Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkoriban a LMS-ben aszem GTS kategóriában indult
az ALMS-ben pedig simán bajnok is lett, pedig nem lett készen a szezon elejére csak késõbb csatlakozott a mezõnyhöz
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
a MC bömi viszont nagyon fain, nekem is van egy, talán a legnehezebb modellem, nem sajnálták belõle az anyagot, és szép is
Nekem ezek vannak úton:
Lamborghini Diablo SE 30th Anniversary
Tudom,nem méltó gyüjteménybe de 2 oka van:
1: jön mellé remélhetõleg a 25-os és a 40-es évfordulós és ezt csak a Maisto adta ki tudmásom szerint és kell a sorba.
2. 2 gombóc fagyi árába volt (vagy 1 gombóc a westendben vagy a váci úton )
Meg jön egy ilyen
BMW M3 GTR street minichamps
Ez is jóárasított volt,nem lehetett otthagyni
Több gombóc fagyi mint a lambó <#vigyor2>#vigyor2>
okulva a szegedi túrából, ezután csak veled megyek modell vásárlóba 😊)
februárba Börze???
40-et ad érte, és ez a maximum szerintem! Na..?
máris eladó? 😄DD
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/
adja azt óccsóbban is, vagy csere, az h sérült, meg úgyis a nagysebességû szuperautóknál elõfordul, hogy elkap egy-két fácánt, nyuszit, sólymot vagy mókust vagy ilyesmit, benne van a pakliban 1:1-ben is.. 😉
azon kívûl csak a bömi túrakocsi sor, de azok nagyon esetlegesek, iszonyat áron mennek, ki kell fogni jó áron, az meg idõigényes dolog, bár idõm van (pénzem annál kevesebb), ezek úgyis külön polcon lennének
a kollégáé meg hát sérült, nem hiszem hogy ki tudnám javítani, és ha belegondolok hogy a második legdrágább modellem lenne még így akciós áron is, és sérülten állna a vitrinbe....hát nem tudom, pedig nagyon szeretnék egyet
mondjuk nem éri el a HW61 szintjét, de ha azt nézem hogy Maisto áron van, attól meg nagyságrendekkel jobban ki van dolgozva
mondjuk az Aston V8 Vantage nem olyan rossz, azon még gondolkodom hogy maradjon vagy eladjam.....
a HW61-ét simán alázza de a legtöbb Kyo felnivel is pariban van, de komolyan
nem merem kipróbálni, de olyan mintha a dísztárcsát le lehetne szedni
remélem segítettem.
már csináltam is neki helyet a vitrinbe
csináltam egy extra sort (Bugatti, McLaren, Jaguar XJ13 ilyesmi) csak így kiesett 4 másik modell a vitrinbõl.....ezek mennek vissza dobozba, meg lehet eladásra 😞
te amilyen pofátlanul tudsz alkudni, már megbánta hogy beengedett a lakásba <#buck>#buck><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
mindjá rakok is fel csak töltöm párhuzamosan a FB-re is (köszi a lájkot<#eljen>#eljen>) na meg tömöm a burámat is 😊)
nagyon jó kis gép ez, ár-érték arányát nézve az egyik legjobb vételem volt
csak azóta nem jött több 😊
ezt magyarázom
nem kell mindjárt minden hülyeséget elhinni csak azért mert valaki kiírta a netre 😊))
grat! 😉