269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #268243 Emberek.
Némileg hiánypótlóként kihozta tavaly a Looksmart a 288gto -t, most Nürnbergben bemutatták az F50 -est! Bár én sem az árával nem vagyok megelégedve, sem a minőséggel... De.. Más nem gyárt utcai F50-est! 999db lesz a pirossból. Ahogy szokták, vitrinnel. -
#268242 Sziasztok!
Első sorban 355-nek mutatom, de bárki számára betalálhat, aki kedveli a talján patásokat...
RAIN MAN nyitó jelenet
Na szóval annyiban tévedtem, hogy a Ferrari nem fekete, hanem ezüst.
-
#268241 ráadásul van belőle egy csapott seggű verzió, na az még bénább -
PP993RS #268240 Kíváncsi leszek pár év múlva milyen lesz-hogy áll majd rá a szemünk, mert most valóban elképesztő...
Emlékszem mikor először láttam élőbe, egyszerűen nem hittem el hogy ez egy gyári autó, simán azt mondtam volna hogy valami alapmotoros kocsi amire a létező összes-rendelhető aftermarket elemet rárakosgatták. Szeretem a nagy felniket is (nézni!-nem sajáton) de hogy ezen mekkora malomkerék van minimál gumival, döbbenetes az egész autó, de tényleg, aztán lehet ez volt a cél, akkor végül is telitalálat. -
PP993RS #268239 Elnézve a képeket ez egy sima AA szint lesz, van ahol picit szebb, van ahol picit gyengébb, szép... de nem ér 300at, tudom Ferrari....... -
#268238 egyre inkább úgy érzem nem nekem való ez a sport :))) -
#268237 na pont így vagyok vele én is, nekem az épp kifutott civic tetszik a legjobban, és az új óriási csalódás
modelleknél is utálom a kamurácsot, de hogy 1:1es gépen is így telenyomják, az szerintem nagyon gáz (pedig egyre több gépen lehet felfedezni sajna) de ez a modell így elég bejövös, valszeg azért mert mindene matt fekete így elrejti a sok műanyag tré elemet, és kicsit harmonikusabb, mert amúgy olyan mint egy 80-as évek dél koreai gép :)))) -
PP993RS #268236 Egyik cimborám is 43-ban utazott, egyszer beszélgettünk hogy irigylem azért, mert -biztos- jóval olcsóbb mint egy minőségi 1:18... aztán én is nagyot koppantam mikor mondta az árakat... +3-4esével vette a gépeket mert úgy érte meg a posta r-go full ugyanott volt ... -árban- -
#268235 csak úgy mutatom ez friss kép :))
csak lesz belőle most már valami :))
-
#268234 nem utazok 1:43-ban, így az árak tekintetében se vagyok otthon ebben a méretarányban
de basszus ez komoly hogy 80 euró egy ekkora gépért
jesszus hová kerültem, rosszabb a helyzet mint gondoltam :))
hát akkor téged se irigyellek :) mondjuk neked helygondod kevesebb van mint nekem :) -
PP993RS #268233 Na azt a rács a kamurácsban dolgot pl. észre se vettem :)
A kerék tájéka viszont nem lett túl jó, ennél extrém-peresebb papucsok vannak a typeR alatt, és sokkal beljebb is van a kerék az 1:1-en, de tény hogy így jobban néz ki -
#268232 Amindenit....rendesen odavág! A lámpák alatti kamurács / tényleges nyílás aránya is olyan mint az eredetin. A limitáltságot és a minőséget elnézve nem lesz olcsó, de szerintem gyorsan el fogják passzolni azt a 99-et. -
#268231 Szerintem ezeket olyan tudattal (üzleti modellel) árulják, hogy csak lesz néhány ember aki ennyiért is elviszi, ami meg megmarad azt leakciózzák annyira hogy még pont legyen rajta profit.
A VW akcióról köszi az infót
Utoljára szerkesztette: bulba, 2018.02.01. 20:37:31 -
#268230 A Ferrarik mellett van még egy becsípődésem: 1997 óta mindig volt legalább 1 Hondánk: több békalámpás Civic (1.4, 1.6 VTI), HR-V, Accord és most egy 1.8-as ufó-Civic 3 ajtóval. A mostani Civicet utálom, egy rémálom, szörnyen néz ki. Az a 3m2 kamu rács elöl meg hátul teljesen tönkreteszi. De bakker ez a modell nagyon ott van: MotorHelix 1/18 2017 Honda Civic Type-R.
Utoljára szerkesztette: 355, 2018.01.31. 23:04:35 -
#268229 60-80€ egy 1/43-asért? Anyám... Tudom, egy zseb-BBR kétszer ennyi, de akkor is...
A CK-nál le van árazva pár Herpa, Kyosho és Schuco 1/43-as Volkswagen 35-ről 13€-ra. Csak szólok :) -
#268228 Hááát, nagyon megnézném, hogy milyen arcok vették ezt a változatot!
Volt belőle narancs is -
#268227 Végre megint kijön elfogadható áron egy olyan Ferka, amit még SOHA, SENKI nem gyártott (fémből): 1972 Ferrari 365 GT4 2+2 a KK Scale-től (iá: 60-65€), vörösben és égszínkék-metálban.
Képem még csak ekkora van:
Megjelenés februárban. Ha van rá jelentkező, szívesen szervezek megint nagykeráras beszerzést. Asszem akik benne voltak a KK 365 Califorgia :) vásárlásban, nem bánták meg :)
Nem mellesleg kihozzák az 1983-as Alfa Spidert és a '78-as BMW M1-et is. Az Alfa 1/18-as és ugyanennyibe kerül, a Bömös viszont 1/12-es és kb. 230€. Ezek áprilisban jönnek.
-
#268226 Azt kell hogy mondjam én is hasonló cipőben járok, bár 1:43-ban kicsit jobb az árhelyzet.
A Minichamps modellek árai megduplázódtak az utóbbi években, ráadásul, de a Norev például csak alig 3-5 EUR-t dobott rá.
A Neok 45 környékéről 60-80 ig mentek, ráadásul a jóféle árcsökkentéseknek is vége. Az IXO csoport csak mértékletesen drágított, de tőlük korábban is leárazva vettem, azoknak a leárazásoknak sincs sok nyoma mostanság. Időnként vannak jó lehetőségek, de ritkábban. Részben ezért is veszegetek időnként kínai 18asokat. -
#268225 Piros, targa Bentley? WTF? :))) Ez valami limitált kiadás kelet-európának vagy Kínának? :) -
#268224 Wow, nagyn élethű! Sok közel tökéletesen kidolgozott modellről kerülnek fel ide a fórumra képek, amik valószínűleg nem kevésbé élethűek mint ez a Bogár, de az érzés ennél valamiért nagyon megvan. ha nincs ott a hungarocell simán igazinak néztem volna. -
#268223 Köszi, nem szándékkal alakult így, de a jövőben odafigyelek, hogy mindig így legyen! -
#268222 Estét!
-
PP993RS #268221 Dettó...
Nem azt mondom nem csúszhat(ott) be pár drága gép... de most már minden drága, k.drága........
Nekem ez már sok, de szerencsére nincs is az égető érzés hogy nagyon kell valami, ami nagyon fájt (mármint kiadni rá a manit) már megvan.
Pont ma írtam a faxbukon, hogy durván luxus hobbi lett ez a szakma... :/ Én meg otto szintű rezsineket, meg alsó-középkategóriás fém modelleket nem fogok venni, pár éves AA árakon.... -
#268220 semmi konkrét csak a FB tolják néhány orrba szájba az ottani fotókat videókat ömlesztve
a BBR F12tdf nálam továbbra is vágyakozós, úgyhogy ha konkréten kihozzák el ne felejtkezz rólam :)) -
#268219 A Zember ne tapogassa a műgyantákat. Vegyen dájkasztot és azt nyitogassa meg brümmögve tologassa :)))
Van valami jó forrásod Nürnbergre? A DiecastSociety-n még nincs 2018-as fórum, a DiecastXchange-n meg a kiállítók fele hiányzik.
A BBR-nél ott van vörösben és sárgában az F12tdf, a CMC-nél meg a Lancia-Ferrari D50 kétféle orral meg legalább hat festéssel. Más új Ferrarit eddig nem láttam.
Kíváncsi vagyok, hogy a BBR tarja-e az előzetes 300€-s kiskerárat a tdf-re. -
#268218 láttátok a Nürnbergi képeket ?
van néhány nyálcsorgató újdonság, de....
kezdem úgy érezni magam hogy kikerültem ebből a világból és egyre messzebbről nézem az elsuhanó modellvilágot :(((
régebben ilyenkor az újdonságokat elnézve (elsősorban az AA listájára gondolok) kiírtam hogy mi az ami nekem majd nagyon fog kelleni és és a megjelenésekor szépen egyesével megvettem őket.... ez volt régen
ma ránézek a listára látom hogy hogy van kb egy tucat igazán bejövős gép, aztán nem nagy jóstehetséggel de elég magabiztosan megállapítom hogy abból 8-10 kb 200 de inkább 250+os árú lesz így aztán már húzhatom is ki a listáról :((
a BBR, CMC listáját meg se nézem ott eleve 3-4-500 eurós gépek jönnek ki, messze nem az én világom
elég elkeserítő :( -
#268217 a beszámolót várom/juk :)
képről-vitrinből nem rossz de ahogy írtam is kézbe véve már nem annyira csodás....
az is igaz hogy mióta bekerült a vitrinbe, egyszer se vettem ki, így aztán jól elvagyok vele -
#268216 főleg hogy az ára nem egy gyengébb Otto :)) -
PP993RS #268215 "...úgy jellemezném hogy egy gyengébb Otto."
Áucsh... na az fájhat :/ -
#268214 Van egy CMR-em: a Dino 206 S. A modellt egészen rendben lévőnek láttam, amíg meg nem találtam egy fotót, ami az eredeti versenyen készült. Úgy tűnik, hogy ők nem látták azt a képet, mert tele van apró eltérésekkel a modell. Viszont amit megcsináltak, az korrekt.
A Camaródat nem ismerem, innen nézve (a szokásos téli gumikon kívül, amit egy csomó gyártó elkövet) baromi jól néz ki. Mondjuk az eredetit se nézegettem még :)
Terveztem egy beszámolót a CMR Dinóról. Majd megpróbálok hamarabb időt keríteni rá. -
#268213 volt már CMR modell a kezedbe?
ha nem, majd írd már meg hogy mik a tapasztalataid amikor megjön a két GTB (de ha már volt akkor hamarabb is megírhatod ) mik a benyomásaid
nekem van egy CMR Chevy Camaro-m és hát nagyon vegyesek az érzelmeim vele kapcsolatban
az adott típus akkor nem igen volt elérhető más modellgyártónál így maradt ez, de nem voltam maradéktalanul boldog mikor kézbe vettem, úgy jellemezném hogy egy gyengébb Otto
polcon jól mutat kézbe véve már gyorsan vissza akarod tenni inkább a polcra :))
az alváz egy nulla a tengely meg konkrétan egy korai matchbox színvonal :(((
az összkép és az arányok rendben vannak, a fényezés is oké, de kb ennyi az összes pozitívum
polcra jó, kézbe ne vedd
ezek után kíváncsi vagyok hogy Ferrari szinten is csak ennyit tudnak vagy ott azért jobban kitettek magukért
légyszi majd egy élmény beszámolót :)
-
#268212 Én úgy tudtam, a Ferrarik elnevezésében, főleg a régebbiek estében a /4 nem a szelepek számát, hanem a vezérműtengelyek számát jelezte. De lehet, hogy rosszul tudom... -
#268211 Nemrég rendeltem be a CMR féle 275 GTB-ket, az utcai és a sportverziót. Szintén Ertl-t cserélek le, az elrakottakból pedig talán Spyder lesz egyszer.
A két modell összesen volt 184€, a CMC-től pedig 500€ lenne egy darab (tudok hozni olcsóbban). Tudom, resin, nyithatatlan, blablabla, de nekem egyrészt teljesen rendben van a CMR minősége, másrészt a 275-öt mindig egy fura, bumfordi, kicsit aránytalan autónak láttam: a teste nagy, az ablakai kicsik és alacsonyak. A verseny-eredményei se olyan kimagaslóak, hiszen kint volt már a Ford GT40 Mk. II és a Porsche 906, amik mindent megnyertek a Ferrarik elől, ha indultak egy versenyen. OK, ha valakinek tetszik, de nekem a 184€ is kicsit fáj a modellért. Az Ertl rondasága viszont nagyobb fájdalom :)
A CMC érdekesen nagy fába vágta a fejszéjét. A Wikipedia szerint a GTB-k és GTB/C-k között gyarkolatilag nincs egyező alkatrész: mások a karosszéria panelek, más a váz, a motor a 250 LM-ből van, más a futómű is. Ha a szokásos CMC-minőségben akarják kihozni az autókat, akkor gyakorlatilag két külön autótípust kell legyártaniuk.
Érdekes, de a Wikipédából tudtam meg, hogy a GTB/4 nem azért /4, mert négyüléses, hanem mert az egy (négyüléses) 275 GTB, csak négyszelepes motorral (a 275 GTB-ben kétszelepes a motor). És ahogy a képeket nézem, a Long Nose és a Short Nose kivitelek se mások, mint a GTB/4 és az eredeti GTB. A GTB/4-nek hosszabb az orra és kisebb a szellőzőrácsa.
Miket tud meg a Zember... :) -
#268210 Gyerekek: ez a verda létezik autómodellben?
És mi az az olajfolt alatta?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.30. 12:02:10 -
crosspeet #268209 Meg, most csak egy szép szürke faltdach-tetős Welly-m maradt, kissé ki kell néha tisztázzam a gyűjtit.. Igyekeztem akkoriban jobban összpontosítani a 911 utcai vonalra. Azóta persze bejött némi vadhajtás persze.. :) -
Voice27 #268208 Végül megváltál tőlük? Vagy a típus nem fogott meg? -
#268207 Már láttam-hallottam a CMC féle Ferrari 275 GTB-ről.
Úgy néz ki, tényleg lesz. Nem kis pénzért. De azt hiszem erre kell majd gyűjtenem, ez nagyon vágyot típus a Ferraritól. Nekem meg csak egy csúnyácska ERTL van belőle. Bízom benne nem csak /C (Competizione) változat lesz belőle, hanem utcai /4 is.
Ferrari 275 GTB/C -
#268206 Lehet. De ha meg sem kérdezem... -
crosspeet #268205 Na akkor azért volt gyanus! Volt AA itthon, Minichamps, de még az Ultimás Schuco is a babakék, az tényleg mindent vitt! Grat hozzá, szép darab! -
Voice27 #268204 Schuco.
Ez az első modellem a gyártótól. Tudtam, hogy jobb minőséget képviselnek, de élőben hihetetlen részletes és finom kis modell.
CK-nál volt jó áron, a postaköltség is csak 7 euró volt.
Van egy 1955-ös AUTOart bogaram is, de a Schuco aprólékosságban simán lejátssza az Aa-t.
A VW 2003-ban fejezte be a típus gyártását Mexikóban. Innen az "Última Edición" (utolsó kiadás) kifejezés.