269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
ndns #268123 akkor ezek szerint Orochi, Caspita a vonalad. Meg tudom erteni, nekem meg a 4500GT, a 4200R, VX, HSR-ek is nagyon bejonnek. De ugyanugy rajongtam a 2000GTert a maga klasszikus bajaval, vagy a RX500-ert, 126X-ert, EX-7ert, RV-2ert, azonban ha mar fel kel a nap, akkor a Furai vagy Ryuga az abszolut csucs. Szamomra. Meg akkor is ha nem ott terveztek oket. Persze, hogy az LFA es a tarsai szeriaban az elvonal, de ezeket azert emlitettem meg, mert picit elfeledtek oket. -
Igen a Mitsuoka Orochi, na az eszembe se jutott, pedig igencsak a kéne kategória. A 3000Gt és a Retro cuccok annyira nem jönnek be, a Levin tényleg jó lenne de szép modell értelmes áron nincs belőle :( -
Ez teljesen oké! Mint 1/18-ban kevéssé jártas ember, nagyot tévedek, ha azt mondom, hogy ez kb egy jobb HW Elite Ferrari szintje? -
UUUUHHH...először a Talbotot néztem meg, mert ott az alap is érdekes, és hát teljesen leesett az állam. Aztán felbátorodtam a Roverre is rákeresni és hát...még a protkó a földre hullott :D Azért a győzelemben gondolom nem a tiszta minőség, hanem inkább az ár-érték arány játszhatott szerepet. -
Stét!
-
PP993RS #268118 Attól függ mennyire jön be az 1:1, ill. mennyi pénzt akarsz égetni rá, nem rossz amúgy a GT A verzió, bár nekem kicsit játékautósnak tűnik a felni+féktárcsa. (nem csak a MC12 színű, bár az sztem nem is GT A kiadás)
Az 5-ösük amúgy szép, nekem jobban tetszik mint a Norev féle kiadás...
A Huayra se rossz, főleg a külső/belső színek, az AA az egyen unalmas(színű) belsőt rakta mindegyikbe, viszont részleteiben köszönőviszonyba sincsenek, brutál kidolgozása az AA-nak. Nem tudom mennyi most a GT A, de az AA-ot (igaz ezüstben) mostanság legóért lehet venni a bayen, már nov-dec. óta rendszeresen 1€-s licitről ilyen 170-180 között mennek el, annyit simán megér.
ui.: milyen szépen elkanyarodtam a GT A Buggertől egy AA Pagani felé
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2018.01.06. 19:54:41 -
Köszönöm :) Igen ez tényleg egész jónak tűnik, pláne a működő hátsó szárny is. Nekem csak egy f10-es 5-ös BMW van tőlük, de az nagyon jól sikerült szerintem simán hozza a Kyosho színvonalat. Úgy tudom a Pagani Huayrát is elég korrektül megcsinálta a Gt Autos, élőben még sajna nem volt ohzzá szerencsém. Ha maradnak az ilyen 80-100€ szinten erőteljesen elgondolkoztató a méregdrága Autoarthoz képest. -
Nem tűnik olyan rossznak...
