269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet

• crosspeet
    Napos időt az uraknak, na meg persze a mélyen tisztelt modellgyűjtögetőknek illetve halmozóknak!
    Nagyobb pajtába költözés végett, dobozolás folyt ma, lencsevégre kaptam a mai állapotot!

• bulba
    A Karmával kapcsolatban azt kell hogy mondjam, teljesen meg vagyok vele elégedve! Bár nem tökéletes: a hátsó lámpatesteken és a kipuffogókon látszik a spórolás nyoma, valamint a belső visszapillantó és a márkajelzés ferde (gyanítom egyedi hibák). Ennyi a 33 eurós ár tudatában szerintem bőven belefér. Egyedül azt nem értem, hogy a Best of Show név helyett miért nem tudtak valami kreatívabbat kitalálni. Oké, egy Fisker Karmánál érthető, de pl a 80-es évekbeli Opel Corsát is ugyanezen sorozat neve alatt dobták piacra...
  • bulba
    Bár a képen nem látszik igazán, de az egy Ford Ranchero. A megvételre viszont egy Majorette El Camino adta az indíttatást :)
  • BMW M5
    Az 1:43-as Fisker Karma ( Best of Show ) modell minőségéről majd írd meg a véleményed mert filózok egy Tatra T97 ( BoS , 1:43 ) megvételén de eddig csak 1:18-as BoS modellem ( Tatra 603 ) van ami szép de a kisebb méretről - 1:43 - még nincs referenciám .

A legenda szerint Ferdinand Porsche ( Liberecben született , ma Csehország ) a VW Bogár tervezésénél a T97-est vette alapnak.....

Idén még ezt is tervezi kiadni 1:18-an a BoS-model....HAJRÁ
    Wartburg 311 Camping

• crosspeet
    ElCamino! Képet, és grat! :)
  • bulba
    Szép estét, hozzám is befutott az "idei első"

• Voice27
    Szerintem is szebbek lesznek.
    Nem kis dolog ez nekik, hogy annyi év után újra náluk a Ferrari license.
    Ráadásul kizárólagos, ha jól tudom.
    Gondolom, a Ferrari Signature név sem csak marketing és parasztvakítás, hanem tényleg azt jelzi, hogy ez kiemelt kategória lesz náluk.
    Persze ez még nem garancia, bármi lehet, de már az új Bburago-k sem olyan vészesek.
    A Huracan sem rossz árához képest...
    Utoljára szerkesztette: Voice27, 2015.01.16. 22:39:36
  • Missa
    Úgy legyen! Ámen!
    Mármint, hogy a Bburago-k Norev szintűek lesznek.
  • schumimodells
    Az idei első pakk.
  • 355
    Mire kikopik az ebay-ről, addigra itt lesz a Bburago LaFerrari 60-70€-ért és az Elite hirtelen 100€ alatt fogja találni magát. Azt nem igazán tudom elhinni, hogy a Bburago a régi "minőséget" akarja hozni. Sz'tem legalább Norevek lesznek az új Bubik és akkor annyi az Elite modellek csúcs-árainak.
  • Voice27
    Volt piros Elite GTO-m.
    Bár ilyesmi áron tudtam volna eladni.
    Külföldön sem adnak érte ennyit.
    Azért ott is van egy határ, hiába mélyebb a pénztárca.
    A piros utcai Kyo F40-esem szintén jóval olcsóbban ment el, pedig azt nem is itthon adtam el.
  • spyderco69
    Lassan a 288 GTO is elérhetőbb àron lesz ...
  • mikeman
    az nagyon király lenne
    persze csak ha nem lalalalaferrari áron mennének
  • mikeman
    70es Charger a FF első részéből
    képről jónak néz ki, filmes autó gyűjtőknek kötelező
    ha nem ilyen prostock verzió lenne, én is beneveznék egyre
  • mikeman
    amit összebaszogattad, gondolom nem csodálkozol
  • mikeman
    pffff mégha BBR lenne , már csak röhögni tudok ezeken a dolgokon
  • Voice27
    Végülis befektetésnek vette, nincs ezzel gond.
    És elég nagy játékos ahhoz, hogy szerintem volt esze még időben előrendelni alapáron.
    De én a helyében nem itthonra fókuszálnék.
    Megvárnám, amíg teljesen kikopik ebay-ről is, aztán felraknám oda. :)
    Postával együtt 44e körül még mindig behozható a piros, szóval ez a 67-70 ezres ár életképtelen.
  • BMW M5
    LaFerrari - hype by vatera.....

http://gyujtemeny.vatera.hu/makett_modell/auto_busz/laferrari_2013_1_18_hot_wheels_elite_bct79_2027652593.html?utm_source=vatera&utm_campaign=termekfigyelo&utm_medium=email
  • 355
    'reggelt!

