269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • bulba
    Aztamocskos! ez így üt, DE RENDESEN!
    Mindenképp tegyél róla még 1-2 képet légyszi!
  • mikeman
    először azt hittem a modell ára :))))
    kár hogy mostanság csak nagyon lassan halad ez a szám :(
    amúgy szép az a modell
    meg maga a típus is fantasztikus, nekem is van egy ilyenem csak 1:18-ba
  • bulba
    Most vettem csak észre: 260000!!

• bulba
    Na te aztán nem csak kívántál, hanem gondoskodtál is róla, hogy szép legyen!
  • bulba
    Hali!
  • crosspeet
    Koenigsegg & Pagani, Big Like
  • Gallardo007
    Szép napot!

• crosspeet
    Most vicc nelkul, latni kell eloben. Nem cserelnem el pirosra, ez igy kulonleges! Nem olvad be a piros sorba ;) holnap itthon vagyok nagyjabol, ha ne adj Isten erre jarnal ugorj be.
  • bulba
    Csak koncepció, 2014-es pekingi szalonon mutatták be. El bírnám viselni, ha tömeggyártásba kerülne :))
  • mikeman
    most akkor adjam el a pirosamat??? ááááá inkább megtartom :)
  • mikeman
    ez valami concept car? vagy ismerni kéne? mert nekem nem ismerős ez a forma, pedig meglehetősen tetszetős
  • mikeman

grat a jövevényekhez
    nem a kedveceim, de alkalomadtán megtekinteném őket, hátha élőben.... :))
  • bulba
    Szerintem semmi konkrét, csak annyi hogy látványosabbá tegyék, létezik világosszüre-sötétszürke összeállítás is.
  • crosspeet
    Szep feketeben is, jol all neki a voros belso!
  • crosspeet
    Es ennek mi az apropoja, marmint a ket tonusnak? Ennek is van vmi "tortenete"..?
  • crosspeet
    Igen, szerintem is a legklasszabb ez a szin, nem szurke ez teljesen, inkabb vilagoskek szeru vmi.. A felninel jobban is latszodik a kontraszt. A piroson tenyleg feltunobb a barbis eleje szerintem is. Szep darab nagyon, kellett a sorba! :)
  • bulba
    Ejj pedig az a szín-karosszériakombináció szerintem a legjobb amit a 360-as Ferka kínál! Volt szerencsém élőben egy piros és sárga kupét valamint két ilyen szürke kabriót látni, képen többet is és (nyitott állapotban) egyértelműen ez a nyerő kombináció. Az én szememben a sorozat hibája, hogy az első fényszórók eléggé egyszerűek és puritánok, ami kicsit talán ledegradálja a "prémiumosságot" és enyhén játékautó feelinget ad a modellnek (itt az 1:1-es modellre gondolok elsősorban). Na ez az ami szerintem a piros változatban jön ki a legjobban és az ezüstben a legkevésbé. Másrészről a kabrió változat kicsit ráerősít a laposságra ami jót tesz az arányoknak.
  • bulba
    Szép hétvégét mindenkinek

• Missa
    Nekem ez még hiányzik. Csak zártetős berlinettám van, a fekete. Nem rossz. De amúgy nekem volt a 306-ból Bburago-m is. Persze a csak a zárt, nyitottra nem volt pénzem.
    Amikor megvettem az Elite-t egymás mellé tettem őket. Azért a Bb sem volt rossz. Tisztára, mint a 348 esetében. Bb azt is egész korrektül megcsinálta. Sajnos a 360-as Elite/Bburago-ról nem csináltam képeket.

• Missa
    Nekem be jön. Mondjuk én meg hajós voltam, fel fogom vízvonalnak.
  • crosspeet
    és hát tudom, nem piros a 360-as, de szerintem legszebb szín (a piroson kívül persze), és ezt kár lett volna kihagyni, olyan jó áron volt. A sok piros közt kell egy kis szín, hogy kitűnjön! ;)
  • crosspeet
    Köszönöm! :) Szép mint modell, nagyon szép, de élőben biztos nem ilyet választanék, ahogy írta Mihu, mintha műszaki előtt a kaszni rohadás miatt a cigók feljebb csúsztatták volna a rücsit! :D :D :D
  • Missa
    Szuper mind kettő!
    Itt van pár kép az F430-as eredetijéről, úgy tudom, 1 darabos gyári festés, külön rendelésre. Eddig úgy tudtam, valami ausztrálé a kocsi, de említették, hogy bal kormányos. És valóban, na meg az oldalsó marker fények miatt is egyértelmű, hogy USA specifikus. Mondjuk a tulaj ettől még lehetne ausztrál, csak többet tartózkodik az USA-ban.:
    F430 Black/Red
    F430 Black/Red
    F430 Black/Red
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.03.14. 11:12:41
  • crosspeet
    Bocsánat, nagybetűvel a Szombathely..
  • crosspeet
    Hétvégét az Uraknak!
    Ha már szombathely környéke és pakk, abból a vitrinből nekem is érkezett ám valami Elite! ;) vitrinbe tétel előtt pár gyors kép:

