269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • 355
    Még ennél nagyobb..? Szép lehet
  • crosspeet
    A harmonika stimml minden ilyen, a hatso utkozobaba nagyobb szelesebb volt az Usa verzioban. A kep kisse csaloka, de ez az eu verzio!
  • keresem
    Tisztelt Gyűjtő Urak!

Mivel itt nálatok meghatározó a minőség, a színvonal, illetve a választék, ezért bátorkodom hozzátok fordulni egy kéréssel, kérdéssel. Az alábbi Mercedes 280 SE-coupe modellt keresem, nincsen valakinek eladó? (Norev, 1:18, gray színű.)
  • bulba
    Wow, ez már nem piskóta, hátulról már-már szexi :D Gratula hozzá!
  • bulba
    A japánok kockaladája :D
  • PP993RS
    Volt köze az usa szabványhoz hogy így nézett ki, de amúgy jól csinálták, ilyen volt az eu verzió is ;)
  • 355
    Nem vagyok Porsche szakértő, de az Ignition első európai autója nagyon is amerikai, nem? A harmonikás lökhárítók és az óriás hátsó ütközőbakok nekem erre utalnak :)
    Utoljára szerkesztette: 355, 2018.02.19. 17:13:02
  • crosspeet
    Igen, én is azt néztem, hogy ez jobban ül, nagyobb a felni, de ha eredetiségről akarunk beszélni, akkor azt kell hogy mondjam, Autoart a nyerő autentikus kinézete végett.. Ez valahogy sportosabb, mintha a stuttgarti gyárban Jozefh kért volna rá egy extra ültetést illetve nagykerekeket.. :) Amúgy szép nagyon.
    Utoljára szerkesztette: crosspeet, 2018.02.19. 15:47:43
  • PP993RS
    Az Avanstyle/Frontiart kb. ugyanennyi, de ott kapsz egy szép vitrint ami tényleg brutál masszív, már - már üveg szintű, (fogtad Te is az R35-öst, attól volt olyan bazi nehéz) meg jár még hozzá ugye a szép bőrös-plüssös talp, cserébe a modell gyengébb mint egy IG :/ Inkább a modellre költsék a manit... sztem.
  • goser
    köszi! igazad van, inkább ez, mint 3 db OTTO :-)
  • goser
    Köszi! Nehéz a válasz, mert resin áll szemben a (jobb esetben) fém, nyítható verdával. Ráadásul nekem Autoart-ból csak a Blackbird van meg, ami egy tuning 930-as. Sajna normál 930-asom nincs, így korrerkt összehasonlítást sem tudok végezni. Az IG 210 euro-ba került, ami ráadásul jó árnak számít, ha az IG árakat nézzük. Máshogy megközelítve: 2 db normál árú GT-Spirit és én inkább veszek 1 db IG-t, mint két db. GTS-t :-)
    A csomagolás sajna semmi extra, kb. az ablakos Autoart doboz szint. Igazán örültem volna, ha az árba belefér egy vitrin és egy komolyabb talp is.

• PP993RS
    Nekem ez jobban tetszik kiállásra, mint az AA, az IG nagyon erős ebben, jobban ül az autó, sportosabb, és a felnit is "véletlen" nagyobbra méretezték, olyan mintha a Singer belenyúlt volna a felni+futóműbe :) így szemre sztem 17es a 16 helyett... de lehet a hátsó 18, (csalókák ezek a peremes felnik) ha megnézel 1:1 fotókat, az AA autentikusabb, mai szemmel picit esetlenebb, (magas autó-kisebb felni) de ezek ilyen voltak akkor.

