269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • bulba
    Szép gyűjtemény, csatlakozom a többiekhez, nekem is a "gyurma 5-ös" jön be legjobban!
  • bulba
    Nem terepjáró, de jól áll neki a terep :)

• mikeman
    fém de nyithatatlan...... a legérthetetlenebb összetétel

• mikeman
    ezt inkább diecast-ben, mert mint ahogy 355 kolléga is írta van ott mit nézni a lemezek alatt is :)
    az ilyenekért kár ha csak nyithatatlan resin
    a modern gépeknél ahol amúgy is csak egy burkoló lemezt látsz ott mindegy hogy nyithatod-e vagy nem ..... szerintem :)
  • mikeman

mikor jössz élőben megnézni őket?
  • crosspeet
    Lassan időszerű lenne legyártani vkinek diecastban.. Vagy esetleg resinben, de nem a gt hanem az utcai verzsönt.
  • crosspeet
    A második képen lévő a legbitangabb! :)
  • crosspeet
    Állat! :-)
  • 355
  • 355
    Gőzöm sincs, én a Californiákra lövök.

Gondolom nem egy Elite F50, bár az is lehetne jobb. Nem is értem, hogy az F50-ből miért nincs egy rendes high-end modell. Lenne ott min csámcsogni:

• mikeman
    akkor nesze neked kék M5 :)

• mikeman
    Bömös képekkel bármikor jöhetsz :) kicsit ellensúlyozni a sok ferkás hsz-t :))))))

egy kis M racer közös kép :)

• crosspeet
    Üdv itt! Kék gyantás M5, nálam az a nyerő! :) szépek
  • crosspeet
    Hali! Az f50 signature az mit tud, csak a doboz zart piros es ennyi..? Maga a vas több vmiben mint a régi darabok..?
  • 355
    Rendelek Bburago Ferrarikat, be lehet társulni. Az árak kb. ilyenek:

Signature: 19eFt, van Cali nyitott vörös, fehér, Cali csukott kék, vörös, F50 csukott vörös, LaF fehér

Fapad: 13eFt, van Cali nyitott fehér, bordó metál, Cali csukott bordó metál, LaF matt fekete, 348TS vörös

458 Sp., vörös LaFerrari most nincs. Sajnos az összerakósokból sincs.

Az ár Bp-i átvételre szól, posta megoldható.

Ha kell valakinek, szóljon vasárnap estig és intézem.
  • 355
    Kyosho Veneno

• 355
    Caifornia T csukott, összerakós.

• 355
    Ez nem tűnik rossznak, már attól eltekintve, hogy rossz pont körül fordul az első kerék (kekec).

• 355
    Üdv a csapatban!
  • norbertio
    Sziasztok!
    Régóta olvasom a fórumot, gondoltam megmutatom a gyűjteményemet. Sajnos csak pár darab van helyhiány miatt.
    Bocs a hevenyészett képekért.

Üdv!
  • Missa
    Szia!

Venice-hez volt egy műgyanta trans kit. BBurago alapra. Szerintem nem túl szép. Ha jól emlékszem, az nem foglalkozott olyan aprósággal, hogy a Venice, mint shooting break, nagyobb tengelytávval bír. Szerintem nem sikerült túl szépre: Bburago 456 GT Venice
    Én anno belekezdtem egy 456 GT Spider-be, amit azóta sem fejeztem be, na de talán majd az idén: Ferrari 456 GT Spider
    Ennek kapcsán méregettem és gyűjtöttem adatokat a Venice-ről. Hátha egyszer nekigyürkőzöm egynek. Csak számításaim szerint, 2-3 donor is fog kelleni hozzá.
  • 355
    Ráadásul Myke Tyson kabriója nem olyan, mint a szultáné. A transkit az Iron Mike-féle géphez készült.

• 355
    Asszem 1/18-ban csak a transkit létezett belőle, 1/43-ban van kész modell. A kabrióval és a négyajtós 456-tal ugyanez a helyzet.

• 355
    BBR F430 GT2

• bulba
    Ha már ritka, átalakított Ferrarik. Készült a brunei szultánnak készített 456 Veniceből valamilyen modell? Korábban mintha labdacs mutatott volna Bburago átalakítást de azon kívül nem tudok semmiről.
  • bulba
    Nissan Cedric, az első Aoshima-DISM modellem:

A felénk ismert gyártókal talán nem ér fel minőségben/kidolgozottságban, viszont tényleg olcsó volt és a rugós felfüggesztés még egy kis extrát is ad hozzá. Engem meggyőzött!
  • 355
    Én még sose láttam ezeket a fotókat: Ferrari F50 Prototipo.

via omniauto.it
  • 355
    Sz'tem ez kb. úgy történhetett, hogy odament a kínai, letett egy zsák dellát és közölte, hogy minden az övé. A digó eltette a dellát és másokkal nem állt szóba. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az utolsó nem-bubu diecast gyártóval, a Kyoshoval. Van rá egy ötösöm, hogy amikor lejár a szerződésük, pont úgy járnak majd, mint a CMC.

