269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • oritomi
    A piros se kutya,de a sárga meg egy vaddisznóóóóóó :D
  • bulba
    Igenez a Lancia egy MInichamps, a Honda egy Norev.Így látszatra nem nagyon van különbség köztük, kézbe véve azért érződik hogy a MInichamps egy picivel igényesebb.
  • crosspeet
    Te, ez is szép ám! Milyen modellek ezek, Minichamps, vagy miféle..?
  • bulba
    Napot!

• crosspeet
    Ez sem rossz ám.. :-)
  • BMW FAN
    Az E36 a legszebb :)
  • mikeman
    szép ez a bömi
  • BMW FAN
  • BMW FAN
  • BMW FAN
    Szép gép :)
  • oritomi
    köszi,pedig csak telóval lőttem.
    Kellemes csalódás volt nekem ez a modell,mert már régóta fájt rá a fogam és a sok "használt" modell után ez a fontos példány konkrétan csak az állványról volt lecsavarva ha volt,mert a gyári motorháztető/csomitartó rögzítők a helyükön voltak.Konkrétan új állapotban volt.
    Ritkán van alkalmam boltból venni bontatlant,ezért nagy dolog ez nekem :D
    Másnak meg alap,tudom.
    Nameg majd 1 hónapos szünet után ez volt az első,eléggé ki is voltam már éhezve valami jóra,ezért is volt élmény erre csorgatni a nyálam és bontogatni,felfedezni...
    Igaz,hogy csak 1 elite és van is több elite autóm,de mégis jóvolt elmerülni a részletekben.
  • bulba
    Gratula, ez a piros sokkal szebb így mint sok előre beállított (pl online boltok) képen!
  • oritomi
    ebay
  • bulba
    Köszi, újabban nekem is egyre inkább bejönnek a 70-es és 80-as évek eleji japán "átlagautók"!
  • Krisztiam #255983
    ha szabad megkérdezni, honnan vetted?
  • crosspeet
    csak kíváncsiságból, mi péz lenne ez a sumis..? privibe, plíz! ;) thx
  • oritomi
    A Mattel Heritage sorozatról mit kell tudni? Mostanában egyre többe futok bele a neten.
    Ez az alap HW modellhez képest jobb-rosszabb? Gondolom elite szinvonalat nem ér el...
  • 355
    Ha kő valakinek, van egy ilyenem, csak sötét ezüst kerekekkel (Schumi private). Egy vörös Elite 360 Spiderre, vagy kp-re cserélném. Nem bontatlan, de dobozos, hibátlan.

• crosspeet
    Szép!
  • oritomi
    megjött
  • crosspeet
    komoly hang (is) :)
  • 355
    'napot!

Mekkora pangás van itt...

Azt írja a Zindex, hogy "Ősszel jön a leggyorsabb nép-Ferrari", meg hogy "A hagyományoknak megfelelően a Challenge Stradale nevet kapja az erősebb változat...".

Valójából nincs ilyen hagyomány. A 360-as előtt nem volt gyári sportosított kiadás. Az F355-ből volt egy sportosabb kiadás, de azok a gyári autóra épített, dealer-installált csomagok voltak. Aztán jött a 360 Challenge Stradale, utána pedig az F430 Scuderia.

Ezek egyébként nem a Challenge gépek "utcaiasítva", hanem az utcai gépek finomított kiadásai. Az F430 Scud pl. csak a váltóban osztozik a Challenge géppel, de a szoftver nem egyezik meg a versenyváltozattal.
  • 355
    Hadd szóljon!

• crosspeet
    Vagàny!
    Elég korrekt kis darab! ;-)
  • bulba
    Estét!

• crosspeet
    hoppácska!
    Autoart 1:18 RX7!!! :) :) :)

• oritomi
    Köcce,régóta vadászok rá,de elég ritka ami jóárasítva van.Ha van akkor csak horror áron.Jó kis gép ez,megérdemli,hogy minimum elite szinten csücsüljön a polcon.
  • crosspeet
    Grat érte, elfognám! ;-)
  • oritomi
    Sikerült a sima Hw-t lecserélni egy elite-ra.
    érkezőben
  • Slash17
    Sziasztok! Esetleg nincs valakinek eladó lila revell Corrado-ja? Míg nem lesz egy élőben, addig szeretnék egyet modellben:)
  • oritomi
    Itt nézz szét
  • tartarus
    Az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek Alfa Romeo 159? Következő autómnak ezt szeretném SW-be.
    Mennyi a fogyasztása normális körülmények között az 1.9-es dieselnek vagy az 1.8-as benzinesnek?
    Alkatrészek árai?
    Kinek milyen tapasztalata van?
  • bulba
    Napot!

• Chevys Zsolti #255964
    Köszi!
  • Chevys Zsolti #255963
    Otto Renault 18-as. :-)
  • zsolti65
    Jóest!
    Na tessék!!Ez a modell is már kész van,aztán tök mindegy hogy előzetesen milyen release dátumot írnak.Jó esetben jövő tavasz-nyár mire talán kiadják.Miért kell érlelni mint a skótviszkit????
  • bulba
    Az 504-es Pözsó igen tetszik! Mögötte milyen autó van? Azt az egyet nem igazán tudom kivenni.
  • bulba
    Ez már valami, nagyon jól ki lett találva ! Látszik hogy nem sza... izé modellautóval gurigázol :D
  • autoart8
    Na ez eszméletlen, chevys zsoltinak is nagyon szép gyűjteménye van és tele van ritkaságokkal!grat mindenkinek az új szerzeményeihez!
  • 355
    Köszönöm mindenkinek, örülök, hogy tetszik!

Az időrenddel az a gond, hogy ha kijön valami pl. az 50-es évekből, akkor tehetem odéb 3-4 vitrin tartalmát. Szép dolog a fetisizmus, de meg kell húzni a határt :-)))

A Bartoletti '57-es, viszont hangsúlyos, középen van a helye. Én is gondoltam rá, hogy korabeliekkel rakjam körbe. Talán a következő portalanításnál :-)

A vitrinek a hátam mögött vannak. Ha felállok az íróasztaltól, szemből látom őket, úgy jól jön ki, hogy két vitrin balra, kettő jobbra néz. Ha majd minden végleges lesz, lövök egy panorámát innen.

A szekrények nem zárnak valami jól, de mégse nagyon porosodnak a modellek. A legrégebben a BBR 375 sor van benne (október óta), és eddig teljesen tűrhető rajtuk a porvastagság. Szerintem félévente elég lesz leporolni őket. Amikor (majd egyszer) beszerelem a világítást, megpróbálom közelebb állítani egymáshoz az ajtószárnyakat, a fakeret mellett pedig barna ablakszigetelő gumit felragasztani. Lehet, hogy úgy évi 1 takarítás is elég lesz.

Én is tartottam a tiszta vörös vitrintől, de valójából nagyon sokféle vörös Ferrari szín létezik, nem csak a Rosso Corsa. Az egyik véglet a Guiloy 250 GTO '64, ami szinte már narancssárga, a másik a Bartoletti, a 125S meg a Rosso Mugello színű Enzo, ami szinte barna. A rajtszámos-matricás modellek is megszakítják az egyhangúságot, a króm cuccok és a lámpák is, úgyhogy élőben is elég jól néz ki a gyűjtemény.