269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #261005 Itt van a 3 Murci :)
-
#261004 ezzel a szín dologgal én is jártam már így, hogy valamelyik típus egy adott színben sokkal drágább, felbasztam magam agyilag hogy mekkora felár tud lenni egy adott színen, és megvettem az olcsóbb színben, aztán addig nézegettem a másik kedveltebb színű modell képeit hogy mégis csak megvettem a másik színt, így buktam a kevésbé kelendő színűn is és már még drágábban vehettem meg a nekem tetszőt :)
pl a Ford GT (2004) hozzájutottam sárgában, nem rossz áron, de mindig is a piros tetszett, csak drágáltam, erre pár évvel később csak rászántam magam egy pirosra, természetesen többért mintha akkor rögtön azt vettem volna meg :)))))
Az Aventador-nál már következetes voltam, elhatároztam hogy nekem csak a narancs kell, berendeltem, nem volt csak szürke meg sárga, és bár mind a kettő nagyon tetszett, de gondoltam kitartok az elveim mellett, így több mint egy évet vártam a modellre és több mint egy tizest buktam az áron..... hogy megérte-e, nem tudom, de így legalább az van meg amit mindig is akartam :) -
#261003 sajnálom hogy így elkeserítettelek :)
mivel ez a típus, ami egyébként is szerintem a legszebb variáns a Countach-ok között, még ráadásul gyerekkorom abszolut kedvence volt és egy óriás poszteren is vigyorgott az ágyam felett (amihez később társult egy Samantha Fox poszter is ) teljesen esélytele hogy eladjam. Ha valami nagyon nagy gikszer jönne közbe és el kéne adjam a modelljeim akkor is kb az utolsó 5 között lenne :(
így marad a szerencse, de ne add fel végső soron és in si kurva nagy mázlival jutottam hozzá
elhatároztam hogy lecserélem a Kyo-mat elkezdtem keresgélni hogy lesz-e AA (mert addig nem szívesen váltam volna meg tőle, amíg nincs egy tuti utód) és azonnal megtaláltam őt :) és azonnal le is csaptam rá
te se add fel
amúgy a Gallardo STS nem lesz eladó?
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2015.10.09. 17:31:17 -
PP993RS #261002 Jah ;)
Úgy voltam vele hogy az alap Gallardo mellé legyen egy fészliftes meg egy utcai versenyverzió is, így vannak a Murcik is itthon ;) mindjárt túrok azokról is pár képet.
Zöld balboni jó lenne, de az 2-3x annyi mint bármelyik másik szín :) én ezt a feketét pofátlan olcsón vettem, akárcsak az ezüst "ős"Gallardo-t, a piros STS a kettőt összeadva is drágább volt ráadásul az is valamivel drágább pirosba, de azt csak abba a színbe szabad venni, fehér meg szürke van még, de egyikbe se üt akkorát. -
PP993RS #261001 :)
Nem adom ;) A kézi váltós ezüst a legszebb, belseje+felni+gumi, persze az újabbak picit részletesebbek, szebb rajtuk 1-2apróság, de nekem az az echte Gallardo. -
#261000 a teljes címén : Metál -autócsodák Brian Johnsonnal :)
a tag egyébként az AC/DC énekese és hétköznapokon egy 1928-as Bentley Blower-el közlekedik :) szerintem jó arc
és természetesen a Ferrari sem maradhat ki egy ilyen műsorból, lásd már a műsor reklámjában is egy ferkával tép ;)
és szerintem még nem volt, csak ezután lesz -
PP993RS #260999 Figyelembe véve hogy nincs köztük nagy árdifi (drága vs. k.va drága ) én mindenképp az AA-ot lőném le, de hát itthon úgyse lesz eladó vagy 10évig most hogy te bezsákoltad azt :D -
#260998 Igen, Testarossa Competizione: biturbo V12, 1000HP, 1000Nm.
