Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fõleg,hogy Én vagyok az apja😄D
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Fogadd el Lajcsikeee,ez tény.
Én meg már azóta ismerlek,mióta megfogantál<#hehe>#hehe>
Laja Én vagyok az apád!!
Laja Én vagyok az apád!!
A PÓK ismer mindenkit<#hehe>#hehe> Még akkor is ismerne téged,ha õt te nem😄D
abba lehet hagyni.
én is már többször abbahagytam. <#vigyor4>#vigyor4>
én is már többször abbahagytam. <#vigyor4>#vigyor4>
http://ferrari18.blog.hu/
Mert pöcs vagy<#hehe>#hehe>
én meg megkértem, hogy papír fizetõeszközzé változzanak, egy része engedelmeskedett pár darab viszont kibaszott ragaszkodó XD
De abba lehet hagyni.
Én például megkértem a modelljeimet hogy szépen lassan kezdjenek átalakulni kertivasúttá. Szépen lassan alakulgatnak....
Én például megkértem a modelljeimet hogy szépen lassan kezdjenek átalakulni kertivasúttá. Szépen lassan alakulgatnak....
Hogy valaki kiesik a "nagy szerelembõl" elõfordul.
Nekem is elég volt amikor egy kiállításon eldöcögött elõttem egy 1 méteres amerikai Dízelmozdony.
Egybõl túl kevés lett a hely a szobában annak a pár darab modellnek amim volt.
Nekem is elég volt amikor egy kiállításon eldöcögött elõttem egy 1 méteres amerikai Dízelmozdony.
Egybõl túl kevés lett a hely a szobában annak a pár darab modellnek amim volt.
meg rájössz, hogy minden pénzed elbasztad rá 😉
én valamit rosszul csinálhattam, mert kiestem a modellautók szerelmébõl. Valahogy úgy vagyok, hgoy a rengeteg pénz amit belefektettem máshol is elférne... de mondom, mint köztudott, bennem vannak hibák XD
én valamit rosszul csinálhattam, mert kiestem a modellautók szerelmébõl. Valahogy úgy vagyok, hgoy a rengeteg pénz amit belefektettem máshol is elférne... de mondom, mint köztudott, bennem vannak hibák XD
Fez neked eleve adott volt hogy versenyautó.
Neki igen is el kell gondolkodnia mit akar,mert civil modelleket szeretne gyûjteni.
Neki igen is el kell gondolkodnia mit akar,mert civil modelleket szeretne gyûjteni.
Hat igy lenne jo,de nekem szinte minden auto tetszik es akkor tenyleg ott leszek a vegen hogy mindenfele auto osszevissza.
:) Semmi okosság :P
Amerikai autók: egymillió féle fajta szebbnél szebb, olcsótól a nagyon drágáig határ a csillagos ég
Német márkák: Nagyon sok féle fajta DE! többnyire nem olcsón, és nem mindegyik.
Ha én választanék akkor AMI autó 1940-tõl
Kezdésnek a YatMing (Road signature)tökéletesen megfelel Nagyon jó Ár-Érték arányú közép kategóriás,de igényesen megcsinált modellek.
Német márkák: Nagyon sok féle fajta DE! többnyire nem olcsón, és nem mindegyik.
Ha én választanék akkor AMI autó 1940-tõl
Kezdésnek a YatMing (Road signature)tökéletesen megfelel Nagyon jó Ár-Érték arányú közép kategóriás,de igényesen megcsinált modellek.
Nem az a cél, hogy az összeset összegyûjtse valaki valamibõl, mert akkor elõjönnek az olyan perverziók, mint a szín, vagy rajtszám szerint többet venni egy tipusból. Vagy megszerezni egy cég minden termékét bármi áron. Ezeknek a megszállottaknak szólnak a több száz dolláros aukciók. Az én filozófiám szerint mindegy a cél terület, hisz csak F1 utóból több van ezernél, vagy LM autóból háromezernél. Mindent meg kell venni, ami megéri és tetszik. Ennyi. Az baj, ha a gyûjtés elején el kell gondolkodni, hogy mi érdekel. Akkor inkább ne gyûjts, úgyis ráunsz elõbb-utóbb.
Én tíz éve foglakozom versenyautókkal, fényképezem õket, 3D szimulátor modelleket készítek (SCGT, F12k1, F12k2, F1CS, GTR), vagy mostanában könyvet írok róluk. Ezért kezdtem õket gyûjteni kb 4 éve.
Én tíz éve foglakozom versenyautókkal, fényképezem õket, 3D szimulátor modelleket készítek (SCGT, F12k1, F12k2, F1CS, GTR), vagy mostanában könyvet írok róluk. Ezért kezdtem õket gyûjteni kb 4 éve.
De akkor tudtok ajanlani valami jo kategoriat.Ugy hogy most van egy MERCEDES SL55 AMG es egy 1967 CHEVROLET CAMARO SS?
:) Semmi okosság :P
önmindentkétszermondkétszermond?
hallgass Gabamanora. értem én, hogy az elején vagy és túl sok minden tetszik ahhoz, hogy az elején el tudd dönteni az irányvonalat (mert valljuk be, amit felvázoltál, az nem irányvonal).
Ezt most elõre megjósolom neked, hogy lesz egy szép nagy bazárod modellautó gyûjtemény helyett.
Soha sem fog passzolni egymás mellé a polcon az egyikbõl több lesz mint a másikból ,és elõbb utóbb eleged lesz az egészbõl.
Van egy elég közeli ösmerõsöm aki ebbe a hibába esett bele 1/43-as méretarányú autókkal,az x év alatt összegyûjtött sok szarból alig tudott kiszálni
Soha sem fog passzolni egymás mellé a polcon az egyikbõl több lesz mint a másikból ,és elõbb utóbb eleged lesz az egészbõl.
Van egy elég közeli ösmerõsöm aki ebbe a hibába esett bele 1/43-as méretarányú autókkal,az x év alatt összegyûjtött sok szarból alig tudott kiszálni