269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • bulba
    A zöldségesmergás kép nagyon ott van, a Lambos képnek a háttere fogott még meg! Persze a többi is vérprofi hibátlan kép, csak ebben a kettőben a profizmuson és a plusz fényfestésen kívül érzek még egy kis plusz pluszt is!
  • autoart8
    Sziasztok! Pár újabb kép ;)

• bulba
    Szépjóreggelt!

• Missa
    Politika, tiszta politika! Csak az a becsületesebb fajta.
  • mikeman

akkor a te életed sem egyszerű :)
  • Missa
    Áhhh, nem lehet.
    Itthon "kivertem a biztosítékot" Még nem telt el az évből 3 hónap és nem régiben jött az idei 5. modellem. Közben persze van nekem másik hobbim is, evvel együtt igényem is. Arégi 100 lityis akváriumomat szeretném kicsivel nagyobbra, 300 literre cserélni. Bele diszkoszhalakat, vagy 6 db-ot (ár kb. 8-15ezer forint/db), szóval asszonykámtól ultimátumot kaptam. Ahány új modellt veszek, annyival csúszik későbbre az akvárium. Na most az eddigi költség vetésem szerint 2-3 CMC árát kell a halakba forgatnom. Szóval takarékoskodom...
  • mikeman
    írj neki, hátha van más érdekessége is
  • BMW FAN
    Sajnos nem,mennek :)
  • Missa
    Szia Péter!
    Hát nem lesz egyszerű, nem akarlak elkeseríteni.
    A H61 befejezte a gyártást. Itthon is alig voltak belőlük. Régebben a programershop-os Szaszkó Pistinél láttam a börzén H61-eket.
    Keresd itt: Programer shop hátha tud segíteni. Ezen kívül sajnos csak az E-bay...
    Bár vannak néha véletlenek, lásd a korábbi Dodge Challengeres hozzászólásom.
    Narancssárga Concept-et találsz az OLX-en: Dodge
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.03.20. 21:57:11
  • Missa
    Hogy ne kapjak agyvérzést...
    Két éven át hajtottam. Tavaly találtam az Ebay-en, októbertől januárig vártam, hogy megjöjjön.
    Erre most valaki elakarja adni a sajátját.
    Sublime Dodge
    Óhhh, édes istenem, add, hogy valaki hasonló jó áron eladja a sárga - top banana Challenger-ét!
  • Missa

Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.03.20. 21:34:10
  • bulba
    Nem lehetne esetleg megcserélni a szórendet a következőképp: nem adom el az összes vackot a gecibe, mert hozzászólok*? :D

hozzászólok= rendszeresen írogatok a topicba
  • Horváth László
    És sikerült is elmennem érte a Postára.
    Így itthon is van már a nyolcadik modell.

Egyébként a következő ez lesz majd valamikor:
    https://ck-modelcars.de/en/eur/p/21710/pontiac-firebird-funny-car-1970-don-and-roy-gay-1-18-autoworld/aw206-06/
    Ha megjön, rakok fel róla képet!
    Utoljára szerkesztette: Horváth László, 2015.03.20. 20:14:19
  • keresem
  • keresem
  • keresem
    Tisztelt Modellgyűjtők!
    A szíves segítségeteket kérném.

Szabó Péter vagyok, és pár darabos 1:18-as méretű modellautó gyűjteményt szeretnék a segítségetekkel összehozni.

A kiválasztott darabokat az itt fórumozó tisztelt eladóktól szeretném megvásárolni, mindenki által korrektnek tartott áron. (Én sem sértegetek fillérekkel senkit, de a csillagászok is kerüljenek!) Továbbá az eBay-os árakat magamra nézve nem tartom kötelezőnek, az árakat szeretném a jóízlés határain belül tartani. Egy-egy modell nem kell mindenáron, ha nem jön össze akkor legvégső esetben én is a külföldi eladókat fogom gazdagítani... (De nem szeretném mert számomra mindig első a "hazai" üzleti partner.)

Itt közzéteszem az általam keresett modelleket, és ha valakinek van eladó akkor kérem tiszteljen meg azzal, hogy jelzi nekem.

Tehát keresem:

- 1964 BUICK RIVIERA 1:18 SÖTÉTPIROS, 1:18, HIGHWAY61
    - 2008 Dodge Challenger SRT-8 'Vanishing Point' fehér Concept Car (Highway 61) 1/18

Doboz nem szükséges! De a modell hibátlan legyen! E-mail címem: [email protected] Köszönettel, Péter.
  • pacalburger2
    Jó lenne egy statisztika a látogatottságról is.
    Nem szóltam hozzá a fórumhoz én se jó ideje, mivel idén még nem szereztem be semmit és elnézve az idei megjelenéseket a legtöbb gyártónál ez lehet így is marad. Minden esetre szeretnék gratulálni az összes gyűjtőtársnak a friss szerzeményekhez és megköszönni, hogy ők életben tartják a fórumot.
  • BMW FAN
    Azért nem szólok hozzá,mert lassan az összes vackot eladom a g@cibe :D
  • Horváth László
    Hazaértem, lőttem pár fotót az eddigi autókról. Nem valami profi fotók, ezért elnézést!
    Mondjuk azt nem értem, hogy miért ennyire lehetetlen számomra a piros színű modellekről értékelhető fotót csinálni... Jó, nem vagyok profi fotós, sőt! De a gépem azért nem a legrosszabb...