-
#260997 Azt beszélik, hogy a GT Spirit megszerezte a König Specials jogait és sorban kihozza a gépeiket. Lesz 365 GTB/4, 512 BB, Testarossa Stage I - II - Competizione, 550, 348, 355. Nyamnyam...
Régebben a japán Versus hozott ki pár König modellt, de szegényeket elvitte a cunami emberestül-gyárastul és a gyönyörű, de amúgy is drága modelljeik ma az 1000$++-os kategóriában vannak.. Az APM csinált még pár transkitet, nálam egy F355 Light Tune kit van bekészítve egy HW Fapad Spyder alappal.
Utoljára szerkesztette: 355, 2015.10.09. 17:13:11 -
crosspeet #260996 Akit erdekelnek az igaziak is..: vmi Metal nevu musor megy mostanaban a Discovery-n, most vasarnap delben Porsche lesz! Hetfo du ismetlik (mult heten Bentley volt, elotte Lamborghini) kerdes: Ferrari volt mar??? V lesz vajon..? -
crosspeet #260995 Hi! Amikor csak szeretnéd! -
#260994 nagyon dög ez a König, gyerekkoromból úgy emlékszek volt ezekből 1000 Le-s kivitel is
és ez 25 éve volt!! :))))
-
#260993 mikor nézhetem meg ?? ;) -
#260992 woow, ezek a tieid??
olyan piros STS-re nekem is fáj a fogam, azt még be kéne szerezzem :)
A BAlboni is fel van írva, de mondjuk az inkább szürkébe vagy zöldbe kéne
és hogy teljes legyen a sor, elférne még egy Politzia verzió is -
crosspeet #260991 Ezustot atveszem ;-)
Jelentem jott nehany modell, koztuk egy GtSpirit 993 turbo. Jelentem hibatlan!! ;-) -
#260990 igen, mindenképp szebb az AA, nem véletlen cseréltem le a Kyo-t
mondjuk nálam a legnyomosabb indok a hátsó nyomtáv és a vitrinbe sokkal impozánsabb fehér belső, a többi apróság mint pl a szebb felni , vagy a kicsit vékonyabb, így életszerűbb motortéri kábelozás az már csak kézbe tartva vettem észre, és természetesen örültem hogy úgy összhatásában is szebb az AA, jó vásárt csináltam vele :))
de amúgy ha nem teszel a KYo mellé egy AA-t, akkor a hátsó nyomtávtól eltekintve nagyon penge a Kyo is, azért hosszú évekig dísze volt a vitrinemnek, jó kis darab az, nem járt vele rosszul aki megvette tőlem, annyiért meg pláne nem, amennyiért adtam -
PP993RS #260989 Itt is van még pár ;)
-
PP993RS #260988 Ezek a modellek már más vásárlóréteget céloznak meg, lehet olyan autob.zikat akik egy igazi Ferrari mellé állítják be egy üvegvitrinbe szimplán a garázs dekorációként. De biztos beesik olyan aki csak azért megveszi mert drága/erős limites. Mindenesetre 100x többre tartok egy ilyen atom kidolgozott modellt, mint egy limitált rezsint (amiért majdnem ennyit elkérnek) mert mondjuk csináltak belőle 10et, na az az igazi sznobság. -
#260987 Ezt nem hiszem, hogy meglépnék. Én inkább vennék egyet, módosítgatnám és arról készülne az öntőminta. Annál is inkább, mert tutira nem állnak meg ők sem a vörös színnél. Az Exoto szintű, ~1500 alkatrész megtervezése és a modellek összeállítása baromi sokba kerülhet, még ilyen áron sem fedezné 333db modell eladása. -
#260986 Sz'tem úgy lesz, mint asszem a 250 Calin volt: a vörösre nincs limit, kettőre valami baráti (500-1000), egyre meg erős limit (pl. 100-200). Vasárnapra okosabb leszek. -
PP993RS #260985 A vaterkán sokáig -nagyon sokáig- ment egy Kyo 512TR, 60ért talán? De lehet lejjebb is ment, volt egy időszak mikor azt se néztem, ha jól emlékszem a mamma csávó árulta, tehát ebből még egy fix 5-ös lejött ha leboltoltad vele. -
PP993RS #260984 Azt tudom mondani amit korábban; szebb az AA, így egymás mellett még jobban látszik, a Kyo amúgy önmagában nyilván szép modell, de minden addig szép még nem teszel mellé egy még szebbet
Az AA-nak szebbek a felnijei, és ahogy Te is írtad a Kyosho IFA fíling hátsó nyomtáv nagyon sokat levesz a modellből. Ezt amúgy sose értettem hogy a bánatba adhatnak ki így egy modellt.. Hát nincs egy ember se aki észrevenné hogy nem jó???
