Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cerka, mar van nari Diablod.. 😊
Viszont.... Bentley..? 😉))
mikeman
engem csak a nari Diablo meg a zöld Bentley érdekelne <#circling>

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

de fogyogat szépen.. akit érdekel talán még van egy Impreza is, de az csak talán..
Bolhára ill a fészre tettem fel pár eladó szépséget.. Lambo, Porsche, Bentley..
Tudod nagyon jol h nem tudok olvasni, mit égetsz man... 😄
Köszi!.Igen...ahogy a dobozon áll 😊 RR Phantom Coupé.,(ami lányegében egy keménytetős "zárt" Drophead.)
mikeman
olvasd a dobozon 😊

Missa
Én színtelen, vízbázisú lakkot, ragasztót (ún. hobby ragasztót) használok, a por az legyen színes.
Nekem van fekete, beige és közép kék színű por. Ez utóbbival terveztem egy 250 GT ülését "kárpitozni".

"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA

Grat! Ez milyen tipus?
Ill.milyen fajta?
Es ez ala szintelen lakk, v festek kell ami akar szines is lehet..?
Missa
Úgy veszem észre én is, egyre nehezebb beszerezni. Régebben a kreatív hobby boltokban tudtam beszerezni, de onnan "kikoptak" a piacról. Én 1-2 éve Pilisvörösváron tudtam venni egy kreatív boltban. Roppantul örült a tulaj, hogy valaki vitt a porból. Már mint a plüss porból!
Most én is csak körmösöknél látok ilyet: plüsspor

Missa
Sajnos ez az oldal a gugli blog oldala. Sok menü lehetőséget nem ad... A cimkéket próbálom részletezni.

355
Ez tán még szebb, mint vörösben.

1/18 BBR 1966 Ferrari 365 California

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

Ez is megérkezett!!!! 😊 Teljes a Kyosho Rolls Royce flotta!!!!!!
Majd most a hosszú ünnepi napok alatt kipakolom mind,és fotózok...

355
Hol lehet plüssport kapni? Próbáltam modell boltban és hobbiüzletben, de vagy sose láttak olyat, vagy régen nincs. Ajánlották, hogy műkörmösnél keressem, amire az asszonyt rávettem, de a körmös is csak kérdőjelbe torzult arccal nézett. Pedig van szőrös köröm (de minek?).

355
Luigi imád csak Ferrrrrráári :-)))

Nem ereztem muszalynak a plussozest, mert ha belenez az ember a belterbe, nem latszik a karpit hiany, a "szonyeg" mas szinu, mintha igazi lenne, csak ha tapizom, akkor erzem igazan az atverest.. De nehezen igazodom el az oldaladon, nincs rajta valamifele menu rendszer..?
Fundiego
hali
elkezdtem átmatricázni egyik kocsimat, és kéne hozzá egy 2 x 0,5 cm-es takaró matrica, lehet ilyet csináltatni valahol?

Missa
Hmmm, a legolcsóbb modelljük, a két, 1:12-es F1 Ferrari. 875 font! Nem euro, font!
Tegyük fel egy 1:18-as olcsóbb lenne, akkor is egy átlag magyar 3-4-5 havi fizetése lenne.
Jó, az is igaz, senki nem fogja senki karját csavargatni, hogy Amalgam-ot vegyen...<#smile>

Missa

"...csípni meg fogharapóval!" <#taps>

Utoljára szerkesztette: Missa, 2014.10.19. 18:49:32

Missa
Húúúú, ez tényleg szép!<#taps>

Missa
Hát kérdezz! Vagy olvasd el a blogot. <#smile>

355

mikeman
ez itt igazi targa <#buck>

mikeman
az 599GTO-nak 12 kereke van ??? <#nevetes1><#vigyor1>

Ez lesz az szerintem.. A tiéd honnan volt..?
355
Örülök, hogy tetszett 😊

Csak ezt találtam, de ez nem 5+4, hanem 6+3€.

mikeman
nincs gond vele, a belseje úgy se egy nagy eresztés, vitrinbe meg úgy se nyitogatja senki <#vigyor>

Itt egy elég jó összehasonlítás.
És ez már a javított Welly Aventador.
Welly vs Autoart

