269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #268283 Ja tényleg most mézem, Norev W116, milyen fasza! Revell után szabadon. :) -
crosspeet #268282 Gts nem Wellyhez tartozik.
De ha nem volt standjuk, akkor azért, mert ők havonta kihoznak 4-5 új modellt, náluk pörög a termelés, ma nem tudják még, hogy holnap mit tesznek ki a polcra, annyi újat hoznak ki.. :D -
#268281 Tudom, ezek nem gyárilag 4 ajtósok.
Nekem a kombi kifejezetten tetszik. De talán még a 4 ajtós sedan is elmegy egy prémium kategóriás nagy GT-nek. Egy Maserati Quattroporte, vagy egy A8, BMW 7, Mercedes S konkurensnek. -
#268280 1:18 nudli... Nos a napokban egy autómodell boltos ismerős ezt írta nekem: "...más részt az 1/18 amúgy is haldoklik. A gyártók nagy része vissza szállt az 1/24 kategóriába vagy az alá..."
Ahogy nézem, igaza lesz. -
PP993RS #268279 Ez az 1:18 felhozatal nudli, gondolom ezért hagyták ki a korábbi felsorolásból is-tökjogosan... többéves modellek. -
#268278 "...a Ferrarinál akkoriban még mereven elvetették a négyajtós formatervet."
Akkoriban..? Azóta is. Én pl. simán elfogadtam volna egy 4D FF-et, de ők tudják. Mostanában megint kering a Ferrari SUV megjelenése, szerintem az sokkal inkább márkaidegen. Persze venni fogják, mert tutira lenyomja majd a Touareg-klón Q7-klón Bentaygát, mint a bélyeget, de akkor is... -
#268277 Itt a Welly stand egy csomó képpel. -
#268276 Na ja, de egy Countach semmiképpen sem konkurenciája egy 2+2 Ferrarinak és ez fordítva is igaz.
Érdemesebb lenne a saját konkurenseivel összehasonlítani, most még csak mint autót, mert modellben pláne kevés valósult meg ezekből.
Szóval ha megvizsgáljuk a közvetlen konkurens típusokat és vesszük azok design átlagát (ha csavarhatom így a szót), akkor szerintem pininfarina eléggé előremutató formát tudott rajzolni. Tekintve, hogy a Ferrarinál akkoriban még mereven elvetették a négyajtós formatervet.
Mivel eléggé elhúzódó a típus modellciklusa, én az alábbi gépeket tartom konkurenciának (persze nem kötelező velem egyetérteni ebben):
MOMO MIRAGE 2+2
ISO Rivolta Fidia
ISO Lele
Aston Martin Lagonda
DeTomaso Longchamp 1972-1989
DeTomaso Deauville
Lamborghini Jarama
Lamborghini Espada
Maserati Mexico 1972
Maserati Quattroporte II. 1974
Bristol 603
Bristol 411 és 412 S2
Rolls Royce / Bentley Corniche
Rolls Royce Camargue
Jensen Interceptor mk3
Jaguar XJS 1975-1996
Mercedes-Benz 450 SLC
Fiat 130 Coupé (bár ezt picit félve írtam le :-)))
Egyébkén szerintem van az a nézőpont, ahonnan belelátható a dög...
-
PP993RS #268275 Meg klasszik Merga fronton is... amúgy nem is értem miért nem ezeket nyomják a gyárak, ez a horror kategória a bayen... de nem kell két diploma, ha megnéznék 1:1 fronton mi a trend, kb. "csak" azt kéne másolni, csak itt jön be megint az a faktor, hogy ez is csak egy iparág ahol sokan "mindenhez-is" értenek...
A w116 pl. mókás lesz, a revell ugye brutál-extrémdrága, a norev simán fogja azt a szintet hozni, csak 70-80 euró körül...