Ezt pedig remélhetőleg valamikor lesz időm átvenni. Egyszer lekéstem róla, pont az orrom elől vitték el az utolsót. De most megcsíptem!

• mikeman
    nagy lehet a gond, a szerelők nagyon gondterhelten és tanácstalanul állnak ott, pedig a motortérben minden rendben lévőnek tűnik

nagyon penge gép, no és a fotó superb :)
  • mikeman
    én pedig mégegyszer csak megköszönni tudom :)
    és úgy tűnik új helyen fog tündökölni, új gazdája lesz
  • 355
    Ezen a fotón a HWE modell van, nem az igazi. Nagyon profi.

• 355
    'reggelt!

• bulba
    Csak ismételni tudom magam, gyönyörű az autó és ez a "szobrocska" is hibátlan, ráadásul a színét is brilliánsan eltalálták
  • mikeman
    fain képek :)
    a forma meg olyan baltával faragott :) de van bája az biztos
  • mikeman
    neked is csak az előző tanácsot tudom adni: képeket !!!
  • mikeman
    képeket!!!!!!!!!!!! :)
  • Missa
    Na akkor, hogy több hozzászólás legyen.
    Mondjuk nem mai szerzeményem, van már egy hetes is, de mostanában volt időm pár normálisabb képet csinálni róla. Imádom ezt a "minimal design" vonalait. elsőre csúnyának tűnik, de még sem az. Na és a modell kivitelezése is pazar.

Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.03.18. 21:20:02
  • Horváth László
    Szervusztok!
    Így igaz, ahogy Chevys Zsolti írta. Most szólok hozzá harmadszorra én is. Viszont naponta többször megnézem az oldalt, hogy írtatok-e.
    Magam részéről azért nem láttam értelmét hosszászólni, mert még csak most jön a nyolcadik tagja a "gyűjteményemnek". Remélhetőleg holnap...
    De még így, ismeretlenül is bízom benne, hogy nem fog eltűnni ez az oldal...
  • Chevys Zsolti #260013
    Sziasztok! Szerintem sokkal többen látogatnak ide, mint amennyien hozzászólnak. Én is ritkán teszem. Viszont most lettem kész egy szekrénysor két elemének vitrinné alakításával, és ezen apropóból fogok lőni pár képet, már csak azért is, mert rengeteg új modellel bővült a gyűjtemény az utóbbi időben...
  • mikeman
    tényleg jó ez a grafikon :)
    és Petivel értek egyet, az elsőszámú ludas a Facebook, egyébként is az előtt punnyad majdnem mindenki, minek ugorjon át ide alapon már nem látogatnak ide, pedig ez a formáció jön be nekem is a legjobban, nincs széttördelve az oldal, mindenki hozzászólhat, nagy méretű képeket lehet berakni, jól visszakereshető..... kár hogy mai fiatalság nem patronálja
  • mikeman
    igen Autoart, ráadásul ez az upgrade (feljavított) verzió, igen szép darab
    ha ez ma jelenne meg akkor Signature besorolást kapna véleményem szerint
    Eladás?? hmm jó kérdés....
    igazából ma már nem nagyon illik a gyűjteményembe, dobozában van, eddig is abban volt, és amost elkészülő vitrinbe sem lesz helye, nem nagyon illik az európai sorba és az amcsi izomautókhoz sem passzol és ahhoz túl szép hogy a dobozában raboskodjon
    így mostanában már elgondolkoztam hogy el kéne adni, de még nem hirdettem meg sehol
    írd meg privátba hogy mire gondoltál árba, aztán majd meglátom
  • mikeman

köszi
    és -bár igyekeztem jó fotót csinálni- de életben még szebb a modell, igazi kis ékszerdoboz :)
  • rabbiddgog
    jó kocsi
  • goser
    Ha jól gondolom, akkor ez Autoart.
    Véletlenül nem eladó? :-)
  • spyderco69
    Csodaszép ez a Toyota :)
  • goser
    Szép darab! HPI?
  • crosspeet
    Jó ez a grafikon! :) visszaugrottam az első három oldalra, és hát nem sok ismerős név volt ott... sajna igen, a facebook-on vannak inkább már... Nekem ez itt jobban bejön, én pl oda sosem teszek fel képeket (én ezzel járulok hozzá az itteni forgalomhoz, e-fórum sikereihez! ;) ), max ha eladó valamim, akkor oda is töltök fel.
    És hát lehet hogy kevesebbet gyűjtenek az emberek, mert nincs miből, vagy mert már drágább lett ez a hobbi..?
  • 355
    kár hogy mostanság csak nagyon lassan halad ez a szám :(

Jó lenne tudni, hogy hova lettek a hozzászólók. Mindenki átmegy a Facebookra? Vagy a Zemberek egyre kevésbé gyűjtenek dolgokat?

Az elején nehezen indult, de aztán beerősödött a fórum. Elindult 2001-ben, 2007 jan. 1-én még csak 495 hsz. volt. Aztán ez jött: grafikon a hsz-ok számáról és a változás százalékáról.

Utoljára szerkesztette: 355, 2015.03.17. 09:52:23
  • mikeman

kérésed parancs