269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • schumimodells
    Nem festékhiányos.
  • 355
    Festékhiányosak a 365-ös lökhárítói, vagy csak porosak? Az enyém is megjött, de még annyi időm se volt, h kivegyem a dobozból. Most meg aggódhatok estig
  • schumimodells
    Ferrari 365 GT4 2+2

• schumimodells
    Ó, egy Alfa Romeo!

• schumimodells
    Sziasztok.
    Pakkot kaptam.
  • crosspeet
    Szép, állat gép!
  • crosspeet
    Ja tényleg, Mpower is.. :)
  • crosspeet
    Gyönyörű!
  • Missa
    Aha, igazad lehet. Néztem Jófogásos hirdetéseit, valóban Krisztián az. Vagy Mamma49, vagy Power2000 és még ki tudja hány profilja van.
  • eyeball
    - Yessssss!!

Üdv.
  • eyeball
    - Cöcö... én 355 fórumtárs által belinkelt minimál stílusú plakátjára reagáltam. Azt pedig ha tetszik neked, ha nem - nem lehetetlen megcsinálni egy tehetséges, ugyanakkor kezdő amatőrnek - aki rendelkezik az általam felsorolt eszközökkel, helyes térlátással felvértezve. Amit Te belinkeltél, az jóval több attól, jóval kiforrottabb, jóval kreatívabb - mint a belinkelt plakát. Ezért ezek tudatában ne tessen már szemrehányással illetni, mikor a kettő érv nagyon nem egy szinten mozog.

- Az "egyszerű" plakátok elkészítésére, utófeldolgozására ma már nagyszerű appok, effektek vannak - amiket a mai korszerű szoftverekkel meg lehet oldani. Ha lesz időm, a következő hét végén megpróbálok egy minimalista Ferrari plakátot összehozni, úgyis is a gyerkőcöm már ezzel cseszeget egy jó ideje. Ha elkészül, felteszem - nyugodtan jöhetnek a negatív kritikák, kommentek a kép alá / felé. Legalább tudni fogom, hogy mik azok a lehetséges változtatások - amiket a teljes verzió kinyomtatása előtt kell eszközölni.

Üdv.
    Utoljára szerkesztette: eyeball, 2018.05.12. 20:05:27
  • bulba
    Újfent tetszik
  • bulba
    Estét!
    Első Lambóm:

• samsung123
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szeretem az ilyen típusú hozzá állásokat, nem kell hozzá semmi, csak több éves tudás egy komplett csapat és rahedli pénz, onnantól kinyomtatni semmi, pár ezer forint már csak, miért nem Te csináltad magad? alig pár ezer forint kinyomtatni és jó minőségű papírra! Mintha azon múlna a dolog ha belekezdene :D

Nyerjünk az 5-ös lottón: Van egy tuti tippem rá. Csak találj fel egy időgépet menj vissza az időbe és pár száz forintért vedd meg a lottót, töltsd ki a jövőheti számokkal, pár száz forint csak a nyerőszelvény mert elég egyet venni a tuti sikerhez és csak be kell menni kitölteni a szelvényt! Ha lenne időgépem már rég megcsináltam volna, 250Ft a szelvény csak! Te meg csak veszed hétről hétre a sok szelvényt amik nem nyernek és milliókat költesz feleslegesen.

Napi élmény: ismerős megkért oldjak meg neki egy számtech-es problémát és most kell azonnal, mert "csak 5 perc megoldani és nem bonyolult" Kérdésem az volt, ha tényleg 5 perc és egyszerű megoldani akkor miért nem Te oldod meg magad? Nyilván a válsz az volt, hogy neki bonyolult, de ő is megcsinálná könnyen, ha lenne felszerelése hozzá. (megjegyzés: nyilván a sokéves szakértelem nemszámit az okosoknak, csak az eszközök hiánya) Sajnos ezután a minden segítőkészségem elmúlt :)
  • Voice27
    A plakátokat egy Unique & Limited nevű cseh grafikus stúdió készítette.
    Ha utánanézel a munkáiknak, akkor láthatod, hogy elég komolyan állnak a dolgokhoz.
    Videó 1
    Videó 2
    A 76-os japán nagydíj évfordulója alkalmából, a McLaren is felkérte őket egy közös munkára.
    Videó 3
    Ahogy azt is látnod kellett volna, ha már eyeball a neved, hogy a linkelt plakátokon nem fotók vannak. Abban technikailag tényleg nem lenne semmi pláne, művészi érték szempontjából meg végképp nem.
    Ahogy a 355 fórumtárs által összedobott képen is látszik, hogy a fénykép miatt túl művies hatású lesz a végeredmény, míg az általam linkelt plakátok képileg sokkal egységesebbek.
    Szóval, ha valaki mind felkészültségben, mind pedig a technikai hátteret tekintve rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, mint ezek a srácok, akkor lehet, hogy valóban nem kunszt újra megcsinálni őket.
    Csak rengeteg munkaóra és türelem kérdése.
    Vagy ahogy te írtad, csak egy jó fényképezőgép, és egy jó képszerkesztő program kell hozzá, és aztán mehet a buli.
    Hajrá... :)

• crosspeet
    Csepreghy Cmc-zik, de fizikálisan nincsen boltjuk. Vaterán ill jofogason a Tóth Krisz az üzemeltető, én úgy gondolom.. Ha jól rémlik ő a Mamma49 is..
  • Missa
    Ez biztos? Nem a Cs. Daniék boltja?
  • 355

• 355
    'reggelt!

