269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#268323 A GT Autos tartozik a Wellyhez. -
#268322 Ijj akkor ezt benéztem, bocsi :/ -
#268321 Áhh, értem :) -
#268320 Nem biztos, hogy nem lesz, csak egyenlőre nincs tervben. -
#268319 Kár hogy az új Megane RS-t kihagytad, szerintem már az alapverzió is az egyik legharmonikusabb modern Renault vagy alsó-középkategóriás autó.
1/43-ban az alapmodell is igencsak kellemes...
...de RS-ként 1/18-ban még jobban kiadja szerintem.
KÉP
Utoljára szerkesztette: bulba, 2018.02.10. 15:41:42 -
#268318 A Golf III Cabrio már meg van rendelve márciusra.
A nürnbergi újdonságok közül ezeket néztem ki magamnak:
Norev Mercedes 450 SEL
Norev Citroen GS
Norev Porsche 911 (901)
Norev Porsche 911 Targa (901)
Norev Porsche 935
KK Scale Ferrari 365 GT4
KK Scale Alfa Romeo Spider
Solido BMW M3 E30
Solido Bugatti Atlantic -
#268317 Ejha, nem semmi darabok, gratula! A 309-es Peugeot, McLaren F1 és a pick upok kifejezetten bejönnek!
A Norev jövőbeni újdonságait láttad? C4 Cactus, Mégane RS, Citroen GS, Golf III cabrio (szép zöldben!)?
Utoljára szerkesztette: bulba, 2018.02.10. 13:57:40 -
-
#268315 Az utóbbi hónapokban ezekkel gazdagodtam.
(nem tudom, hogy melyikről tettem már fel képet, és melyikről nem)
-
#268314 Nekem is a Barchetta ugrott be. -
#268313 A Solido azért rendesen odavágott: BMW M3 E30, Bugatti Atlantic.
Az állam leesett. -
#268312 Helló. Igen, tényleg igaz. Van Romániában egy Enzo.
Egy székely legény, meg egy Mercedes SLR McLarent vett magának. -
#268311 Helló SCHUMI ! Remélem, hogy néha még jársz errefelé és olvasod a fórumot.
Azt szeretném tőled megkérdezni, hogy hallottál-e erről a sztoriról, ami ebben a NÉPÍTÉLETBEN olvasható? Nem kamu ez?
Valóban él valahol Romániában egy tag, aki a hétköznapokon Honda Accorddal jár és csak hétvégén hozza ki a társasház garázsából az Enzo-t, hogy elmenjen vele bevásárolni és egyesben kihúzassa, mert az jót tesz neki?
Tudsz erről valamit?
-
#268310 Első pillantásra én is egyből a Fiatot láttam bele, de aztán beugrott, hogy már jóval korábban is próbálkoztak hasonló formai megoldással. Konkrétan a GM a nagy vízen túl, 1978-ban.
Ráadásul ez szerintem jobban is sikerült, mint a Ferrari fara, úgyhogy három képpel is próbálom ezt bizonygatni... :-)
-
#268309 Nofene, és egyik csapatnál sem volt hólánc?
-
#268308 Ilyet se gyakran látni. Ma lett volna a Le Mans Series évadnyitó rendezvénye. Hát... nem lett. Via Index.hu.
-
ndns #268307 sajnos minden szavad igaz fura, hogy ilyet mondok, de lehet, hogy visszasirjuk meg a hotwheelst.
jo kis link. -
ndns #268306
UI
mint mindenki tudja az elso suv modelleket giugiaroval (is!!!) rajzoltattak annak idejen. a vegeredmeny lattan mondtam magamban, hogy barmit csak ezt ne. ezeknek vegkepp elgurult minden... -
crosspeet #268305 Ez nem egy Fiat Parketta..? :D -
#268304 A szultánnak csináltak kétüléses kabriót is, de nekem annak a hátulja nagyon nem jön be. A Tyson-féle négyülélses olyan hátulról, mint a limó. Ez a Brunei Edisön:
Egy ilyennek én is szívesen nekiesnék, lenne donor is, a fémmunka se idegen tőlem, de lövésem sincs, hogy hogy csinálhatnék élethű ponyvát hátulra. -
#268303 Te: "nagyon nyomatékosan hangoztatták hogy Ferrari SUV márpedig nem lesz"
Én: "... a nyomaték elveszett. Januárban maga Marchionne nyilatkozta, hogy 2019-re megjelenik"
Így már megvan? ;-) -
#268302 Korrekt ismertető. Gratula!
-
#268301 Ez bizony ígéretes. :-) Szerintem mindenképp érdemes rászánni az időt és be kell fejezni, mert ennek a vitrinemben a helye.