Ha csak 124es Merciből kihoznának egy fém-nyitható E500-at, Brabus, AMG verziót, tarolnák a piacot, szétkapkodnák őket, persze az otto simán kihozta/kihozza............ és azok is már 2-3x annyiért mennek, tényleg senki nem nézi ott ezeket..? Az új mercikből meg már az 1:1 premierje után 1héttel ott van modellbe is, azt hegyekbe állnak, a kutyának nem kell a sok egyen-megkülönbözhetetlen modell... -
#268274 Én úgy látom, hogy ott voltak. Középről picit jobbra, felfelé az első sorban, piros csillaggal jelölt stand, mellettük a TSM.
Ez lenne a standjuk, de semmi különös látnivalót nem fedezek fel.
-
#268273 Ha ott nem írtak róluk akkor szerintem nem is voltak, ráadásul a GT Spiritről sincs egy szó sem (ha jól tudom, hozzájuk tartozik).
Ami számomra érdekes, hogy bizonyos típusokat (pl Honda NSX, Fiat 124) több gyártó is ki fog adni. Születhetnek ebből még érdekes összehasonlítások. -
crosspeet #268272 A Norev rendesen odatette magát klasszikus Porsche fronton!
Korrekt fejlődés.
Welly nem volt kinnt..?? -
PP993RS #268271 Köszi! Ez valóban jó kis összefoglaló... -
#268270 Nürnberg 1:18. Igényes képekkel, annak is érdemes megnézni aki nem ért németül. -
#268269 Megvannak. A legérdekesebb újdonságuk a Papamobil 1/43-ban :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ja, és lesz 488-as ezüstben, vörös belsővel. Remek. Kit érdekel...
Ez meg egy nagyon fura kép. Ez is a Bubu standján készült, de az ott hátul egy KK Scale doboz.. Épülnek a konteók...
-
#268268 Szőrök, látott bárki bármit az idai Bburago standról? Akárhol keresem, mintha ott se lettek volna, pedig az egyik legnagyobb standjuk volt (elvileg). -
#268267 Összefoglaló a nürnbergi 1/43-asokról (Szerintem max 1-2 nap és lesz cikk 1:18 témában is)
Amik az én figyelmemet felkeltették:
2016-os WTCC Civic. Sajnos csak Michigami és Monteiro nevével. Igaz nekem egyedül a 2015-ös MOL Group verzió tetszik annyira hogy szívesen megvegyem.
Toyota C-HR GT. Talán az első SUV alapú pályagép?
Honda NSX Megérne egy összehasonlítást a TrueScale verezióval.
Esval Models:
A várhatóan 90 eurós pick-up és a "shooting brake" :)
Toyota Yaris WRC: Spark VS IXO
Utoljára szerkesztette: bulba, 2018.02.05. 14:29:14 -
#268266 Napot!
-
#268265 Mikeman, P.I. :)))
Ritkán látni olyan képet, amin Selleck úr feje kilóg a Ferrariból. Állítólag kínszenvedés volt neki minden autós jelenet, mert csak egy vastagabb párna volt az ülőlap helyén. -
#268264 nem is kérdés hogy hiánymodell
amúgy egy élhetetlen gép igaziból, nagyon pici
volt szerencsém ülni egy ilyenbe, ha rajta lett volna a tető be se férek, így is gyakorlatilag kiláttam a szélvédő fölött :) -
#268263 Igen, a Maisto már senki. :)
Én se értem, h miért nem cuppant rá egyetlen normális gyártó sem az F50-re. A motortér is állati, és az eddigi gyártmányok egyikének se nyílik az eleje, pedig ott is lenne pár megbámulható részlet.
via CarThrottle -
#268262 ezt nem is értem, az ember ott ácsorog egy rakat nyálcsorgató Countach mellett aztán elviharzik egy tök szenvedélymentes nulla kinézetű Ferrarival :))
-
#268261 uhh ez elég dögös kis autó
kár hogy kivesznek már ezek is, a Mitsu is leáll a evo-kal meg úgy tudom a subi is a wrx-el :(( -
#268260 méghogy senki nem gyárt utcai F50-et :)))))
és a Maisto már senki?? :))))
-
zsolti65 #268259 Köszi!! :) -
#268258 Én csak ezt nézegettem: diecastXchange.
Itt is van egy Tapatalk galéria, javarészt ugyanazokkal a képekkel, de van pár saját is.