De az AA egész hátsó traktusa szebb, szebbek a lámpák, belseje/motortér. És sztem nincs olyan huh de nagy árdifi köztük, mindkettő eszetlen drága... most ahogy átlapoztam az Ebay-t, tiszta horror a Kyo ára -is-. -
#260983 És Testarossa-t mennyiért tudnál? Mert most én nagyon egy ilyenre gyűjtök. De most komolyan, ha tudsz valami eladót, keress privátban. -
#260982 Limit lesz rajtuk?
-
Voice27 #260981 Amit linkeltél Kyo GTO-t, az valami oldalkipufogós versenyváltozat lehet.
Vagy esetleg custom verzió, mert a motorházat lefogató kis fém pöckök sincsenek rajta.
Lehet leszedték.
Meg az az orbitális méretű Ferrari logó is gyanús.
Az viszont biztos, hogy az Exoto képén a sima utcai Kyo GTO van, az van meg nekem is.
Úgy lesz az, ahogy írtad.
Berendeltek a Kyo-tól 333 darabot, aztán ők majd átalakítják, ahol kell.
De biztos nem fogják utólag kivagdosni a légbeömlőket, szal a kasztni valszeg marad az eredeti Kyo öntvény.
Az meg azért elég ciki 2 ezer dolcsiért, még ha a motor meg a beltér brutális lesz is.
Már csak 333 sznobot kell találniuk...
-
#260980 Ma egy ilyen hirdetést láttam:
1:18 Ferrari Testarossa piros Kyosho 75 000 ft
1:18 Ferrari 512 TR piros Kyosho 95 000 ft
Bakker... lemaradtam valamiről? Mióta 95.000Ft egy F 512 TR??? 60-ért van az ebayen... -
#260979 VENNÉK egy ilyen modellt: Bburago Alfa Romeo 8C 2300. Ha van valakinek felesleges, hiánytalan darab, mondjon rá egy árat. Fontos, hogy ilyen legyen, ne a "végig fellépős" típus.
-
#260978 Azért én látok ott pár különbséget :-) A Kyosho hátsó szélvédőjén van valami cápauszony, az első géptetőn ott a két kis átlátszó légterelő, tök más a kipufogó és hátul jóval nagyobb a fék. Az Exoto felnijének a külső gyűrűjén van +1 lépcső, de nem látok semmi érdemlegeset, amivel a modell több lenne a Kyoshonál. Az viszont biztos, hogy az alvázon és a motortérben 10× több részlet lesz, mint a Kyon, de akkor is... fél milla egy modellért..? Betegek ezek...
Szerintem a két modell nem ugyanaz, de van rá egy ötösöm, hogy az Exoto fogott egy Kyosho modellt, kibelezte és elkezdte feltölteni a saját dolgaival. A legnehezebb biztosan a csupa-ív kasztni megtervezése és szerintem ezzel inkább nem pöcsölnek :-) -
Voice27 #260977 Én is gondoltam egy CMC és Kyo összehasonlításra, de megelőztél.
És legalább a többi is ott van.
BBR-ék nem tudom, mit álmodtak, de olyan, mintha eleve egy replika GTO-t modelleztek volna le.
