269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    Szóval ezek azok, Otto , igaz az E36 az 1:12, de bejönnek nagyon ezek.. Meg amik most jövögettek ki a műgyanták közül, pl piros 850csi.. igazi kuriózum.

• crosspeet
    igen, ezt láttam Mikemannál, szép darab. qrva jó áron.. nincs még hasonlód..?? :)
  • crosspeet
    Várom már.. :)
    Plusz még jön egy Countach meg egy Diablo is, és kinézőben egy Gallardo is.. Ha valakinek van feleslegbe AA Gallardója, engem érdekelhet.. :)

• BMW M5
    Ha erröl van szó azt én árultam .
    Ha jól emlékszem tavaly vette meg tőlem Mikeman nevü itteni fórumtársunk
    Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2015.10.02. 17:32:02
  • crosspeet
    ácsi, az 5000 még nálam is álomlistás, majd eccer.. ha kiadja a GtSpirit.. ;)))
  • crosspeet
    Ennek qrva jó szine van! Corradók meg e36 kópék vannak még ilyesmi színekkel. Penge verda!
  • PP993RS
    Igen, valóban az a legismertebb, talán 100ból99 embernek az ugrik be a ha Countach-ról van szó :)

Az LP400 na az valóban gyönyörű, az etalon forma minden csicsa nélkül, nekem az a kedvencem, a 25.th ahogy írtam nekem is már kicsit sok viszont olyan brutálszépen megcsinálta az AA hogy hajlamos az ember elcsábulni. :) Részleteiben is tökéletes, és élőben a sok csicsa is azért összeáll :)

Aszem még a Walter Wolf volt amit kiadott az AA, (meg a Kyo is) hát azt nem tudom hová tenni, talán a történetét tekintve érdekes lehet, de semmi több.

Ha netán eladósorba kerül az 5000-es akkor ne habozz szólni, már csak az hiányzik a Countach sorból
  • PP993RS
    ...mert szép gépeket nyomnak ki. ;)

• PP993RS
    Lehet élesebben nézem minthogy kéne ;) de azért mentségemre legyen mondva 3 hibás(nak mondható) modellt szó nélkül benyeltem és bíztam hogy véget ér a szerencsétlenség faktor, de akkor végső csapásként jött a 4.

Úgy vagyok a hibás modellekkel hogy eltelik a 3nap csoda és már annyira nem zavar, de mikor olyan hiba van ami csakis a telibekaki miatt van ( pl. féktárcsa hiány, ferde matricák ) akkor azért elgurul a gyógyszer. Ez a "jó lesz a p.rasztnak" történet.

Amúgy kár értük, mert szép gépeket*-szépen nyomnak ki, de ez csakis az ő hibájuk hogy hagynak ilyeneket kijönni/átmenni a rostán.
    Ezt anno a Minichamps is eljátszotta, minden szemét-szar modellt kiadtak, olyan kapitális fényezési hibás modelljeik voltak egy időben, hogy rossz volt nézni. Én hála az égnek az összestől megszabadultam már. Nincs is azaz isten hogy valaha Minichamps modellt vegyek, szerencsére tesznek is róla, mert gyenge modelleket nyomnak-de legalább jó drágán.
  • crosspeet
    nekem az etalon amelyiknek nincs küszöbspoilerezése, de már máshol spoileres, 5000-es.. de most 400-as jön, az is szép, retro darab. ;)
    De talán majd jön olyan is, a mostani AA már giccses nekem sajna..
  • crosspeet
    nekem is van pár GtS-em, hála Istennek mind hibátlan.. vagy csak rossz a szemem. :) Az a tárcsahiba elég szembetűnő basszus..
  • PP993RS

• PP993RS
    Itt lesz majd az enyém, nem tudom milyen QC van a GT Spiritnél, (valószínűleg annyi hogy megnézik van e a dobozban valami és aztán berakják a kártyát) de sztem ez kimeríti a selejt fogalmát.

Hol is kezdjem :) ugye a legmókásabb hogy előre csak sima féktárcsát kaptam :) lemaradt róla a fotómaratás. (ezt amúgy állítólag pótolják-elpostázzák -és majd én felrakhatom- és még soha nem láttak ilyet) a Porsche embléma meg a "turbo" felirat is ferde, a kilincsek ferdén vannak felrakva, az anyósoldali még a házából is kilóg, ami amúgy ergonómiailag jó lenne egy 1:18-as embernek, de sajnos az igazin se így van, még véletlenül se. Aztán van pár festékpötty-buborék, és a hátulján gyönyörűen 2mm vastagon összegyűlve a lefolyt festék.

