269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#268724 Kyosho Samurai 1/18 Lambo Centenario (zárt resin). Amerikában 155-170$, ez itthon kb. 170€+ÁFA.
Túl lapos az eleje, nem? Így 1/1-ben fennakadna az első csatornafedélen.
Utoljára szerkesztette: 355, 2018.03.21. 13:23:39 -
#268723 GMP Challenger
A GMP Ferrari 512S is kezd egyre jobban kinézni. Elvileg a régi Super Elite modelleket a GMP csinálta a HW-nek és be is volt ígérve egy SE 512S. Ennek most jön majd el az ideje (ez még mindig sample) :)
Zsanérok!!!
Motor, csövek, hűtő!!! Az a fémhálós cső elég jó lett :)
Hűtő, akku és még több cső!
Alul is mindene megvan.
-
#268722 'reggelt!
Így a 3. évezred elején kicsit (ahogy boldogult nagyanyám mondaná) avitt, hogy egy ötajtós modellnek csak az első ajtajai nyílnak...
-
#268721 Lefekvés előtt pedig mutatok egy sikeres V8-ast, Ausztráliából. 1990-ben ez a gép nyerte a hírhedt Bathurst (Tooheys) 1000 versenyt.
A teljes típusnév: Holden VL Commodore SS Group A SV.
Pilóták: Win Percy - Allan Grice. Körök száma: 161. Race time: 6h 40m 52.
A modell pedig Biante gyártmány.
-
#268720 Ezeket mutattam már? Talán feldobja picit a vitrinemet és azoknak az ismerőseimnek sem kell kérdezgetni, hogy ez vagy az a modell milyen típus, akik amúgy nem autóbuzik.
-
#268719 köszi,felvettem ezt is a kedvencek közé! -
#268718 Elég aránytalanok az oldalablakai. -
#268717 Szia! Nem fogom. Ezt is csak azért vettem meg, mert volt ilyen S100-as hobbiautóm. Szóval ez amolyan nosztalgia.
Ezen kívül még 3 járgány érdekelne, Skoda Octavia (Type 958), Lada 2102 és Lada 2105, apám egykori autói.
-
attilasss80 #268716 Szia,
Látom, te is a kiss skodát szerezted meg. Tovább is fogod gyűjteni a retróautókat? -
#268715 Rengeteg webáruház van, érdemes rákeresni egy egy konkrét modellre és megnézni, hogy milyen ajánlatokat dob ki a keresőmotor.
De, hogy egy konkrét tippet is adjak: Rallye Fanshop
-
attilasss80 #268714 Megérkezett! Erre vártam. Szép, sárga. Neked is megvan? Na, mondjad, nem szeretnél inkább előfizetni? -
#268713 egyébként milyen oldalakon érdemes nézelődni?
én ezeket ismerem: CK-Modelcars,MODELISSIMO.DE,meg a Carmodel.com de onnan még nem rendeltem
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2018.03.19. 18:35:46 -
#268712 Az SS safarison én is gondolkodok,de az AA túl van a lélektani határomon a közel 70ezres árával :D -
#268711 Én már csak két Subarura vadászok, az egyik a SS-féle 1996-os Impreza Safari változat.
A másik pedig az AA-féle 97-es Impreza WRC Safari változata.
-
#268710 és jön még egy 2003-as WRC Altaya az általad ajánlott sorozatból -
#268709 Klassz!
-
#268708 Az én púposom ilyen:
-
#268707 csak 1/24-be építettem meg, lehet majd szerzek egy AA-t belőle azokat még egész normális áron lehet találni
van 4db Sunstar Subarum, ebből 3 rally 2db 94-es Impreza (egy aszfalt egy murvás) 1db 2006-os de nem gyári csapatos, és egy S207-es utcai -
#268706 Hú Schumi, ezek jó régi modellek, főleg a Porsche. Honnan sikerült megakasztani őket?
Az Audi és a Volvo elég jók, még így 20 év után is...
A két Revell nekem is meg volt, illetve a PV544 még jelenleg is meg van, igaz az enyém egy Safari változat.
A Porschét már rég eladtam.
-
#268705 Klassz ez a Bubu! Raliváltozatban is meg van?
Én pedig egy ilyen kis 1:43-ast vettem ma, 1600-ért.
-
#268704 Valószínűleg így lehetett, ahogy írod és megerősített autóval, akár többel is dolgoztak a forgatáson.
Viszont ha minden filmes autós jelenetet így nézünk, akkor azok fabatkát sem érnek, miközben szórakoztatniuk kellene.
Mindenesetre ezt a témát feldobhatnánk az Állítólag sorozatban... :-)
-
#268703 A fotók biztos, hogy semmit nem jelentenek. Ott voltak a 2012-es BBR fém F430 Scuderia és 16M demó darabok, amik tényleg úgy festettek, mintha HW Fapad modellekbe ezüst színű üléseket tettek volna. Ezer százalék, hogy nem úgy fogják kihozni őket, ezek csak kézzel reszelt musterek.