Muszáj volt, sajnos gyárilag lötyögött.
Állítólag Welly betegség, a volt Miura-m ajtaját ki sem mertem nyitni. 😊

mikeman
a California T az nekem is bejön, láttam élőben, sokkal szebb mint a régi szívómotoros, az annyira nem tetszik hogy modellben nem is terveztem a beszerzését

mikeman
azért ez az Aventador hatod ár az AA-hoz képest, Peetikém ez erősen megfontolandó <#nezze>

mikeman
mondjuk az ajtót kár volt beragasztani 😊
amúgy nagyon korrekt modell, vitrinbe teljesen jól elvan, a legnagyobb hibája a pötyes első fényszóró az zavar egy kicsit, de a kaszni az teljesen jó, amíg az AA ki nem hozza addig biztos marad <#eljen>

mikeman
olvasd vissza mit is írtam <#nezze>
a legjobban gyorsuló autó 😊 azért az nem egyezik meg a pálya köridővel <#idiota>
amúgy meg hogy mennyire mérvadóak ezek a köridők csak annyit hogy az első évadok egyikében egy Lambo napot tartottak és újra pályára vitték a korábban tesztelteket is, és láss csodát egynémelyik súlyos másodpercekkel lett gyorsabb, sokat ugorva előre a listán <#fejvakaras>
nomeg mikor szakadó esőben tesztelik az autót akkor mennyire mérvadó egy köridő, odaírják ugyan hogy v vagy v v (vet-very vet) de attól a köridő még marad szar
mondom ezeket úgy hogy nagy rajongója vagyok a sorozatnak, de helyén kell kezelni az ottani dolgokat, elsősorban az egy szórakoztató műsor, viszont abban a legjobbak szerintem

Basszus, a ck kepein tenyleg szebb mar az uj dobozos Aventador es az uj dobozos Welly 964 turbo is! Jok a lampai es mintha a felni merete is jobb lenne!! Hmm 30 euros beszerzesek de szepek is voltak.. 😉 hmm..
crosspeet!
Te érdeklődtél a Welly Aventador-ral kapcsolatban, ugye?
A Welly kiadta annak is a feljavított változatát.
Most már normális lámpát kapott, az első kiadásnál csak egy festékpötty volt a lámpa.
Többek között ezért is adtam el az enyémet.
Plusz szerintem az utas oldali ajtót is cserélték, mert a réginél elég durva hézag volt ott.
Aventador

Utoljára szerkesztette: Voice27, 2014.10.18. 15:24:20

A régi 964-esem. 😊
Egyébként a Welly újra kiadta ezt a fekete változatot, már javított lámpákkal, és egy kicsit talán jobb minőségű fényezéssel.
És ha jól látom, változott a csomagtartó is, és kisebb lett a kilincsen lévő fehér pötty is.
964

Dehogy....Műjjanyag az,csak szépen van nyomtatva.

Na jo volt meg egyket fortely, de kellett az adrenalin! 😄
😉
Batorsag kellett pici, itt 20 rugo volt a tet, egy-ket dragabb AA-nnal meg vacilalok.. Nem nagy dolog amugy, csak a feknyeregre fel es levetelere kell vigyazni fokepp... Meg h rajojj melyik modellgyarto melyik modelljet h csinalta meg h szetszethesd.. Koszi! 😊
bulba
Igencsak profi lett<#worship> Nem kis bátorság és kézügyesség kellhetett hozzá hogy belevágj megcsináld!

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bulba
Nagyon ott van a szeren ez a Rolls! Az ülések mögötti betét az valódi fa? A szememet így képről teljesen meggyőzte, de inkább rákérdezek 😊

bulba
Reggelt!

Hihii, köszönöm még egyszer, nagy elismerés ez egy olyan embertől aki (velem együtt persze, de ugye a kényszer az nagy úr) színhibásnak tart minden vörösön kívüli lovast (figyelem: némi ironia..), és a csillagtetőről nem is beszélve. 😄
Akkor az Amalgam az nem egy fogtömés..? 😉
A pluss az plussz suly, szoval nem! Sot, kivettem a klimat es a radiot ill navit is, es lecsereltem az uvegfeluleteket plexire! 😄
Viccet felreteve ugy ereztem h csak rontani tudnam, illetve az uleseket ki kellett volna venni szinten, es a muanyag elsutis modszer miatt nem eroltettem.. Meg nem is ertek hozza.. Még. 😉
Errol a Verdak c.animacios film jut eszembe! 😄 amikor a vegen eldol egy 430-as lattan..XD
Klassz!
Faros izé meg mindentgyűjtő.. Ez jo ezen szakadtam basszus.. 😄 XXXD
Ferrari matrica amit neztem: ebay.de
ott beut h f430 decal, es beallit h jurop. 5euro +4 a szallitas. Nezz ra, szerinted ok-e vagy sem..
355
Nagy igazságot szólsz, csak sajnos nem tudom, hogy ezt kinek kéne megírni. Én is azt szeretném, ha Bbubutól Exotoig lehetne válogatni, és nem lenne rossz, ha a Mattel közöttük lenne. Vagy ha végre tudnánk, hogy mi lesz.

Ti, Mindent Gyűjtő Barátaim könnyebb helyzetben vagytok, mert ha nem lesz Ferka, majd vesztek faros izéket vagy valami mást, de nekem ki fogja kihozni a California T-t..? :-)