269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#267963 Bburago 1/24 2008 Maserati Granturismo. Broáf...
A miheztartás végett itt az eredeti:
-
PP993RS #267962 Aszem már korábban is írtam, hogy nálam az ős 911 "reszelgetjük" formája a 997-nél véget ért, ettől függetlenül a 991 egy nagyon-nagyon jó autó, de.... hogy írjam ezt hogy ne jöjjön ki hülyén...... na szóval nem vált ki olyat, mint egy akármilyen más 911 gen. -
PP993RS #267961 Nekem akkor is begyün :) olyan mint az a titkosügynökös autó
De tény ami tény a Vanquish valami eszméletlen brutál / gyönyörű gép... és mint modell is nagyon faxa munka, szinte érthetetlen hogy "merte" bevállalni az AA, és nem tett bele valami full buta fekete belsőt. És a mai napig a legjobb kompozitja az AA-nak, nem nyeklik-nyaklik mint a többi, tényleg érzésre/kézben fogva is simán eladja magát, max. mikor valamire rányitsz, akkor kibukik hogy műanyci.
-
ndns #267960 hat ez az kerem. persze marek r allitolag mar unta a regi egyen-astonokat (db9, vantage, virage, stb) es mar csak azert is ki akarta torolni a fisker nyomokat. utana meg volt egy kis morcos hangulat az aston es fisker kozott, de tegnapig nem is nagyon derult ki mi volt az oka. a fisker emotion es az uj (mar akinek, hisz regebbi a db10nel) vantage feneke teljesen megegyezik.
maximalisan egyetertek, a db11 teljes csod. ugy kivul mint belul. de a vantage sikeres lesz, mert "mindenki" a db10hez legkozelebb allo format szeretne. es annyi esze van az astonnak, ha mar egyszer elbaltaztak, mert minimum 7 eve kesz kell legyen ez a terv amit tovabb csiszoltak es db10 lett.
a porsche tokeletesen csinalja ezt a mufajt, az uj is nagyon szep lesz. -
#267959 most a régi szebbnél szebb Astonokat nem is akarom itt példának hozni, de a közelmúltban is olyan gyönyörűségek voltak mint a DB9 meg V8-12 Vantage, a legutolsó Vanquish (Peti rakj már be egy fotót róla) szóval ezek után nekem a DB11 formai vissza esés. Értem én hogy modernizálni kellett meg újítani, de nem lehetett volna csak finoman reszelgetni a formát?? jusson is maradjon is ...
lásd Porsche 911, van egy kiváló forma és már 50 éve ugyanazt reszelgetik, de mégis folyamatos a fejlődés a formavilágában
-
#267958 Állandó jelleggel nincs, de néha bekukkantanak azért. Nem csak mi kedveljük az autómodelleket..
Egyébként meg..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..persze, hogy nem nagyon kedveli a rock zenét az, aki a jazz-t komálja. Nem igaz Petya? -
ndns #267957 erzekeny hurokat penditettek meg aston ugyben. a vantage (ez) olyan mintha a db10 elodje lenne. a jb db10 ennek a tokeletesitett valtozatanak tunik. ha ez igaz, akkor elerte formai csucspontjat megint az aston. vagyis a regi v8 vantage = az uj vantage-el ami a formanyelv csucsat illeti. ebbol tovabba arra kovetkeztetek, h a vulcan csak egy tendencia volt amire ennek a vantagenek bizonyos formai eleme rezonal (ahogy a db11nek is). kotelezo modon. tehat ez hamarabb keszult a db10nel! a db10 a mostani evtized csucs astonja marad, teljesen hianyoznak belole a vulcan/db 11 elemek!
a gondolat osvenyen tovabb haladva arra is feny derulhet, h az aston valojaban a db10et tartja az abszolut formai kinyilatkoztatasuknak, nem a vantaget es foleg nem a db11et. minden bizonnyal a db11 a db10 elott keszult! miert is lehet ez fontos? mert ezzel az aston egyben elarulta, h ez a formanyelv ujabb zsakutca. marmint szerintuk is.
ami a tovabbi erzekenysegemet illeti hurok szintjen, a regi astonok kozul a v8 vantagen kivul sok sok sok szep kozul nem is tudok valasztani. reichmann erabol a one-77 es a db10 de a beltere csak a db10, mert bizonyos klasszikus vonasok hianyoznak a tobbibol.
a mostani vantagenel nagyon nem tetszik a diffuzor formaja, tuuul.... hogyismondjam, nem ehhez szoktam hozza az astontol. de az ovvonala az (amennyiben a db10 a kiindulo pont) egesz jol sikerult. persze a mestermu a db10! legalabbis az ujabbak kozul. szerintem
varom a tovabbi velemenyeket.
-
PP993RS #267956 Nekem bejön... ez is meg az LFA is :)
Az a szín meg parádés, olyan Lambo verde scandal féle, brutál jól áll neki, a grafitos-szürkés szinte eltűnik mellette...
Aston-oknak nagyon jól állnak az extrém színek. -
#267955 Itt van admin..?