Ismerősöknek keresek két dolgot: egyrészt kellene egy HW Elite 308 GT4 Dino alsó hungarocell doboz betét (vagy egy komplett doboz), másrészt egy vörös 246 GT Dino, bármelyik kiadás (HW Fapad, Elite, Anson - mindegy). Ha van valakinek felesleg ezekből, szóljon.
    Utoljára szerkesztette: 355, 2015.01.15. 13:12:43
  • schumimodells
    Igen, de még nem érkezett meg.
  • goser
    Ha a Subaru-t el akarod adni, akkor szólj bátran :-)
  • autoart8
    Daci engem is törölt...:(
  • Hornando
    Pedig most épp hirdetnek egy sárga LaFerrarit a fácsén. Drága, de legalább szép, áll a hirdetésben. Véletlen duplikált rendelés... :-)
    Na és mit rosszalkodtál, hogy töröltek?
  • dinoenzo
    172 db. Ferrarim van,de nem lesz HW-ELITE LaFerrarim,mert randa,és drága...................vicc az ára :)
    BBR LaFerka ......PVC :)

Én most parkoló pályán vagyok modellek terén.

A CMC árak tették be nekem a kaput.........................300-340-390 ercsi........
    egy Kyosho 200 Erika...........

szerintem itt kell befejeznem a modellezést :(

+ a DACI is törölt a fészről az ismerősei közül :(

VÉGE!
  • crosspeet
    Valami charger szerut lattam 60-as evek vegerol.. Lehet igazad van most h mondod, FF gep.
  • Missa
    Mondjuk, ha a becsődölt Highway61 modelljeit átvennék és legalább HWE szinten csinálnák tovább, azt díjaznám. Persze nem eszement áron.
  • Missa
    Miért? Mert csináltak egy FF filmes Charger-t? Vagy tudsz valami későbbi terveikről?
    Van egy Cult-Classics Collections sorozatuk, de ezek még nem azok a klasszikus Muscle Car-ok. Inkább amolyan filmes autók.
    Cult Classics
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.01.14. 20:14:58
  • mikeman
    az a piros GT500 ha majd nagyon útban lesz eladásnál gondolj rám
  • crosspeet
    Jol latom h a gyartoi kapacitast a hwe az amcsi izomautok fele terelgeti..?
  • crosspeet
    Grat! Vettel meg egy feher Mc Bugattit..?
  • crosspeet
    Kulonlegesek ezek, nem sok van mifelenk belole. Itt Bekescsaban egy ossz, de az olyan h evente harom kuplungot eszik, gondolhatjatok.. :)
    Jelenleg ugy all a helyzet h kb 2001-: 1M, 2003-: 1.5M, 2006- : 2M.
    A bekaszemu mar elerheto lenne, de ha most nem kapkodom el, es varok, akkor lesz megtakaritasom a 2006 utanira. Es probalok eros lenni, addig a parom autoja van. Szinben valami konszolidaltabb jobb lenne a kispacihoz: fekete v ezust v feher.. Amit belinkeltel, abbol van 2lityis 135lovas is, sajna az uj hawkeye bol a kicsi az 105 lo es 1.5 csupan. Cserebe nyilvan olcsobb mint egy wrx sti. De volt mar komoly verda a seggem alatt (celica), kieltem en mar magam.. ;)
  • schumimodells
    A Norev modelleim nagyobb része.

• schumimodells
    Nekem van vagy 50 Norev modellem, és az egyik kedvenc gyártóm.
  • schumimodells
    ...a későbbiekben, meg ezek:

• schumimodells
    Sziasztok.

Nekem ezek fognak jönni hamarosan.

• Hornando
    Nekem csak ez a kettő utcai van, a többi mind versenyautó.

• goser
    Azok nincsenek. Próbálok csak a street vonalon maradni.
  • Hornando
    Klasszak! Grat! Versenyváltozatok is vannak?
  • goser
    Köszi! Mivel nagy kedvenc az Impreza (a másik az R34-esSkyline), így marad a fekete is. Arról nem is beszélve, hogy milyen nehezen beszerezhető...