• Missa
    Köszi. Nem kellett messzire menni érte. Egy Szombathely környéki gyűjtő, régebben szólt, hogy ritkítja a kollekciót és pár cuccot elad. Konkrétan ezt nem tervezte eladni, de rimánkodtam, "szoptam-nyaltam-körmötrágtam", sikerült rábeszélni, hogy eladja nekem.
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.03.13. 16:24:38
  • spyderco69
    Nagyon szép, gratula :)Honnan sikerült megszerezni?
  • mikeman
    én is akkor voltam gyerek :))) igaz elég kicsi
  • Missa
    Nekem az Urraco mindig is tetszett! Ebben a kék színben meg pláne!
    Más korosztály vagyunk, máshogy "szocializálódtunk" Én a 70-es években voltam gyerek, akkoriban voltak ezek a "sztár autók" az akkor egyetlen autós újságban, az Autó-Motorban. Ja és az Autó Kvartett játékban.
    Szóval ezek a formák megmaradtak az én stipi-stopi korszakomból.
  • mikeman
    na pont erre gondoltam én is, hogy a LAmbo is beszállt anno ebbe hogyan építsünk 4 ülést egy arra nem való motorelrendezéshez versenybe
    na azok sem tetszenek/ tetszettek (Uracco, Espada) .... eddig
    korábban sose vettem volna meg egy Uracco-t, aztán mikor épp kifogyóban volt a beszerzésre vágyott modellek száma nálam LAmbo fronton, elkezdtem nézegetni az Uracco-kat és találtam egy jutányos árút itthon (thx Dani ) és megvettem sebtiben, aztán itthon kézbe véve, forgatva felfedeztem a modell szépségeit, vonalait, részleteit és egyre jobban megtetszett. Helye lett a gyűjteményemben. MOndjuk ha igazi Lambokat gyűjthetnék valszeg nem lenne benne az első 10be, de azért jó kis gép ez. Az igazat megvallva, de lehet csak hazabeszélek, jobban tetszik mint a gt4 (bocsi, remélem nincs harag ) pedig majdnem ugyanaz, alig van különbség, de mégis.
    Na és ezen felbuzdúlva most meg mindent megtennék hogy vegyek egy Espada-t :))) na pedig az se egy klasszikus szépség, sőt nagyon meglepőek a vonalai, különösen a hátsó traktus, az teljesen egyedi, és ettől már-már szép, de inkább különleges, ezért egy Lambo gyűjteménybe helye van