Remélem... -
#268702 a mai hosszabb mint kék szerzeményem: egy nem túl drága ellenben olcsó Solido Subaru
-
PP993RS #268701 Akkor kíváncsi leszek mi lesz a végeredmény, mert amit eddig láttunk fotókat az valóban karcsú, az tényleg egy Minichamps -- HWE szintű modell. De hát így indulnak az urban legendek, lehet elhangzott úgy néz ki, aztán a végén már az van, hogy mert ők gyártják -
PP993RS #268700 Ki tudja hány autóval vették fel a lépcsőzést, mármint lehet előtte-utána már egy másik autó ment. De ha egy volt akkor is kérdés milyen erősítést csináltak rajta. Az Esprit bukólámpája is "kifordul" a helyéről mikor elcsapja a jelenet elején ;)
Most meg nem mondom melyik filmben, de egy hasonló lépcsős jelenet volt, láttam aztán egy "hogy készült" filmet a filmről, ott is jóformán lepáncélozták az alját, full fölkeményítették, gyakorlatilag rugózás nélkül ment hogy "átpattogjon" a lépcsőfokokon, amúgy kb. a második kiütötte volna a teknőt :) -
#268699 szerintem itthon nem lesz. meg kell nézni szállítanak-e ide
Van egy pár 1/8as gyűjtögető és lehet rendelni ide is -
#268698 1/8 Delorean sorozat: http://www.eaglemoss.com/en-uk/model-making/build-the-back-to-the-future-delorean-1/
Van rá szerintetek esély, hogy ez idehaza is meg fog jelenni? Esetleg Angliából valaki rendeli-e, illetve szállíthatnak-e Magyarországra? Válaszotok előre is köszönöm. -
#268697 Volt. Megvettem, hogy majd a Dino mellé teszem, de kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot :) És azóta is igyekszem nem elkurvulni, marad csapásiránynak a Ferka. Meg a vörös, olasz motorok :) -
#268696 Sziasztok.
Pakkosodtam.
-
#268695 Valóban megosztó ez a mustang széria, sőt az arányait sem mondanám előnyösnek, de mégis látok benne valamit.
Leginkább a 82-86 között gyártott 5.0 GT Targa Top változat tetszik, mert azután szerintem inkább csak csúnyult a széria.
A típus kapcsán sosem feledhető az az ikonikus üldözési jelenet, amit az Elemi ösztönben mutatott be vele Michael Douglas.
Elképesztő, ahogy a lépcsőkön küldi neki tiszta erőből...
Persze mint az U.S.A. Fordok többsége, ez is létezik Mercury változatban, alias Capri.
Ennek semmi köze az Európai Ford Caprihoz.
-
#268694 Na, úgy nézem megjelent.
Utoljára szerkesztette: Hornando, 2018.03.18. 13:32:02 -
#268693 Igen, meg van, de úgy emlékszem, hogy neked is van/volt egy piros vagy zöld változat(?).
A modell egy korai Minichamps gyártmány, de amúgy egészen korrekt a kivitelezése.
A karos ajtóit leszámítva más egyébbe aligha tudnék belekötni. Amúgy cuki kis modell és ezt szó szerint értem, mert valójában is igen picurka az autó.
Az aktuális 718 Cayman és a kocsik mellett álló Walter Röhrl is jól szemlélteti a 904 GTS méretét.
Persze pont ez a kompaktság tette sikeres versenyautóvá a 60-as évek közepén.
-
#268692 Szóval megvan neked az egyetlen Porsche, ami nekem is tetszik?
Amíg ezt a grafikát nem láttam, azt se tudtam, hogy létezik a 904-es, a virtuál tuning nélkül is nagyon bejön. Kár, hogy nem folytatták ezt a vonalat, mostanra olyasmi lehetne, mint a V8-as Ferkák. Tudjátok, nem porsés, hanem... dögös :)
-
#268691 Ha már mustang...nekem ez a kedvenc:
A közízlés pont ezt a Foxbody generációt tartja az egyik legjellegtelenebbnek, de hát aki ismer, tudja, hogy bizonyos esetekben aberrált az ízlésem -
#268690 Maga a típus nekem eléggé közömbös, de a kidolgozottsága mellett nem lehet szó nélkül elmenni
A hűtőrács és ahogy mögötte a belsőségek "figyelnek", engem teljesen lekenyerezett. -
#268689 TOP! Nagyon igényes munka, hibátlan végeredménnyel, maxi respect! Ez tényleg egyedi. És látom még egy szignós is került a talapzatra :) -
#268688 De bizony, GT2.
2011 és 2014 között állt rajthoz ilyenekkel az AF Corse csapat a WEC Endurance szériákban.
Engem a 2012-es vagy 2014-es Le Mans GTE pro kategória győztes #51 Gianmaria Bruni - Giancarlo Fisichella - Toni Vilander gép érdekelne.
Természetesen fémből ha lehet. :-)
-
eyeball #268687
Üdv. -
#268686 Esetleg. Ez a két piroska még éppen belefér. Nagyon szépek!
Ezek jó régi fotóim, de a lényeg a szeretet és Stuttgart / Zuffenhausen.
-
#268685 A fehér 934 turbo RSR Exoto vagy Schuco gyártmány? Gyönyörű mindkettő!
Kiváló autók és príma modellek ezek. A Porsche történelméből az 1970-től 1995-ig tartó időszak a kedvencem.
Ebben a 25 évben annyi minden történt a márkánál, hogy felsorolni is nehéz volna.
Más autógyártók 50-100 év alatt sem élnek meg ennyi mindent.
Számolatlanul nyerték a versenyeket a legkülönfélébb szakágakban és kategóriákban, az Endurance-tól a Dakarig.
Kidolgozták a turbo programjukat, ami azóta is sikeres. Az övék volt a legnagyobb lökettérfogatú soros 4 hengeres motor az autóiparban (944).
Akkoriban még léteztek orrmotoros GT-k, sőt volt, hogy ilyen nyerte az év autója választást (928). Beindították a márkakupáikat, 911 és 968.
Szinte minden típusukkal sikeres versenykarriert értek el (911, 924, 944, 968).
Végül a 911 szériára kidolgozták a vízhűtéses rendszert.
Na, számomra ott ért véget a történet, azután már másoknak szól a sztori...