Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hat a Lambhorghini vagy ezek csinalnak rendorautot modellbe,meg az ilyenek.
:) Semmi okosság :P
hát ebbe lazán belefér az én teljes Ferrari gyûjteményem 90 százaléka...
http://ferrari18.blog.hu/
ki tudja, mi ez?

milyen az a szolgálati kupé?
megkaptam iz ihletet az AMERICAN CARS-hoz
Azt hiszem azok nagyon megfogtak,es az szep kis kategoria
Azt hiszem azok nagyon megfogtak,es az szep kis kategoria
de az a színe miatt nem illene bele a gyûjteményedbe.... csak fekete, szürke, fehér, sötétkék, stb.... olyan hivatali autó stílus... 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
bency -> itt van pár topic
érdemes nézegetni, hátha kapsz egy kis ihletet...
amint látod témákra van bontva... mert senki se gyûjt mindent...
érdemes nézegetni, hátha kapsz egy kis ihletet...
amint látod témákra van bontva... mert senki se gyûjt mindent...
akkor írok inkább egy listát, h mit vegyen.. igaz inkább Kyosho... és ki se bontsad! .. s ha megunod, én majd megveszem 😄
LAMBORGHINI,bisztos veszek ahogy talalok mert nagyon szep auto,es ezt nem lehet tagadni,egyedul a Miura nem annyira tetszik de az se csunya
<#awink>#awink>Akkor az ugy jo hogy Csak a Maistokat de abbol is csak azokat amek tetszik,es akkor az ugy szep
agymosás: ON
A Lamborghini a legjobb! Vegyél!
...
...
te bolond vagy,A Lamborghiniknel nincs nagyobb csoda,jobban kene egy Diablo mint egy tok uj Ferrari
De azért te rábeszélnéd a Lambokra😄
Ma rokonoknál kigyerek Reventont kapott,azt mondja szereti a Lambokat😄DD
Én persze nem hittem neki😊
Ma rokonoknál kigyerek Reventont kapott,azt mondja szereti a Lambokat😄DD
Én persze nem hittem neki😊
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
nekünk is minden autó tetszik, mert valahol mind autóbuzik vagyunk, de nem elég h csak "tetszik", imád is õket!
még mindig hülyeséget akarsz csinálni... sorry, de ez az igazság...
csak egy kérdés, miért pont coupe?
nem matricás, csak coupe, és csak BB és társai , ez max. olyan kitétel, h én csak olyan modelleket gyûjtõk, h legyen 4 kereke... ott vagy vele ahonnan elindultál...
ebbe a körbe belefér : ferrari f430, peugeot 407, bmw z4...
mind 1tõl egyik szép modell, de együtt mi lesz? csak egy nagy kupac ... , nem gyûjtemény...
és ahogy az elõttem szólok írták, h fogod csinálni, veszel 3 db olasz coupet, 10 amcsit, 1 német autót... nem lesz semmi egyensúly??? csak amit látsz megveszel, megvetted, bepipálva, jöhet a köv coupe... csak mert coupe...
sorry, még1x, ez nem baxogatás akar lenni, csak így még hamarabb megunod majd az egészet... természetesen, ne is azt várd tõlünk h megmondjuk, h mit gyûjtsél... azt mindenki maga dönti el!
de így ahogy te felvázolod , neked nincs semmi elképzelésed, csak gyûjtsünk és tsá... labdacs-nak jelentenek valamit a Ferrarik, Harry-nak a VW, Fez-nek a pályaautók... nekem meg mindennél többet a Lamborghini-k...
szóval aludj rá, még egyet... ne hamarkodd el!
és azt felejtsed el h x évtõl x évig... az is hülyeség...
(szerintem - ez csak az én véleményem, de én csak egy kezdõ, kontár vagyok )
csak egy kérdés, miért pont coupe?
nem matricás, csak coupe, és csak BB és társai , ez max. olyan kitétel, h én csak olyan modelleket gyûjtõk, h legyen 4 kereke... ott vagy vele ahonnan elindultál...
ebbe a körbe belefér : ferrari f430, peugeot 407, bmw z4...
mind 1tõl egyik szép modell, de együtt mi lesz? csak egy nagy kupac ... , nem gyûjtemény...
és ahogy az elõttem szólok írták, h fogod csinálni, veszel 3 db olasz coupet, 10 amcsit, 1 német autót... nem lesz semmi egyensúly??? csak amit látsz megveszel, megvetted, bepipálva, jöhet a köv coupe... csak mert coupe...
sorry, még1x, ez nem baxogatás akar lenni, csak így még hamarabb megunod majd az egészet... természetesen, ne is azt várd tõlünk h megmondjuk, h mit gyûjtsél... azt mindenki maga dönti el!
de így ahogy te felvázolod , neked nincs semmi elképzelésed, csak gyûjtsünk és tsá... labdacs-nak jelentenek valamit a Ferrarik, Harry-nak a VW, Fez-nek a pályaautók... nekem meg mindennél többet a Lamborghini-k...
szóval aludj rá, még egyet... ne hamarkodd el!