Én nem vagyok ilyen PF (max. Pinin Farina :) rajongó. Bár mindent hallgatok Kygotól Jarre-on és Dvořákon át Miles Davisig, a 70es - 80as évek rockzenéje valami elképesztő módon hidegen hagy :) -
#267954 De hogy ne csak negatívkodjak, teszek egy képet a kedvencemről is:
-
#267953 Azt kell hogy mondjam, én sem vagyok tőle elájulva. Az eleje nagyon jellegtelen lett, de legalább mertek újítani. Oldalnézetből egyértelmű, megszokott (és kicsit megunt) Aston forma. Nekem a beltér sem egyértelműen bejövős. Korábban az Aston-belterek nagyon szépek, elegánsak és igényesek voltak, de tényleg mind 95%-ig ugyan olyan volt. Díjazandó a változtatás, de én valahogy nem tudom teljesen megemészteni. Némelyik képen tök jó, valamelyik szögből meg nem áll össze. Az a félig-meddig kiálló tablet meg egyenesen barbárság, kicsit a brit elegancia megcsúfolása, egyetemben a kiemelőfilc-sárga betétekkel. Azok legalább nem kötelezőek. Egyedül a hátulnézetre tudom azt mondani, hogy "abszolút értékben" és az elődökhöz viszonyítva is szép lett. -
#267952 Talán ezért van a CMC-nek két kopoltyúja? :) Sz'tem a két autó nem ugyanaz, csak a rajtszám egyezik.
-
ndns #267951 jaj gyerekek, nektek semmi se jo
amugy azt kell mondanom, h mindkettotoknek van igazsaga. a JB volt valojaban az a modell amivel a kozonseget teszteltek. tkp egy szalon helyett bemutattak es ezzel kettot utottek egy csapassal, mert a nevevel azonnali film-kotodest ertek el, hisz a 10es utan jott a 11, ez meg vantage. brillians marketing huzas volt. az amg hatas meg szinte mindenhol tettenerheto. de az aranyokon kivul leginkabb a belseje arulkodik a mercedeses alapokrol. lexus? haaat...ebben is van vmi. 1:18ban en is varom, es absz egyetertek abban is, h aa, vagy mc vagy welly kellene legyen. es lesz is. ezt nem fogjak kihagyni, szerintem mar napokon belul megmutatjak vhol. a hwe db10 is kijott mar, csak vhol irtatok, vagy mashol olvashattam, h a minosege vagy vmi nem a legszerencsesebb.
visszaterve a vilag legszebb autojahoz, nos ez volt a vesztuk. a fisker design volt az aston akkori formanyelv csucsa. jo, a one-77 is csodas, de azert a sallangmentes forma a db9/v8 vantage volt. legalabbis szerintem.
varom a tovabbi eszreveteleiteket -
zsolti65 #267950 Dögös az tény. Elegáns is a maga módján. A DB9 dizájnról már túl sok bőrt lenyúztak.Itt úgy látom hogy a JB.féle DB10-es volt a kiindulás.De ez a racing hűtőmaszk nem tetszik az biztos.Amúgy formás. 1:18-ban szépen mutatna egy metálfényezésű MC, vagy AA....vagy Velly....Valószinüleg lesz is ... -
#267949 a világ legszebb autójából sikerült egy Lexus-t csinálni :((( és itt még csak nem is az LFA-ra gondoltam, úgyhogy ezt nem dicséretnek írtam
-
ndns #267948 nehany perce hivatalosan is bemutattakaz uj aston vantaget. akit esetleg erdekel itt megtekintheti. nekem tetszik. nektek? -
ndns #267947 erre szoktam mondani, hogy ertsd jol amitt rosszul mondok. jol ertetted. es rosszul mondtam. mea culpa
elvegre learning to fly vagy mi.
Utoljára szerkesztette: ndns, 2017.11.21. 09:08:50 -
zsolti65 #267946 A zenei ízlés nem feltétlenül IQ függő nyilván.Ismerek olyan mérnök embert aki lakodalmast hallgat,olyan orvost aki goa-fan.De az tény hogy a Pink Floyd-hoz egy kicsit cizelláltabb antennarendszer kell.. :))))) -
ndns #267945 nem is gondolna az ember, hogy egy alapvetoen modellautos forumon kikkel futhat ossze. azt hiszem, ezzel nem sertek meg senkit, ha azt mondom, hogy ahogy a modellekhez is, a pink floydhoz is egy kis lelki finomsag, egyfajta erzelmi (es nem csupan) intelligencia szuksegeltetik. elnezest ha valakit ezzel megsertenek es az admintol, hogy nem teljesen vag temaba eme kis bejegyzesem. termeszetesen megertem ha torlesre kerul. csak el szerettem volna mondani, hogy mennyire jo erzes, kellemes meglepetes.
shine on you crazy diamond!
Utoljára szerkesztette: ndns, 2017.11.21. 08:42:11 -
#267944 Én az első matchboxomat a szomszéd kissráctól vettem kölcsön úgy 30 éve..