Vagy lehet, hogy már úgy jártak, lásd az évek óta húzódó F355 Challenge bemutatását. A kasztnijuk készen volt már 2013-ban, azt a pár műanyag szart meg a mai napig nem tudták beletenni. Egy ügyes egyetemista egy CAD-szoftverrel meg egy 3D-s nyomtatóval egy hétvégén összedobná nekik az egészet.

A Bubu hetek alatt összehozott négy modellt (458 Sp, Cali 2×, LaF), dolgoznak a 488-on és az FXXK-n, a Kyosho meg a 355 óta semmi újat nem villantott. Pedig pont most kéne, amikor az egyetlen másik gyártó minősége megkérdőjelezhető.
  • zsolti65
    Rolls Royce licence is gázos volt.Én úgy 2004 körül csobbantam rá a diecast autókra,és rögtön az új phantomot kerestem.Kiröhögtek a hozzáértők.....Csak öreg,és eléggé játékszerű rollsok voltak (matchbox,franklin),meg persze a bubu camargue,de abból is kb csak a lendkerék hiányzott... :)Az volt a helyzet hogy új rollsokról ne is álmodjak...mert nem,és kész.....Így hát gyűjtöttem az MC bentley-ket.Aztán szerencsére a Kyo-nak sikerült egyet szkanderoznia az RR-rel,és felállhatott nálam az RR flotta.
  • Missa
    OK, végeredményben a honlapjukon nem írták a részleteket. Csak annyit, hogy "vége a dalnak".
    Amúgy igen! Balfasz a Ferrari. Vagy a fene tudja mi van a háttérben... Egy Bburago, aki azért nem prémium kategóriás (mert képekről azért a Signature sorozatot sem mondanám annak..) nekik van licencük. Leültek velük tárgyalni, ki tudták fizetni, stb.
  • 355
    Szeretnék tévhitet oszlatni: nem mondtak le a licenc hosszabbításról. Próbáltak tárgyalni a Ferrarival, keresték őket, kifizették volna a díjakat. A Ferrari egyszerűen nem ült le velük beszélni. Lejárt a licensz, rá valamennyi időre odaküldtek egy jogászt, aki ellenőrizte, hogy van-e még valami a raktárban (nem volt) és ennyi a sztori vége.

Imádom a Ferrarikat, de néha kapitális balf...ok tudnak lenni.
  • Missa
    Én nem tudok ilyen szépen fogalmazni, mint 355.
    Szerintem ez egy qrva szép modell, qrva jó áron és qrva gyorsan rá kell csapni, mert 7000 limites széria. Pár éve már piacon van, ki tudja meddig lesz? CMC több Ferrarit nem csinál, mert ők is lemondtak a Ferrari licence hosszabbításról.
    Ennek a vörös változata már hivatalosan elfogyott. Pedig nem szebb mint ez. Szóval, ha nekem már nem lenne, biztos "ráhajtanék".

Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.09.03. 19:27:28
  • 355
    Tőzsdei nyelven: vételre ajánlott.
  • 355
    1/18 Maisto 1965 Vespa 90 Super Sprint + Figutec von Trips

My name is von Trips. Wolfgang Alexander Albert Eduard Maximilian Reichsgraf Berghe von Trips
  • zsolti65
    200 eur-ra leértékelve a CK-n.Nem tudom hogy ez mennyire baráti árfekvés......

• 355
    Köszönöm! A norev.hu-n még a tavalyi lista van kint :-)
  • Missa
    Börze időpontok
  • 355
    'reggelt! Mikor lesz a szeptemberi börze? Tavaly 14-én volt. Idén a jövő héten?
  • keresem
    Tisztelt Modellgyűjtők!
    Az alábbi modell beszerzésében kérném a szíves segítségeteket: a hétvégén tartandó szülinapra szeretnék ajándékba vásárolni egy Mercedes S modellautót. Ha valakinek lenne egy eladó, akkor kérem jelezze nekem: [email protected]
    Mercedes w222, ezüst, vagy kék színben, Norev, 1:18.

A segítségetekben nagyon bízva, köszönettel, Péter.
  • bulba
    azigen, erről nem is hallottam!