269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#268684 Az 51-es AF Corse nem GT2..?
A 458 Challenge-ből nem hozott ki annyit a HW, mint az F430-ból: a #3 (fehér) és #5 (vörös) bemutató darab Elite-ben, és a #12 két verziója fapadban (matt fekete és vörös), de ezek tök unalmas, szinte egyszínű darabok. Kicsiben bezzeg kitolták a cápaszájú Kessel Racing autót, de nagyban asszem csak ez a 4 van. Egy közös tulajdonsága van a négy nagy gépnek: kegyetlenül el van qrva a kerékméret. Ezek az autók a pályán kb. 18"-os kerekeken futnak, a modellek meg 24-26"-osnak néznek ki.
Ez az 1/43-as
Két nagy a négyből
És az arányok végett egy eredeti
Meg egy másik, hogy lett volna izgalmasabb festésű autó is (és ez már Evo pakkos, GT3-mal megegyező Ch gép)
Utoljára szerkesztette: 355, 2018.03.17. 14:37:28 -
eyeball #268683 - Vagy esetleg ezek..?
Üdv. -
eyeball #268682 - Én soha nem voltam nagy versenybuzzer, gyerekkoromban kifejezetten idegesített a matchboxokon levő mindenféle feliratok - reklámok halmaza. Sokszor azokat nagyon csúnyán le is kapartam, mert nekem a "mezei" szériaautók voltak számomra népszerűek. Mint ezek itten:
Üdv. -
#268681 Porschék még nem voltak soron és mivel ezt a párost eléggé kedvelem, íme.
-
#268680 Bizony, hogy kéne, de csakis a #51 AF Corse változat. Nem is tudom hogyan, de valahogy lemaradtam róla.
Esetleg majd valamikor...
-
#268679 Nos, akkor mindenképp a tied a legnagyobb fffffff...fal. :-))) Nekem csak kettő 375 Plus van, #1 és #4.
Esetleg egy Stradale még érdekelne, de nem török össze ha nem sikerül szerezni.
Annál inkább szeretnék majd egyszer bepótolni egy BB 512 LM változatot.
Persze csak szépen lassan haladok, lépésről lépésre, most még nem ez van soron.
-
#268678 Ide kéne még egy Challenge, vagy a matricás nem jáccik? :-) -
#268677 Bakker, fotó híjæn lemaradtam a "kinek nagyobb a fffffff...fala" versenyről :-))) Nálam komplett BBR 375 fém sor van: 1, 4, 5, 19, Stradale + egy 340/375 gyantából. -
#268676 Urban legend. Nem gyártani, hanem forgalmazni fogja a saját csatornáin, kb. mint a Kyosho tette az F430-cal és az 512BB LM-mel. -
#268675 Lehet még egy kevés Ferrari? :-)
Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az új KK-Scale Ferrari.
Az itt látható két korábbival a felniket leszámítva meg vagyok elégedve.
Kicsit izmozhattak volna még a projekten, hogy legalább a HW Elite főzött kerekeit megközelítsék.
De talán majd le tudom cserélni ezeket a Scuderia Modelli-től származó kerekekre.
-
#268674 Egyébként e mellé idővel még szeretnék egy MkI-est (bár azt nem gyártotta az Exoto), valamint egy MkII és MkIV szériát is.
Mégis csak úgy frankó a gyűjtemény ha mindegyik változatból van legalább egy példány.
Korábban már volt egy Eagle's Race-féle Mki-em, de azt eladtam, mert meg sem közelítette az Exoto minőséget.
Később piacra kerültek a Shelby Collectibles változatok, de azokból sem vásároltam.
MkI-ből talán egy Spark-ot kéne megcélozni, vagy visszavásárolnám a Jouef/Revell/Eagle's Race variánst és egy kőkemény umbau projekt következne.
-
#268673 Felőlem lehet és akkor mindjárt mutatok is egy újabbat. Bár szerintem ezt akkor is mutattam neked, amikor nálam jártál.
Na szóval, ez egy MkII-es Roadster X-1, amivel 1966-ban a Sebringi 12 óráson győzött a Ken Miles - Lloyd Ruby páros.
Valamikor ez időtájt kezdődött a Ford Gt40 Ferrari gyilkos korszaka, aztán szépen jöttek zsinórban a Le Mans-i győzelmek is.
-
PP993RS #268672 Nem tudom mennyire urban legend, vagy ha netán már volt sorry, de most írta egy gyűjtő cimbi hogy a BBR féle fém-nyitogatós Ferkákat a Minichamps (??? ) fogja gyártani ...
Ez két dologra is választ adna;
1, miért olyan -relatíve- (még egyszer: relatíve!) olcsó,
2, miért néz ki úgy ahogy kinéz... sztem a TDF pl. simán egy HWE szintű modell. -
eyeball #268671 - Pffff.....
Üdv. -
eyeball #268670 - Vagy csak szimplán Ford nap van..?
