269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
oritomi #255997 A piros se kutya,de a sárga meg egy vaddisznóóóóóó :D -
#255996 Igenez a Lancia egy MInichamps, a Honda egy Norev.Így látszatra nem nagyon van különbség köztük, kézbe véve azért érződik hogy a MInichamps egy picivel igényesebb. -
crosspeet #255995 Te, ez is szép ám! Milyen modellek ezek, Minichamps, vagy miféle..? -
#255994 Napot!
-
crosspeet #255993 Ez sem rossz ám.. :-) -
#255992 Az E36 a legszebb :) -
#255991 szép ez a bömi
-
#255990 -
#255989 -
#255988 Szép gép :)
-
oritomi #255987 köszi,pedig csak telóval lőttem.
Kellemes csalódás volt nekem ez a modell,mert már régóta fájt rá a fogam és a sok "használt" modell után ez a fontos példány konkrétan csak az állványról volt lecsavarva ha volt,mert a gyári motorháztető/csomitartó rögzítők a helyükön voltak.Konkrétan új állapotban volt.
Ritkán van alkalmam boltból venni bontatlant,ezért nagy dolog ez nekem :D
Másnak meg alap,tudom.
Nameg majd 1 hónapos szünet után ez volt az első,eléggé ki is voltam már éhezve valami jóra,ezért is volt élmény erre csorgatni a nyálam és bontogatni,felfedezni...
Igaz,hogy csak 1 elite és van is több elite autóm,de mégis jóvolt elmerülni a részletekben. -
#255986 Gratula, ez a piros sokkal szebb így mint sok előre beállított (pl online boltok) képen! -
oritomi #255985 ebay -
#255984 Köszi, újabban nekem is egyre inkább bejönnek a 70-es és 80-as évek eleji japán "átlagautók"! -
#255983 ha szabad megkérdezni, honnan vetted? -
crosspeet #255982 csak kíváncsiságból, mi péz lenne ez a sumis..? privibe, plíz! ;) thx -
oritomi #255981 A Mattel Heritage sorozatról mit kell tudni? Mostanában egyre többe futok bele a neten.
Ez az alap HW modellhez képest jobb-rosszabb? Gondolom elite szinvonalat nem ér el... -
#255980 Ha kő valakinek, van egy ilyenem, csak sötét ezüst kerekekkel (Schumi private). Egy vörös Elite 360 Spiderre, vagy kp-re cserélném. Nem bontatlan, de dobozos, hibátlan.
-
crosspeet #255979 Szép! -
oritomi #255978 megjött
-
crosspeet #255977 komoly hang (is) :) -
#255976 'napot!
Mekkora pangás van itt...
Azt írja a Zindex, hogy "Ősszel jön a leggyorsabb nép-Ferrari", meg hogy "A hagyományoknak megfelelően a Challenge Stradale nevet kapja az erősebb változat...".
Valójából nincs ilyen hagyomány. A 360-as előtt nem volt gyári sportosított kiadás. Az F355-ből volt egy sportosabb kiadás, de azok a gyári autóra épített, dealer-installált csomagok voltak. Aztán jött a 360 Challenge Stradale, utána pedig az F430 Scuderia.
Ezek egyébként nem a Challenge gépek "utcaiasítva", hanem az utcai gépek finomított kiadásai. Az F430 Scud pl. csak a váltóban osztozik a Challenge géppel, de a szoftver nem egyezik meg a versenyváltozattal. -
#255975 Hadd szóljon!
-
crosspeet #255974 Vagàny!
Elég korrekt kis darab! ;-) -
#255973 Estét!
-
crosspeet #255972 hoppácska!
Autoart 1:18 RX7!!! :) :) :)
-
oritomi #255971 Köcce,régóta vadászok rá,de elég ritka ami jóárasítva van.Ha van akkor csak horror áron.Jó kis gép ez,megérdemli,hogy minimum elite szinten csücsüljön a polcon. -
crosspeet #255970 Grat érte, elfognám! ;-) -
oritomi #255969 Sikerült a sima Hw-t lecserélni egy elite-ra.
érkezőben
-
Slash17 #255968 Sziasztok! Esetleg nincs valakinek eladó lila revell Corrado-ja? Míg nem lesz egy élőben, addig szeretnék egyet modellben:) -
oritomi #255967 Itt nézz szét -
tartarus #255966 Az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek Alfa Romeo 159? Következő autómnak ezt szeretném SW-be.
Mennyi a fogyasztása normális körülmények között az 1.9-es dieselnek vagy az 1.8-as benzinesnek?
Alkatrészek árai?
Kinek milyen tapasztalata van? -
#255965 Napot!
-
Chevys Zsolti #255964 Köszi! -
Chevys Zsolti #255963 Otto Renault 18-as. :-) -
zsolti65 #255962 Jóest!
Na tessék!!Ez a modell is már kész van,aztán tök mindegy hogy előzetesen milyen release dátumot írnak.Jó esetben jövő tavasz-nyár mire talán kiadják.Miért kell érlelni mint a skótviszkit????
-
#255961 Az 504-es Pözsó igen tetszik! Mögötte milyen autó van? Azt az egyet nem igazán tudom kivenni. -
#255960 Ez már valami, nagyon jól ki lett találva ! Látszik hogy nem sza... izé modellautóval gurigázol :D
-
autoart8 #255959 Na ez eszméletlen, chevys zsoltinak is nagyon szép gyűjteménye van és tele van ritkaságokkal!grat mindenkinek az új szerzeményeihez! -
#255958 Köszönöm mindenkinek, örülök, hogy tetszik!
Az időrenddel az a gond, hogy ha kijön valami pl. az 50-es évekből, akkor tehetem odéb 3-4 vitrin tartalmát. Szép dolog a fetisizmus, de meg kell húzni a határt :-)))
A Bartoletti '57-es, viszont hangsúlyos, középen van a helye. Én is gondoltam rá, hogy korabeliekkel rakjam körbe. Talán a következő portalanításnál :-)
A vitrinek a hátam mögött vannak. Ha felállok az íróasztaltól, szemből látom őket, úgy jól jön ki, hogy két vitrin balra, kettő jobbra néz. Ha majd minden végleges lesz, lövök egy panorámát innen.
A szekrények nem zárnak valami jól, de mégse nagyon porosodnak a modellek. A legrégebben a BBR 375 sor van benne (október óta), és eddig teljesen tűrhető rajtuk a porvastagság. Szerintem félévente elég lesz leporolni őket. Amikor (majd egyszer) beszerelem a világítást, megpróbálom közelebb állítani egymáshoz az ajtószárnyakat, a fakeret mellett pedig barna ablakszigetelő gumit felragasztani. Lehet, hogy úgy évi 1 takarítás is elég lesz.
Én is tartottam a tiszta vörös vitrintől, de valójából nagyon sokféle vörös Ferrari szín létezik, nem csak a Rosso Corsa. Az egyik véglet a Guiloy 250 GTO '64, ami szinte már narancssárga, a másik a Bartoletti, a 125S meg a Rosso Mugello színű Enzo, ami szinte barna. A rajtszámos-matricás modellek is megszakítják az egyhangúságot, a króm cuccok és a lámpák is, úgyhogy élőben is elég jól néz ki a gyűjtemény.