269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
oritomi #253959 HW Elite:
Én azt nem értem,hogyha megcsinálták az elite hátulján a tyúkrácsot,akkor az elejére miért nem lehetett berakni?
Kb 50forintot tundak így spórolni modellenként?
Nameg a nyithatatlan csomagtérajtó is bosszantó.Mintha egy sima HW lenne.De nem.Ilyen egy Elite.Bele se merek gondolni milyen a sima....
És azért ennek is az árát megkérték anno.Mert hát ugye elite...
Mostmár csak abban lehet bízni,hogy idővel kihozza a kyosho vagy a 3 betűs modellgyártók valamelyike.
A kereket is elszúrták,mint ahogy mikeman is írta,de nekem a visszapillantó se stimmel.Nagyobb is magasabb karon ül és a dőlés szöge se stimmel szerintem. -
crosspeet #253958 ismerős azért az érzés... :( -
crosspeet #253957

-
chilisos #253956 Igen az enyém :D
-
crosspeet #253955 ez így egyszer nagyon sokat érhet majd.. -
crosspeet #253954 Oh, YESSS!!! ez tényleg a sajátod..??? :D tök fasza! :D -
crosspeet #253953 ja, bizti az éhség elvette az eszem, ma nem volt időm enni, csak most az imént ebédeltem.. bár tudom, nem látszik rajtam. :)
pedig zsír lehet.. még én sem nézegettem nagyon, pedig itt van lassan két napja.. -
chilisos #253952 Van olyanom, méghozzá pont az első :D
-
akinek nem fontos ez a modell(típus) annak mindegy, meg csak legyint ezekre
de nekem fontos én nagyon szerettem volna ezt a modellt, de így sanszos hogy nem fog kelleni
bár kap még egy esélyt amikor megjelennek a széria modell képei -
azt mondtad nem akarod kibontani
én meg nem erőszakoskodtam :) -
crosspeet #253949 jó h jöttél du, oszt ki sem bontottam neked az új hófehérkét.. :D
mondjuk a te Würth-ösöd facább vót valamivel.. ;))) -
crosspeet #253948 ja, és a kék RS6-os is zsír!!! :) -
crosspeet #253947 a bömbik tetszenek ettől az OttO müzligyártól, illetve a fauvék is, ha már nincs más fém ezekből, látom talán ő ki is hozza az mk1-es VW Caddy-t is, az még zsír lehet ... :) régen de nagy álmom volt 1:18-ban.. azt várom azért. -
crosspeet #253946 dínó-dínó... ;) -
a minap megvitattuk hogy az AA egyik újdonsága, a Maserati MC12 remélhetőleg kinövi kezdeti gyengeségeit, úgymint ordenáré illesztési hézagok meg az orrára eső kasznit meg a lámpaburák hiányát, és a széria változat már szép lesz. De aztán jobban megnéztem a róla megjelent többi képet és a kezdeti örömöm ismét csalódásba hajlott. Nekem megvolt az Elite verziója ebből a gépből és pont azért adtam el mert aránytalanul nagyok voltak a kerekei és nagyon vastagra sikerült a penge rácsok az orrán. Az AA gépén úgy látom a kerék arányai megfelelőek lesznek de itt is bumszli vastagok a penge rácsok.....bakker de miért??? ettől az AA sokkal szebbre kellett volna hogy megcsinálja, ettől sokkal többre képesek náluk, ez az egyik legszebb része a típusnak, ezt nem lenne szabad elb@szni!!!