Rajzolni nem tudok, Piedone plakátot nem vállalok :)
  • PP993RS
    "hisz nincs túl sok hely még a fővárosban sem, ahol minőségi a modellautó kínálat"

Konkrétan sztem ők vannak egyedül megmondom őszintén mikor -anno- először olvastam nagyon meglepetett, bátor vállalkozás.
  • crosspeet
    Ő a Tóth Krisztián, boltban is csinálja már..
  • bulba
    Nem tudom, a pösti kollegák mennyire hallottak róla, nekem új, hogy nyílt egy Diecast Model Garage nevű kis kereskedés, a Facebook oldaluk alapján még januárbanDiecast Model Garage
  • bulba
    Pedig úgy emlékeztem, hogy milyen könnyű daraba...az is, de ejj az metálfényes része tényleg fém!
  • 355
    'napot!

A Maisto 2015 Ford Mustan Police modell fényhídjáról kellene nekem pár közeli kép. Van valakinek ilyen?

• Missa
    Ez klassz! Csak egy kis gonoszkodás... Ez die cast, vagy valami más anyagból van-e? Mert az igazi az ugye műanyag volt.
  • bulba
    Engem annyira nem fognak meg de teljesen meg tudlak érteni. Korábban közel álltam hozzá, hogy Bud Spenceres filmplakátoknak csábuljak el.
    Ilyenek pl:

• bulba
    Reggelt!

• yakari
    Szia ! Az AA Subaru WRC-ről nem hiányzik a hátsó gyors zár. Ezen a típuson, sajnos ilyen. Kicsit jobban is odafigyelhettek volna rá az Autoart-nál. Amúgy tényleg jó áron jutottál hozzá. ;)
  • 355
    'reggelt!

A soha el nem készülő CMR 206 S Dino írásomhoz csináltam ezt a plakátot. Végül is nem nagy kunszt, fotózással együtt kb. 20p volt. Ez a kép adta az inspirációt.

Utoljára szerkesztette: 355, 2018.05.04. 09:48:45
  • eyeball
    - Ugyan nem tudom, hogy mennyit fizettél értük ezekért a minimál stílusú versenyplakátokért, de ilyen plakátokat nem lenne nagy kunszt újra megcsinálni. Csak egy jó fényképezőgép, és egy jó képszerkesztő program kell hozzá. No meg persze nem ártana egy jó modellautó sem - és aztán tényleg mehetne a "buli". Maga a print kb. 4000-5000 Ft-ból meglenne, szintúgy minőségi papírból. Egyedül a keretezés több pénzbe lenne mint maga a nyomat.

- Egyébként most adtál egy jó tippet ezekkel a plakátokkal.

Üdv.
    Utoljára szerkesztette: eyeball, 2018.05.02. 16:33:33
  • Voice27
    Kicsúsztam a szerkesztési időből.

Utoljára szerkesztette: Voice27, 2018.05.01. 11:43:17
  • Voice27
    Sziasztok!

Igaz, nem modell, de azért kapcsolódik a hobbihoz. Nemrég vadásztam ezeket a limitált printeket.
    50x70-es méretűek, sorszámozva. Nagyon jó minőségű papírra vannak nyomva.

• bulba
    Igen, a kormánykerék eléggé buszos szögben áll. Az az érdekes, hogy 1/43-aknál is elég sokszor elrontják. Nyilván van valami oka, de én még nem tudtam rájönni, számomra érthetetlen.
  • bulba
    Bakui plakát:

• bulba
    Szép napot!

• crosspeet
    Gyűlnek a rendőrautók idehaza.. :)

• crosspeet
    Egész jó!
    De a modellen az a kormányszög bakker.. :)
    Asszonynak ilyenje van, 1.6 benzin automata, jelenleg 225e van benne, és az olajak cseréje, vezérműlánc, fékbetét illetve egyszeri tárcsa cserén kívül nem volt más szervízfeladat benne! Még izzó se!! Örök élet ezek a Suzukik..
    Egy tervezési "hiba" van benne, nagyon szar kereszteződésnél kilátni a dupla A-oszlopnál..
  • bulba
    Estét!
    A rég beígért Szsszancsképek' :)

• kemszi2
    új szerzemény:

13+pk ért sikerült leütni Ebay-en. Ami szerintem jó ár egy AA-ért ,még úgy is hogy van pár hibája.A két antenna nem ügy könnyű pótolni.Hiányzik a visszapillantótükör, ez lesz a nehezebb ügy, és a hátul a két gyors zár sincs meg
    Van vmi oldal ahol 1/18 hoz lehet venni kiegészítőket?
  • bulba
    Napot!