Kronológiai sorrendben is ez a legrosszabb, az elsőnél "csak" egy ferdén felragasztott elem volt, bár figyelembe véve hogy egy rezsin modellen nincs valami huh de sok alkatrész... az se rossz teljesítmény. A következőnél egy ferdén felrakott emblémát nyertem, meg a hátsó lámpa házába bele volt marva, de szépen ráfényeztek mer' az ápol és eltakar. A harmadikkal mondjuk spec nem volt nagy baj, csak elfelejtették felragasztani az egyik tükröt, ott zörgött a dobozban, 0 ragasztómaradvány se volt rajta, mikor én felragasztottam akkor látszódott hogy hiányzik belőle egy pici rész és nem fekszik fel rendesen.
  • PP993RS
    Az 1:1-es gép gyönyörű, alap a modell is szép ezzel a grafit vs. barnáspirosaskonyakos belsővel és akkor pont

Nekem már begurult, sajnos a GT Spirit elbaltázta az enyém :( mindjárt túrok egy-két képet, nekem a GT Spirit az év csalódása. 4 modellem van tőlük, mind a 4 hibásan jött.... úgyhogy ünnepélyesen ez a 993 turbo az utolsó.
  • PP993RS
    Jogos, de azért az Elitek hellyel közel mind szépek voltak, még az elitesített verziók is, na jó az F50 valóban egy vicc volt, belefestegettek pár helyen, raktak rá 2db fotómaratást és elite. De ez is inkább azért unszimpatikus mert totál lehetetlen lett az ára. (ez mondjuk nem HW hibája)
    De pl. az 550Barchetta-ból gyönyörű elite-t faragtak, és ami utána jött az én ízlésvilágomnak teljesen jó és marha jó áron adták őket, pl. az Elite 348-asomat 11ezer forintért vettem, az 599GTO 15ezerért, 360-ast 16-ért, és ugye az is elitesítve van, de sokkal szebb, mint az alap.
    De a legdrágább elitem is a 355-ös 21ezer forint volt, és gyönyörű gép.

A HW-nél eleve jók voltak az alapok, a Bubu-nál (ami ugye valójában Maisto) nagyon ordítanak a maistós gyengeségek, sztem nem tudnak-nem akarnak majd nagyon kibújni ez alól. De ne legyen igazam.

Kérdés hogy mit tud majd még egyáltalán megcsinálni a Bubu, nyilván sok Ferrari modell van még, de az ismertebb/eladhatóbb modelleket már mind megcsinálták, olyat úgy se fognak megcsinálni amit a HWE vagy akár a Kyo megcsinált korábban, nem tudják azt a szintet hozni, pláne most hogy durván bedrágult minden.
  • PP993RS
    Akkor Te vetted meg amit az indexen jó sokáig árultak :) jó nagy marha voltam hogy nem csaptam le rá, még 40ért is "ingyen" volt. Aztán levitte 30ra de akkor már nem követtem az indexet.

Az a legritkább verzió, ha néha-néha felbukkan egy az is 200€ fölé megy.... Így most be kell érnem egy 25.évfordulóssal bár az is nagyon szép, de kicsit már túlmisztifikált nekem, főleg az ezüst-szárny nélküli, majdnem azt vettem végül piros lett. Viszont finomabbak a részletek, mint az előtte lévő bármelyik verziónak, cserébe -már- rohadt drága az is.
  • Missa
    Annak idején a Mattel is sete-sután kezdett. Aztán Elite verzióban volt jó néhány modelljük ami azért nagyon klassz lett.
    Szóval én is gúnyolódtam itt az előbb, de azért adjunk nekik esélyt. Még jó is kisülhet belőle.
    Annyira azért nem reménytelenül csúnya.
    No meg, 60€-ért ez jár... A többiek sokkal drágábban mérik a portékájukat.
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.10.01. 22:29:01
  • bulba
    Láttam, láttam, csak jobb híján muszáj volt elővenni az 1/43-asokat :) Nem csak a modellpaletta összetételében sincs sok logika de abban sem, hogy miért kell ahhoz új márkanevet bevezetni, hogy meglévő modelleket eltérő színben piacra dobjanak.
  • bulba
    Köszi a felvilágosítást, akkor jó volt a sejtésem!
    Viszont az a rikító sárga doboz ... Nyilván csak egy lényegtelen részletkérdés, az ilyen másodkiadásoknak nagyon lehet örülni, ha az ember lecsúszik az eredetiről (saját tapasztalat)
  • crosspeet
    GtSpirit 1:18

• crosspeet
    volt már kettő Kyosho Kontim, szépek azok! Most rendeltem ezek mellé egy ilyet, ez neked tetszeni fog.. :)

• crosspeet
    ja, és üdv itt!!! :)
  • crosspeet
    azért az AA 50%-al több, hallod-e.. 30-ért szereztem itthon postával. ;)
  • crosspeet
    megoldva, köszönöm.
  • PP993RS
    Nem belevau... de miért Kyosho-ba keresed a Countach-ot? Szebb az Autoart, főleg kiállásra.