Nekem ez a szín-kombó rettentően játékautós:
Még fotó és leírás a DiecastSociety oldalán. -
Bocs, itt az 1/18-as. -
Itt van egy pár darab, de mind 1/32-es és 1/24-es. -
Erről a Welly/GtAutos Bugatti Chironról valaki tud valamit? Neten nem nagyon találtam róla ,de lehet csak én vagyok a béna :D -
Wow. Erről lemaradtam. Szerencsére csak a cikkről, a modell jön az alap vörösöm mellé :)
Bár azt írják, hogy "average at best", de van az az alacsony összeg, amennyiért hunyorítok egy kicsit :)
BTW ugyanitt ez lett az "Év modellje" szavazás top-5 helyezettje:
Almost Real - Land Rover/Range Rover (23%, 594 Votes)
CMC - Talbot-Lago T150-C SS Coupe (17%, 437 Votes)
AUTOart - Lamborghini Aventador LP750-4 SV (16%, 420 Votes)
Welly/GTAutos - Bugatti Chiron (6%, 154 Votes)
BBR - Pagani BC (5%, 135 Votes)
Utoljára szerkesztette: 355, 2018.01.06. 16:40:39 -
zsolti65 #268111 JA,és Signature. -
zsolti65 #268110
Ez 1:18-as. A napokban láttam a fotó vízjelén feltüntetett oldalon. -
Ha már Triple9, bár szerintem a konkrét modell senki fantáziáját nem indítja be, azért érdekességként:
megcsinálták egy viszonylag korai LandCruiser generációt nyitható die-castként. Szerintem szép lett és nem is drága (65EUR)
Kép:
A Mustang tényleg érdekes...mármint izé, a tény hogy pont így piacra dobják. Én sem hiszem hogy nagy lenne a potenciális vásárlótábor...mondom ezt annak ellenére, hogy nekem is van egy "rókatestűm", igaz az egy fickósabb kupé, nem egy ilyen "sutafazonú" kabrió. -
Estét!
-
'reggelt! Híreket mondunk.
Ha a Bubu kihozza ezt az új 1/24-est normális méretű Signature-ben is, beteszem az R&P FXX-K-m mellé:
A GMP egy rekorder autót hoz ki nemsokára: 1967 Chevrolet Camaro Smokey Yunicks Bonneville rekorder.
Kihozzák ezt is, de minek? Van erre kereslet?
Ez most jött ki az ACME-től: 1965 Chevrolet Chevelle Z16 Convertible. Adnak hozzá tetőt is,
A Triple9 egy San Remo győztes Stratossal jön februárban:
Az Aoshima egy csomó 1/12-es motorral jön, meg 1/24-es kerekekkel 10€ környéki nagyker áron, pl. ilyennel (1/18-at sajnos nem nyomnak):
A Jada is az 1/24-et erősíti, pl. a Centennarioval sárgában és pirosban, illetve a F&F Johnny's S2000-ével:
-
Pont így voltam karácsony előtt a Technics cuccaimmal :))) -
crosspeet #268105 Nem vagyunk mi rokonok..? XD :D -
crosspeet #268104 Munkahelyemen süthetett meg a nap, de hazaérve láttam, hogy nagy baromság, túl szép ez eladásra! :D
valami lehetett a levegőben odabennt az irodába.. XD
Ott furcsa döntéseket is szoktam hozni.. XD
:D -
PP993RS #268103 Határozott vagy... akárcsak én 

amúgy csodálkoztam is hogy felraktad...
-
crosspeet #268102 Hazaértem, ránéztem.. Mégsem eladó, úgy döntöttem, marad! :D :D -
BUÉK!
Ja, a FB 18 csoportban van egy Peugeot 206. De az nem eladó. Hanem én tettem fel egy képet, hogy ilyet keresek.
Néha feltűnik a Norev féle RC is, főleg most, hogy piros színben újra kiadták. De ha egy mód van rá, maradnék az 5 ajtósnál. 1. nekem most igaziban ilyen van, 2. mégis csak nagyobb "gyűjtői durranás" egy civil, 5 ajtós Peu 206, mint egy nem túl átlagos (a valóságban) RC -
PP993RS #268100 Azt sztem keveritek valamivel... egyik gyűjti-ismi is (és nem Missa
)vadászik rá régóta (értsd: évek óta) nemhogy itthon, de még a bayen se látott soha, (még leütöttbe se) már mondtam neki hogy lehet nem is létezik...
-
crosspeet #268099 Azt a Peugeot-ot en is lattam, talan a face 18-as foruman..?
De Missa tag ott is, csak latta, talan nem olyan volt.. -
crosspeet #268098 Csak azokhoz a reszletekhez mar egy Autoart gyarto kellene, a Pagani Zondas idokbol!!! Ejjjj, de szep lenne az a belter! -
crosspeet #268097 Ajvé, a 288gto kimaradt, meg egy F50-es ooo... Ha valaki gyartana rendeset, megfizethetot.. :/ -
ndns #268096 Biztos kihozzzak, mert tul szep ahhoz, hogy ne tegyek. Azok a reszletek...
