Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondolom komoly különbség volt az úttartásba üres vagy telitank esetén 😊)
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
egyébként a HW61 is olyan rapszodikus gyártó, néha nagyon jót csinálnak, néha csak átlagost
szerintem ez a toppon van
vannak rajta apró kis hibák, itt egy kis króm lepattanás (tûhegynyi) ott egy kis illesztési hiba, de én úgy vagyok ezzel hogy a régi amcsi gépeknél ez amúgy is jelen volt, azért ezek a gépek nem a minõség minta példányai voltak akkor sem, így ennyi belefér, élethû maradt legalább
No de kinek a pap, kinek a jánya! 😉))
épp ezért nagyobb értéke is van a tetszésednek 😊)
nekem is a modellek 70-80% sose fog eladásra kerülni, nyilván ezért veszem, nem kereskedni akarok velük, de azért nekem úgy egész a dolog ha megvan a doboza is, én ilyen vagyok
nekem ez annyira nem volt tervbe véve de annyira jó áron lett kínálva hogy bolond lettem volna ott hagyni, és ráadásul az egyik kedvencem is lett közbe
ritkán jönnek így össze a dolgok 😊)))
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
ez a másik véglet, de én úgy gondolom azért a gyári doboz megléte fontos, így egész a dolog
én kb 18 éve gyûjtök, és meg van az összes doboz is 😊
amúgy igazából mély vörös a színe kicsit barna fele hajlással, de ezen a közelin kicsit kipirosodott, de jellemzõ hogy neked is elõször ez köti le a figyelmedet mint egy nõnek, ahelyett hogy a belsõ szépségre koncentrálnál <#beka2>#beka2>
A 3. kis szoba amiben én vagyok akkora, hogy ha középre állok akkor 20 centi hílyen elérem a 4 falat körbe.
Porszívózás is úgy megy hogy bedugom az eszközt 😊 és kiporszívózom az alsó szintet teljesen.A felsõ szint dettó. (És nincs fullra kihúzva a madzag).
Nameg úgy vettem észre,itt az angol ebayen nincs nagy jelentõsége a doboznak,ha jó a cucc (minimum autoart és társai)akkor úgyis felmegy az ára és mind hasonló árban megy el doboztól függetlenül.
Ami meg gagyi (burago és társai) az dobozzal együtt is max 5-10 fontot ér és annyit is adnak érte.
Anno gyüjtöttem bélyeget meg telefonkártyát ott is az volt a jobb ami gyári eredeti/bontatlan volt.
Ez a dobozos téma annak éri meg aki kereskedni akar vele szerintem.
nagyon jó vételt csináltam szerintem
köszi microbi ati 😊)))

Egyébként amit én néztem ki, annak szélesebb peremû volt a felnije, van valami különbség köztük?
Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/
nemrég jöttem bringázásból.. 😉
az értékesebbeknek azért feltétlen tartsd majd meg a dobozait, nem bánod meg majd. Én egy 65nm2-es kecóban lakok, szorítottam nekik helyet az egyik sarokban, meg az ágy alatt, jó az ha meg van... 😊
én el is adok néha, nem csak veszek. ha személyesen úgy találom kis idõ után hogy még sem annyira bejövõs valami...
Van egy kerti kisház abban tárolom a dobozokat amiben küldték a modellt,de a gyári dobozt már nem tudom hova tenni.Én ezért dobom ki õket.
Mondta asszony poénból menjünk biciglizni,de ahoz elõbb vagy 25-30 dobozt kellene arrébb rakni, hogy hozzá lehessen férni a bicajokhoz.Mondtam neki egyszerûbb lenne ha új bicajokat vennénk 😄
jut eszembe, bulba megszökött, hová lett..???
majd megnézheted ha eljössz <#papakacsint>#papakacsint><#nevetes1>#nevetes1>
Volt hogy egy nap ezt hozta a postás:
Nah ekkor asszony pajti besértõdött.Elismerem elkapott a gépszíj.
A felsõ sor volt a kezdet.
A kedvencem a skyline az volt meg legelõszõr.Az 2-3 éves kb.