-
#268300 Nekem is nagyon tetszenek ezek a R.Straman átépítések és sajnálhatjuk, hogy manapság a jogtulajdonos nemhogy ezekben nem lát fantáziát, de egyáltalán nem óhajt lépést tartani a széria megjelenésekkel sem. Arról már álmodni sem merek, hogy régebbi, korábban senki által meg nem mintázott típusokat adjanak ki. Elképesztőnek tartom, hogy az 1987-es bburago katalógusban látható Ferrari típusokat árulják ma is, mindenféle változtatás nélkül. Még a korábban 1:24-ben megformázott típusokat sem nagyítják fel 1:18-ra. Ez a furcsaság még üzleti alapon is érthetetlen és indokolatlan, mert ha követnék az egykori jogtulajdonos Mattel gyakorlatát, miszerint ők tovább értékesítették a jogokat (Kyosho, BBR, MR, LookSmart, stb.) amikből csodaszép modellek születtek és mi gyűjtők is azt éreztük, hogy kiszolgálják az igényeinket, kinek-kinek a pénztárcája szerint.
Ezért is tartottam nagyra a Mattel érát, amiben olyan modellek születhettek meg, mint az 575 Zagato, hogy az egyedi átépítések témához passzoló példát mondjak. Én még mindig az vallom, hogy mi gyűjtők csak vesztettünk ezen a jogdíjbizniszen. Talán a KK-Scale mutat némi kis derengést a sötétségben, de azok a modellek a kanyarban sincsenek azokhoz a modellekhez képest, ahol a hot wheels kiszállt a bizniszből...
Ami pedig az egyedi Ferrarikat illeti, ezt a linket érdemes megnézni és végigpörgetni a galériát, rengeteg tanulmány és prototípus látható.
Jó néhányat én is most láttam először.
-
#268299 Hát igen. 456 Venice Break az nekem is nagyon kellene! De a Mike Tyson féle Spider (az a piros, amit linkeltél, eredetileg a Stramann csinálta, valakinek, aztán ahhoz a boxolóhoz került egy időre. A Shooting Break és a Sedan az a brunei szultánnak készült), az lesz Bburago-ban. Idő kérdése. Pár éve belekezdtem, de elfogyott a "lendületem". Most érzek magamban valami bizsergést, hogy be is fejezem.
-
#268298 semmi újat nem mondtál, (a nyomaték részér nem is értem) én is ezt írtam, a tendencia egyértelmű, még egy Ferrari sem fog dacolni ezzel, és főleg nem fog a profit ellen menni :)
a képen lévő autó nem rossz, nekem inkább egy Ferrari orrú CX7 Mazda, de abba biztos vagyok hogy nem ilyen lesz, gondolom ez csak egy lelkes grafikus műve -
#268297 ehhez nehéz mit hozzászólni, mindet leírtál benne és egyet is értek, pedig jó kis vitatéma, bár őszintén szólva nem lenne itt vita, mindenki egyet értene a végével :)
-
#268296 Érdekes cikk jelent meg a DiecasSocietyn. A kiindulópont ez a kép:
Jobbra a kb. 10 éves AutoART Nissan R390 GT1, balra a mostani McLaren P1. A költői kérdés: melyiket választanád?
Az író szerint az AutoART "szenvedélye" megváltozott - a részletekkel együtt. Szerinte nem kell félreérteni a dolgokat, a P1-et a ma kapható egyik legjobb 1/18-as modellnek tartja, de nem kell hozzá mikroszkóp, hogy észrevegyük: a részletek már nem olyanok, mint régen.
A hozzászólók többnyire ekézik az AA-t, de a végén valaki csak megírta, hogy olyanok a modellek, amilyeneket az emberek keresnek. Ha az AA-tól megveszik egyre drágábban a jól kinéző, de évről-évre szegényesebb modelleket, akkor olyanokat fog gyártani, mert az nekik egyszerűbb (=olcsóbb = többet keresnek rajta).
Utoljára szerkesztette: 355, 2018.02.08. 12:26:49 -
ndns #268295 tkp mar regen kesz van (11 elott). az egesz testemen keresztul duma csak porhintes volt reszerol. az ff techet nem egyetlen autora fejlesztettek. es az fca bolond kellene legyen nem kihasznalni a jeepet
mondjuk az ultrarusnya mase peldajabol kiindulva...
ami a porhintest illeti, aki meg emlekszik 12ben az urus bebutatoja utan winkelmannek is aszontak, h suv no. igaz az estoquera se adtak egyertelmu igent, csak, h "azon vannak hogy..." meg h jo lenne boviteni 3 alap modellel. ez igazabol az audinak szolt, nem a kozonsegnek.
aztan kesobb reggiani elkotyogta, h ha lesz akkor aprilis korul mutatjak be. na ez volt a belso info. mert aprilisban kerek perec dec 4et jelentettek be. vagyis az auto mar aprilisban kesz volt, csak gondolk adodtak.
ugyanez van a ferrarinal. csak olvassunk a sorok kozott.