Gondolom ez öntési(vagy sajtolási) probléma, nem bírnak vékonyabbat csinálni ebből az anyagból, de könyörgöm ez engem nem érdekel, tessék megcsinálni arányosra, egy modell ami valószínűleg 200 euro felett lesz igen is nézzen ki makulátlanul és nem érdekelnek a technikai problémák, ennyi pénzért nem
és ez a probléma valószínűleg nem az előszéria vagy a prototípus baja, ez már ilyen marad végleg.....sajna
Íme összehasonlításul a modell és az 1:1 gépről készült képek, mindenki döntse el jó lesz e ez így
-
Angelghost #253944 igen ez a piros is az egyik fő szín volt, anno szerintem az első képek a kékes szürkéről voltak mikor 1999ben megjelent az autó, most látom csak az S3 is átfestére került..., mondjuk az nem tetszik, de az E39 ha lesz más színben az tuti jó lenne majd, az E34 nem ebben a színben képzeltem volna el elsőre, de az két Audi Sport Quattro S1 az gyönyörű, az AA is simán megcsinálhatná -
chilisos #253943 -
chilisos #253942 Eddig még nem :)
De egy ilyen Imola rednek jobban örültem volna
-
Angelghost #253941 viszont az 1:12 az bejövős nagyon -
Angelghost #253940 Ahogy nézem a nép kérésének nem tudtak ellenállni és átfestik az E39 is... pedig ilyet eddig nem nagyon csináltak:) -
chilisos #253939 Viszont már van kép az OttO M5 E34-ről.
1:12 vs. 1:18
-
chilisos #253938 Egyelőre még semmi hír :(
-
crosspeet #253937 no igen, de ezek tuti nem idén lesznek, ahogy ismerem a Schuco gyorsaságát.. bár a bemutatott darabok jó része nyilván nem ebben a félévben lesz, főleg ami ilyen fényezetlen munkapéldánynak néz ki. -
Angelghost #253936 Corvette C4 variánsok AA vagy bárkitől? -
chilisos #253935 Schuco fog még kihozni 993 variánsokat. De később biztos az AA is.
-
Angelghost #253934 na igen a Spark gyantázik, szerencsére nekem csak a Yellow bird tetszik, de az nagyon, nálam az No1 Porsche. -
crosspeet #253933 sajna a Pócsék nagy része resin, én meg nem akarok sok pézt adno agyagért.. ;)
Jobban örültam vón ha az AA hozza ki ezeket, de majd idővel.. ;)
De ha óccsók lesznek eccer ezek a gyantások, csak bevállalok azért egy-két darabot.. :)
Csak zavarnak a merev tengelyek, a kormánynélküliség, meg a rugózatlanság, meg a nyithatatlanság... szal remélem lesznek ezek azért idővel szinesfémgyűjtőkhöz méltó vasak is maj.... ;) -
crosspeet #253932 XD mekkora gyökér az az ombre.. :)
Valaki lekűdhetné a címét, hátha járok arra személyes átvétel végett.. XD -
crosspeet #253931 Napot!
Grat az Uraknak a vasakért, Fannak is a Viper-ért! Cípök!
-
zsolti65 #253930 Én ezt találtam:
http://viewitem.eim.ebay.hu/143-Rolls-Royce-1925-Phantom-I-Jonckheere-/170915958661/item -
Angelghost #253929 az biztos, az NSXet nem fogom tudni megállni, a többit majd meglátjuk, van más is ahova mehet az pénz:) -
autoart8 #253928 Még van ezen kívül 3 sor tele és már nem férnek el a modellek!pedig ahogy láttam hogy miket hoz ki az autoart kell egy vitrint csinálni! -
szép sor szép árcédulával :) -
Angelghost #253926 Nézegettem a friss AA dolgokat, kíváncsi vagyok a 993 Porschéből mikor lesz Turbo vagy GT2 esetleg, de ahogy várható volt leglább már van sima, de a 964 Turbo nem nagyon lesz ezek szerint:(
Idei tervek: NSX Type-R-ek, legalább egy Aventador, 25th Ann. Countachon is elgondolkoznék majd -
Angelghost #253925 alakulnak a szín sorok, gratula szépek -
autoart8 #253924 sziasztok!
két két új modell költözött be a gyűjteményembe,igaz hely már alig van nekik.
-
-
és olyan színű amilyet csak akarsz :)))) -
dinoenzo #253921 a Somának van raktáron :) -
Valakinek nem lenne cserébe ezért a feketeségért egy BMW-je, Corvette-je? Értéket egyeztetünk