A CMC-nél a kasztni első kerékíve nem az igazi, és maga az első kerék is ballonosabb talán a kelleténél.
És mivel ők mindent izomból akarnak megoldani, a szélvédő is külön életet él azzal a vastag fekete kerettel.
Az Exoto 250 GTO képét nézegetve én arra jutottam, hogy az egy Kyo 250 GTO képe.
A jel el van távolítva, és annyi.
Ha megnézed, az arányok egy az egyben ugyanazok.
Egy kicsit más szögből van fotózva, mert látni engedi az üléseket is, emiatt a látószög enyhén magasabbra került, de ugyanaz.
Az ajtó mögötti fedél és kis légbeömlő is zárt, és a hátsó kerék mögötti nagy légbeömlő sem nyitott.
Azért ezt egy Exoto laza 2 ezer dolcsiért megoldaná.
És ha megfigyeled, a motorházon is látszanak a jellegzetes műanyag sárgásbarna "bőrszíjak".
Szóval az Exoto egy Kyo 250 GTO képét használja sample képnek.
Oknyomozó riport vége...
-
#260976 Híreket mondunk: a BBR 288 GTO-ból a vörös mellett lesz még fekete, fehér, ezüst és sárga. -
#260975 Igazolva: a CMC-nek nincs licence Ferrarira. Ez a projekt már majdnem 2 éve húzódott és úgy voltak vele, hogy túl sok munka és pénz van benne. A komplett sztorit vasárnap tudom meg.
Az ezüst és a kék karácsony előtt megjön, a vörös és a sárga egy hónapra rá. Versenyverziót (egyenlőre) nem terveznek. -
#260974 'reggelt!
Rendeltetek már interneten nőt? Én már igen
TSM Model 1/18 Paddock Girl Lena
Utoljára szerkesztette: 355, 2015.10.08. 09:45:33 -
#260973 Gt-Spirit ujdonság . -
#260972 a te szerencsétlenséged az én szerencsém :)))))))
íme egy kis összehasonlító képsor (AA vs Kyo), nem a legjobb de hirtelen csak ennyi tellett tőlem
alapvetően szebb az AA, főleg hogy szép fehér a belseje (kyo-é fekete), nomeg a hátsó kerék kiér a kaszniszélesítés pereméig, nincs beesve mint a Kyo, azért a Kyo is nagyon szép, kicsit laposabb és mélyebbre van húzva az orszpojler és ettől agresszívabb, de nem biztos, hogy ilyen arányú az eredeti is -
#260971 köszi, tényleg jó helyre került :)
nem mondom nagy ritkán és is eladok 1-1 modellt, de csak ha időközben kijön egy szebb színben vagy más gyártótól jobb minőségbe, de alapból én gyűjtőnek vallom magam és semmiképp nem kereskedő
én is rühellem az említett típusú "gyűjtőket" -
#260970 alapból én se pirosban vennék BMW-t, pl a komplett M5 sorom kék, de ennek a 850-esnek ez a piros szín elég emblematikus színe, a korabeli propaganda fotók nagy többsége is ebben a piros színben mutatta a gépet, így nekem teljesen oké hogy a modell is piros,
mondjuk nem is volt más lehetőség, csak ebben hozta ki az Otto, de valószínű ha másban is meglenne, akkor is ebben a színben vettem volna meg, így autentikus :) -
#260969 azt nem lehet :)
egy kedves ismerősömtől vettem jó áron és azt mondta hogy ennyiért csak nekem... namost hogy adhatnám ezt el, biztos megsértődne ha eladnám -
crosspeet #260968 Narit at(vissza)veszem! :-D -
#260967 Gallardo? van öt, melyik kell? :))
ez az utolsó kép nem saját, eltűnt a gépemről az összes saját, valakit ki fogok csinálni itthon -
#260966 te aztán nyomon követed az oldal életét :)
tegnap elég sok hsz született ebben a témában, többek között ugyanezekkel a képekkel