Üdv. -
eyeball #268669 - Jé, ilyenem van:
Üdv -
eyeball #268667 - Mi van itt..? Mustang mánia? Na jó, legyen:
Üdv. -
#268666 bakker
nem merek elmenni hozzátok :))) -
#268665 szép bíz a, gyönyörű
fölég a fehér belsővel
-
#268664 Red Hot és egy narancs Judge.... hmm jó párosítás :)
nekem egy kék GTO-m van, baba gépek
kár hogy régen nem voltak a látómezőmben ilyen gépek, ma már horror áron lehet hozzájutni 1-1 szép állapotúhoz :((( anno meg játékpénzért -
#268663 -
#268662 ez is nagyon beparkolhatna hozzám
nagy hiányzó ez nálam -
#268661 hogy utállak én téged :)))))))))))))))))))
grat ez nagyon baba gép -
#268660 jaaaaj
én is ezer éve vadászok egy Espada-ra, csak nekem a kék a szívem vágya, de kb a lehetetlen vállalkozás... legalább is emberi áron :(
lassan ott tartok hogy szemezgetek az ezüst meg az arany színekkel is :) -
#268659 mi volt itt tegnap? Hornando's day? :)))))))))))))))))))) -
#268658 Rally autókra bármikor kapható vagyok 1/18ba :D
A másik kedvenc kategóriám azok a 90-es/2000-res évek eleji túraautók, DTM,STW,BTCC -
#268657 Ilyen ez a pop szakma. Bár ezekből kettőt már az általam becsatolt fotón is láthattál, hiszen 19 különböző Altaya modellről csatoltam képet.
Szerencsére 1960 és 2014 között elég sok raliautó vált legendássá és ahogy látom, nem is csak ilyeneket mintáztak meg.
Képzeld el mi lesz itt, ha megjelennek majd a különféle évjáratú Lancer WRC-k.
Mert a két általuk gyártott Celica generáció egészen konkrétan hiánypótló modellek, még így szoborformaként is.
-
#268656 Sajnos találtam 037-est 205T16ost és Subarut is... :D -
#268655 Uu koszonom. Nem tudtam ezekrol. Felvettem a listamra, Altaya/Ixo gyartmanyuak annyit talaltam roluk hirtelen. Az s4 es a delta tuti vetel -
#268654 Köszi!
Viszont van egy tippem számodra. Írod, hogy szeretnél a gyűjteményedbe egy Lancia Delta S4-est.
Volna egy budget lehetőség a beszerzésre, feltéve, hogy nem ragaszkodsz az Autoart változathoz.
Franciaországban megjelent egy 1:18-as Rallye sorozat, amelyben több legendás gép is megtalálható, némileg lebutított formában, tehát nincsenek nyitható részek, de amúgy korrekt a kivitelezés.
Ebben a sorozatban megtalálható az S4 Delta, mi több, a Carlos Sainz-féle 1990-es Toyota Celica GT4 (ST165) is.
Ez utóbbira még én is beneveznék....
-
#268653 Ha befér én is rakok róla képet :D
Igazából ez az egy képem van róla,azóta sok minden változott rajta(ez még talán az első próbán készült), ráadásul itt nem a természetes helyén van a hátsó kerék :D
-
#268652 jó lett nagyon! -
#268651 Fasza! Ez amúgy egy Toyota pick-up, vagy valami amcsi vas?
-
#268650 Bizony, hogy szép, de látnád a fekete 65-ös Mustang Fastback-et, az még milyen szép... ;-)
-
#268649 jól néz ki!
Nekem egy Tamiya XV-01 van némi alumóniummal megspékelve,és HPI Flux motorral (Vektor 5900kv) és a hozzátartozó Vektor ESC-vel (Castle termék) -
crosspeet #268648 Ez kb majd 60cm hosszú "vas"! Hivatalosan papír szerint 1:10 -es a méretaránya, de inkább 1:8 a valóságban!
Ha jól rémlik, (gyári váltóáttétekezéssel) 80km/h a vége az új mocival! :D -
#268647 Igen, a Ranga-féle Delta 1:18-as és Ricko donorból épült.
Eléggé beleástam magam a témába, hogy korrekt és korhű végeredmény születhessen.
A cél az 1994-es Mecsek rali győztes autója, ami a lehetőségeinkhez képest szerintem elég jól sikerült.
Ilyen volt
és ilyen lett.
-
crosspeet #268646 Na akkor jajj lesz neked.. :)
Időközben megérkezett Janeehoz, kap rögtön egy finom kis tuningot! :D
Végülis, ez is autómodell..
Janee rossz hatással van ránk! XD
-
crosspeet #268645 Volt már komolyabb elektromos rc-m régebben, onroad illetve offroad is, most ismét belekóstolunk.. :)
Szép a kék Cuda! ;) -
#268644 Dehogyis. Pusztán csak unatkoztam és mivel olyan ritkán mutatok képeket a gyűjteményemről, gondoltam néhányat most felteszek.
Bár ahogy elnézem, picit túllőttem a célon. Bocsánat!