269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#259320 Én is kacsingatok a márka felé. Ami engem illet, én biztosan kombit vennék. Sőt, szívem szerint inkább Forestert.
Nekem Imprezaból egy ilyen tetszene:
Nekem egy ilyen tetszene.
-
crosspeet #259319 Az uj imprezaknal mar lehet valasztani ketkerekhajtast is asszem.. -
#259318 mondjuk Subaruból nehéz is lenne nem boxert vagy nem összkerekest venni
ha viszont megveszed, akkor már látom előre hogy veheted vissza a modellt is
amúgy klassz gépek, nem sűrűn futna szembe hasonló gép itt mifelénk -
crosspeet #259317 Gratula! ;) latom jo helyre kerult!
A feka igy is marad?
Szeretnek hamarosan egy igazi 1:1-es ilyen hawkeye-t venni, neztem h 2007-2008 korulik vannak akar elso tulajos mo-i keves kilometerrel.. Valakinek valami sajat tapasztalat akar..? Nem a tobbszaz lovasokat nezegetem, csak a legkissebb boxert csupan, sot az sem kizart h wagon lesz.. De boxer es osszkerekes! :) bar nem Poesxhe, "csak" Subaru.. :) -
#259316 Fehér tesóval bővült a brigád :-) -
#259315 Klassz gép, igaziban meg pláne. Viszont úgy látom, a modellen ültetni kéne egy keveset, hogy úgy nézzen ki, mint az a két fehér a gyártósoron. :-)
Gratula hozzá!
Nincs sok Norev modellem, és ami van, mind Francia gyártmány, de mindegyikkel elégedett vagyok.
Slussz-passz
-
#259314 Hogy ne csak a LaFerrari hype-ról legyen szó
Karácsonyra megleptem magam egy már régóta kinézett modellel ami egy Mercedes Benz CLA ( Norev , 1:18 - Dealer Edition) . Érdekes,hogy már egy ideje gyártja a Norev ezt a modellt de eddig csak Dealer-es dobozban ( lehet,hogy nem is hozzák ki bolti verzióban ? ) láttam . Egyébként nekem a tavalyi év meglepetés ( pozitív ) modellautó gyártója a Norev . Korrekt színvonalú modelleket hoztak (nak) ki elfogadható áron és nagyon ráálltak a Mercedes - vonalra is . Egyébként az eredeti autó Made in ( Kecskemét ) Hungary
-
crosspeet #259313 Azert ne konyveljuk el elhamarkodottan ezt h nem lesz LaFerrari.. Legyertjak azt meg itt-ott nehany ezer darabban szinten, igy vagy ugy. Lesz az szaz alatt is, nem sok kulonbseg van a hw es a hwe kozott szerintem, meg a mugyantasok is odateszik magukat meg. Meg ugye ott az uj gyartok is. Meg ne felejtsuk el, van a hwe portajan is kapacitas meg szerintem, ez az elso hullam volt csupan.. figyeljetek csak meg. De teny, a szaz eurot is eppen h meger egy ilyen modell.. Lattam Mikeman AA Pagani Zondaja t meg a Koeniggsegg gepeit ill pl a Kyosho 250-esét is.. Na. Azok megérik a 100 feletti arcedulat, komoly reszletekkel! Ebben a LaFerrariban nem latom, csupan a nagy korullengett penzszagot! De ettol fuggetlenul gratula akinek mar meg van, foleg aki relative normal aron juthatott hozza. -
#259312 Mindenkinek gratulálok a beszerzett LaFerrarikhoz! Bátran kijelenthetem, hogy senkit sem irigylek érte, pláne azokat nem, akik a második hullámban jutottak hozzá, jóval 100 EUR felett.
A CK-s és Modelissimo-s történeten pedig csak röhögök.
-
#259311 Talán van azért Elite, ami ér 100€-t. Az 599 XX Evo, a 458 GT2-k. Talán. Azoknál nem sok mindenbe lehet belekötni, szinte semmibe. LaFerrariból kellene egyet látni igaziban, kézzel megtapogatni és úgy véleményt mondani. Itt kérek elnézést azoktól, akinek már van, de ők szubjektív véleményt adnak róla. Érthető, én magam is azt adnék. Adott egy nagyon vágyott, nem is olcsó modell. Van aki látta az előzetest Nürnbergben és nem volt jó véleménnyel róla. Azért azóta csak javulhatott a minőség. Szóval a fene tudja, drága, drága. Nem is kicsit. Adják alapból nem olcsón, plusz még ez a licence mizéria is "jót tesz" az árak alakulásának.
