269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • BMW FAN
    Lehet:) A Flying Spurból a fehér,az szép nem is vitatom.Vagy a SuperSports.De egy GT Speed,vagy egy GTC fehérben.. Ezzel a lendülettel kiadhatták volna az Azure-t is fehérben:) Érdekes lenne.
  • zsolti65
    Arábiában,meg rapperéknél menő......
  • autoart8
    Nekem tetszenek!
  • Pulpapapa
    Porsche fan club-on feltettem egy kérdést. "Ki milyen verdát venne legszívesebben?" Ha éreztek rá erőt magatokban klikkeljetek be egy választ. Személy szerint kíváncsi vagyok a végeredményre.

Ha meg is osztjátok annál többen szavaznak annál pontosabb eredményt kapunk.

http://www.facebook.com/PorscheFunClub

Köszcsi!! :D
  • BMW FAN
  • BMW FAN
  • hamhusz
    Azért az a GTC elég guszta azzal a beltérrel :D
  • Pulpapapa
    Van valakinek tudomása róla ,hogy adtak-e ki modellben Rolls-Royce Phantom I. Aerodynamic coupe-t? Bárki bármilyen méretben?

Itt egy kép róla :
    http://images.gizmag.com/inline/rrjonckheere-1.jpg
  • BMW FAN
    Minichamps-nál úgy nézem teljesen hüly@k dolgoznak.Kiadták a GT Speedet,meg a GTC fehérben. Ki a f@sz fogja ezeket fehérben megvenni? A Mulsanne,Brooklands persze nem jött.....

• ko1122
  • BMW FAN
  • BMW FAN
    Köcc:)
  • mikeman
    grat
    nekem is van egy ilyenem.....igaz az egy maisto
  • BMW FAN
    Köszi! Nem hinném hogy ritka lenne ez.
  • autoart8
    Szép grat! Ritka?
  • BMW FAN
    Legújabb gépezetem :)
  • autoart8
    Szép ez a rolls!
  • zsolti65
    Jónap!

Nagyon sok gyönyörű modell van,de én ezeket a képeket vártam leginkább Nürnbergből:
    A tempójukat ismerve kb jövő tavaszra lesz piaci termék ezekből,de kivárjuk!
    Évek óta sóvárgok utánuk,és el sem hiszem hogy egyszer meglesz a teljes Phantom kollekció!

• oritomi
    Hibás döntés volt,bármi volt a másik.
    Mellesleg van fent most egy 40-es lambó csak éppen 1:12-es :(
    Jah és horror áron
  • gado67
    Biztos nem fog menni. Az agyevő bogár már nagyon mélyre beásta magát nálunk. :)
  • mikeman
    pedig megfogadtam hogy az idén visszafogom magam.....de ezek láttán már látom hogy ez nem fog menni :)))))
  • mikeman
    jó döntésnek bizonyult
  • crosspeet
    Na, asszem lépek, aztán a kiállítás képeit aki tudja, lökdösheti ide felfele!!! ;)
    A Pócsésért egy nagy plussz jár részemről! :D
    Peace!
  • crosspeet
    pedig most ha el akarnád adni, hívhatnád magadat Kasza Tibinek! :)
    Konkrétan a mezőgazdasági iparban érezhetnéd magad, amikor bekaszálnád érte a súlyos forintokat!!! :P
    előtte egy kis bemelegítés, nehogy a sok hajolgatásba belefájduljon a hátad! :D
  • crosspeet
    végem van... nagy lesz a kihívás, de legalább újdonság hiányában nem kell majd más márkákra fanyalodjak! ;) vivá Pócse! :D
    csak a bántó hogy resinek lesznek azok a pócsék nagy része, sajna..
    az az AA 993 pedig szerintem nem most fog megjelenni. ;) ahogy a Schuco sem. no, majd látjuk a képeket a napokban.. figyelni kitartóan!!! :)
  • autoart8
    Még régebben amikor még nem volt ilyen drága akkor megakartam venni de egy másik mellett döntöttem!
  • oritomi
    Nem te vagy az 1etlen,aki venne ha lenne :)
  • mikeman
    na rólam bizti nem szednek le semmit :)
    én csak a Tomczyk félét veszem meg .....ha lesz 1:18-ba is egyszer
  • crosspeet
    "A Farfus-é legalább szép festésű....de a bajnoké miért csak 1:43????
    nem értem"
    mert megvetetik veled a többit előbb, és miután meg van, előhozzák a győztes szebb gépet is, hogy le lehessen húzni még egy bőrt a szakikról.. ;)
    Ha rögtön kiadnák a legtutibbat, mindenki azt venné, a többit nem tudnák eladni. zsidók ezek ecsém, nem szeretetszolgálat! ;)
  • crosspeet
    talán KITT kollegának asszem.
  • mikeman
    van bizony, de az nem én vagyok sajna :(
  • autoart8
    A fórumon van valakinek?
  • mikeman
    pedig szarásig tele van vele piac és ráadásul fillérekért lehet venni

fehér hollót hamarabb találsz .....sajna
  • KDavid850522
    Még van egy! Személyi edzősködöm kicsit: futtatom az asszonyt! XD
  • 355
    Emlékeztek a múltkori Modelissimós törött HW SE Ferrari 410 sztorira? Ma lezárult, a M~ visszautalta a teljes összeget a vissza-postaköltséggel együtt. Tízből kaphatnak egy erős 7-est, mert elküldtek egy szarrá törött és hiányos modellt, aminek a doboza is jól láthatóan meg volt nyomva, de végül korrektül jártak el.
  • gado67
    Sziasztok.
    Nézve az új modelleket az anyagi csőd boritékolható.
    :(((((
  • mikeman
    gondolkozz csak
    vannak páros szerveid...minek kettő ha egy is elég :))))
    aztán ott van az örökítő anyagod, azért is szép pénzt kaphatsz
    aztán ki adod bérbe a lakást, te meg mész a híd alá, rengeteget lehet megspórolni így
  • KDavid850522
    Nehéz ügyek ezek! Ha összejön az Alfa, akkor utána már csak az a pár Porsche marad beáldozhatónak az S4-re, nincs több más amit eladnék az ügy érdekében, de azokat sem szívesen! Ennyi lóvét előteremteni...embertelen vállalkozás! :D
  • autoart8
    Sziasztok!
    Ebayen néztem autoart lamborghini murcielago 40 th anniversary-t, de nem találtam szerintetek honnan kéne beszereznem?
  • KDavid850522
    Ez is szép! (lehet a 131-esem is le lesz cserélve egy ilyenre)