aki setalgat mostanaban maranelloban az ketszer is nezzen korul ha veletlenul trackhawnank vagy kubangnak (vagy mi a szosznek, - annyira szornyu, h meg a nevet se akarom tudni amivel meggyalaztak a maseratit ) alcazott suvkat lat. de egy stelvio szeruseget is lehet nezegetni, mert bar az alfa bejelentette, h lesz egy ujabb suvjuk, eloszor a ferrarit fogjak alfaborbe bujtatni. aztan leshetik a nurburgringet is. eloszor nem a vegleges body lesz rajta es mindenki vmi modositott alfanak fogja nezni. ahogy az urust is evekig audinak alcaztak (amig az elso fazisu tesztek folytak). ilyenkor majd talalgatni fognak, h biztos egy qv stelvio vagy egyeb derivatumat tesztelik (ami nem zarja ki) de a ferrari lesz. a motorkaja meg a portofinobol erkezhet. -
#268294 A boltos szerintem az árak miatt érzi, hogy döglődik az 1/18. Itthon lehet, hogy megcsappant a kereslet, de tőlünk keletre és nyugatra a gyártók mindent eladnak. És gyártóból is egyre több van. Mondjuk az újak többsége fröccsöntő kisiparos.
Nemrég ide pöttyintettem, hogy a BBR a fekete F40 LM-ből (99db, 400€/db) az összeset eladta egy óra alatt. OK, F40, meg BBR, de akkor is 40.000€ forgalom egy óra alatt...
Szerk.: én pölö simán megvenném Bburagóból ezt a három 456-os umbaut, ha kihoznák. De lófarkat se hoznak ki.
Utoljára szerkesztette: 355, 2018.02.08. 00:40:10 -
#268293 A kombi tetszik, de a sorozat harmadik tagja jobban bejön :)
-
#268292 Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de a nyomaték elveszett. Januárban maga Marchionne nyilatkozta, hogy 2019-re megjelenik. Márpedig ha így van, akkor a terv már készen lehet és a prototípust reszelgethetik.
Ez mondjuk nem néz ki rosszul, bár inkább emlékeztet egy Peugeot-ra, mint Ferrarira.
-
#268291 a GTs-Otto tudtommal nem volt jelen a kiállításon, cserébe (vagy ennek az árán) bemutattak vagy 2 tucat újdonságot amit a következő hónapokba ki fognak hozni
köztük jó pár fincsi és meglepő dolgot is -
#268290 nagyon nyomatékosan hangoztatták hogy Ferrari SUV márpedig nem lesz, de miután a Lambo kihozta az Urus-t, szerintem lázasan egyeztetnek hogy lehet kiugrani presztízsveszteség nélkül ebből a kijelentésből :)
biztos látják hogy a Porsche évek óta tarol ebben a szegmensben, és a Lambo sem fog befürödni vele
biztos sokan prüszkölnének rájuk emiatt, de kb olyanok mint mi aki sose fog igazi ferkát venni :) az arab világ annyit venne belőle hogy nem tudnának annyit legyártani
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2018.02.07. 19:48:09 -
PP993RS #268289 Minichampsnak én sok bizalmat nem adok, ellenben a gyújtásos 930 1000 (értsd: ezer :) ) % ultra brutál pattent lesz, tudod mennyire szeretem a rezsineket, de az IG-től gondolkodás nélkül betudnék zsákolni vagy 10 gépet... -
PP993RS #268288 Faxa is+nekem nagyon szimpi ez a gondolkodás hogy alátesznek egy túlértékelt modellnek... még akkor is ha a sajátjuk, szépen kiadták újra a Williams Clio-t is, egy időbe az a modell nyaldosta a 200eurót, most lehet vinni 59ért :) és ez így korrekt, nem az AA féle kiadjuk újra 200ért... -
PP993RS #268287 Volt standjuk, ott van a linken amit 355 kolléga küldött, de végül is felesleges rákattintanod, ha bemész egy játékboltba kb. ugyanez a kép fogad.
szerk.: kivéve persze az 1:1 porkét...
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2018.02.07. 19:13:19 -
PP993RS #268286 K.rva jó mindkettő. -
PP993RS #268285 Én spec a welly 1:18 kínálatára értettem, mert többéves modelleket raktak ki, amiknek a többsége már újkorába se volt nagy durranás... pedig vannak szép gépeik, pláne a gt-a vonal, ha más nem inkább azokat kellett volna hozni, de biztos úgy voltak majd elviszi a showt az 1:1-es porke.
Hogy haldokolna az 1:18...? Hát nemtom... mondjuk nem követem a többi méretarányt, így nem tudok ehhez érdemben hozzászólni, de az is biztos hogy pl. soha ennyi -új-gyantagyártó nem volt még 18-ban, csak az otto a leánymárkáival havonta min. tucat új modellt ad ki, és tetszik v. sem az is 1:18 ;) +sztem elég szép repertoár volt most 1:18-ból, egy ideális világban simán eltudnék költeni egy talicskányi pénzt, pl. nagyon vonz egy szép autószállító, jó lenne ha a Solido kiadná a fém-nyitható Renyó Magnumot azzal a faxa kis trélerrel -
crosspeet #268284 Még a Minichamps 964 turbo -ra lennék kíváncsi, de úgy érzem képek alapján szar lesz.. :/
Ignition 930 turbo - t sem látom kijönni..