269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Lehet:) A Flying Spurból a fehér,az szép nem is vitatom.Vagy a SuperSports.De egy GT Speed,vagy egy GTC fehérben.. Ezzel a lendülettel kiadhatták volna az Azure-t is fehérben:) Érdekes lenne. -
zsolti65 #253918 Arábiában,meg rapperéknél menő...... -
autoart8 #253917 Nekem tetszenek! -
Pulpapapa #253916 Porsche fan club-on feltettem egy kérdést. "Ki milyen verdát venne legszívesebben?" Ha éreztek rá erőt magatokban klikkeljetek be egy választ. Személy szerint kíváncsi vagyok a végeredményre.
Ha meg is osztjátok annál többen szavaznak annál pontosabb eredményt kapunk.
http://www.facebook.com/PorscheFunClub
Köszcsi!! :D -
-
-
hamhusz #253913 Azért az a GTC elég guszta azzal a beltérrel :D -
Pulpapapa #253912 Van valakinek tudomása róla ,hogy adtak-e ki modellben Rolls-Royce Phantom I. Aerodynamic coupe-t? Bárki bármilyen méretben?
Itt egy kép róla :
http://images.gizmag.com/inline/rrjonckheere-1.jpg -
Minichamps-nál úgy nézem teljesen hüly@k dolgoznak.Kiadták a GT Speedet,meg a GTC fehérben. Ki a f@sz fogja ezeket fehérben megvenni? A Mulsanne,Brooklands persze nem jött.....
-
ko1122 #253910 -
-
Köcc:) -
grat
nekem is van egy ilyenem.....igaz az egy maisto

-
Köszi! Nem hinném hogy ritka lenne ez. -
autoart8 #253905 Szép grat! Ritka? -
Legújabb gépezetem :)
-
autoart8 #253903 Szép ez a rolls! -
zsolti65 #253902 Jónap!
Nagyon sok gyönyörű modell van,de én ezeket a képeket vártam leginkább Nürnbergből:
A tempójukat ismerve kb jövő tavaszra lesz piaci termék ezekből,de kivárjuk!
Évek óta sóvárgok utánuk,és el sem hiszem hogy egyszer meglesz a teljes Phantom kollekció!
-
oritomi #253901 Hibás döntés volt,bármi volt a másik.
Mellesleg van fent most egy 40-es lambó csak éppen 1:12-es :(
Jah és horror áron -
gado67 #253900 Biztos nem fog menni. Az agyevő bogár már nagyon mélyre beásta magát nálunk. :) -
pedig megfogadtam hogy az idén visszafogom magam.....de ezek láttán már látom hogy ez nem fog menni :))))) -
jó döntésnek bizonyult
-
crosspeet #253897 Na, asszem lépek, aztán a kiállítás képeit aki tudja, lökdösheti ide felfele!!! ;)
A Pócsésért egy nagy plussz jár részemről! :D
Peace! -
crosspeet #253896 pedig most ha el akarnád adni, hívhatnád magadat Kasza Tibinek! :)
Konkrétan a mezőgazdasági iparban érezhetnéd magad, amikor bekaszálnád érte a súlyos forintokat!!! :P
előtte egy kis bemelegítés, nehogy a sok hajolgatásba belefájduljon a hátad! :D -
crosspeet #253895 végem van... nagy lesz a kihívás, de legalább újdonság hiányában nem kell majd más márkákra fanyalodjak! ;) vivá Pócse! :D
csak a bántó hogy resinek lesznek azok a pócsék nagy része, sajna..
az az AA 993 pedig szerintem nem most fog megjelenni. ;) ahogy a Schuco sem. no, majd látjuk a képeket a napokban.. figyelni kitartóan!!! :) -
autoart8 #253894 Még régebben amikor még nem volt ilyen drága akkor megakartam venni de egy másik mellett döntöttem! -
oritomi #253893 Nem te vagy az 1etlen,aki venne ha lenne :) -
na rólam bizti nem szednek le semmit :)
én csak a Tomczyk félét veszem meg .....ha lesz 1:18-ba is egyszer -
crosspeet #253891 "A Farfus-é legalább szép festésű....de a bajnoké miért csak 1:43????
nem értem"
mert megvetetik veled a többit előbb, és miután meg van, előhozzák a győztes szebb gépet is, hogy le lehessen húzni még egy bőrt a szakikról.. ;)
Ha rögtön kiadnák a legtutibbat, mindenki azt venné, a többit nem tudnák eladni. zsidók ezek ecsém, nem szeretetszolgálat! ;) -
crosspeet #253890 talán KITT kollegának asszem. -
van bizony, de az nem én vagyok sajna :(
-
autoart8 #253888 A fórumon van valakinek? -
pedig szarásig tele van vele piac és ráadásul fillérekért lehet venni 

fehér hollót hamarabb találsz .....sajna -
Még van egy! Személyi edzősködöm kicsit: futtatom az asszonyt! XD -
Emlékeztek a múltkori Modelissimós törött HW SE Ferrari 410 sztorira? Ma lezárult, a M~ visszautalta a teljes összeget a vissza-postaköltséggel együtt. Tízből kaphatnak egy erős 7-est, mert elküldtek egy szarrá törött és hiányos modellt, aminek a doboza is jól láthatóan meg volt nyomva, de végül korrektül jártak el. -
gado67 #253884 Sziasztok.
Nézve az új modelleket az anyagi csőd boritékolható.
:((((( -
gondolkozz csak
vannak páros szerveid...minek kettő ha egy is elég :))))
aztán ott van az örökítő anyagod, azért is szép pénzt kaphatsz

aztán ki adod bérbe a lakást, te meg mész a híd alá, rengeteget lehet megspórolni így
-
Nehéz ügyek ezek! Ha összejön az Alfa, akkor utána már csak az a pár Porsche marad beáldozhatónak az S4-re, nincs több más amit eladnék az ügy érdekében, de azokat sem szívesen! Ennyi lóvét előteremteni...embertelen vállalkozás! :D -
autoart8 #253881 Sziasztok!
Ebayen néztem autoart lamborghini murcielago 40 th anniversary-t, de nem találtam szerintetek honnan kéne beszereznem? -
Ez is szép! (lehet a 131-esem is le lesz cserélve egy ilyenre)