Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt van 1:1-ben. Szerintem szebb a sima Turbos szarny.. De jo lesz ez is, naa.. 😉
Az a szarny nagyon öszvér szerintem..
Ilyen korom feka lesz az en 430-asom is hnapra! 😊 szep ez a LaFerrari.. 😊
Es mar sold out..?
Neked, sikerult rendelj?
Neked, sikerult rendelj?
Massa 100 euro felett jutott hozzá szerintem.... 😊
http://totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2014/10/16/felipe_massae_a_koromfekete_laferrari/
http://totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2014/10/16/felipe_massae_a_koromfekete_laferrari/
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
lesz az szerintem más színben is
mi a baj amúgy azzal a szárnnyal?
együtt jön a fehér 1M bömivel, az viszont nagyon kívánóóóóóóóós <#szeret>#szeret>
mi a baj amúgy azzal a szárnnyal?
együtt jön a fehér 1M bömivel, az viszont nagyon kívánóóóóóóóós <#szeret>#szeret>
na ez egy jó kérdés, hogy mi lesz az árcédulán, HWE 100euro alatt, vagy Kyo 100 felett, vagy tejeszacsi 400-ért. XD
Turbo S jön a GtSpirittől (964) , de a szárnya nem bejövős fajta, a sima Turbo szebb.. illetve az a padlizsánlila szín elég megosztó lesz modelles körökben. decemberbe jön elvileg ki.
de ettől függetlenül a fa alá bekérem asszem. 😉
A közelgő szülinapomra is majdnem lett egy GtSpirit 930 Targa, de aztán fel kellett gumizni a mocim, és a kiszemelt Bridgestone nem adja olcsón, nagyon nem. olcsóbb egy autóra basszus.
Hnap a Lencsón vok nappal, ha gondolod jelezd ha érdekelnek az ujdonságok!
de ettől függetlenül a fa alá bekérem asszem. 😉
A közelgő szülinapomra is majdnem lett egy GtSpirit 930 Targa, de aztán fel kellett gumizni a mocim, és a kiszemelt Bridgestone nem adja olcsón, nagyon nem. olcsóbb egy autóra basszus.
Hnap a Lencsón vok nappal, ha gondolod jelezd ha érdekelnek az ujdonságok!
és akkor ezt még kiadja a mattel?
ha nem lesz arany árban akkor beszerzem
mondjuk kicsit megosztó modell, a segge jó ... az orra már kevésbé 😊
ha nem lesz arany árban akkor beszerzem
mondjuk kicsit megosztó modell, a segge jó ... az orra már kevésbé 😊
bakker a Turbo-ra várunk már évek óta, erre ez a tejeszacskó gyár is csak a már meglévőt utánozza.... még színben is ráadásul 😊
sose fogom megérteni ezt a féle modellpolitikát
sose fogom megérteni ezt a féle modellpolitikát
ok, meg van..
http://diecast-pub.com/community/index.php?/topic/1034-hotwheels-elite-laferrari/
http://diecast-pub.com/community/index.php?/topic/1034-hotwheels-elite-laferrari/
Ferrari fanok, ez az új LaFerrari meg fog jelenni megfizethető 1:18-ban..? pl: KYO or HWE ? van hír róla h mikor..? thx
hihi, kreatív a GtSpirit csapata is.. ez nem az AA.. kicsit sem.
lehetett volna pl 930 Turbo Targát, vagy 964 Targa (vagy targa Turbot) persze, de nem, meg kell csinálni azt, amit vki már megcsinát két éve... 😄

lehetett volna pl 930 Turbo Targát, vagy 964 Targa (vagy targa Turbot) persze, de nem, meg kell csinálni azt, amit vki már megcsinát két éve... 😄