Aztán elég olcsón jött egy mondo lambo kitt összeraktam szép meg minden elég jó minõségû.Aztán hónapokra rá megvettem a vissza a jövõbe 1/24 autóját mert eredetileg mozi figurákat gyüjtök és az illett bele.
Aztán ebayen megláttam kép alapján azt a szép piros skyline-t.Nem igazán illik a képbe mert távirányítós meg asszem 1/20as.
Na és itt indult el valami.
Ebaynek nekiestem és rendeltem elég dúrván.Kezdetben az olcsó burago és HW-ek jöttek,aztén volt olyan ami pár font volt (5-6) és az olcsó welly (10-12font) modelleknek sem tudtam ellen állni,mert olcsó volt és szerintem elég jó minõségûek bár vannak gyenge pontjai.Aztán belefutottam egy maisto gtr mercibe.Na az abszolult kedvenc lett,nagyon részletes kidolgozottság a felfüggesztésnél a rugó fém rugó nem holmi imitáció vagy mûanyag.(Pedig a Maistot nem láttam, hogy valaki a jó minõségû gyártókhoz sorolná).
És itt döbbentem rá, hogy inkább a minõségre fogok rámenni nem a mennyiségre.
Ennek egy részét le is írtam az elsõ hozzászólásomban csak éppen nem jelent meg,eltünt.
Múlt héten több mint 200 fontért vettem modellt,ekkor megint berágott asszony és szólt hogy jön karácsony,meg a névnapja meg telelni is el kellene menni,meg hazalátogatni(igen UK-ban vagyunk) szóval most visszább vettem egy kicsit.Ezért van hogy most csak 2 modellt várok már 😄
Leírom, hogy mi van,de ti mint profik szerintem vágjátok.Én csak azért írtam amit írtam mert a kezdõ amatõrök mint én egy képbõl nem tudom hogy hw hw elite autoart kyosho van a képen.Talán egy bbr vagy cnc-t már felismerek hogy nem burago 😄
Szerény listám:
1:24
Nissan skyline R34 GTR Maisto
Lamborghini Reventon Mondo Motors
Delorean BTTF Welly
1:20 Nissan GTR RC
1:43 Ford Mondeo MK3 5 doors Minichamps
1:18
Ferrari Testarossa Burago
Ferrari 348TB Mattel Elite
Ferrari F40 Burago
Ferrari F50 Burago
Ferrari Enzo HW
1976 Ford Grand Torino ERTL
Delorean BTTF 3 Sun Star
1967 Ford GT500 custom Shelby Collectables
1966 Shelby Super Snake 427 S/C (AC Cobra) Shelby Collectables
2008 Shelby GT Convertible
Ford GT Concept Car Beanstalk Group (Pauls Model Art)
Dodge Ram 1500 JADE
Dodge Charger Daytona R/T Welly
Dodge Viper GTS Coupe Burago
1970 Plymouth Cuda ERTL
Nissan Skyline GT-R R34 AutoArt
Bugatti EB110 Burago
1972 Pontiac Firebird Trans Am Welly
Lamborghini Diablo VT AutoArt
Lamborghini Miura Polistil
Nissan 300ZX Twin Turbo Kyosho
Maserati MC12 HW Elite
McLaren F1 GTR UT
Mercedes CLK-DTM 2000 Maisto
Aston Martin DBR9 Solido
kurvára tetszik ez a GTO

Grat. mindenkinek az új szerzeményekhez! <#eljen>#eljen>
A doboz azért kell, hogy télen legyen mit eltüzelni (mivel év közben minden pénzt elb@szunk). 😄
ingyé<#papakacsint>#papakacsint><#hehe>#hehe>
ma fotóztam, de már korántsem ideálisak a körülmények, több modellt is fényeltem, de szerintem tavasszal újra fotózom mindet
Nyertem a Vaterán egy AA 280c Mergát elég jó áron, kék színben... a képeken nincs rajta a csillag az elején, az ombre azt írta levehetõ, a csomitartóban van.. XXXD Na persze. kedden megcsekkolom Kecsón, max lealkudom azt a "hibátlan" gépet egy tizesre.. 😄 esetleg.