269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#256037 naná hogy szólj :) -
crosspeet #256036 erről a modellről eszembe jutott egy GMP GTO.. :)
pervolos a gép, új szerzemény? -
crosspeet #256035 nem is baj, ha világosabb picit, talám még jobb.. majd látjuk, gondolom csörögjek ha megjött..(?!) ;)
Csak fain lesz! Már rég vártam modellt.. :) -
:) -
#256033 nem mondtam hogy nem szép :)
elvileg ez a világos zöld verzió
a képen kicsit szerintem rá van tolva egy kis sötétítés, a többi netes képen világosabbnak néz ki
amúgy fain gép nagyon -
crosspeet #256032 :) -
crosspeet #256031 :D Szép lesz az! az agyondolgozott képekből nehéz kivenni, melyik zöld milyen is valójában, de szerintem szép leszek ezek! Igen, kár h ezen az árnyalaton nincs az a nagy SV-logó... -
#256030 ha jól látom Petikém, ketten ma több hsz-t tettünk mint a többiek egész héten -
#256029 hát grat hozzá, jó belehúztál
bár látom pont egy SV felirat nélkülit sikerült szerezned
a LP640 viszont szép a fekete felnivel, jó színkombó
de ez a zöld ez olyan mint egy porsche gyűjtemény 911 nélkül -
#256028 -
crosspeet #256027 Gáncsos kollegához került az M-fényű Bömös ha jól látom Kasza Úrtól! Szóval lesz majd potyán 1-2hét múlva versenybömbid ...? ;))) -
crosspeet #256026 már legalább 3-4hónapja nem jött új modellem, csak elfele mentek...
nem volt ilyen az uccsó 3-4évben.. :) de ki is költekeztem magam, szóval asszem egy darabig megent ennyi.. -
crosspeet #256025 hogy nyalingátoroznád meg a ....
Na szóval, ilyenek rendelődtek a minap számomra! :P
-
#256024 mint ahogy írtam is, a hátsó sárvédőn nincs SV felirat
te kis figyelmes
nem gondolnám hogy a színmegkülönböztetés az oka, hisz a maradék kb 4 színnek meg ott van a fenekén az SV, így nem sok a logika benne
de ha legközelebb jössz hozzánk kapsz tőlem egy narancsot.... pohárba, rostosat -
crosspeet #256023 van azokon (c.sárga és v.zöld) is SV felirat, csak az ajtó elülső sarkain. lehet így különböztetik meg a színárnyalatot! :D
Már a Diablónál is narit szerettem volna, csak ezt a sárgát egyszerűbb volt beszerezni, de nagyon szép ez a sárga szín is. De most pótolom a narimániám... ;)
Te kis határozott! :D -
#256022 Commodore (más szín) kb 30000
Commodore, kb 36000
Opel Admiral, szintén 35000 körül -
#256021 D-lutánt!
-
#256020 fura egy fazon vagy te
van egy citrom diablo-d, van(volt?) egy citrom Countach-od, és mindkettő mesefain, most meg jösz hogy neked csak a narancs az igazi Lambo.......
lényeg hogy határozott légy
amúgy ha az van a képen hogy giallo akkor az citromsárga, mindegy milyen a kép, ill. segít a választásban hogy egyedül a sárgán meg a világosabb zöldön nincs SV felirat a hátsó sárvédőn, amit nem is értek miért nincs... de tény hogy vele jobban néz ki a gép -
crosspeet #256019 valahogy az orra nem annyira tetszik ezeknek, mint az LP640-esnek.. viszont a hátsója felejthetetlen! ;)
-
crosspeet #256018 Nem, narancs LP670-4 SV. Na, a földön nincs éppen egy sem, még tengerentúlon sem. ismétlem narancs, sok képen az ebay-en olyan mintha... de azok sárgák, szar fotókkal. a nagy SV feliratos a hátsó sárvédőn, az ami hiánycikk.. Norev akad egy-kettő elvétve, de ugye az nem ugyanaz... de lemondtam az SV-ről, de a nari színről nem! ;) LP640 lesz végül, szép metál nari, feka felniken. Diablóm van, VT6.0 cetronysárga, mesefaja! ;) -
oritomi #256017 Mellesleg ha csak narancs lambó kell,azt már lassan a sarki fűszeresnél is kapsz,azt hittem ugyan az kell mint az enyém (Diablo GTR) -
oritomi #256016 Azért nincs,mert lehet én vettem meg az utolsót. muhaha
Mellesleg van,nem is 1
ez 150 juró
ez 300 juró
ez meg 220 dodó
Ezek a normál árak.Ezért nem vettem eddig én se,mert ennyit én nem adok ki érte.Smucig dög vagyok.
Gallardo007: én átgondolnám a helyedben a külön-külön eladást,mert pont olyan márkákat árulsz amikre szakosodott kollegák vannak itt és pikk pakk elvinnék (ferrari/lambo/bmw/stb...)
Ráadásul nem buburágót árulsz,kereslet tuti lenne rá... -
hamhusz #256015 Szerintem is jobban járnál külön-külön, egyben nincs az az ember aki ennyit kicsenget... -
crosspeet #256014 De ha Te mondod.. ;-) -
crosspeet #256013 Csak nem nekem! ;-) -
#256012 azért nem éppen
a lime zöld legalább olyan általános színe a lambonak mint a narancs -
crosspeet #256011 Nem lehet bcki,köll narancs Lambo. Ez olyan mintha Porschet gyűjtenél, oszt nincs 911-esed..xd -
#256010 vegyél lime zöldet belőle az van -
crosspeet #256009 sőt, a világon nincs éppen.. XD -
crosspeet #256008 szép darab, grat hozzá ha megérkezik! valami hasonlóval szemezgetek én is mostanság, csak épp nincs euban sehol jelenleg.. :) de csak hasonló.. ;) -
#256007 külön-külön lehet hamarabb elmenne..... -
#256006 Sziasztok. Úgy döntöttem megválok a modellektől. Csak egyben eladó és aldni is lehet egy bizonyos határig. A lista:
-
oritomi #256005 köcce,várom is nagyon.Gyüjteményem legdrágább modellje lett... -
#256004 Ehh...Mondjuk németországból is jöhet...vagy épp valaki megválna tőle...ennyi.. -
#256003 ki beszélt itt időről???
-
#256002 Érden van mindkettő? egyébént az árára gondoltam nem az időre... -
#256001 ez egy nagyon penge modell, grat hozzá -
#256000 honnan kell hogy hazaérjen? Érdről vagy Sydneyből??
postadíj tekintetében nagyon nem mindegy -
#255999 Sziasztok
Szeretnék érdeklődni mennyibe kerül mire hazaér a két következő modell:
1:18 Biante Holden VB Commodore SL/E 1978 Sandelwood
Vagy
1:18 1971 Opel Admiral B 2800S Blue by BoS Models
Valamelyiket a kettő közül szeretném mgvenni.. -
oritomi #255998 Egy ilyet sikerült bezsákolnom.Remélem minnél előbb megérkezik