és azt felejtsed el h x évtõl x évig... az is hülyeség...
(szerintem - ez csak az én véleményem, de én csak egy kezdõ, kontár vagyok )
hat ebben igazad van,de most mit csinaljak megis ha mindegyik auto tetszik,ettol lejjeb nem tudom szukiteni a kort.
A 2 ajtós kupé elég tág határokat feszeget azért. pl: Fiat 850 vs. Porsche 911 RSR 3.0 <#vigyor0>#vigyor0>
Semmikep nem akarok kiszalni,en egy kozepkategorias aru gyujtemenyt szeretnek,tehat nem KYOSHO meg AA,hanem csak olyan mint a MAISTO,SOLIDO,ROAD SIGNATURE,persze egy kicsit kiemelve beleferhet egy AA vagy hasonlo de ritkabban.Az autok kategoriaja pedig csak COUPE,de csak civil auto,Nem verseny,nem szolgalati auto.
visszaolvasva, én is csak azt tudom javasolni bency-nek, h elõször is gondolkozzon el, h mit szeret, melyik autóért/témáért van igazán oda...
nekem is nagyon tetszenek a porsche-k, a terepjárok , meg még ezer más autó, de mindent nem lehet gyûjteni, mert az rengeteg pénz és egy idõ után csak arról fog szólni az egész h , ok, ezt is megvettem, jöhet a köv. modell... aztán megunod, és ott állsz x db fémbõl készült szutyokkal...
aztán ha ez megvan, jön a köv. nehéz kérdés...
mennyire gondolod komolyan... csak akarsz pár darab díszt a szobádba, vagy tényleg szeretnél összehozni egy kis szép gyûjteményt...
és sajnos a komoly gyûjtemény nem olcsó mulatság...
én is hülye voltam az elején, és megvettem mindent(ami Lambo) amit láttam... igaz mondhatni, mindenki így kezdi, és akkor a kezeim közé került egy Kyosho Countach... az lett a vége h az addigi modellek-> "kuka", és megpróbálok inkább jobb modelleket venni azóta...a kevesebb több... sose fogja megérni gyûjteni ezeket, nem is célom begyûjteni mindent, de nem is akarom abbahagyni... néha -néha veszek egy modellt és tsá...így sose fogom megunni, és talán nem is ürül ki majd a kassza...
szóval gondold át, most még kiszállhatsz...( nagyobb veszteség nélkül)
nekem is nagyon tetszenek a porsche-k, a terepjárok , meg még ezer más autó, de mindent nem lehet gyûjteni, mert az rengeteg pénz és egy idõ után csak arról fog szólni az egész h , ok, ezt is megvettem, jöhet a köv. modell... aztán megunod, és ott állsz x db fémbõl készült szutyokkal...
aztán ha ez megvan, jön a köv. nehéz kérdés...
mennyire gondolod komolyan... csak akarsz pár darab díszt a szobádba, vagy tényleg szeretnél összehozni egy kis szép gyûjteményt...
és sajnos a komoly gyûjtemény nem olcsó mulatság...
én is hülye voltam az elején, és megvettem mindent(ami Lambo) amit láttam... igaz mondhatni, mindenki így kezdi, és akkor a kezeim közé került egy Kyosho Countach... az lett a vége h az addigi modellek-> "kuka", és megpróbálok inkább jobb modelleket venni azóta...a kevesebb több... sose fogja megérni gyûjteni ezeket, nem is célom begyûjteni mindent, de nem is akarom abbahagyni... néha -néha veszek egy modellt és tsá...így sose fogom megunni, és talán nem is ürül ki majd a kassza...
szóval gondold át, most még kiszállhatsz...( nagyobb veszteség nélkül)
Minket soha!!! De ne feledd van még egy doktor<#hehe>#hehe>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
JAH,Amugy megvan a konkret KATEGORIA amit gyujteni fogok.
1940-tol felfele a 2ajtos autokat kiveve a versenyautokat vagy szolgalati autokat.Csak CIVIL autokat de mind Coupe-ba.
Szerintem ez jo kategoria
1940-tol felfele a 2ajtos autokat kiveve a versenyautokat vagy szolgalati autokat.Csak CIVIL autokat de mind Coupe-ba.
Szerintem ez jo kategoria