amikor megláttam nekem hirtelen az ugrott be csak felnőtt ( kicsit nagyobb , motoros , rendszámos ) kivitelben . -
PP993RS #267893 A pedálos moszkvics zsebbenyúlós sztori, a hiányos, rozsdás darabok is több 10e ft-ba kerülnek, egy felújított hibátlan darab meg könnyen lehet 6számjegyű............ ezek már nem gyereknek való játékok hanem gyűjtői relikviák. -
#267892 Volt egy ütött-kopott használt pedálos Moszkvicsom úgy 30 éve nekem is. De az abszolút nem is hasonlított ezekre az általad mutatottakra :)
Jó, hogy említetted, be is fogok egy jó állapotú pedálost szerezni magamnak. Sajnos, bele már nem férek, de jó lesz majd az unokáknak :) -
ndns #267891 ja es koszi a tippet a feltoteshez -
ndns #267890 azok tenyleg marketingkombik, de az e osztaly shootingot tenyleg meg akartak csinalni (lasd a concept fascinationt - itt legalul). csak idokozben volt egy designer csere es mas iranyba indultak el, aminek a legelesebb tanubizonysaga a hamarosan debutalo cls lesz (meg a belso korokben gt4nek emlegetett coupe ize), ami visszater a gyokereihez. (ami szinten egy marketingcoupe volt :) tudom, hogy nem jelenik meg, dehat ez van :) - sokszor torlodnek egy ido utan, hogy helyet adjanak a frisseknek. -
#267889 Így legyen!
A Merci aktuális Shooting Brake-jei az én szememben csak marketingkombik, de az a korábbi E-osztályon alapuló SB (grafika) nagyon el van találva!
Még annyi, hogy a Volvós cikkben nem jelenik meg az egyik kép, képfeltöltésre használhatod a picr.de vagy imgur.com oldalakat is. -
#267888 Napot!
Utoljára szerkesztette: bulba, 2017.11.01. 12:15:38 -
ndns #267887 talan ez is vezet vhova...(bar csak a sorok kozott) mindent azert nem lehet elmondani -
ndns #267886 mozgolodas :) -
#267885 Gondolom ezek leginkább gyerekeknek épített motorizált játékautók amit a gazdag szülök meg tudnak venni a kölykeiknek ezzel is felkészítve nyomorúságos életükre
Múlt héten ezt fotóztam a Károly körút - Dohány utca sarkán , 2 ütemű , rendszámos , felnőtteknek épített " pedálos Moszkvicsokat " . Nem tudom mennyi a beugró de kipróbálnék egyet
-
#267884 Valaki fejtse már ki legyen szíves, hogy ezek most akkor működő modellautók, vagy mik?
-
crosspeet #267883 Ha a plexi rajta akkor nem problem, na de naaaa.... -
#267882 Áejj tényleg, most hogy mondod. Eddig észre se vettem, pedig a sarkánál látszik a hajtás. Kár, mert így tényleg illúzióromboló :(