Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen> Gratula! Jó döntés volt kiadniuk és megvenned.
Nekem csak rali változatok vannak (Norev és Otto).
Nekem csak rali változatok vannak (Norev és Otto).
Talk loud say nothing... do you have any tobacco?
Szerintem lesz ez még, csak szoborként, gyantából. <#hehe>#hehe>
Nekem először az ezüst volt, de aztán lecseréltem egy aranyra. Bár egy ilyennek is tudnék örülni.
Nekem először az ezüst volt, de aztán lecseréltem egy aranyra. Bár egy ilyennek is tudnék örülni.
Etalon sor. <#worship>#worship> Grat!
Minden út az első lépéssel kezdődik...:-)
Hamarosan más fórumokba is írogatsz majd.
Hamarosan más fórumokba is írogatsz majd.
<#eljen>#eljen> Nekem mindig is tetszettek azok a japán verdák, amelyeken erősen érződik az amerikai hatás.
Legyen akár japán belpiacos, vagy az államokba szánt típus.
Legyen akár japán belpiacos, vagy az államokba szánt típus.
Hú, ez gyilkos...
Így utólag már bánom, hogy felszámoltam a Porsche szekcióm java részét és csak néhány versenyautó maradt.
Máskülönben ennek is jönnie kellene. Persze néha megfordul a fejemben, hogy talán újra... <#confused>#confused>
Így utólag már bánom, hogy felszámoltam a Porsche szekcióm java részét és csak néhány versenyautó maradt.
Máskülönben ennek is jönnie kellene. Persze néha megfordul a fejemben, hogy talán újra... <#confused>#confused>
csak aztán lássunk is róla képeket, nem ráülni az újdonság bemutatására 😉
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
ááááá, piszok szépek ezek az RS-ek, nagyon bejönnek
még szerencse hogy 911 soromba csak a Turbo verziókat gyűjtöm, most spórolhatnék egy ilyenre is 😄DD
... egy láva vagy egy viola színben <#szeret>#szeret>
még szerencse hogy 911 soromba csak a Turbo verziókat gyűjtöm, most spórolhatnék egy ilyenre is 😄DD
... egy láva vagy egy viola színben <#szeret>#szeret>
meg se merem majd nézni, félő -ahogy magam ismerem- hogy engem is megfertőz a dolog
mindig is szerettem az ilyesmit..... csak sose engedtem közel magamhoz őket, nehogy lefertőzzön 😊))))
mindig is szerettem az ilyesmit..... csak sose engedtem közel magamhoz őket, nehogy lefertőzzön 😊))))
Én is remélem, hogy részletgazdag lesz. Majd meglátjuk, ha megérkezik a narancs példányom :-)
Hehee-hee, úgy látom van egy móka-mikink is! 😄
Tokom tudja, valami filléres játékautó. A HW csinált ilyet piciben (1/64?) , de az egy fokkal arányosabb.
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Gyors ránéztem, és tényleg composit van odaírva. Mindegy az, részletgazdag lesz, ez a lényeg! Nem vagyok én szinesfémkereskedő.. 😄
Gondolom a Gt2Rs is ilyen téma..
Gondolom a Gt2Rs is ilyen téma..
😄 Ez valami matchbox, nem?
Igen.Az első csomagot várom. Öszintén szólva az első számot már megvettem a boltban, tetszik, még csak 490 Ft ba kerül😉 Én is az apukammal kezdtem ezt a nagy kalandot 😄
180 körül lesz elméletileg.. Kihozzák, a 991-esből a gt3rs -t is kihozták iszonyat gyorsan, itt is úgy látom h már meg van az Aa kódja, itt lesz ez is, max 3hónap, figyeld csak meg! Amiről az Aa képet kiad, az már dobozolás alatt van majdhogynem. 😉
Most ilyennel modellezünk.. 😊
Volt opcióban hát.. Már kétszer is félretettem rá a pézt, de mindig lebeszéltem róla magam.. De majd most!
Neked falubélimnek mondom, Janee barátunk ahogy téged befertőzött az amcsi vasakkal, úgy engem is valamivel.. 😊
Holnap érkezik egy Traxxas Slash 1/10 Stadium Truck, meg rögtön némi tuning is.. 😊
Neked falubélimnek mondom, Janee barátunk ahogy téged befertőzött az amcsi vasakkal, úgy engem is valamivel.. 😊
Holnap érkezik egy Traxxas Slash 1/10 Stadium Truck, meg rögtön némi tuning is.. 😊
Nem, fém, nyithatós, mint a most megjelenő 991 gt3rs is!
miért, egyébként volt opció hogy Sparkot vegyél? 😊
amúgy ez is lesz vagy 250 euró gondolom, nomeg az AA-t ismerve jó ha egyáltalán idén kihozzák 😞(
amúgy ez is lesz vagy 250 euró gondolom, nomeg az AA-t ismerve jó ha egyáltalán idén kihozzák 😞(
- Ez nem valami kompozit csoda..? <#conf>#conf><#conf>#conf>
Üdv.
Üdv.
de jó hogy nem vettem meg a Spark gyantás szart 330euróért, Istenem.. 😊 KELL.
Végre!!!
Autoart 991.2 GT2RS 1:18
..és nyílós, mágneses... 😊
Autoart 991.2 GT2RS 1:18
..és nyílós, mágneses... 😊