1szómint100, bitang jól elcsípték az autót, lesz itt baj ha jön majd egy 964, 993 Turbo :/
  • PP993RS
    Ahogy már írtam a faxbukon is--->nagyon patent gép! Nem csalódtunk -most se- az IG-be, sztem itt kezdődik és végződik a rezsin, nem is egy vicc 5-600 eurós modell, (bár elnézve a klasszikus Porse modellárakat, még lehet annyi) de már minőség olyan amire van értelme pénzt adni, lehet 2-3x annyi mint egy otto, de egy átlag AA-ból is vehetsz jópár budget modellt...
  • crosspeet
    Grat hozzá!
    És a legfőbb kérdesek egyike, jobb-e ez, mint egy nyitható Autoart..? ;)
    Ára, ha nem titok?!
    Amúgy szép darab, láttam lesz v van feketében is.. Ezek talpal jönnek, bőr, vitrin meg miegymás, vagy hogy kell elképzelni ezeket..?
  • goser
    Csomag érkezett :-) Ignition Model Porsche 930. Kis szériás darab, mint az összes IG, így lehet, hogy ez az egy darab van/lesz belőle hazánkban. Ha jól tudom, akkor ez az Ignition első európai utcai autója, eddig európai autóból csak versenyautókat adtak ki. Jól választottak, egy legendás darab került ki a kezeik közül. Van egy olyan megérzésem, hogy rövidesen rengeteg tuning Porsche fog érkezni tőlük. Igényes munka, mint az összes IG, az esetleges hibákat majd a Porsche szakértők észreveszik.

Utoljára szerkesztette: goser, 2018.02.19. 11:53:29
  • 355
    Aki ezt tervezte, az se nagyon látott még görbe vonalat :)))
  • bulba
    Alapjaiban nyilván nem, de azért vannak erősen visszautaló részek, pl a hátsó lámpabura mindkettőben egy hosszú vízszintes fekete sáv benne függőleges csíkokkal a ledek. Ezen képek alapján egyértelműen jobb mint az eddig látott álcázófóliával.
    A műszerfal/középkonzol nekem az optimálisnál "túltagoltabbnak" tűnik.

Köszi a képeket, érdekes volt látni, hogy jelenleg hogy állnak a modellel!
  • bulba
    Napot!

• ndns
    itt meg egy uj 911. marmint a 992. felteve ha erdekel vkit
  • ndns
    tessek, nem exalt link
    nagyon nem
  • 355
    Odaát negyvenezeré' hirdetnek két HW Elite 599XX-et (darabját ennyiért, muhaha!), pedig pont alattuk van egy BBR iá-on 60-ért, ami azért egy hangyányit jobb és sokkal ritkább modell. Hiába nyitható a HWE, nem sok részlet van a gépház alatt. Az, hogy 60e a BBR, jól mutatja az 599XX keresletét.
  • ndns
    picit aggodom is miatta, mert nekem se tunik vmi nagy dobasnak. foleg az lehet a baj, hogy meg az opel elott mar keszen kellett legyen (volt!) es nem volt meg a megfelelo dontes arrol, hogy pontosan hova menjen a marka. de az exalt tul meresz lenne es kivegezne a kategoriajat. legalabbis stilusban nem sokan rugnanak labdaba. esetleg meg az instinct vonalait feltetelezem benne...bar ezek franciak...sose tudhatjuk hiszen a kovetkezo citroen sedan is elvileg forradalmasitana a kategoriajat. (megjegyzem mar ilyen is volt korabban, nem is egyszer) feltetelezem a cactus fele hozzaallassal. ha megfigyeled, akkor az onyx utan picit elmentek mas iranyba ami a designt illeti. ezzel csak annyit szeretnek mondani, hogy a kozelebb talan nem volna eleg.
  • bulba
    Annyiért bőven jó vétel volt, kifejezetten szép darab! Még -oktatási céllal- egy bubu kéne mellé, jól lehetne szemléltetni a minőség fogalmát a kis csemetédnek :)
    Nekem sajna nincs semmilyen Ferrarim, ha lenne is akkor a képzeletbeli fontossági sorrend -szerintem- egy kisebbfajta szentségtöréssel kezdődne az igazi Ferrárisok szemében: 456 SW és Pinin. Utánuk jönne az F40-50 páros majd egy 348-as, esetleg még egy 550-es.
  • bulba
    Hétvégét!