LaFerrari esetében szerintem Elite ügyesen taktikázott a kiadással. Nem akarlak elkeseríteni és ne nekem legyen igazam, mert tudom, hogy nagyon vágysz egy 458 Specale-ra, de szerintem ennél ugyan ez a cirkusz le fog játszódni. Ezen talán még nagyobbat is tudnak kaszálni, szerintem erre kevesebb fejlesztési pénzt kellet kifizetni.
Jó pár hónapja amúgy talán még a Kyosho házatájáról is rebesgettek LaFerrarit. Ha lesz, az sem lesz olcsó, az is biztos. Akkor azért lehet, hogy nem lesz olyan jó biznisz az Elite féle beszerzés. Ki tudja?
Nem mondom, kicsit fáj a szívem, hogy nem lesz LaFerrarim (talán 458 Speciale-m és 355 Spiderem sem), de egy pofás, jól sikerült 275 GTB-nek én személy szerint jobban örülnék. Ja, és nem tejeszacsiból! -
#259310 A CK-n a végén már 250 Euró volt de annyiért is elfogyott
https://ck-modelcars.de/en/eur/p/22035/ferrari-laferrari-year-2013-red-1-18-hotwheels-elite/bct79/ -
#259309 gratulálok hozzá meg Spyderco úrnak is, kicsit irigy vagyok rátok érte :) nálam is elférne egy ilyen piroska a polcon, de őszinte leszek én már a 100eurót is túlzásnak tartom egy elite modellért (32-33ezer!!) és hát értelem szerűen a 100 fölötti árakat meg enyhe átbaszásnak vagy csak simán rablásnak tartom és mivel ezek ára szinte biztos hogy sose fog már 100 alá menni, így sajna nekem már kijelenthetjük nem lesz ilyenem..... talán majd egy burago elite -
spyderco69 #259308 Még szerencséd volt akkor -
#259307 119 EUR volt péntek reggel, péntek du. már 137 EUR ugyanabban a boltban. Ma már nincs is a kínálatban.
Már a 119 EUR is túlzás, mivel minőségben elmarad más HWE autóktól... -
spyderco69 #259306 Grat
Mennyiért sikerült hozzàjutni?A CK Modelcars-nàl már 250,- € !!!!!! -
#259305 megérkezett :-) -
#259304 Szia. Az szkrisz től fogom venni. -
spyderco69 #259303 El is viszik ...100,- €-t mondjuk még megért, de 1 centel se többet!De már lassan annyi lesz mint a BBR ...
Tudja valaki hàny darabot gyàrtanak le?
Utoljára szerkesztette: spyderco69, 2015.01.11. 17:00:18 -
#259302 áááá nem az a beteg aki ennyiért adja hanem aki ennyiért meg is veszi ;I -
Voice27 #259301 Elmebetegek. -
#259300 Szép napot! A LaFerrari a Modellissimo-n már 199 EUR. Ez szerintem új rekord. -
#259299 Köszönöm! Nekem az a tipikus filmjelenet ugrik be róla, amikor a gengszterek épp egy amerikai cirkáló csomagtartójába készülnek behajítani áldozatukat :) -
#259298 'estét! A második fotó nagyon el van találva! -
#259297 Estét!
-
Voice27 #259296 Előrendelted?
Ha nem titok, honnan érkezik? -
#259295 Bár nem vörös, azért elég dögös.
BBR 458 Speciale
-
#259294 Köszönöm, de lehet ez is megy, mert nem illik a sorba :) -
#259293 jövő héten ha igaz megjön nekem is :) -
#259292 Gratula jó fogás volt! De a Fulvia és az XJS is gyönyörű gépek! Jöhetne még pár kép :)
-
Voice27 #259291 Azért ő más történet:
Elite 458 Speciale
-
Voice27 #259290 Nem kell esetleg egy E-Type Roadster az XJS mellé? -
Voice27 #259289 Meg tudnák, csak nem foglalkoznak vele.
Nem akarom őket védeni, mert az évek alatt sok igénytelenséget elkövettek, de a LaFerrari elég bonyolult formaterv.
Még a sima HW változat is jobban sikerült, mivel az ajtók ott műanyagok, tökéletesen illeszkednek.
Szebbek és élesebbek a kontúrok.
A Speciale szép lesz, a 458-assal már úgyis volt rutinjuk.
A kerekek sincsenek elméretezve.
-
#259288 Én Angelghost-tól vettem :) -
#259287 Csak nem a vaterásat sikerült megszerezni? -
crosspeet #259286 Egy ilyen feka jott nekem is! Csak nem egy helyrol rendeljuk oket..? :) -
-
#259284 Az utolsó börze óta :) -
-
#259282 Alfa 4C?? Mióta van neked olyan? :) -