Itthon úgy se nagyon lesz, kintről meg nincs olyan nagy árdifi, bár azt nem írtad melyik verziót keresed.
  • PP993RS
    Szörnyű... A csomagtér zsanér egy hidat is megtartana. Inkább ne csinálták volna meg nyithatónak. Alig nyíló-béna zsanéros ajtók se túl szépek, gyenge gumi+felni.

Nem nagyon értem ezt kinek csinálják, a race and play oké, de ez...
  • Missa
    "Das Modell wurde in der gewohnt hochwertigen Bburago-Qualität produziert und spiegelt das Original bestmöglich wieder."

• mikeman
    nekem mindkettő van
    de mi az a L. ??
    Lángos? Lózsaszín?
  • 355
    A megszokottat..? Azt lécci ne...
  • crosspeet
    Urak!
    Keresek Kyosho 1:18 L.Countach illetve Autoart 1:18 L.Diablo modelleket.. Valakinek idehaza..?
  • spyderco69
    Megérkezett a Bburago Signature 458 Speciale:

https://ck-modelcars.de/de/eur/p/26440/ferrari-458-speciale-rot-weiss-blau-1-18-bburago-signature/16903r/

Hát nem dobom el az agyam tőle, az biztos.De azok a kis matricàk az ajtó oldalán ill. a motortérben jók!

Viszont ez a modat tetszik:

Das Modell wurde in der gewohnt hochwertigen Bburago-Qualität produziert und spiegelt das Original bestmöglich wieder.

!!!!!!

Utoljára szerkesztette: spyderco69, 2015.10.01. 16:25:52
  • 355
    ...de az se sikerült :-)
  • schumimodells
    Köszönöm.
  • 355
    Nnna, a Kyosho megint lecsúszott egy időpontról. A (sokadjára elhalasztott) Ferrari F355 Challenge 2015. szeptemberére volt ígérve, ami 4 perce elmúlt. Bár a Howland szigeteken még van 11 órájuk kihozni :-)))
    Utoljára szerkesztette: 355, 2015.10.01. 00:05:37
  • 355
    A kínai gyár akkor is 100$-ért adhatta a modelleket, meg most is. Csak 2011-ben 190Ft volt egy dollár, most meg 285.
  • PP993RS
    Érdekesen mozdul az ipar, emlékszem 2-3 éve 20-25ezerért gyönyörű Autoartokat vettem, most ilyen nyithatatlan gyengécske gépekért kérnek annyit vagy többet....
  • PP993RS
    Jah valami olyasmi volt, egyszer csak beléptem -volna- de simán nem tudtam belépni, utána láttam hogy "törölt nick".
    Hogy miért az rejtély, semmi olyat nem írtam ami nagyon bántott volna bárkit is, de akkor nyaljanak sót, amúgy ritka gyenge az index moderátor csapata, eszetlenül, béna indokokkal törölnek, aztán magasló és örüjé' hogy egyáltalán itt lehetsz....

Persze agyhalott több oldalas "eszmecsere" az nyugodtan mehet, meg tényleg van aki tucatnyi felhasználónevet használ, az se baj. Mondjuk én voltam a pancser hogy olyannal álltam le beszélgetni aki saját magát szidja egyik-másik felhasználónevével.
  • 355
    Úgy tűnik, hogy ez a Civic az első 1/18-as modelljük.

Az árat úgy néz ki, hogy elszámoltam: 700 HKD az kb. 90 USD, ami inkább 25eFt mint 2500. A modellt egy holland nagyker 70€-ért adja.
  • BMW M5
    A Triple9 az IXO-hoz tartozik és ha jól tudom egy holland cég . Nekem van Triple9-es 1/18-as Volga M22V kombim ami ugyan az mint az IXO / Istmodels változat csak más színben hozták ki :

• 355
    A Ferrari mocskosul eltalálta az FXXK formáját. Sz'tem nincs olyan szín, ami ne állna jól neki.

Utoljára szerkesztette: 355, 2015.09.30. 13:23:07