pff.. ez valahogy olyan mint egy hetven éves prosti a kupiban. Persze, valakinek bizti kell az öreg madam is, de ha kiürül a szoba a frissen érettségizett kurvincánál, akkor, no de akkor ugye csak hát... Nem, én nem, de bizti valaki igan. 😊
Ha már tud valaki rendesen is modellt gyártani, akkor minek elrontani már..?
Szép dolog ez a gyors profit, aztán meg a gyűjtőknek be van fogva a szájuk, hogy megvehetik az exclusive trendi cumót..
Pfff Kyo rezsiny. az..
Ha már tud valaki rendesen is modellt gyártani, akkor minek elrontani már..?
Szép dolog ez a gyors profit, aztán meg a gyűjtőknek be van fogva a szájuk, hogy megvehetik az exclusive trendi cumót..
Pfff Kyo rezsiny. az..
szomorú, igaz?
nem jó dolgokat vetít ez előre
<#schmoll2>#schmoll2>
nem jó dolgokat vetít ez előre
<#schmoll2>#schmoll2>
<#wow2>#wow2> Kyosho? És resin? <#ijedt>#ijedt>
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
ha már Kyo újdonságoknál tartunk, tegnap láttam hogy a Kyo kiadja a Lamborghini Huracan-t
dupla jó hír gondoltam először, egyszer végre a Kyo is neki indul a leállt, félbe maradt sorozatainak, mint pl Lambo, BMW
de aztán rögtön el is illant a jó kedvem mert látom hogy csak resin-be hozzák ki a Huracan-t <#falbav>#falbav>
francba, ők is beállnak a tejeszacskók újrahasznosításába <#nezze>#nezze>
dupla jó hír gondoltam először, egyszer végre a Kyo is neki indul a leállt, félbe maradt sorozatainak, mint pl Lambo, BMW
de aztán rögtön el is illant a jó kedvem mert látom hogy csak resin-be hozzák ki a Huracan-t <#falbav>#falbav>
francba, ők is beállnak a tejeszacskók újrahasznosításába <#nezze>#nezze>
Eladom a Bentley-ket,abból van az RR ára.....😊 de amúgy igen..illene melléjük.Nekem Minichamps Bentley-k voltak(vannak is még)
Mostanában láttam az Indexen, hirdetnek egy Kyosho 2014 Bentley Flying Spur-t is. Az is szép járgánynak tűnik, passzol is az RR-k mellé.
Most az egész umbau cuccom el van ásva, de hétvégén előkerítem és meglátjuk, h pontosan mi van a lapokon. Szerintem kerékagy-matrica is van, de az tuti, hogy van első téglalap, oldalsó pajzs és hátsó Ferrari felirat minden méretben.
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Köszi! Ma felbukkant a Phantom Coupé is.Meg is rendeltem gyorsan.Jövő héten megérkezik,és teljes lesz a Kyosho Rolls Royce flotta! 😊
<#taps>#taps> Ez klassz! tetszik! <#eljen>#eljen>
Legyen inkabb 4-4-4 db, hatha elcsesszuk. 😊
Ahogy Torrente mondana, a penz nem szamit, az a legkevesebb! 😄
Ahogy Torrente mondana, a penz nem szamit, az a legkevesebb! 😄
ahogy Peet kolléga is mondja, 4-4 db 1/18 felnire való matrica kellene
börzére szinte biztos nem megyek/megyünk így postán keresztül érdekelne a dolog, egy levélbélyeg mégis csak olcsóbb mint egy tank benzin/gázolaj <#nezze>#nezze>
börzére szinte biztos nem megyek/megyünk így postán keresztül érdekelne a dolog, egy levélbélyeg mégis csak olcsóbb mint egy tank benzin/gázolaj <#nezze>#nezze>
Annyira nem vagyok umbaukiraly.. 😊
Pedig most szetkapva lehetne plussozni is.. Hmm..
Pedig most szetkapva lehetne plussozni is.. Hmm..
Még nem rendeltem le, de vevok lennenk ra! 1:18-as nekem es Mikinek is! B.csabaiak vagyunk, johet egy postaval! Ird privibe mi lesz az ara! Milyen, aztatos?
Kéne rá fekete vagy karbon szelepfedél is, à la F430 Challenge.

...mármint a maradék 1/18-as Ferrarinak. Csak az érthetőség végett...
Nekem van egy csomó, kb. 1/8-tól 1/72-ig. Megpróbálok asztalt szervezni a novemberi börzére a maradéknak, és akkor kint lesz velem.
ElmeBAY.. van fennt vkinek. Akartam is kerdezni h szeretnenk-e beruhazni ra. Kb 10 ercs postaval, de van benne tobb is minden ami ferrari. Remelem leaztatos lesz.
Köszi!!!
Köszi!!!! Golf cucc nincs benne,de vicces az hogy két félből nyílik a csomagtér,és ki lehet hajtani egy kis polcocskát...
A ponyvatető nagyon tuti.Fröcsi műanyag,de be van vonva valami finom matt textil hatású akármivel.
A ponyvatető nagyon tuti.Fröcsi műanyag,de be van vonva valami finom matt textil hatású akármivel.
Reggel van még.. 😊
Jaaa kepet nezve jobban a hatulrol fotozott ajtonyitott kep tok olyan mintha golfuto logna ki... 😊 visszapillanto becsapott.. 😊
Grat hozzá!
Szép a ponyvateto is!
Golfzsák van a hatso ulesen?? Gyari?
Szép a ponyvateto is!
Golfzsák van a hatso ulesen?? Gyari?
Ma délelőtt megérkezett, rendben "egészségben" :

Ferrari emblema szett mar ugy nez ki megoldva, szoval gyari lesz! 😉
Schumi most csukja be a szemét.. 😄
Kezd mar négeresedni! 😊
2x2 sort kapott..
Osszeallitas rulez hetvegen!
Kezd mar négeresedni! 😊
2x2 sort kapott..
Osszeallitas rulez hetvegen!
Azt mar feltalaltak, ugy hivjak h golfkocsi . 😊
Continental Flying Star. Svájci tuning,hogy beférjen a golf cucc.
hát szakadok... 😄 😄 😄
XD
XD
háhháááá
BoS 1:18 kombi(NO!) XD
ez valami nagyon tré mármint 1:1-ben aki fejéből kipattant.. XXXD

BoS 1:18 kombi(NO!) XD
ez valami nagyon tré mármint 1:1-ben aki fejéből kipattant.. XXXD