Látott valaki Bburago/Maisto standot? Annyira nem találom őket sehol, mintha ki se állítottak volna. -
zsolti65 #268257 Valaki dobjon már egy linket légyszi,az elérhető aktuális Nürnbergi diecast galériákról...Köszi! :) -
#268256 Na, gondoltam, h van nálam nagyobb szagértő, ezért írtam, hogy "asszem" :) Az neten azt a különbséget találtam, amit korábban írtam. Tudtam a hátsó lámpák számáról is, de azt a filmrészletben enm vettem észre. Sz'al ott a pont :) -
#268255 Amennyiben a KK Scale valóban a 365 GT4-est hozza ki, az semmiképp nem lehet azonos a filmben látott Ferrarival.
Abban ugyanis egy 400i látható.
A 365 GT4 legfőbb ismertetőjegye az összesen 6db kör alakú hátsó lámpa, oldalanként három.
Charlie Babbitt Ferrariján oldalanként csak 2-2, azaz összesen 4db kör alakú hátsó lámpa látható
Amilyen a Daft Punk Electroma videóban is látható, de az már egy 412-es.
-
#268254 van kékben is ,de mivel abból már van egy vagonnal gondoltam kell a változatosság,meg jól is áll neki a sárga -
#268253 Köszönöm!
kicsit drágább is lett, vagy mindig ennyi volt csak én vettem jó áron a többit. (ez a 6. Ss modellem,a többi rally autó,és azok mindegyike 20 ezer körül vagy inkább alatta volt. Ez 31be volt postával.)
A TopMarques hozott ki jó pár olyan autót ami érdekelne de nagyon túltolták az árat szerintem. ~200 euró, és még nem is szép a modell, pl.: az elspórolt B oszlopok nagyon szúrják a szemem
-
crosspeet #268252 Citromsárga autó fekete papucsokkal, csak jó lehet! ;) -
crosspeet #268251 Grat hozzá! Néztem, 2018-ban kihozza az Ss a gt86-ost is, korrekt gyártóvá növi ki magát, rajtuk látszódik a feljlődés! Meg pl a Welly vagy a Solido dettó minőséget növel mostanság. Jó látni ilyet is.. -
crosspeet #268250 Egy k-val.. :D -
#268249 Üdv!
Ma egy ilyen jött a Subaru állományomat gyarapítani:
Sunstar Subaru S207
Egész szép csak a motorháztető illeszkedése szúrja a szememet
-
#268248 Én csak azt irigylem az 1/43-as gyűjtőktől, hogy sokkal nagyobb választékból szemezgethetnek. Szerintem Ferkából simán kiadtak már vagy 250 féle modellt (festésekkel együtt inkább 500+), kapható szinte az összes F1-es, stb. Még autónkként (így kell ezt írni?) is több gyártóból lehet választani, pl. az F40-es különböző verzióit Altayától BBR-ig mindenki kihozta, 5-től 200€-ig van vagy tízféle kategória. -
#268247 Azért a Kontárok se rosszak :)
Ha a KK nem hozza ki, majd megnézem, hogy hogy lehet szétkapni a modellt és csinálunk umbauban pár feketét meg ezüstöt :)
A filmben asszem egy ilyen KK-féle 365-ös van. Úgy tűnik, hogy a 400-asnak rács mögött vannak a ködlámpái és 6 egyenlő részre van osztva az alsó légbeömlő sor. Ezen szabadon áll a lámpa és a szoknyán 2×2 beömlő van, középen teli résszel. -
crosspeet #268246 Jajj nekem, eddig örültem h akad egy-egy darab, de semmi hűvazze, de ez.. Ez jobban felizgat mint a 288gto, pedig azt is szeretném.. :/
Hátha szebben megcsinálták, persze ez is rezsiny.. :/
Az Aa-nak a Zonda időszakából kellett volna ezt nyomatnia.. Köcsög Ferrari, Köcsög jogdíjjai.. :/ -
crosspeet #268245 Ott-ott, jobbra. :)
-
#268244 Ez pedig egy kis bonus track:
Láthatólag már jóval a Terminator előtt is csapattak a Los Angeles csatornában
Nem is akárhogy...