Kissrác anyukájával jött át érte kissé felháborodva (ami egyébként egy kék kombi chevroret volt). Fater akkoriban Pink Floyd bakelitokat és orsós szalagokat hallgatott :)
Ezért nincs ma nekem kék kombi chevy-m, viszont az öreg egykori PF bakelitjai és orsós szalagjai már bekerültek a zenegyűjteményembe :D -
zsolti65 #267943 Nekem van tőle egy dedikált Inside Out-om!!! (Pink Floyd könyv,amit ő írt.)A dedikálásnál sikerült kezet is ráznom az öreggel.
Kamasz korom óta hardcore Pink Floyd rajongó vagyok.Az autók később kezdtek érdekelni.Mason mindkettő témakörben tiszteletre méltó arc. -
#267942 Rendszeresen vásárlom a veterános autós újságokat. Nicsak, mit találtam? Nick Mason nem csak arról híres, hogy a Pink Floyd dobosa, hanem nevezetes a parádés autógyűjteményéről is. Amiben nem kevés Ferrari is van. Na és a cikk szerint melyik a kedvence? Naná, hogy egy Ferrari 250 GTO. Eszembe nem jutott, hogy a gyűjteményemben levő Kyosho - Ferrari 250 GTO, a 22-s az Ő Ferrariját mintázza! Szóval nem csak az Elite választékában (Ferrari 512S) van Nick Mason-os Ferrari! :-) Kár, hogy a Kyosho-nál nem figyeltek arra,hogy Mason Ferrarija 3 kopoltyús... Lásd itt a cikket: AM_Veterán: Nick Mason autólegendái
Utoljára szerkesztette: Missa, 2017.11.20. 20:19:13 -
PP993RS #267941 Ez egy vicc.... Ignition bő feleannyi, és megszólal olyan szép, nem láttam még ilyen makeup-ot élőbe, de képről szebbnek tűnik az IG. -
crosspeet #267940 aki ennyiért vesz modellt, meg is érdemli.. :) -
#267939 MakeUp Liberty Walk R35 GT-R. Szerény 510€...
-
#267938 Reggelt!
Norbi lemaradása már csak 6,5 pont, azt behúzott kézifékkel is ledolgozza :)
Fiat Abarth 695 Biposto Yamaha, 1/18, plasztik, 240€
-
#267937 Szép estét!
Holnap és holnapután reggel ne felejtsünk el szurkolni a magyar Hondásoknak a TCR-ben és WTCC-ben
-
#267936 'estét!
Az MCW-nél 40%-os akció van a GT Spirit modellekre (minden 59.97€), másra 20-70%. A CK még (?) nem akcióz semmit. -
#267935 Igen az oldalsó ablakkeretek tényleg vastagok és pontatlanok lettek egy kicsit de amúgy tényleg oké a cucc. Ára a többi átlag akciós NEO modellé volt. Maga a forma eléggé semleges és egyszerű, nekem valahogy bejön, de csak az miatt nem vettem volna meg. Az én figyelmemet leginkább a színe keltette fel, ez a réz (vöröses-narancsos-barnás) szín elég ritka és szép is.
Utoljára szerkesztette: bulba, 2017.11.14. 19:58:15 -
#267934 Ez még Derby :) A karosszéria arányai és maga a koncepció nekem tetszenek, A Polok az MK4 óta szerintem is lelketlenek, az MK4 meg kifejezetten ronda az én ízlésemnek. Az MK3-ban viszont van valami kedélyes, ráadásul annak a szedánjában van valami nagyon vonzó...! -
PP993RS #267933 "Sz'tem meg ronda kis vakarcs..."
Az hát pláne az első gen. forma, ez a 2ajtós lépcsőshátú, kupé(?) meg a totál értelmetlenség de talán pont ezért jópofa...
Nekem amúgy bejönnek a Polo-k, a 3.gen.-ig, utána már inkább ne, a "csúcs" az E-osztályos merga orrú Polo volt, az még a mai napig döbbenetes :/ -
#267932 Sz'tem meg ronda kis vakarcs, de a modell egészen jó. Az ablakkereteket kicsit eltolták, de a kerék meg az ablaktörlők egész finomak, a lökhárítók és a szélvédő a keretével együtt profi munka. Gondolom az ára sem burágós mélységekben volt :) -
PP993RS #267931 Jól néz ki... mindig is tetszett ez a lépcsőshátú Polo... (az egyáltalán? vagy ez már Derby volt ? vagy nem tudom :) ) -
#267930 Wow ez megint igencsak jó lett -
#267929 Jóregg!
Utoljára szerkesztette: bulba, 2017.11.14. 08:45:22 -
#267928 Így utólag emlékezzünk meg Săo Paulóról :)
-
crosspeet #267927 Mert nem volt türelmed kivárni egy személyre szabott rendelést és készletről vetted kp-ra! :D -
Chevys Zsolti #267926 Engem nem kérdeztek!!! XDXDXD -
crosspeet #267925 Sárvédőgumi is egy plussz, nem kérte rá a tulaj nem tették rá. -
#267924 Írtam volna, hogy a kerékjáratok se stimmelnek, de vmi miatt a gyári Mercin is bazinagy rés van a kerekek körül.
Sárvédő gumija sincs. :)