• crosspeet
    A háttérben lévő kis nari Golf esetleg..? Nem illik a gyűjtimbe, pedig piszok autentikus darab! Privibe jelezze ha vakakit érdekli, még bontatlan!
    Sajnálom kitenni a kalaptartóra ahhoz túl szép.. :)
  • crosspeet
    Fotó nem adja vissza annyira, jobb ez élőben eskü! Fejlődik a Gts is, ez tuti! ;)
  • PP993RS
    Jah nem rossz :)

Jó ez a szín, kicsit látszik hogy gyantás-nem nyílik, de ahogy mondod sajna ennyiért ezt kapja az ember. Egy IG modellbe az a durva hogy simán nyitnál rá, annyira élethű a rés
  • crosspeet
    Fotóztam neked is egy 1:43-ast.. :)
    Kisfiamnak rendeltem, 30 helyett 8euró volt akciósan, Kyosho Dnano. Ez vmi Rc távirányítós cuccnak a kasznija, de egész jó, a 2éves kisfiamnak meg főleg.. :) pedig diecastban az F40 Kyo az ütős, még 1:43-asban is nyílik (nem ez a Dnano széria ugye)..
    Neked van F40-esed, milyen..?

• crosspeet
    Na, kicsomiztam, azt kell h mondjam, nekem nagyon szembetűnő hiba eddig sem létezett a Gts 911-esekben, de ez főleg gyönyörű! Persze majd az Aa meg fogja mutatni, h mit is lehetett volna kihozni ebből.. :D
    (be kell h valljam egyértelműen diecast rajongó vagyok, de nem nyitogatom nem gurigatom, vitrinbe szép a resin is).. Meg ugye most ez óccóbb..
    Qrva Autoart árszabása.. :/

• bulba
    Így igaz, koncepcióautókból csillagos ötös a Peugeot, én is kíváncsi vagyok, hogy szériában mit alakítanak. A médiában az 508-ról keringenek pletykák és képek, mint következő új modell. Eléggé álcázzák, de nekem nem tűnik valami izgalmasnak. Örülnék, ha kicsit közelebb állna az Exalthoz.
  • ndns

nekem 18-ban van, ez as se nyilik
    csodaszep, kivancsi leszek vidal mennyire meri megujitani a formanyelvet (szeriaban, mert conceptekben nagyon - ez, az instinct, a fractal, stb)
  • crosspeet
    Nem kizárt h le lesz cserélve egyszer, de akkor már inkább a GT3RS helyett GT2RS legyen AA, és marad mindkettő.. ;)
  • PP993RS
    Úgy is eladod majd ha kijön az AA

A Gt s-re elég sok qc panasz van mostanában, nekem régen is sok nyűgöm volt velük, úgyhogy ezeket biztos kihagynám.
    Csettintős rezsin nincs 200euró alatt, és ha egyszer befut egy olyan, a többi gyantás pikk-pakk gyengusz lesz mellette, kb. mint az AA egy budget modell mellett.

Persze ettől függetlenül nem fogok 200+-os rezsineket gyűjteni
  • crosspeet
    Viszont az ár ugye..
    Ma érkezik apához egy Gts 991 gt3 Rs kék..
    Nézem, kiadja az Aa is márciusban, feketében, diecast ugye.. Kint 180dollár lesz, nos mire ideér lesz min 200euró.. Szóval egyelőre jó lesz ebből nekem a resin is.. :/
    Remélem ma megérkezik. :)
  • PP993RS
    Jogos... de ha ki is adják 90% h rezsin v. zárt fém lesz... azt meg inkább elengedem.
  • bulba
    Jól néz ki A négyzetes lámpák tényleg karakteressé teszik.
  • 355
    Anyám, tiszta szerencse, h nem gyűjtök 1/12-t. Ezek k* jól néznek ki!
  • schumimodells
    VW buszok.

• schumimodells
    Nagy darab piros kocka.

Utoljára szerkesztette: schumimodells, 2018.02.15. 19:26:13
  • schumimodells
    Ilyen Golf nekem is van.