• mikeman
    hát a 911-et 2+2 ülésesnek nevezni is szégyen, nem véletlen hogy a RS verziókban az az első amit kidobnak onnan súlycsökkentés ürügyén, vicc az egész. hamár Porsche 2+2 vagy urambocsá 4 személy akkor Panamera. Nem kifejezetten tetszik de abba legalább el lehet férni. És hát nem utolsó sorban ott fel is adták a farmotor elvét és orrmotorra álltak át. Ez a far/középmotor elrendezés abszolút alkalmatlan a 2+2 elrendezéshez, legalábbis elég erőltetett :)
    De amúgy tényleg minnél jobban nézegetem a képeid egész elfogadhatóan néz ki a gép, bár lehet csak a modell minősége okozza a tetszést :))
  • Missa
    Nálam is egy "lassú lefolyású szerelem" volt. Komolyan nem gondoltam, hogy a 308 GTB-GTS kimondottan szép, "igazi Ferraris" vonalai után beleszeretek. És még is! Legalább annyira kedvencem ez, mint a legutóbb beszerzett két Kyosho 308-as.
    Igen, ritkulnak. Ebay-en is egyre ritkábban tűnik fel ez a piros verzió. Még az ezüst-fekete bicolor változat könnyebben beszerezhető, 74-80 € körüli áron. Az hasonlóan szép jószág. Annak csak annyi hátránya van, hogy full fekete a belseje, modellben az pedig elég sok részletet elrejt. Pedig belülről is korrekten kidolgozott a modell. És nem is kárpitozott! Valami állati érdekes módon van megoldva. Nem plüss, hanem műanyag, de a textúrája nagyon jól utánozza a bársonyt. Érdekes, de a 348-asban ezt nem tudták ilyen jól megcsinálni.
  • Missa
    Ez jó!
  • Missa
    Köszi. Nos igen, erre is igaz az a tipikus közhely, hogy: "olyan ronda, hogy már szép".
    Csalóka ám! Én is az arányait nézegettem, fura az ejtett orra, segge. Ráadásul az Elite oldalon elég sutácska, korai képek vannak róla. Ha a Youtube-n nézegetsz pár videót róla, lehetőleg HD-t, egész jó, dinamikusnak tűnik a forma. Bár kicsit "Dácsiás". A modell is, kézben tartva, igaziban, sokkal jobban néz ki. Én egy olyan csutka, rövid kis masinának gondoltam. A Mondial (az sem egy szépség, pedig Pininfarina!) sokkal nyúlánkabbnak tűnik, pedig csak milliméterekkel nagyobb. Most, hogy itt van előttem az asztalon, úgy gondolom, hogy tudnék örülni, ha igaziban is birtokolhatnék egyet. Pedig egy nagyon nem Ferrari legenda. A 2+2 ülésről néhány gondolat. Szerintem egyik gyártó sem gondolta komolyan, hogy oda embert ültessen. 1985-ben volt szerencsém egy Porsche 911-ben hátul ülni. Nem tagadom, a kollégámmal, elég illumináltan (19 éves voltam) kóvályogtunk a Linz melletti autópályán, gyalogosan, de a leállósávban, mert a szabály, az szabály! Az autópálya rendőrök szedtek össze minket és a Porsche hátuljában vittek vissza a hajónkra. Csak pár dologra emlékszem, rázott és hangos volt kegyetlenül, és qrva kényelmetlen volt. Pedig a 180 centimhez akkor még csak 68 kiló voltam. Hiába volt Porsche, akkor, ott nem éreztem eufóriát, hogy milyen sukár gépben ülök. Szóval ennyit a 2+2 ülésekről.
  • crosspeet
    egyre jobban tetszik, eddig is tetszett persze, de valahogy a lehető legjobb szögből van ez most fényképezve, tetszik.. ritkul ez is már gondolom lassan.. :/
  • Missa
    Pontosan. Ráadásul az a Marcello Gandini (Bertone) tervezte, aki többek közt a Lambo Urraco-Countach-Diablo-Miura-Espada vonalvezetését is megálmodta.
    Bertone - Marcello Gandini
  • zsolti65
    Szép modell!! Lambo urraco konkurens lehetett a maga idejében.....gondolom.....
  • mikeman
    gratulálok, szép fogás és piros :)
    maga a modell tényleg szépen néz ki, egész jó, de maga a forma azért elég erőltetett, végül is egy négyszemélyes utasteret középmotoros elrendezés mellett nem egyszerű megoldani, és az olaszoknak sem sikerült szerintem
    bár egy hátsó szárnnyal meg egy mélyebbre eresztett orrköténnyel sokkal dögösebbre lehetett volna venni a figurát, de hát alapvetően ez az osztály nem arról szólt, inkább hogy kettőnél több személyt hogy lehet gyorsan utaztatni, annak meg ez akkoriban vélhetően megfelelt
  • Missa
    Áhhh, ez nem olyasmi! Ez olyan!
    Egyetlen amibe bele lehetne kötni, hogy szerintem kicsit "virsli". Pár milliméterrel lehetne szélesebb. Ez főleg hátulról feltűnő.
  • Missa
    Húúú, még nem volt időm annyira megnézegetni. Tegnap érkezett a postán és futólag átnéztem, lefotóztam. Talán majd ma több időm lesz. De nem rémlik, hogy ilyen "sánta" lenne. De most néztem a képeket. Ennek mind a 4 a "talajon" van.
    Jó ez! Nagyon helyre kis modell.
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.03.12. 17:04:43