Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez valami eszmeletlen. Kar, hogy en ezeket a modellautokat nem engedhetem meg magamnak, de azert jo nektek!
Zene nélkül mit érek én?
xD
most vannak azok az új ciõk amelynek ilyen gömb alakú a talpa
azok most nagyon mennek<#vigyor4>#vigyor4>
most vannak azok az új ciõk amelynek ilyen gömb alakú a talpa
azok most nagyon mennek<#vigyor4>#vigyor4>
Weed nem tudom hol veszi a cípõket,de mindegyiknek gömbölyû a talpa<#hehe>#hehe>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ezeket az Autoart mütyûröket lehet itthon kapni?
pilll, pill, "fehér LP meg egy Gallardo"
a fehér LP azt vágom milyen, olyat vettem még anno szürkében, de a Gallardo, melyik fajta?
a fehér LP azt vágom milyen, olyat vettem még anno szürkében, de a Gallardo, melyik fajta?
Xbox Live: Lunatic HUN
A kerti vasút idõjárásálló.
A nyáron ment esõben is.
De télen nem viszem ki fent vannak a polcon meg vitrinben ahol eddig a modellek voltak.
Csak pár darab(30-40) LM autó marad meg, hogy legyen olyan is a szobában
A nyáron ment esõben is.
De télen nem viszem ki fent vannak a polcon meg vitrinben ahol eddig a modellek voltak.
Csak pár darab(30-40) LM autó marad meg, hogy legyen olyan is a szobában
Igazad van, tényleg szebb. Mikor jön az esõ akkor gyorsan beszeded õket? Vagy csak akkor viszed ki, amikor játszol?
Mûvelõdési házban a kiállítás elõtt lett fotózva a beállítás közben.
Szó ami szó tényleg drágák de több örömet okoznak.
Most sem fordult meg a fejemben hogy "hú milyen drága volt" mikor 30 gyerek visítozott meg tapsolt amikor ez végigcsámpázott elõttük:
Szó ami szó tényleg drágák de több örömet okoznak.
Most sem fordult meg a fejemben hogy "hú milyen drága volt" mikor 30 gyerek visítozott meg tapsolt amikor ez végigcsámpázott elõttük:
Ez nagyon jó ! Bár hallottam hogy ezek nagyon drágák, így nekem nem hiszem hogy egyszer is lesznek ilyeneim, inkább maradok az autó modelleknél ! 😊 Ezt úgy látom hogy bent van valahol felállítva, hol volt ennyi helyed? Garázs?😊
Csak nehogy hozza a pitbull kutyákat ez a sinteer<#eplus2>#eplus2>
Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD