Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az hát <#alien2>#alien2> pláne az első gen. forma, ez a 2ajtós lépcsőshátú, kupé(?) meg a totál értelmetlenség <#eljen>#eljen> de talán pont ezért jópofa...
Nekem amúgy bejönnek a Polo-k, a 3.gen.-ig, utána már inkább ne, a "csúcs" az E-osztályos merga orrú Polo volt, az még a mai napig döbbenetes :/
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Utoljára szerkesztette: bulba, 2017.11.14. 08:45:22
Sárvédő gumija sincs. 😊
Volt amelyiken nem volt oldalindex, nem tom mi alapján persze..

A festés tényleg gáz 😞 Sokat nézegettem élőben 8kedvenc), és biztos, hogy egyszínű.
Utoljára szerkesztette: Chevys Zsolti, 2017.11.10. 16:38:05
Milyen nagy dolog volt a Moszkitó régen, most meg pláne <#vigyor1>#vigyor1> de legalább aki nem ért hozzá nem irigykedik, még lehet le is sajnál hogy a régi játékkal játszik a gyerek <#vigyor2>#vigyor2>
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán befutottunk egy régi jó ismerősünkhöz, ahol a szép rendezett kertben erre lettem figyelmes (a telóm a kocsiban maradt, így ezeket ugyan én fotóztam, de az asszony telójával)
Szinte ugyanez volt meg nekem is színre és kopottságra is kölyökként<#nyes>#nyes>
na mind1, ez mindenkepp kellemes latvany. <#eljen>#eljen> marmint ez meg <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: ndns, 2017.11.05. 00:10:59
Ez nagyon kellett a Ferkák mellé: Solido Fiat 695SS Abarth. Játékautó, játékáron 😊

A pedálos moszkitó "gyűjtésébe" nem látok fantáziát, csak azt látom hogy emiatt totál irreális ára van... de nyilván a mi a szakmánkról is a pár maroknyi emberen kívül más is ugyanezt látja/gondolja.
Akárhogy is... a moszkitó egy gyerekjáték, és egy 100-150ezres darab hogy nem kerül gyerek közelébe az is holt ziher, ahogy a fiam szokta mondani "ez nem igazság..." 😊
Sajna róla csak egy fekete fehér kép maradt fenn, az is az öcskös családi fotóalbumába vándorolt, de majd kölcsönkérem én is egy pillanatkép erejéig. Igazi "old school" élmény lesz visszautazni a múltba (ha csak egy fotó erejéig is) 😄
A miénk felújítása kb 99%-os, a maradék 1% az az, hogy a lemezbe ha belenézel fényben, látszik h nem teljesen tükör sima, de talán ezek gyárilag sem voltak annyira tökéletesek szerintem.. Így viszont nem fogok annyira kétségbe esni ha a gyerek ütközik.... 😄
De nagyon kell nézni, hogy az a maradék 1% észrevehető legyen, lehet csak az én maximalista hozzáállásom.. 😊
Annak sem lett volna értelme, ha veszek egyet 150-ért, és a gyerek csak nézheti. Játékra lesz, de ha kinövi, biztos megtartom az unokáimnak! Apámék nem gondolták annak idején amikor kidobták az enyémet, micsoda érték lesz ez..!
De 100e és a felett mennek a szép példányok már.! És egyre ritkábbak már. Nem is lesz eladva az tuti!
Ami az unokák általi autómodell használatot illeti, természetesen nem egy hároméves gyerekre gondoltam. Bármivel játszhatna a felügyeletem mellett természetesen, addig, amíg azt a játékra vigyázva teszi. Ha erre képtelen, semmi gond, a játékautó le lesz cserélve egy ütött-kopott de strapabíró négykerekűre 😄
blood sweat and beers
Jó, hogy említetted, be is fogok egy jó állapotú pedálost szerezni magamnak. Sajnos, bele már nem férek, de jó lesz majd az unokáknak 😊
A Merci aktuális Shooting Brake-jei az én szememben csak marketingkombik, de az a korábbi E-osztályon alapuló SB (grafika) nagyon el van találva!
Még annyi, hogy a Volvós cikkben nem jelenik meg az egyik kép, képfeltöltésre használhatod a picr.de vagy imgur.com oldalakat is.

Utoljára szerkesztette: bulba, 2017.11.01. 12:15:38
Múlt héten ezt fotóztam a Károly körút - Dohány utca sarkán , 2 ütemű , rendszámos , felnőtteknek épített " pedálos Moszkvicsokat " . Nem tudom mennyi a beugró de kipróbálnék egyet <#eplus2>#eplus2>
blood sweat and beers