-
ndns #268095 Ezt a Mercedes csinalta meg vagy vmi ilyesmi, de letezik kb 10db ebbol. Sajnos nem emlekszem a reszletekre, de meg Nemetorszagban lattam is ilyet. Sot, Varadon is. (a varadiban ultem is) Colani teherautot marmint. Gyononyoruuuuu!!!
-
ndns #268094 A Testa D'Oro a gyoztes, hamarabb volt ugyanis. Ha jol emlekszem akkor Bonevilleban felallitottak vmi rekordot, 380 vmi ilyesmit. De mar reg volt. Akkor is nagyon tetszett, most is. De hozzam inkabb a Colani Corvette allt a legkozelebb.
-
ndns #268093 Valahol lattam egy elado Bosst, par hete, honapja. De ezert is jok ezek a kerdesek, mert igy legelabb tudunk egymasnak segiteni ha arrol van szo. Es Peugeot is lattam, de mivel akkor meg nem tudtam, hogy barkit erdekelne esetleg...
-
ndns #268092 Nagyon erdekes valasztas, mert egyaltalan nem szokvanyos, hogy valaki Japan belpiacos Serat nevezzen meg. Az nekem is nagyon tetszik, de eloben. Modellben soha nem lattam. Igaz Terranot se. Azt is csak vezetni jo, de akkor mar a 3.0 V6ost. Sokaig volt is a csaladban egy, imadtuk. Ha mar Felkelo Nap belpiaca, akkor meg a Levint, Paot, Orochit, 3000GTO-t esetleg Figarot emlitenem meg esetleg. Meg volt egy Jaguar-szeru Mitsuoka, de szegyenszemre elfelejtettem a nevet.
-
ndns #268091 Ezuttal is Boldog Uj Evet kivanok minden Kedves Modell (gyujto/rajongo) Tarsnak!! 
Elnezest, hogy csak most tudok irni, de Erdelyorszag oleleset elveztem tegnapig.
Ha csak 3 lenne, konnyu dolgom volna. De akkor valami ikonikus csodajarganyok kellenenek.
Talan egy Mantaray, F40 (Kyo, csak pirosban nem) es mondjuk egy Countach vagy 288GTO (nem Burago :D ) Persze ez valtozhat mondjuk egy Sestora is.
Jaj, minek kellett nekem csak 3-at kerdezni
A listan lett volna egy Bugatti Chiron is, de tegnap sikerult kipipalni azt is. -
crosspeet #268090 Tudom, nem eladós fórum, de ha valakit érdekelne, ettől a szépségtől lehet megválnék, ha valaki úgy érzi keressen meg.. facén meg a bolhán is fennt van részletesen. ;)
Gt Spirit 1:18 991 Turbo S 350limited
fa talpon, fullos kis plexivitrinjével (nem a gagyi 10eurós karcolódásra hajlamos "valami"), talpról még nem volt levéve.
Ha elkel, persze szomorú leszek, mert nagyon szép darab! ;)
-
crosspeet #268089 jaa, néztem azt is, van abból is pár árnyalat, de az talán a CMC-nek menne inkább, nem egy ilyen modern stílusnak..
Ma találtam ebay-en pl a beige alcantarát, talán az is menne hozzá. -
FA! ;DD -
crosspeet #268087 Valahogy a barna es a bezs kozt lenne az igazi, a belseje vegett.. :/ -
crosspeet #268086 Szerintetek, szürke, vagy bézs illene alá..?
-
crosspeet #268085 Boldog újévet a modellgyűjtő uraknak!
Nekem az óév uccsó munkannapján 911-es jött, és az újév első munkanapja sem különb! :)
A talp csak próbálkozás, ha minden igaz, akkor egy szürke alcantara megy alá a közeljövőben.
Brutál ez a Singer!
Remélem kihozzák a Singer-Willams -et is majd! :D
-
zsolti65 #268084